Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben bu hafta hiç yazmadım ama sinsice bir güzel diyet yaptımmm tahminim bir kilodan fazla gitmiştir çünkü diyet yapmakla kalmadım pazartesi+salı+çarşamba 3 gün spora gittim. pazartesi fitness, salı aerobik, çarşamba yani dün yine fitness çalıştım. sıkılaştıgım belli olmaya başladı pantolonlarımdan.
bu akşam gidemeyeceğim çünkü aileden birinin kınası var bu akşam da oynayarak kilo veririm :)))

karabiberrr hadi bak az vaktimiz kaldı 2 aydan daha az kaldı benim nişanıma.

Bir de ip atlıyorum şimdilik 50'şer tane her hafta arta arta gidecek:)

diyet menüm bu hafta hep aynı,diyetisyenime başladım geçen hafta uzun bir aradan sonra. Yediklerim şu şekilde:

Sabah: 1 elma+1 kivi+3 ceviz
ara:yok
öğlen: çorba+salata
ara:1 türk kahvesi şekersiz+7 tane bim de satılan üzümlü çikolatalardan
ara:1 büyük grissini+1 karper
akşam:1 tabak ev yemeği (patates asla yok bu hafta)+ salata+cacık----salata+cacık ikisi birden çok zor oluyo bazen yogurt yiyorum onun yerine
gece:2 meyve---- bunu da yiyemiyorum 1 tane ancak.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben dün diyete başlamıştım ya hani.. Normalde çok çikolata kola tüketen birisi olarak dün akşam kan şekerim düştü bayıldım Babam sinirlendi başlarım senin diyetine dedi iki üç şeker tıkıştırdı ağzıma bende hayır demedim :) bana bir yol gösterin bu tatlı işini kilo almadan diyete uygun nasıl götürcem ? Sizinde ilk günlerde böyle baş dönmesi mide yanması gibi şeyler oluyormuydu ?

menün güzelmiş çikolata dikkatimi çekti bende mi yesem çok canım istiyor

merhaba canım, öncelikle hoşgeldin. aynı sorun bende de vardı bir zamanlar. düşüp bayılmşlıgım kafa yarmışlığım bile var yani:)
önceleri çok zorlandım, sonra sonra doktorum çekirdekli kuru üzüm yememi tavsiye etti. bi ara hergün 10-15 tane yiyordum. kansızlık için de faydası var. sonra sonra alıştım. haftada bir gün de sütlü tatlı filan yiyorum nefsimi köreltmek için:)

önerilerin içinn çoookk teşekkür ederim hepsini uygulucam :) birde birşey daha sorcam patates daha fazla mı kilo aldırıyor menünde patates yok demişin ya merak ettim

önerilerin içinn çoookk teşekkür ederim hepsini uygulucam :) birde birşey daha sorcam patates daha fazla mı kilo aldırıyor menünde patates yok demişin ya merak ettim

rica ederim. gittigim diyetisyen bazı haftalar bazı besinleri yasaklıyor canım. ama genel olarak da patates kilo aldıran bir besin.

rica ederim. gittigim diyetisyen bazı haftalar bazı besinleri yasaklıyor canım. ama genel olarak da patates kilo aldıran bir besin.

Ben niğdede yaşıyorum belki duymuşundur niğdenin patatesi meşur :) kilolarımın sebebi açıklandı

çok geçmiş olsun...kuru hurma şekeri dengeleyen bir atıştırmalık...bir büyük kuru hurma bir meyveye eşdeğer kabul ediliyor..deneyebilirsin..bir de kuru kayısı, incir ve üzüm de ara olarak yiyebilirsin...diyet sağlıklı olmak için var bayılıp kalmak için değil :) bayıma bi daha :)

ben de az önce sabahın kör seherinde 5 tane etsiz çiğköfte yedim :) ama bir haftadır resmen aşeriyorum çiğköfte diye :) napiiim ben de bu saatte bari yiyeyim akşama erir mantığıyla yedim gitti walla...ohhhh missdi hem de :)

bu arada ben günlük yiyeceklerimi sabahtan hazırlıyorum, o yüzden gün içinde sürprizler yaşamıyorum tavsiye ederim...mesela bugün kü menüm :

sabah : 1 yumurta, 1 dlm ekmek

ara : 5 etsiz çiğköfte

öğle : 1 porsiyon zeytinyağlı şekersiz hazırlanmış,bol maydanoz ve dereotuyla barbunya

ara : 1 porsiyon yine barbunya ( salı-perşembe direk spora gittiğimden akşam yemeğim 8'e sarkıyor ben de ikindi öğünümü ana öğün gibi yiyor ve akşam sadece yoğurtlu salata yada cacık yiyorum)

ara : 4 kuru kayısı

akşam : brokoli salatası

2.5 lt su

1 saat pilates

keşke sadece 10 kilo olsa :)

acemi katılımcı olarak soruyorum :) şimdi ben yarın sabah tartılıp o kilomu mu yazıcam buraya? yoksa başladığımı mı? bir de bu katılımın süresi 3 ayla mı sınırlı? bir yerde okudum sanırım bunu ama bana 3 ay yetmeeeeeeez :/

aman dikkat 2 çiğköfte 1 dilim ekmek demek ti yanlış hatırlamıyorsam.

Ne yapayım çayımı bile 3 şekerden 1 şekere indirdim fazlamı abarttım acaba :)

cahilliğimi mazur görün de lesli ne ki?? bikaç yerde daha okudum da iyi bişeyse ben de niyet edeyim dedim :)

lesli nin ne oldugunu ben de bilmiyordum sordum geçen hafta senin gibi:) youtube da videoları varmış evde spor yapmanın yöntemlerini gösteriyor sanırım bolca, yanlş anladıysam da düzeltsinler:)

ya ne kadar doğru bir yazı......
kadınların acı gerçeği

canım bende öyle yapıyorum. çalışınca planlı olarak sabahtan akşama herşey yanımızda oluyor. sefertası hesabı .... :))))

yeni katılan arkadaşların dikkatine .......
evet yarın sabahta bildireceksiniz arkadaşlar kilolarınızı..
hatta kaptanıma kolaylık olması açısından daha önce herhangi bir takımda bulundunuz mu?, takıma başladığınızdaki kilolarınızı ve hedef kilolarınızı belirtirseniz çok yardımcı olursunuz..

biliyorum aynı şeyleri yazıyorum ama kaptanıma kolaylık olsun diye yazıyorum ben zaten notlarımı aldım bu hafta hepinizin ilk haftası çünkü zaten hepiniz ayın 1 inde veya 2 de girdiniz takıma. eğer paylaşımlar güzel bir şekilde devam ederse ayın 12. de yayınlanacak listede hepiniz listede olacaksınız......

:) canım 55 kg görünüyorsun çizelgene göre, ne kadar kilo olabilir ki sende:))

işte herkes öyle diyor ama boy kısa olunca malesef göbek ve arka çıkıyor Birde dengesiz yerlerden alıyorum kiloyu orantılı almıyorum kii

benim bu deneme sürem ama bende kilo söylücem mi yarın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…