Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bak ya sinsice yazıyor birde ....
ya aslına bakarsn bende gitmeyi düşünüyorum diyetisyene işyerinde kızları zorladım. ayın 18 de başlıyorlar uf puffff ne yapsam bende mi gitsem bilemedim şimdi. birde sen sinsi sinsi yazınca ben bunu bir daha düşüneyim....

canım hemen yüklenme öyle kendine.. bak kendin diyosun kola ve çikolata çok tüketiyordum diye onları hayatında çıkar ilk aşamada... çiloata yemek istersen bitterlerden at ağzına bir parça... ya da illa tatlı birşeyler istersen yoğurdun üstüne tarçın at öyle ye ya da içeceğin suyun veya çayın içine çubuk tarçın at biraz olsun bastırır...

cancan sen zaten sabahtan akşama kadar ayakatasın. seni anlıyorum fakat şunu unutma bir süre sonra bünyen bu tempoya alışıyor senin bunu kırman lazım. bunun içinde plates yapıyosun ama belki biraz arttırabilirsin.....

sen her cuma tartılacaksın canım.. buraya bildireceksin yarında tartıl.....

farklı doktorlar verdi ilacı ikinidden beri biraz rahatladı sanki çok şükür

sevindim. çocuklar hasta olunca biz daha çok perişan oluyoruzzzz....

ooooooo hem mekik hem yürüyüş süper olacak kısa zamanda sıkılaşacaksın.

kızz okurken nasıl oldum bir görsen halimi. ama insanın kendimi bilip ona göre kendi kendine acımadan yola devam etme çabası

işte herkes öyle diyor ama boy kısa olunca malesef göbek ve arka çıkıyor Birde dengesiz yerlerden alıyorum kiloyu orantılı almıyorum kii

boyun ne kadar ki?

benim bu deneme sürem ama bende kilo söylücem mi yarın ?

evet canım söyleyeceksin ama takım içi listesinde yer alacak bu bildirimin. Eğer takım gereklerini yerine getirirsen onumuzdeki hafta takımlar arası yarışma listesinde de olacak adın

benim bu deneme sürem ama bende kilo söylücem mi yarın ?

yeni katılan arkadaşlar .......
sizlerde yarın kilo bildireceksiniz hatta daha önce herhangi bir takımda yarıştıysanız onu ve hedef kilolarınızı bildireceksiniz ki kaptanıma yardımcı olabilmiş olalım....

O değişik hava hafiften de olsa burda da var canım ve o ağırlık bende de var sanırsam sabah kalkamamışım bir kalktım saat 8:30 nasıl apar topar giyindim anlatamam..Saat 05:00 le 06:00 arası kalkmıştım ne güzel bir hava vardı dışarda serinlik ezan okunurken kuş cıvıltılarının coşkusu harikaydı..Saat 06 gibi dedim 7 ye kadar uyusam acıcık ve güzel uyumuşum 8:30 a kadar
Canım sen çizelgeni hala profilindeki çizelge bölümüne yapıştırmamışsın..

Nescafe kemikleri yavaş yavaş eritiyor ve selülit yapıyor ve ödem..Hala içmek istermisin??

Son olarak akşam yemeklerinde ekmek olmasın menünde canım.. Gözüme takılan sadece nescafe ile akşam ekmeği oldu.
Menü güzel..
Tövbe tövbe bizim burdada belki aynıyerdir aynı durumda tuhaf bir hava var:)
Sen nerdensin canım?
Kavurma yemede ne varki yeter ki yanında ekmek yeme 5 yemek kaşığını geçme:)
Bahocan - kavurma ve sadece 5 kaşık
Kaloriye çok takılma güzelim ömür boyu kalori hesaplayarak geçiremeyiz..Zaten sağlıklı beslenme düzenini bir ömür uygularsak kilo problemimiz de hayal olup gidicek inş.
Sen nerdesin canım ve hangi okul?
Spor güzel peki o mekikler çekildimi?
Kitap için de alkış
Harikasın canım

Uff uf uf cidden kötü bir durum olmuş ama geçmişte kaldı bugünümüzü ne kaliteli yaşarsak yarınımızın temelini de sağlam atmış oluruz...
Tebrik ediyorum seni canım güzel başlangıç yapmışsın
Şimdi gelelim menüne :
Öğleden sonra kendine hakim olamamışsın çünkü sabahını ve öğlenini çok az tutmuşsun, öğleden sonra ve akşam da oldukça zengin olmuş çok yanlış..
Sabah:kral
Öğle:memur
Akşam: çok fakir
Vücudumuzun kilo verebilme sağlıklı olabilmesi için şifredir..
Tabiki sağlıklı besinlerle zenginleştirip yine sağlıklı besinlerle fakirleştirerek

günaydınlar herkeze şüküriyiyim ben kilo paylaşımı yapmama gerek varmı nasıl olsa yarışmıyorum şevkim kırıldı sanki... gene dikkate devam ama spor yapamıyorum ben ufff ve kılo veremedim 70e cakıldım buda moralımı bozdu neyse çokkkkkkkkk işim var temizlik zamanıı kaldıgım yerden devam bahar temizligi

Canım neden sağlıklı olan köfte ve salatayı az tutmuşsunki ama ekmeği gayet bol tutabiliyorsun..Sağlıklı olan besinleri bol tutarsan ekmeği canın istemicek zaten..Diyet ürünlerinden uzak olalım canım.. Öğünlerimizi sağlam yersek ara yapmamıza gerek kalmaz zaten..Kitap güzel su güzel.. Spor bol çalışma su güzel bitki çayı yok !
Canım yarın sabah tartılıyosun buraya yazıyosun erkenden..Tabi hedef kilonu da yazıyosun..
cahilliğimi mazur görün de lesli ne ki?? bikaç yerde daha okudum da iyi bişeyse ben de niyet edeyim dedim :)
Leslie evde yürüyüş proğramı canım.
menün gayet güzel ben mekik çekmede çok zorlanıyorum
Tam mekik değil zaten o zorlar ve belimiz için çok sakıncalı..Yarım mekik olucak canım..Üst karın ve alt, yan karın için yarım mekik şekillerini netten araştırabilirsin ve çok faydasını görürsün..
Karabiber menü paylaşmayı düşünmene çok sevindimm ve halaa kitap paylaşımı yapmıyor olmanaaaa
o menülerin altında okuduğun kitabı da okumak istiyorum canım umarım anlaşılmıştır

Farkındamısın asea hiç salata yememişsin..Çiğ sebze ve meyve menülerimizde bulunduralım ki gün boyu daha dinç kalalım özellikle içinde bulunduğumuz bahar ayında yorgunluğu en hafifinden geçirmek için..

Sporunu da yapıyosun kilo bildirimini de canım Ne demek şevkim kırıldı, yarın hem geçtiğimiz haftanın da kilosunu yaz bilelim ne kadar gitmiş..hadi bakalım günlük menülerini de görelim..Temizlik için de kolay gelsin sana canım

gırt gırt gıdakk diyorsunn yaniiii
başla canımm inann bir haftada çok farketti sankiii bide regl oldumm ama şiş gibii hissetmiyorumm bu hafta kendimii
süper ne iyi yapmışsın bende yarın yürüyücem inşallah iyi geceler...
alışınca yürümeye bir an evvel o saat gelsin diye bekliyorumm
günaydın herkesee:)

sanada günaydınn ceylinn

Vayyyy sinsii bir zayıflama şekli haa pekk kıskandım o sporları ve ipi ve beslenmeyi
Harikasın canım işte budur benim tanıdığım ceylinim

Canım kola ve çukulatanın yaptığı bağımlılık, yüksek kan şekeri düzeyi.. Birden kesince vücut tepki verir tabii..
Arkadaşlar tavsiyelerini yapmışlar doğru da yapmışlar.. Sabahları menünde kuru meyvelerden ekle canım.. Kalkarkalkmaz çiğ meyve ile başla güne.. Kahvaltını da güzel yap..
Zamanla vücur düzen bulucak ve koladan kesinlikle uzak dur.. Metobolizmanın hızlı olduğu zamanlarda yani sabah sütlü tatlılardan tüketebilirsin..

evet ceylinimm zaman okadar azaldıkii yastığa başımı koyduğumda kardeşimin düğünü geliyorr ve diyorumm ben böyle kaçamak yaptıkça kilo veremeyeceğimm ve şişko olacağımm düğünde ,aslında beni halen 85 kiloda sanan kişiler var bu halim bile zayıflamış gelecek onlara,ama benim kendimii mutluu hissedeceğimm bir kilo değill,oyüzden herşeyii sıkıya aldımm.Bu hafta pazartesiden berii ne tartılıyorumm nede kaçamak yapıyorumm,
Tartılmıyorum çünküü heyecanla yarınıı bekliyorumm tartıldığımm basküll az ----- gösterse bugün yiyeyimm bak nasıl olsa vermişim diyorumm,sonra sabah artıları görünce 1 hafta onu vermekle uğraşıyorumm
Bide yürüyüşüü fazlalaştırdım,ve hızlı yürüyorumm,sankii regl oldum dün ve incelmişimm gibii hissediyorumm inşallah yarınn tartıı benii mutluu ederr

KURU KAYSI YİYEBİLİRİSNN CANINN TATLI İSTEDİĞİNDE yada ben öyle yapıyorumm 1 kase yoğurta elma doğra tarçın serp ye
süt ısıt içine tarçın serp iç mutlaka faydası olacak
bu hafta bende aldımm üzümlerimii
aklıma açlık gelince hemen 1 su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal, yarım limon ve tarçınn serpip içiyorumm iştahımı kesiyorr

yazma sıklığına göre 2 hafta deneme süreniz varr ,eğerkii 2 hafta güzel yazılırsa yanii günde maxsimumm 5 yazı yazmanız yeterlii,neler yaptığımızla ilgilii diyet hakkında arkadaşlarla sohbet te olur yanii arkadaşların yazılarını alıntı yapıp karşılıklı konuşma gibii,sonra akrep kaptanımız karar veriyorr gruba alınırsanızz yarışmanız başlıyorr,ve sen çıkmak istemediğinn sürece grupta oluyorsunn 3 ay falan diye birşey yokk ama cumaları gelipte kilonu yazmassan 2 hafta kadar ve yazı paylaşımıda bol olmazsa gup kaptanıımız gruptan çıkarıyorr

lesli nin ne oldugunu ben de bilmiyordum sordum geçen hafta senin gibi:) youtube da videoları varmış evde spor yapmanın yöntemlerini gösteriyor sanırım bolca, yanlş anladıysam da düzeltsinler:)

öyle öylee ,mesela dışarda yağmur varr çıkamadınn evde bilgiayar karşısında bayanınn yaptıklarını yapıyorsunn dışarda yürümüş kadar oluyorsunn

Senin kilo kaçtı ki canım?
Ne yapayım çayımı bile 3 şekerden 1 şekere indirdim fazlamı abarttım acaba :)

Tatlım beyaz şekerden uzak dur..Zaten arada yiyeceğin sütlü tatlılardan ve meyveden alırsın şeker ihtiyacını..
Zaten sadece şekeri uzaklaştırsan orantısız kilo problemin hiç kalmaz..

Hadi bakalım canım gün yaklaştıkça motivasyonun yükselsin asla salma kendini..
aklıma açlık gelince hemen 1 su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal, yarım limon ve tarçınn serpip içiyorumm iştahımı kesiyorr

Bak bu fikir süpermiş

Bu sabah biraz fazla abarttım ve 3 dilim ekmek yedim ama yapcak bişey yok dün hiç ekmek yemediğim için uyuyamadım ve yanında peynir zeytin domates yemiştim onun acısını öğlen sadece yoğurt yiyerek çıakrıyorum :) ohh ohh :)

İşte şekerli şeyler yediğim için kilolar göbek ve kalçada birkiyor iğrenç bir görüntü oluyor ama 3 gündür ne kolay ne çikolata hiç birşey yemiyorum canım çok istiyor ama söz verdim kendime bir ayda en az 4 kilo vermem gerek bide öd mü ne varmış onu atınca vücuddan mide küçülüyor az yiyormuşun benimki daha çıkmadı galiba midem hala çok büyük ve herşeyi yemek istiyorum :)

benim metobolizmamı hızlandırmam için neler yapmam gerek ?

aman dikkat 2 çiğköfte 1 dilim ekmek demek ti yanlış hatırlamıyorsam.

ama napiiiiiiiiiiiiiim çok fenaydı durumum :) arada bir kaçamaklarla motive oluyorum o yüzden çok kasmıyorum bu anlamda kendimi...ama akşama ve ertesi güne kendimce dengeliyorum..

lesli nin ne oldugunu ben de bilmiyordum sordum geçen hafta senin gibi:) youtube da videoları varmış evde spor yapmanın yöntemlerini gösteriyor sanırım bolca, yanlş anladıysam da düzeltsinler:)

akşam azcık tanıştım leslie ile...yorgun argın olmadığım!! zamanlarda yapcam inşallah

slm kızlar bugün doğru dürüst giremedim biliyorum sabahtan beri evrak yetiştirme derdindeyim
haftasonu sınava giriyorum
dil sınavına
dur bakalım 2 aylık çalışma ile netice ne olacak
çok umudum yok sallayacam
başarı dilemeyin o yüzden birdahakine daha 7 ay var çalışmaya devam edecem artık
sizden ne haber durun şööyle bir bakayım diyecem
diyemiyorum
akşama artık
banka işlerinii halletmem lazım kızlar
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…