Günaydın herkeseee:)
benm haftasonum çoook güzel geçti
annem, ssevdiceğim, mustakbel kayınvalidem nişan için çarşıya çıktık, bir sürü ciciler aldık. kayınvalidem herşeye çok özeniyor, gitti herşeyin en iyisinden aldı heves ettim şimdi zamanı gelse de kullansam diyorum:)
yok sölememNeler yedinki
ayy inşallah yaaaaaKızlar bu hafta 2. yiz takım olarak hadi bu hafta ilk sırayı zorlayalım şekerler
Günaydın herkeseee:)
annem, ssevdiceğim, mustakbel kayınvalidem nişan için çarşıya çıktık, bir sürü ciciler aldık. kayınvalidem herşeye çok özeniyor, gitti herşeyin en iyisinden aldı heves ettim şimdi zamanı gelse de kullansam diyorum:)
Çilek Mevsimi Geldi!
Çilek meyvesi önemli ölçüde C vitamini içeriyor, antioksidan özellik taşıyor. C vitamininin yanı sıra, mükemmel bir folik asit, manganez, potasyum, riboflavin, B5 ile B6 vitamini, magnezyum, omega-3 yağ asiti, bakır ve K vitamini kaynağı olan çilek, vücudu kuvvetlendiriyor, direncini arttırıyor.
Daveti aldım teşekkür ederim de katılmak için ne yapmalıyım bu asamadan sonra?
kendini tanıt bakalım tatlım sık sık paylaşımda bulun kaptanı ve bizi kilo vermekte kararlı olduğunu ikna et 2 hafta deneme süren var daha sonra kaptan karar verecek takımda olup olmadığına
bol bol paylaşımda bulun
günde en az 5 paylaşım
menü paylaşımı
okuduğun kitap paylaşımı
spor paylaşımı
Selda adım, öğretmenim, son 4 senedir iradeli bir şekilde!!! tombik oldum. 103 kiloyu görünce durayim dedim :) 18 şubatta başladım, şimdi 96 kiloyum. 1700 kalorilik diabetik diyetle beraber 2 gün spora gidiyorum, step ve plates...öyle ışte :)
8 kasık zeytinyağlı kereviz 2 dilim esmer ekmek ve 1 fincan çay
Merhaba
Davet edildim. Takim kurallarini okudum. Her gun 5 msj yazamam, calisiyorum cunku. Gunde bir mesaj yazsam olur mu?
Kendimi tanitayim. 31 yasindayim, 86 kiloyum. Kullandigim ilaclar nedeniyle cok kilo aldim. 3 haftalik gebeyim. Doktorum kilolarini vermezsen dogum yaptirmam, dedi :) Doguma kadar normal kiloya(en az 62) donmemi istedi, yoksa sorunlu hamilelik donemi gecirirmisim.
Napalim, baska care yok zayiflayacagim. Herkese bol sans ve guclu iradeler diliyorum. Kolay gelsin.
Merhaba
Davet edildim. Takim kurallarini okudum. Her gun 5 msj yazamam, calisiyorum cunku. Gunde bir mesaj yazsam olur mu?
Kendimi tanitayim. 31 yasindayim, 86 kiloyum. Kullandigim ilaclar nedeniyle cok kilo aldim. 3 haftalik gebeyim. Doktorum kilolarini vermezsen dogum yaptirmam, dedi :) Doguma kadar normal kiloya(en az 62) donmemi istedi, yoksa sorunlu hamilelik donemi gecirirmisim.
Napalim, baska care yok zayiflayacagim. Herkese bol sans ve guclu iradeler diliyorum. Kolay gelsin.
Hoşgeldin canım..İlk sayfamızda kurallarımız var okuyabilirsin..Daveti aldım teşekkür ederim de katılmak için ne yapmalıyım bu asamadan sonra?
Selda adım, öğretmenim, son 4 senedir iradeli bir şekilde!!! tombik oldum. 103 kiloyu görünce durayim dedim :) 18 şubatta başladım, şimdi 96 kiloyum. 1700 kalorilik diabetik diyetle beraber 2 gün spora gidiyorum, step ve plates...öyle ışte :)
Canım anlamadım sen şimdi hamilemisin??Merhaba
Hızlı bir giriş yapmışız, hoşgeldin canımSABAH:Bir kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
ARA:Bir fincan form çayı
ÖĞLE:Büyük bir kase peynirli salata+1 kepek ekmeği
ARA:2 armut
akşama yoğurt çorbası yaptım sadece bir kase çorba bolcada salata yeyip günü tamamlamayı düşünüyorum:)
akşam yediklerimi tekrar yazarım....
hepsini okudum artık hazırım galiba katılmaya :) yalnız menüler dikkatimi çekti, ne kadar az onlar öyle!! ben 1700 kalorilik diyet uyguluyorum...bitiremiyorum listeyi, akşama bi çorba salata ya da bir salatayla yapılan diyetler kaç kalorilik ki acaba? kendi adıma o kadar aç kalmak istemiyorum, hem beden hem ruh sağlığım açısından...yani o kadar sıkı diyette çabuk pesederim gibi geliyor...yaşam tarzı haline gelsin istiyorum bu düzen (ki eskiden öyleydi)...
bu arada kitap paylaşımı da serbestmiş :) alakasız bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama şu ara Yanlış Bir Adım (harlan coben) okuyorum...tavsiye ederim..etkileyici akıcı...önerileriniz varsa bilmek isterim...
Merhaba arkadaşım öncelikler hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...ancak ben anlamadım doktor sana hamileyken mi bu kadar kilovermeni istedi??? yoksa ben mi yanlış anladım ...
Canım anlamadım sen şimdi hamilemisin??
güle güle güzel günlerde kullannGünaydın herkeseee:)
tebrik ederim bende takımımızı bu hafta ben hiç veremedimmmKızlar bu hafta 2. yiz takım olarak hadi bu hafta ilk sırayı zorlayalım şekerler
hoşgeldinnn seldoDaveti aldım teşekkür ederim de katılmak için ne yapmalıyım bu asamadan sonra?
en güzelinii yapmışsınızz dur dememiş olsaydınn belkide 110 bile olabilirdinn değilmiiSelda adım, öğretmenim, son 4 senedir iradeli bir şekilde!!! tombik oldum. 103 kiloyu görünce durayim dedim :) 18 şubatta başladım, şimdi 96 kiloyum. 1700 kalorilik diabetik diyetle beraber 2 gün spora gidiyorum, step ve plates...öyle ışte :)
afiyet olsunnn2dilim esmer ekmek, rafadan yumurta ve 1 bardak yarım yağlı süt...
Ara 1 paket diyet bisküvi
103 ten 96 ya neler yaparak indinn8 kasık zeytinyağlı kereviz 2 dilim esmer ekmek ve 1 fincan çay
hamilemisinnn ama kilo vermen sakıncalı değilmii hamileykennnMerhaba
bende çok şaşırdımmMerhaba arkadaşım öncelikler hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...ancak ben anlamadım doktor sana hamileyken mi bu kadar kilovermeni istedi??? yoksa ben mi yanlış anladım ...
menünn çokk güzell ilk zamanlar bende akşamları hep çorba içmiştimmSABAH:Bir kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
ARA:Bir fincan form çayı
ÖĞLE:Büyük bir kase peynirli salata+1 kepek ekmeği
ARA:2 armut
akşama yoğurt çorbası yaptım sadece bir kase çorba bolcada salata yeyip günü tamamlamayı düşünüyorum:)
akşam yediklerimi tekrar yazarım....
kitep paylaşmak serbest hatta kitap okumaya bile çokk güzel sevk ediliyorduuhepsini okudum artık hazırım galiba katılmaya :) yalnız menüler dikkatimi çekti, ne kadar az onlar öyle!! ben 1700 kalorilik diyet uyguluyorum...bitiremiyorum listeyi, akşama bi çorba salata ya da bir salatayla yapılan diyetler kaç kalorilik ki acaba? kendi adıma o kadar aç kalmak istemiyorum, hem beden hem ruh sağlığım açısından...yani o kadar sıkı diyette çabuk pesederim gibi geliyor...yaşam tarzı haline gelsin istiyorum bu düzen (ki eskiden öyleydi)...
bu arada kitap paylaşımı da serbestmiş :) alakasız bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama şu ara Yanlış Bir Adım (harlan coben) okuyorum...tavsiye ederim..etkileyici akıcı...önerileriniz varsa bilmek isterim...
Evet doguma kadar ideal kiloma inmeliymisim, su an obezmisim.
iyigeceler bugun dr a gittim sırt agrım için film istedi biz filmi çektiresiye mesai bitti dr gitmiş yarın tekrargitcez kendimiz baktıkta gögsümde yuvarlaklık var onun ne oldugunu anlayamadık korktugum şey degildir inşallah...elimle yokladıgımda serlık falan yok ne oldugunu anlayamadık ama sırt agrılarım fena omurilikte egrilik varmış hadi hayırlısı bugunkü menüm
sabah kepekli tost
ara 1avuç leblebi
ögle yarım kepeklı ekmekle 1kase yogurt çorbası
ara çikolatalı gofret
akşam tavuk şiş ıce tea 3cıg köfte moralim bozuktu ama
ara 1avuç leblebi yarım portakal 2lıtre su spor yok sırtım çatlıcakkk
2dilim esmer ekmek, rafadan yumurta ve 1 bardak yarım yağlı süt...
Ara 1 paket diyet bisküvi
seldom canımcım menülerini akşamları tek liste olarak yazarsan daha iyi karşılaştırma yapabiliriz8 kasık zeytinyağlı kereviz 2 dilim esmer ekmek ve 1 fincan çay
teşekkürler kuzuuuuu baho tam sınav modunda deli gibi ders çalışıyor bildiğin gibi deeeelllohh negüzelgünler bunlar tadını çıkaraçıkara yaşacanım hep böyle mutlu olinşallahcicilerinide güle güle giy
yok sölemem
ama şuan yedigimi söyleyim bir ks yogurt içine 1 salatalık dogradım onu yiyorum ohh mis miss
haftasonunu unttum bile
ayy inşallah yaaaaa
bahirecim nassın cancazım
geçmiş olsun canım cımMerhaba
çikolatalı gofrett haaaiyigeceler bugun dr a gittim sırt agrım için film istedi biz filmi çektiresiye mesai bitti dr gitmiş yarın tekrargitcez kendimiz baktıkta gögsümde yuvarlaklık var onun ne oldugunu anlayamadık korktugum şey degildir inşallah...elimle yokladıgımda serlık falan yok ne oldugunu anlayamadık ama sırt agrılarım fena omurilikte egrilik varmış hadi hayırlısı bugunkü menüm
sabah kepekli tost
ara 1avuç leblebi
ögle yarım kepeklı ekmekle 1kase yogurt çorbası
ara çikolatalı gofret
akşam tavuk şiş ıce tea 3cıg köfte moralim bozuktu ama
ara 1avuç leblebi yarım portakal 2lıtre su spor yok sırtım çatlıcakkk
slm kızlar iki gündür oğlum iyileşmedi bugün yine doktora gittik gittik gittik giremedim foruma yeni katılan arkaşlar hoşgeldiniz
bugünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 kae çorba
ara meyve
öğle 1 çorba 2 dilim etliekmek
akşam tavuk salata iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?