Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar; okuldan geldim oğluşumla beraber parka gittik biraz oynadı geldik.
bugünkü menüm sabah:1 yumrta beyaz peynir maydanoz , tere
ara:yeşil çay
öğle: patates yemeği ve biraz bulgur pilavı
ara: 1 tane kurabiye
akşam: 1 kase çorba
akşam yine yürüyüş yapcam

bende bu hafta kılo paylaşımı yapabılıyormuyum eger yapıyorsam bu hafta başladım diyete 72.5ile suanki kılom 70.7 hadi hayırlısıı ödemler gitti

sabıkam mı çıktı yani hiçç haberim yok... hani flmlerde olurya hapisten cıkanlara iş vermezler ya o gibi

slm kızlar bugün tembellik yaptım dinlendim bir güzel tek öğün yedim geç kaltım baya bir ooohh şimdi temizlik yapıp matematik çalışacam
yarında bir dersi bitirmek var aklımda hayrılısı bys

sabıkam mı çıktı yani hiçç haberim yok... hani flmlerde olurya hapisten cıkanlara iş vermezler ya o gibi
Yine takımdasın canım bırakmıyoruz seni o kiloları hep birlikte vericez inş.
slm kızlar bugün tembellik yaptım dinlendim bir güzel tek öğün yedim geç kaltım baya bir ooohh şimdi temizlik yapıp matematik çalışacam
yarında bir dersi bitirmek var aklımda hayrılısı bys

Bugün arandınız ama ulaşılamadınız efem

selam kızlar oğlum hasta bugün sürekli öksürüyor yine broşit oluyor galiba dün gece de doğru düzgün uyuyamadık ökürükten ... bugün yürüyüş yapamadım bol bol temizlik yaptım
bugün iki öğün yedim çok fazla yediklerime dikkat edemedim iyi geceler....

Yine takımdasın canım bırakmıyoruz seni o kiloları hep birlikte vericez inş.

Bugün arandınız ama ulaşılamadınız efem

evet kuşum aramışsın bugün farkedebildim cumartesi günü transa geçtim didiydi resmen kuşum bugün arayacaktım ha şu işi de yapayım ha şunu da bitireyim ha şurayı da temizleyeyim derken gene sen aradın

Günaydın herkeseee:)

benm haftasonum çoook güzel geçti

annem, ssevdiceğim, mustakbel kayınvalidem nişan için çarşıya çıktık, bir sürü ciciler aldık. kayınvalidem herşeye çok özeniyor, gitti herşeyin en iyisinden aldı heves ettim şimdi zamanı gelse de kullansam diyorum:)

Çilek Mevsimi Geldi!

Çilek meyvesi önemli ölçüde C vitamini içeriyor, antioksidan özellik taşıyor. C vitamininin yanı sıra, mükemmel bir folik asit, manganez, potasyum, riboflavin, B5 ile B6 vitamini, magnezyum, omega-3 yağ asiti, bakır ve K vitamini kaynağı olan çilek, vücudu kuvvetlendiriyor, direncini arttırıyor.​

Kızlar bu hafta 2. yiz takım olarak hadi bu hafta ilk sırayı zorlayalım şekerler

kendini tanıt bakalım tatlım sık sık paylaşımda bulun kaptanı ve bizi kilo vermekte kararlı olduğunu ikna et 2 hafta deneme süren var daha sonra kaptan karar verecek takımda olup olmadığına
bol bol paylaşımda bulun
günde en az 5 paylaşım
menü paylaşımı
okuduğun kitap paylaşımı
spor paylaşımı

Selda adım, öğretmenim, son 4 senedir iradeli bir şekilde!!! tombik oldum. 103 kiloyu görünce durayim dedim :) 18 şubatta başladım, şimdi 96 kiloyum. 1700 kalorilik diabetik diyetle beraber 2 gün spora gidiyorum, step ve plates...öyle ışte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…