Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar..
doğum günü kızı nasılsın,şansına perşembeye denk geldi ama sen benim için de ye pastanı olur mu..
hatta ben yanına börekler açayım ellerimle..
şaka bir yana iyi ki varsın,iyi ki tanışmışız canım..
ceylin her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim,hep bugünkü kadar mutlu ol arkadaşım..

Kuşummm sen 25 kişiydik diyosun ya aslında daha fazlaydı bizlerde vardık orda bizler ve dualarımız
Allah hayırlı uğurlu etsin güzel arkadaşım benimmmm

ay ay ayyyy ne şanslıyım ben yahu kocamaaaaan bir ailem var, beni bedenen tanımadıkları halde manevi olarak yanımda olan bana dua eden iyi temennilerde bulunan insalar var.

banucum canım benmm çok teşekkür ederimm:)

değmesin arkadaşıma. bir ömür boyu mutlu olun sevdiceğinle inşallah.

merhaba kızlar...

çok çok çok özür dilerim sizleri ve kk yı ihmal ettim ama geçerli nedenlerim vardı. bunları hepinizle uzun uzun paylaşacağım... dilerim bana gönül koymamışsınızdır..

canım olur mu öyle şey sadece birşey mi oldu diye merak ettik.

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah. sağlığın sıhhatin yerinde olsun da gerisi nasıl olsa olur.

ayyy canım ya bu dr lar hastaneler canımı sıkıyor kronik hastası olan biri olarak illa içlerinden bir dr tanıyacaksın arkadaşına rica edecek beklememek için yafff bu babamın hastalıkları geçmiyen kronik hastalıklar olduğuna göre bir dr koca mı bulsam mersin tıptan :
60:.60:

ayyyy hayırlı olsun canım benim sözüm falan tantanalı olmaz tahminim ce sadece aybik olur yazın evlenen kardeşim birde annem babammm kimseyi çağırmayı düşünmüyorum kısmeeet
kız önce dur bir koca adayı çıksın gelsin nerdeyseeee mübareeekkkk

Beni çağırmıyomusun yaniiii

Bir gün bir genç, Hz.Mevlana'nın kapısına gelip ;
_”Beni müridliğe kabul buyurun efendim” diyerek niyazda bulunur…
Hz.Mevlana gence bakar ve
_”Hiç aşık oldunuz mu evladım?” diye sual eyler.

Genç şaşkın bir halde ne diyeceğini bilemez.
Hz.Mevlana, müridliğe kabul edilmesi için önce bir kulu sevmiş olması gerektiği söyler ve genci geri gönderir.
Genç ne yapacağını bilemez bir hal içinde ertesi gün tekrar tekkenin kapısını çalar ve isteğini yeniler.
Hz.Mevlana sualinde ısrarlıdır ve genci tekrar geri gönderir.
Üçüncü gün genç dayanamaz ve Hz.Mevlana'ya bu isteğinin hikmetini sorar.

Hz.Mevlana mütebessim bir çehreyle müride döner ve
_”Bir kulu dahi sevmekten aciz olan, nasıl yüceler yücesi ALLAH'a aşık olmaya yol bulur?
Bir kulun ateşine yanmamış gönül, yüceler yücesinin aşkını nasıl bilsin de yansın?
SEV de GEL Evladım SEV de GEL …”

kız akrrreeepp olmadı annemgili alıp aybik sen ben bizim 3. birader falan oğlanı istemeye gideriz

kızlar netten kitap indirdim müsaitim onu okuyorum
allen carrr
sigarayı bırakıyormuş okuyanlar
dur bakalım bende işe yarıyacak mı

Sigara içerek yalnızca sağlığımızı çok büyük bir tehlikeye attığımızı değil, aynı
zamanda nefesimizin ne kadar kötü koktuğunu, dişlerimizin ne kadar sarı, cildimizin ne
kadar kötü olduğunu, sabahları ağzımıza akşamdan ne kadar iğrenç bir tadın yerleştiğini,
merdivenleri ne kadar güç çıkıp tembelliğe alışarak kendimizi dinç hissetmekten ne kadar
uzaklaştığımızı bilir, bu beğenmediğimiz gerçekleri aklımızdan çıkarmaya çalışırız.
Sigarasız yaşamdan korktuğumuz ve yaşamın sigara olmadan aynı zevki vermeyeceğini
sandığımız için bütün bu gerçeklere katlanır, sigarayı bir türlü bırakamayız. Cesaretimizi
toplayıp yaşamımızı daha güzel bir hale getirmenin, en önemlisi de kendimizi ve çevremizi
zehirlemekten vazgeçmenin zamanı gelmedi mi hâlâ?
Allen carrr

bahire kız bu konuya hiç girmesek valla biliyorum sen de gözüme gözüme sokuyosun.

bahire kız bu konuya hiç girmesek valla biliyorum sen de gözüme gözüme sokuyosun.

aa sende mi tütüncüsüüünnn kız dur okuyanlar bırakıyormuş ben bir okuyayım süreci paylaşırım işe yararsa sana baskkkııııı okuyacaaaannn tamam mıııı

aa sende mi tütüncüsüüünnn kız dur okuyanlar bırakıyormuş ben bir okuyayım süreci paylaşırım işe yararsa sana baskkkııııı okuyacaaaannn tamam mıııı

bebeğim sen bir bak bakalım nasıl durumlar sonra bende bakarım. bu arada çok mu içiyosun ?

ya bahire o birşey değilde akrep bizi topa tutacak haberin ola.

amaninnnn hemen altta belirdi valla sen yazana kadar o yazacak.

gel gel dur önce bir adamı bulalımm

kız akrrreeepp olmadı annemgili alıp aybik sen ben bizim 3. birader falan oğlanı istemeye gideriz
Kesinlikle ben olmazsam olmaz önce ben görücem oğlanı
kızlar netten kitap indirdim müsaitim onu okuyorum
allen carrr
sigarayı bırakıyormuş okuyanlar
dur bakalım bende işe yarıyacak mı
Sen sigara içiyomusun

Sendemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…