Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benimkine gore gayet iyi gibi geldi bana

Merhaba arkadaşlar
MENÜM
Sabah:1kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
Ara:Okul Sütü(Öğrencilerime dağıttım 1 tanede ben içtim)
Öğle:1 kase yoğurt çorbası+1 dilim çavdar ekmeği
Ara:2 si birarada nescafe
Akşam:tavuk sote yaptım akşam yemeğine yanında cacık planım
5 yemek kaşığı tavuk sote+cacık +1 dilim çavdar ekmeği yemek

Günlük 2 buçuk litre su içiyorum spor yapamıyorum neden. 1.sınıf öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum hiç oturmuyorum...eve geliyorum eşimle oğlum eve gelene kadar anca yemeği ve masayı hazırlıyorum bu mesajıda mutfaktan yazıyorum:) daha sonra oğluşumun ödevleri derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile...normal de kitap okumayıda spor yapmayıda çok severim ama bu senem çok yoğun geçiyor....

Tövbe tövbe bizim burdada belki aynıyerdir aynı durumda tuhaf bir hava var:)

Kaloriyi sınırlı tutarak herşeyi yiyorum.

Sabah

Kepek unuyla yapılmış peynirli krep 180 kalori
Ev yapimi Elma çayı

Öğle

3 etsiz çiğ köfte ile hazırlanmış durum 260 kalori
Ayran

Akşam

Izgara tavuk
Salata

Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. Okuldan dönerken bilerek 3 durak erken indim

Akşam da yemekten sonra 3×10 şeklinde 3 er setten mekik cekicem yabi toplamda 90 tane mekik cekicem.

Kitap : Nassim Taleb - Black Swan 10 sayfa okudum.

Ben de çok hırslıyım arkadaşım mesajını okuyunca daha da hırslandım:)))

arkadaşlar birde grubun kurallarında kitap okumak yazıyor bunu görünce çok mutlu oldum tam bir kitap kurduyum ayrıca okuduğum kitapalrı hediye etmeyi çok severim sizleri tanıdıkça kitap zevklerimle uyuşanlara gönderebilirim kitaplarımı seve seve :)

Canım merhaba bende 19 yaşındayım ve hep 47 kiloyu geçmezdim son 1 yıl içinde 55 kiloyu gördü terazi Boyum fazla uzun olmadığı için kilolu gözüküyorum. 55 her ne kadar az bir kilo gözüksede ben yürüken bile hissediyorum

yukarıda dedğim gibi 106 tam tamına106 kg....114 kilolara kadar çıktım inana biliyormusunuz....bedeniini taşıyamaz ve çatlaklarl dolu bir hamile karını mecburiyetten sezeeryan oluphastaneden beğini kucağına almadan birilerine tutunarak çıkmış kilolu annee.....kendime neden eziyet etmişm anlayamaıyorum oysaki ne hayallerim vardı ama gercekleşmediler...
şimdi ise aldığı kiloların 10 kg vererek yoluna 96 kg ile devam eden bi anne....hayatını spora adamış bırı olmasına rağmen spor yapamayan bi zavallı....
neyse bu kadar dram yeter menumuzu yazalım çat pat....

sabah:
2 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
dom-salatalık
yeşil çay

öğle: 3 dlm ekmek
1 porsiyo türlü

öğlen ve akşam arası çok atıştırmam oldu kendime hkim olamadım su içtim yok yeşil çay içtim yok bastaramdım açlığımı ve araların toplmı:
2 küçük muz
1 bardak süt
1 paket ince grissini
yeşil çay

akşam:
3 yk pilav
1 dlm ekmek
dom-salata
1 por. taze fasulye....

ara olarak meyve yerim galiba

spor yapamadım ama en kısa zaman içince başlıcam....

kitapta henuz alınmadı elimde peygamber efendimizn hayatı onu bitirmeliyim artık ona devam edeceğim....

iş yerim 40 dk falan sürüyor, sabahları çok iyi de akşamları perişan çıkıyorum dersten öldürdü geri yürümek...arabayla da alışmışım toplu taşıma zor geliyor geri dönüşte bir de o da sürüyor 40 dk dolana dolana :/ vesselam benim işyerine yürüme işi yaş...

neyse ben de cumartesi pazar sitenin parkında 1 saat yürümeye karar verdim, belki, gücüm yeterse pazartesi cuma da arada bir yürürüm, salı perşembe de spor var zaten amaaaaaaaan yeter :) di mi :/

bugünkü menüm

sabah : 3 yemek kaşığı menemen ve 2 dlm ekmek, çay

ara : fırsat bulup yiyemedim :)

öğle : 3 dlm ekmek 4 köfte (köfteler çok minnak ev yapımı ekmeksiz ve galetasız hazırlanmış) ve yarımşar salatalık domates kapya biberden oluşan söğüş

ara : bir paket limon lifli diyet bisküvi, çay

ara : (dışarda olacağım için mecburen) 2 kuru incir, yeşil çay

akşam : 4 yemek kaşığı boooooool yeşillikli patates salatası

az önce de bir bardak yarım yağlı süt

2,5 lt su

spor yok malesef ama taaaaaaaaaam 8 derse girdim öldüm bittim ayaklarım şişti sayılmaz mı spor :)

kitap : Yanlış Bir Adım bu gece bitecek inşallah

bu arada cuma kilomuzu söyleyip öyle mi deneme süremiz başlıyor yoksa başladı mı? normalde ben ayda bir tartılıyordum, ona göre cuma tartılayım ya da tartılmayayım...ne olcek benim durumum yani :)

her gören ne kadar incelmişsin dedikçe ben de bir gaz sormayın :) hepi topu 7 kilo verdim :) ama sanırım plates gerçekten çok işe yarıyor toparlanmakta yoksa bir çuval undan bir avuç eksilmiş kim ne anlasın :)

cahilliğimi mazur görün de lesli ne ki?? bikaç yerde daha okudum da iyi bişeyse ben de niyet edeyim dedim :)

menün gayet güzel bence

burada da hava aynı çok kötü toz var

1ncii sınıfları okutmak zordurr bu sende birde daha küçükk başladılarr ama çok tatlı oluyorlarrr
menünde güzell ben çok beğendimmeksik yada fazla birşey göremedimmm
kitap okumayı sevenlere hayranımm bir ben sevemedimm ama okumaya vaktim yokk birde ALLAH tan kızlarım bana çekmemişş
Ben de çok hırslıyım arkadaşım mesajını okuyunca daha da hırslandım:)))
bu hırsımızz hiç bitmesin inşallah
güzel bir fikirr olmuşş
55 kilo olanlarıı çokk piss kıskanırımm benn,inşallah bende olurumm yarabbimmmm
iyikii dur demişsinn yoksa daha fazla olabilirdinn ,bende ilk başladığımda 92 kilo olmuştumm şimdii en son tartıldığımda 72.7 geldimm tam 20 kilo verdimm
sankii şaka gibii halen vermedim gibii hissediyorum
dahaa verr o sözlerii duyunn okadar güzelkii
ben kış bitince sitede aşşağıda gözükmeye başladımm komşula şok oldularrr
cahilliğimi mazur görün de lesli ne ki?? bikaç yerde daha okudum da iyi bişeyse ben de niyet edeyim dedim :)

youtubr lesliie sansone yürü yazz orda bir bayan çıkıyorr
onunla birlikte evde yürüyüş yapmış oluyorsunn yanii 3 kilometre yada 5 kilometre gibii
dışarıya çıkamıyanlar içinn çok iyii bir alternatifff
mutaka dene çokkk keyifliii

menün gayet güzel ben mekik çekmede çok zorlanıyorum

Grubunn ilerde çıtır olacak bayanlarıı iyii geceler tatlı rüyalarrr
Benn bugünnkendimde bulduğumm hırsla akşamm 6 buçukta olsaa yürüyüşe yine çıktımm
Sabahta 8 de çıkmıştımm,Yürümeyii çok sevdimm önceden 3 tur attığım yerii 4 e çıkardımm hatta 5 e çıkarmayı düşünüyorumm
yarından itibaren menüde paylaşmayıı düşünüyorumm artık

iyi geceler arkadaşlarbu birkaç gündür kendime çok fazla zaman ayıramadım yürüyüş de yapamadım ama yarından itibaren hızlı bir şekilde başlıcam inşallah
bugün menüm:
sabah evde kahvaltıya zaman olmadı okulda 1 poaça yedim
ara: çay şekersiz
öğle:birdilim ekmek taze fasulye ayran
ara: bir kaç tane kraker
akşam:bir porsiyon tavuk

bu ara biraz çok tavuk oldu menümde her an yumurtlayabilirim....

süper ne iyi yapmışsın bende yarın yürüyücem inşallah iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…