Bende özendim menümü yazayım diyete bu sabah başladım biraz fazla yemiş olabilirim :)
Sabah
-1 Dilim Peynir , 3-4 Dilim domates , 5 Tane zeytin ve hazır şeftalili çay (sanırım marka vermek yasak yazmıoyrum adını )
Öğlen
-1 Parça tavuk,2 dilim ekmek
Ara
-Şuan içiyorum süt :)
Akşam
-Tarhana çorbası ve bol salata ( annemi aradım sordum ne yaptın diye)
Sizce fazla mı olmuş ? ilk günümdeyim diyetin :)
bugün lesli yapacam yaklaşık 4 gün olmuş yapmayalı bırakalı cumagünü yapmıştım en son
hadi kızlar
canlanın
bilmiyorum buranın havasından mı bir ağırlık kızlar bir görün halimizi
yapışıyoruz masalara
ali ile sırayla
ben yapışınca o kapıya bakıyor gelen oldumu uyarıyor
o yapışınca ben
allahım ya
diğer personellerde aynı
hava nasıl desem sis desem değil beyaz bir toz bulutu
heryer sisli gibi ama sis değil
tövbeler olsun kıyamet mi kopacak nedir
kızlar bugüünnn öğlenleyin kavurma yedim diyeyim gerisini siz anlayın
dün saat 5 ten sonra sadece 1 armut yedim
gece 2 bardak ayran içtim
akşam orucuna geri döndüm anlayacağınız
Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.
Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.
bugün lesli yapacam yaklaşık 4 gün olmuş yapmayalı bırakalı cumagünü yapmıştım en son
hadi kızlar
canlanın
yapışıyoruz masalara
ali ile sırayla
o yapışınca ben
allahım ya
diğer personellerde aynı
arkadaşım belki doktorunuza değiştirseniz ya da başka bir doktora daha gitseniz belki başka birşeydir.. hastalığı aynı olsa bile elki başka birşeyler önerebilir ....
Bende özendim menümü yazayım diyete bu sabah başladım biraz fazla yemiş olabilirim :)
Sabah
-1 Dilim Peynir , 3-4 Dilim domates , 5 Tane zeytin ve hazır şeftalili çay (sanırım marka vermek yasak yazmıoyrum adını )
Öğlen
-1 Parça tavuk,2 dilim ekmek
Ara
-Şuan içiyorum süt :)
Akşam
-Tarhana çorbası ve bol salata ( annemi aradım sordum ne yaptın diye)
Sizce fazla mı olmuş ? ilk günümdeyim diyetin :)
hadi kızlar
canlanın
yapışıyoruz masalara
ali ile sırayla
o yapışınca ben
allahım ya
diğer personellerde aynı
1ncii sınıfları okutmak zordurr bu sende birde daha küçükk başladılarr ama çok tatlı oluyorlarrrMerhaba arkadaşlar
MENÜM
Sabah:1kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
Ara:Okul Sütü(Öğrencilerime dağıttım 1 tanede ben içtim)
Öğle:1 kase yoğurt çorbası+1 dilim çavdar ekmeği
Ara:2 si birarada nescafe
Akşam:tavuk sote yaptım akşam yemeğine yanında cacık planım
5 yemek kaşığı tavuk sote+cacık +1 dilim çavdar ekmeği yemek
Günlük 2 buçuk litre su içiyorum spor yapamıyorum neden. 1.sınıf öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum hiç oturmuyorum...eve geliyorum eşimle oğlum eve gelene kadar anca yemeği ve masayı hazırlıyorum bu mesajıda mutfaktan yazıyorum:) daha sonra oğluşumun ödevleri derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile...normal de kitap okumayıda spor yapmayıda çok severim ama bu senem çok yoğun geçiyor....
kitap okumayı sevenlere hayranımm bir ben sevemedimm ama okumaya vaktim yokk birde ALLAH tan kızlarım bana çekmemişşKaloriyi sınırlı tutarak herşeyi yiyorum.
Sabah
Kepek unuyla yapılmış peynirli krep 180 kalori
Ev yapimi Elma çayı
Öğle
3 etsiz çiğ köfte ile hazırlanmış durum 260 kalori
Ayran
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. Okuldan dönerken bilerek 3 durak erken indim
Akşam da yemekten sonra 3×10 şeklinde 3 er setten mekik cekicem yabi toplamda 90 tane mekik cekicem.
Kitap : Nassim Taleb - Black Swan 10 sayfa okudum.
bu hırsımızz hiç bitmesin inşallahBen de çok hırslıyım arkadaşım mesajını okuyunca daha da hırslandım:)))
güzel bir fikirr olmuşşarkadaşlar birde grubun kurallarında kitap okumak yazıyor bunu görünce çok mutlu oldum tam bir kitap kurduyum ayrıca okuduğum kitapalrı hediye etmeyi çok severim sizleri tanıdıkça kitap zevklerimle uyuşanlara gönderebilirim kitaplarımı seve seve :)
55 kilo olanlarıı çokk piss kıskanırımm benn,inşallah bende olurumm yarabbimmmmCanım merhaba bende 19 yaşındayım ve hep 47 kiloyu geçmezdim son 1 yıl içinde 55 kiloyu gördü teraziBoyum fazla uzun olmadığı için kilolu gözüküyorum. 55 her ne kadar az bir kilo gözüksede ben yürüken bile hissediyorum
iyikii dur demişsinn yoksa daha fazla olabilirdinn ,bende ilk başladığımda 92 kilo olmuştumm şimdii en son tartıldığımda 72.7 geldimm tam 20 kilo verdimmyukarıda dedğim gibi 106 tam tamına106 kg....114 kilolara kadar çıktım inana biliyormusunuz....bedeniini taşıyamaz ve çatlaklarl dolu bir hamile karını mecburiyetten sezeeryan oluphastaneden beğini kucağına almadan birilerine tutunarak çıkmış kilolu annee.....kendime neden eziyet etmişm anlayamaıyorum oysaki ne hayallerim vardı ama gercekleşmediler...
şimdi ise aldığı kiloların 10 kg vererek yoluna 96 kg ile devam eden bi anne....hayatını spora adamış bırı olmasına rağmen spor yapamayan bi zavallı....
neyse bu kadar dram yeter menumuzu yazalım çat pat....
sabah:
2 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
dom-salatalık
yeşil çay
öğle: 3 dlm ekmek
1 porsiyo türlü
öğlen ve akşam arası çok atıştırmam oldu kendime hkim olamadım su içtim yok yeşil çay içtim yok bastaramdım açlığımı ve araların toplmı:
2 küçük muz
1 bardak süt
1 paket ince grissini
yeşil çay
akşam:
3 yk pilav
1 dlm ekmek
dom-salata
1 por. taze fasulye....
ara olarak meyve yerim galiba
spor yapamadım ama en kısa zaman içince başlıcam....
kitapta henuz alınmadı elimde peygamber efendimizn hayatı onu bitirmeliyim artık ona devam edeceğim....
dahaa verr o sözlerii duyunn okadar güzelkiiiş yerim 40 dk falan sürüyor, sabahları çok iyi de akşamları perişan çıkıyorum dersten öldürdü geri yürümek...arabayla da alışmışım toplu taşıma zor geliyor geri dönüşte bir de o da sürüyor 40 dk dolana dolana :/ vesselam benim işyerine yürüme işi yaş...
neyse ben de cumartesi pazar sitenin parkında 1 saat yürümeye karar verdim, belki, gücüm yeterse pazartesi cuma da arada bir yürürüm, salı perşembe de spor var zaten amaaaaaaaan yeter :) di mi :/
bugünkü menüm
sabah : 3 yemek kaşığı menemen ve 2 dlm ekmek, çay
ara : fırsat bulup yiyemedim :)
öğle : 3 dlm ekmek 4 köfte (köfteler çok minnak ev yapımı ekmeksiz ve galetasız hazırlanmış) ve yarımşar salatalık domates kapya biberden oluşan söğüş
ara : bir paket limon lifli diyet bisküvi, çay
ara : (dışarda olacağım için mecburen) 2 kuru incir, yeşil çay
akşam : 4 yemek kaşığı boooooool yeşillikli patates salatası
az önce de bir bardak yarım yağlı süt
2,5 lt su
spor yok malesef ama taaaaaaaaaam 8 derse girdim öldüm bittim ayaklarım şişti sayılmaz mı spor :)
kitap : Yanlış Bir Adım bu gece bitecek inşallah
bu arada cuma kilomuzu söyleyip öyle mi deneme süremiz başlıyor yoksa başladı mı? normalde ben ayda bir tartılıyordum, ona göre cuma tartılayım ya da tartılmayayım...ne olcek benim durumum yani :)
her gören ne kadar incelmişsin dedikçe ben de bir gaz sormayın :) hepi topu 7 kilo verdim :) ama sanırım plates gerçekten çok işe yarıyor toparlanmakta yoksa bir çuval undan bir avuç eksilmiş kim ne anlasın :)
cahilliğimi mazur görün de lesli ne ki?? bikaç yerde daha okudum da iyi bişeyse ben de niyet edeyim dedim :)
Kaloriyi sınırlı tutarak herşeyi yiyorum.
Sabah
Kepek unuyla yapılmış peynirli krep 180 kalori
Ev yapimi Elma çayı
Öğle
3 etsiz çiğ köfte ile hazırlanmış durum 260 kalori
Ayran
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. Okuldan dönerken bilerek 3 durak erken indim
Akşam da yemekten sonra 3×10 şeklinde 3 er setten mekik cekicem yabi toplamda 90 tane mekik cekicem.
Kitap : Nassim Taleb - Black Swan 10 sayfa okudum.
Grubunn ilerde çıtır olacak bayanlarıı iyii geceler tatlı rüyalarrr
Benn bugünnkendimde bulduğumm hırsla akşamm 6 buçukta olsaa yürüyüşe yine çıktımm
Sabahta 8 de çıkmıştımm,Yürümeyii çok sevdimm önceden 3 tur attığım yerii 4 e çıkardımm hatta 5 e çıkarmayı düşünüyorumm
yarından itibaren menüde paylaşmayıı düşünüyorumm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?