- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
bebeğim sen bir bak bakalım nasıl durumlar sonra bende bakarım. bu arada çok mu içiyosun ?
günde bir paket tüketiyorum zıkkımdan
genic kitabı gerçekten okyacam gelişmeleri de adım adım yazacam şayet gerçekten memnun kalırsam sana önerecem canım -
Günaydın kızlar..
Kızımı dr. konrolüne götürücem..Sabah boğazım acıyor dediSadece dün vermedim antibiyotiğini yeter bitsin demiştim yaa
Dün burda fena yağmur vardı ama benim gibi ıslanmadıda anlamadımki bu boğaz ağrısı neden geçmez
HERKese merhaba arkadaşlar, öncelikle hepiniizin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah, bugün tartıldım kilom 65 olmasa da 65 e gelmeme 300 gr kalmış, kısacası hedefime ulaşmış sayıyorum kendimi,burada tam 2 yıl geçirdim, çok kişi tanıdım, çok güzel paylaşımlarda bulunduk, gülüştük, üzüldük, kızdık kısacası güzel bir 2 yıl geçirdim, bunda hepinizin ayrı ayrı payı var, bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum, hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Ben istemeden de olsa, sizlere yetenice zaman ayıramaz oldum, aslında hiç bir şeye zaman ayıramaz oldum, her işim yarım yamalak kalıyor gibi bir durumdayım, burası bir yarışma gurubu, kimsenin hakkını yemek istemiyorum, eminim yerimi alıp kilo vermek isteyen onlarca kişi vardır, ben guruptan ayrılma isteğinde bulunmayacağım, yalnız akrepçim ve diğer arkadaşlar isteğim guruptan ayrılmak değil ancak yarışmak istemiyorum artık, yine zaman zaman uğrayıp paylaşımlarda bulunmak istiyorum ancak başta da dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum, akrepçim başka bir nedenim daha var ki bunu sana özelden anlatmak istiyorum, beni anlayışla karşılayacağına eminim, bu nedenle sevgili arkadaşlar, hakkınızı helal edin, hepinizi çok seviyorumvee başka bir zamanda yeniden aynı takımda bulunmak istediğimi canı gönülden belirtmek istiyorum. HOŞÇAKALIN
kızlar ben tüylenme ile alakalı tedavi görmeye başladım doğum kontrol hapı kullanmaya başladım alakası varmı bilmiyorum kilo vermem durdu ayrıca kilo alıyorum
panik yapmıyacam
sporu bıraktım
onlada ilgisi olabilir
Sende başlasan birlikte devam etseniz biz de takip etsek olmazmı acabaaufff bana göre sen bayağı içiyosun. biliyorum çoku azı yok sonuçta zararlı mı zararlı. ben 3-4 günde bir paket içiyorum. hadi bakalım başla bir sen ben sendeki gelişmelere bakiyim de önce .
Teşekkür ederim canım benim..slmm
hayirli aksamlarr kizlarr
bugun trafik karisikti gelemedimm neler yaptiniz bakalimm
ceylin canim seni tekrar tebrik ederim cok sevindik inan guzel gecmesine
akrepcim canimm dogum gunun kutlu olsun iyi ki varsinn
opuyorum hepinizi kocaman icerde kocis beni cagiriyorr nerde kaldin diye o evdeyken oturtmuyor beni nete oyuzden caktirmayin gorusuruz yarin
bu arada arzumda gelmis hosgelmis
siyahcigim kaldi oda gelseydii iyi olurduu ozledik valla
hadiyin amaninn benimki cagiriyor
Teşekkür ederim canım..hayırlı cumalarf
akrepçim dünmüydü doğumgünün
doğumgünün kutlu olsaun canım nice yaşlara
benim komşularım coştu ,beni hiç bırakmıyolar tayin istedik ya bu son senemiz daha çok beraber olalım diye
dün sabah pazara gittim pazar dönüşü daha plan yapıldı komşularım tarafından ,kıramıyorum da onları
bu günde bir komşumun kızının doğumgünü pastayı ben yaptım bu gün kutluycaz
şi,mdi biraz kuran okuyayım
öğlende okula gidicem ,sonrada doğumgününe
Dr antibiyotiği bitir dedi..Görünürde bişi yokmuş ama ilacı bitsin istedi..geçmiş olsun canım. götür bakalım dr ne diyecek.
kaptanım bu mesajına istinaden aybukeyi mezun edelim olmaz mı ?
secdenur ve zulaleyide nasıl yazarız geri dönmek üzere ayrıldı mı yazarız izinli mi yazarız ?
siyahın da ne zaman döneceği belli değil ya biraz annes ile ilgilenecekti onu da düşünelim derim hiç olmazsa izine ayırabiliriz o döne ve kesinlikle takımda olması gerikiyor.
bir de rukgus net sorununu çözmüştü ama o da yok ortalarda yine sen bir görüşmeye çalışsan uygun olunca nasıl olur.
Sende başlasan birlikte devam etseniz biz de takip etsek olmazmı acabaa
Teşekkür ederim canım benim..
Siyah Ankarada canım gelir..Face den görüştük en son..Gelicek inş.
Teşekkür ederim canım..
Allah kabul etsin.
Dr antibiyotiği bitir dedi..Görünürde bişi yokmuş ama ilacı bitsin istedi..
aybiki mezun edicem evet..zulaley yok zaten takımda secdenuru da ayırıcam siyah gelecek canım..rukgus da gelecek.. rukgus bu sana canımmkendine gelmen için anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?