Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ohh negüzelgünler bunlar tadını çıkaraçıkara yaşacanım hep böyle mutlu olinşallah cicilerinide güle güle giy
yok sölemem
ama şuan yedigimi söyleyim bir ks yogurt içine 1 salatalık dogradım onu yiyorum ohh mis miss
haftasonunu unttum bile

Kızlar bu hafta 2. yiz takım olarak hadi bu hafta ilk sırayı zorlayalım şekerler
ayy inşallah yaaaaa

bahirecim nassın cancazım

Merhaba
Davet edildim. Takim kurallarini okudum. Her gun 5 msj yazamam, calisiyorum cunku. Gunde bir mesaj yazsam olur mu?
Kendimi tanitayim. 31 yasindayim, 86 kiloyum. Kullandigim ilaclar nedeniyle cok kilo aldim. 3 haftalik gebeyim. Doktorum kilolarini vermezsen dogum yaptirmam, dedi :) Doguma kadar normal kiloya(en az 62) donmemi istedi, yoksa sorunlu hamilelik donemi gecirirmisim.
Napalim, baska care yok zayiflayacagim. Herkese bol sans ve guclu iradeler diliyorum. Kolay gelsin.

canım çok sevindim senin adına ne kadar mutlusundur sen şimdi

hımmm kokusu burnuma geldi mis missssss.....

Daveti aldım teşekkür ederim de katılmak için ne yapmalıyım bu asamadan sonra?

hoşgeldin canım. aşağıda arkadaşımız yazmış ama sen istersen ilk sayfaya bir göz at.

yürü be bahiremmmm

8 kasık zeytinyağlı kereviz 2 dilim esmer ekmek ve 1 fincan çay

canım özellikle menülerini ya akşam ya da ertesi günü tam olarak yazarsan nasıl beslendiğini daha iyi gözleyebiliriz. amaç birbirimize destek olmak. doğrularımızı yanlışlarımızı paylaşıp birbirimizi bilgilendirmek ...

hoşgeldin şekercim sende .... rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin öncelikle...

ama bak bende çalışıyorum mesela illaki günde 5 mesaj yazmak zorundasın değil fakat böyle baştan da olmaz demesek.

yeri geliyor bizde yazamıyoruz ama genel çerçevede birbirimizden haberimiz oluyor öyle ya da böyle hemde başlangıç da birbirmizi daha rahat tanımak için o kurallar tabiiki de tolerans gösterilen zamanlarımız var şekercik....

hadi hayırlı olsun bakalım.....

Merhaba arkadaşım öncelikler hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...ancak ben anlamadım doktor sana hamileyken mi bu kadar kilovermeni istedi??? yoksa ben mi yanlış anladım ...

SABAH:Bir kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
ARA:Bir fincan form çayı
ÖĞLE:Büyük bir kase peynirli salata+1 kepek ekmeği
ARA:2 armut
akşama yoğurt çorbası yaptım sadece bir kase çorba bolcada salata yeyip günü tamamlamayı düşünüyorum:)
akşam yediklerimi tekrar yazarım....

hepsini okudum artık hazırım galiba katılmaya :) yalnız menüler dikkatimi çekti, ne kadar az onlar öyle!! ben 1700 kalorilik diyet uyguluyorum...bitiremiyorum listeyi, akşama bi çorba salata ya da bir salatayla yapılan diyetler kaç kalorilik ki acaba? kendi adıma o kadar aç kalmak istemiyorum, hem beden hem ruh sağlığım açısından...yani o kadar sıkı diyette çabuk pesederim gibi geliyor...yaşam tarzı haline gelsin istiyorum bu düzen (ki eskiden öyleydi)...

bu arada kitap paylaşımı da serbestmiş :) alakasız bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama şu ara Yanlış Bir Adım (harlan coben) okuyorum...tavsiye ederim..etkileyici akıcı...önerileriniz varsa bilmek isterim...

Hoşgeldin canım..İlk sayfamızda kurallarımız var okuyabilirsin..

Deneme süresini başarıyla geçirirsen aramızdasın canım..

Canım anlamadım sen şimdi hamilemisin??
Hızlı bir giriş yapmışız, hoşgeldin canım

Yok canım doğru yer..
Diyet konusunda düşüncen çok güzel, tam da dediğin gibi düşünüyoruz bizlerde..

güle güle güzel günlerde kullann
Kızlar bu hafta 2. yiz takım olarak hadi bu hafta ilk sırayı zorlayalım şekerler
tebrik ederim bende takımımızı bu hafta ben hiç veremedimmm
şimdi artık hiç tartılmayacağım cumaya kadar azcık baskül oynasa yemeğe saldırmaya başladımm o yüzden cumayıı iple çekmek istiyorumm
hoşgeldinnn seldo
en güzelinii yapmışsınızz dur dememiş olsaydınn belkide 110 bile olabilirdinn değilmii
2dilim esmer ekmek, rafadan yumurta ve 1 bardak yarım yağlı süt...
Ara 1 paket diyet bisküvi
afiyet olsunnn
103 ten 96 ya neler yaparak indinn
hamilemisinnn ama kilo vermen sakıncalı değilmii hamileykennn
Merhaba arkadaşım öncelikler hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...ancak ben anlamadım doktor sana hamileyken mi bu kadar kilovermeni istedi??? yoksa ben mi yanlış anladım ...
bende çok şaşırdımm
menünn çokk güzell ilk zamanlar bende akşamları hep çorba içmiştimm
kitep paylaşmak serbest hatta kitap okumaya bile çokk güzel sevk ediliyorduu
Evet doguma kadar ideal kiloma inmeliymisim, su an obezmisim.

kaç kilosunuzz şuann

Ben düğüne az kaldığınıı görüncee bir teleşa kapıldımm şuan ve çok hırs yaptımm yine yürüyüşe çıktığımda okadar hızlıı yürdümküü 3 tur attığım yeri ilk defa 5 tura tamammladımm
Yolda yürürken birde bir araba kendiliğinden yanmaya başladıı şöför çıkınca çok fazla alevler çıktıı,ittafiyeyii aradılar onlar gelene kadar arabanınn önü kalmadı Allahtan KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI
Bu sefer cumaya kadar tartılmamaya karar verdimm bende ters tepkii yapıyor diyeyimmm

merhaba lütfennn benide aranıza alın..
27 yaşında 1 çocuk annesi (9aylık bir kızım var)
15 sene spor yaptıktan sonra hamilelikte aldığı kilolar neticesinde 106 kiloyu bulup...
sonrasında 4 aylık bi diyet yapıp şuan 96-97 lerde sürünen
ve arkadaş desteğine ihtiyaç duyan kiloları yüzünden deliren
zavallı bi insan konumundayım......lütfennn...yardıma ihtiyacım var

iyigeceler bugun dr a gittim sırt agrım için film istedi biz filmi çektiresiye mesai bitti dr gitmiş yarın tekrargitcez kendimiz baktıkta gögsümde yuvarlaklık var onun ne oldugunu anlayamadık korktugum şey degildir inşallah...elimle yokladıgımda serlık falan yok ne oldugunu anlayamadık ama sırt agrılarım fena omurilikte egrilik varmış hadi hayırlısı bugunkü menüm
sabah kepekli tost
ara 1avuç leblebi
ögle yarım kepeklı ekmekle 1kase yogurt çorbası
ara çikolatalı gofret
akşam tavuk şiş ıce tea 3cıg köfte moralim bozuktu ama
ara 1avuç leblebi yarım portakal 2lıtre su spor yok sırtım çatlıcakkk

geçmiş olsun canım

slm kızlar iki gündür oğlum iyileşmedi bugün yine doktora gittik gittik gittik giremedim foruma yeni katılan arkaşlar hoşgeldiniz
bugünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 kae çorba
ara meyve
öğle 1 çorba 2 dilim etliekmek
akşam tavuk salata iyi geceler

Sabah: 1 muz + meyveli yogurt
Ogle: 2 kase tavuk corbasi
Ara: 1 erik + 1 mandalina
Aksam: 1 kase tavuk corbasi

Spor: yok

Kitap: 24 syf Stres Kendine Güven Mücadele Ruhu - Cengiz Ersahin

2dilim esmer ekmek, rafadan yumurta ve 1 bardak yarım yağlı süt...
Ara 1 paket diyet bisküvi

seldom canımcım menülerini akşamları tek liste olarak yazarsan daha iyi karşılaştırma yapabiliriz
teşekkürler kuzuuuuu baho tam sınav modunda deli gibi ders çalışıyor bildiğin gibi deeeelll
geçmiş olsun canım cım
çikolatalı gofrett haaa keşke öğle ile akşamı yer değiştirseydin kuzzuuuuu

geçmiş olsun kuzuuuu menün süpeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…