teşekkür ederim canım seninde ogluşuna çok geçmişolsungeçmiş olsun canım
evettt gofret yedim canımın acısından anlayamadım ne yedigimis:
çikolatalı gofrett haaakeşke öğle ile akşamı yer değiştirseydin kuzzuuuuu
geçmiş olsun
herkese günaydın
ewet bence de akşamları toptan yazayım menüleri :) ama yaaaaa burdaki menüler çok az..kendimi kötü hissettim sanırım biraz :/ neyse ben yine bildiğimden şaşmayayım...neticede benim hedefim öyleeeeee 3 ayda fit olmak değil :) olsam süper olur tabi de :) hayallerde yaşamanın bi anlamı da yok hani :)
evettt gofret yedim canımın acısından anlayamadım ne yedigimiakşam dışarda yedigim için öyle oldu bugunde üşütmüşüm heryerim agrıyo migdem bulanıyor bu saat oldu bişey yiyemedim dr gittik geldi gögüste gördügüm yuvarlaklıklık migde boşluguymui korktum ama şükür yatmak uyumak istiyorum ama nerdeee
VaooouuuuEvet hamileyim :)
Ben düğüne az kaldığınıı görüncee bir teleşa kapıldımm şuan ve çok hırs yaptımm yine yürüyüşe çıktığımda okadar hızlıı yürdümküü 3 tur attığım yeri ilk defa 5 tura tamammladımm
Yolda yürürken birde bir araba kendiliğinden yanmaya başladıı şöför çıkınca çok fazla alevler çıktıı,ittafiyeyii aradılar onlar gelene kadar arabanınn önü kalmadı Allahtan KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI
Bu sefer cumaya kadar tartılmamaya karar verdimm bende ters tepkii yapıyor diyeyimmm
Estağfurullah canım benim.. Biz insanlar üstün vasıflarla yaratılmışız.. Zavallı değiliz.. Sadece istememiz yeterli..merhaba lütfennn benide aranıza alın..
27 yaşında 1 çocuk annesi (9aylık bir kızım var)
15 sene spor yaptıktan sonra hamilelikte aldığı kilolar neticesinde 106 kiloyu bulup...
sonrasında 4 aylık bi diyet yapıp şuan 96-97 lerde sürünen
ve arkadaş desteğine ihtiyaç duyan kiloları yüzünden deliren
zavallı bi insan konumundayım......lütfennn...yardıma ihtiyacım var
Canım öncelikle geçmiş olsun..iyigeceler bugun dr a gittim sırt agrım için film istedi biz filmi çektiresiye mesai bitti dr gitmiş yarın tekrargitcez kendimiz baktıkta gögsümde yuvarlaklık var onun ne oldugunu anlayamadık korktugum şey degildir inşallah...elimle yokladıgımda serlık falan yok ne oldugunu anlayamadık ama sırt agrılarım fena omurilikte egrilik varmış hadi hayırlısı bugunkü menüm
sabah kepekli tost
ara 1avuç leblebi
ögle yarım kepeklı ekmekle 1kase yogurt çorbası
ara çikolatalı gofret
akşam tavuk şiş ıce tea 3cıg köfte moralim bozuktu ama
ara 1avuç leblebi yarım portakal 2lıtre su spor yok sırtım çatlıcakkk
Oğluşuna geçmiş olsun canım..slm kızlar iki gündür oğlum iyileşmedi bugün yine doktora gittik gittik gittik giremedim foruma yeni katılan arkaşlar hoşgeldiniz
bugünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 kae çorba
ara meyve
öğle 1 çorba 2 dilim etliekmek
akşam tavuk salata iyi geceler
Sabah: 1 muz + meyveli yogurt
Ogle: 2 kase tavuk corbasi
Ara: 1 erik + 1 mandalina
Aksam: 1 kase tavuk corbasi
Spor: yok
Kitap: 24 syf Stres Kendine Güven Mücadele Ruhu - Cengiz Ersahin
teşekkürler kaptannn
kız kesin röntgen çetirdi gögüsünde boşluk görünce korktuCanım anlayamadım göğsünde gördüğün yubvarlaklık mide boşlumuymuş ??? İyide göğüs ve mide boşluğu ne alaka aklım karıştı
ahh be kuşum keşke gebelikten önce yapsaydın dietini hamileliğini rahat rahat geçirirdin neyse olmuş artık olan sağlıklı beslenerek 3 ayda verirsin kiloları ama senin aş ermelerin ne olacakEvet doguma kadar ideal kiloma inmeliymisim, su an obezmisim.
SABAH:Bir kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
ARA:Bir fincan form çayı
ÖĞLE:Büyük bir kase peynirli salata+1 kepek ekmeği
ARA:2 armut
akşama yoğurt çorbası yaptım sadece bir kase çorba bolcada salata yeyip günü tamamlamayı düşünüyorum:)
kuşum
çok az olmuş menülerin sen yakında pes edersin
sakın bırakma ilk günlerden sıkılma
herşeyi yiyoruz biz takım olarak sağlıklı kilo veren bir takımız
kolori falan takılmıyoruz
herşeyi yiyoruz
her hafta kilo veriyoruz veriyor :44::44: genic akrep
ben arada bir alıyorum
genic yasssak koydu bana
buradan açıklıyorum
68 olana kadar çapkınlık yasssaak bana
aşşğıda koca bir dilim yaş pastayı elimin tersi ile ittim
öğrt gör arkadaşın birinbin doğum günüymüş
bana ayırmış diğerleri demiş ki
ayırma yemez
ayırmış ama
hayır dedim
tahmin etmiştik dediler
akreeeppp kız bak tavrımın ne olacağını kestirmeye başladılar
zaman zaman olacak tatlım şimdi değil kitabın içeriğinden bahsedermisin birazhepsini okudum artık hazırım galiba katılmaya :) yalnız menüler dikkatimi çekti, ne kadar az onlar öyle!! ben 1700 kalorilik diyet uyguluyorum...bitiremiyorum listeyi, akşama bi çorba salata ya da bir salatayla yapılan diyetler kaç kalorilik ki acaba? kendi adıma o kadar aç kalmak istemiyorum, hem beden hem ruh sağlığım açısından...yani o kadar sıkı diyette çabuk pesederim gibi geliyor...yaşam tarzı haline gelsin istiyorum bu düzen (ki eskiden öyleydi)...
bu arada kitap paylaşımı da serbestmiş :) alakasız bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama şu ara Yanlış Bir Adım (harlan coben) okuyorum...tavsiye ederim..etkileyici akıcı...önerileriniz varsa bilmek isterim...
yemek konusunda da sende çook ağırdan gidiyorsun ama birde öğünlerin aynı
öğle ve akşam yemekleri aynı olmasın
Ben düğüne az kaldığınıı görüncee bir teleşa kapıldımm şuan ve çok hırs yaptımm yine yürüyüşe çıktığımda okadar hızlıı yürdümküü 3 tur attığım yeri ilk defa 5 tura tamammladımm
Yolda yürürken birde bir araba kendiliğinden yanmaya başladıı şöför çıkınca çok fazla alevler çıktıı,ittafiyeyii aradılar onlar gelene kadar arabanınn önü kalmadı Allahtan KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI
Bu sefer cumaya kadar tartılmamaya karar verdimm bende ters tepkii yapıyor diyeyimmm
merhaba lütfennn benide aranıza alın..
27 yaşında 1 çocuk annesi (9aylık bir kızım var)
15 sene spor yaptıktan sonra hamilelikte aldığı kilolar neticesinde 106 kiloyu bulup...
sonrasında 4 aylık bi diyet yapıp şuan 96-97 lerde sürünen
ve arkadaş desteğine ihtiyaç duyan kiloları yüzünden deliren
zavallı bi insan konumundayım......lütfennn...yardıma ihtiyacım var
çok mutlu oldum hemen yazayım menumu...bugun bıraz kotu ama olsun yanlışlarımızıda bilmemiz lazım değilmi....
kahvaltı:2 dlm ekmek
peynir
2 çk bal
yeşil çay
ara:tek şekerli acık çay
öğle: türlü yemeği (patates, patlıcan , biber)
7-8 tane zeytin
3 dlm ekmek
ara: sütlü türk kahvesi içmek istiyorum uygunsa
ve meyve olabilir
akşam: gunduzu telafisi salata olacak yenında çorba....
benm gözüme takılan tek şey öğlen yenilen 3 dilim ekmek.. siz de farkındasınız muhtemelen.
Vaooouuuuilk defa takımımda hamile bir üye olucak Canımm seni takım listemize almayalım ama sağlıklı beslenmene yardımcı olalım takım içinde.. Zaten sağlıklı beslenme ile istediğin kiloya gelmiş olursun.. Hoş geldin tekrardan
Kuzu sen nerelerdesin bakiimm..Senden o artı kiloyu hiç ama hiç beklemezdim..Ortadan kaybolunca biliyorumki karabiber artı kilo ile gelecek.. Sana ceza bu hafta sporuna 30 dk ekliyosun
Estağfurullah canım benim.. Biz insanlar üstün vasıflarla yaratılmışız.. Zavallı değiliz.. Sadece istememiz yeterli..
Bak ne güzel karar vermişsin kilo vermeyee, yolun yarısını katettin bile hadi bakalım diğer yarısını da birlikte alırız ve ulaşırsın hedefine.
Hoş geldin canımkilo vermeyi gerçekten istiyorsan alırız tabiki senide aramıza
Canım öncelikle geçmiş olsun..
Akşam sonrası ara yapman olmamış canım.. O ara yerine şekersiz çay yada süt yada ayran yada bitki çayı yeterliydi
Oğluşuna geçmiş olsun canım..
Tatlım sabahki meyveli yoğurt hazır olanlardansa lütfen uzak dur..O muzun yanına ceviz yada badem yada fındık ekle..Kavrulmamışından olsun..Yoğurdunu da ev yoğurdu olarak ye hazır değil.. Sabahın çok fakir olmuş zenginleştir canım.. O çorbaların yanında da yeşillik yada salata eklersen daha güzel yağların yanar.. Bitki çayı kuralımız senin için geçerli değil.. Bazı bitki çaylarında söktürücü özelliği var sen hamilesin aman uzak durmakda fayda var.. Ben araştırma yapmalıyım bu konuda sonra döner yazarım senin için çayları..
çok mutlu oldum hemen yazayım menumu...bugun bıraz kotu ama olsun yanlışlarımızıda bilmemiz lazım değilmi....
kahvaltı:2 dlm ekmek
peynir
2 çk bal
yeşil çay
ara:tek şekerli acık çay
öğle: türlü yemeği (patates, patlıcan , biber)
7-8 tane zeytin
3 dlm ekmek
ara: sütlü türk kahvesi içmek istiyorum uygunsa
ve meyve olabilir
akşam: gunduzu telafisi salata olacak yenında çorba....
akrepppppppppp benii çözmüşsünn evettt eğerkii yemek yemeyi abartıyorsam kendi vicdanımla rahat olmadığım içinn uzaklaşıyorum
O zaman uzaklaşmıyosun dolayısı ile abartmıyosun ve kilo veriyosun anlaştıkmı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?