Sporunu da yapıyosun kilo bildirimini de canımNe demek şevkim kırıldı, yarın hem geçtiğimiz haftanın da kilosunu yaz bilelim ne kadar gitmiş..hadi bakalım günlük menülerini de görelim..Temizlik için de kolay gelsin sana canım
slm kızlar bugün doğru dürüst giremedim biliyorum sabahtan beri evrak yetiştirme derdindeyim
haftasonu sınava giriyorum
dil sınavına
dur bakalım 2 aylık çalışma ile netice ne olacak
çok umudum yok sallayacam
başarı dilemeyin o yüzden birdahakine daha 7 ay var çalışmaya devam edecem artık
sizden ne haber durun şööyle bir bakayım diyecem
diyemiyorum
akşama artık
banka işlerinii halletmem lazım kızlar
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss
geniccim bundan sonra sinsi sinsi ilerliyecem öyle karar verdim :) sevdicegim yok iki hafta. bu demek oluyor ki iki hafta-hafta içi günlerde hiç görüşmicez bu benim için fırsat dogruca spora gidiyorum. dün hocamın söyledigine göre vucut spora ancak 5 haftada alışıyormuş. benim de bu hafta tam 6. haftam:) farkedilmeye başlandı gerçekten bakalım cuma günü yada önümüzdeki pazartesi ölçümlerim olacak, sonucu yazarım.
durmak yok yola devam kaptanım ilk fırsatta çizelgemi yeniden ayarlıyorum :)
süper süper gidiyorsun karabibercim. ikimiz de hedefimize ulaşıcaz hele sen daha istikrarlı gidiyorsun ha gayret.
Canım öğleni sadece yoğurtla geçiştirerek hata yapıyorsun..Kendini ilk zamanda bu kadar kısıtlama..Öğününü güzel ye..Yoksa akşam kötü olursun maazallah..
Sabah ve öğle arası metobolizmanın en hızlı olduğu andır canım..Hızlandırmak için spora ağırlık veririz ve sağlıklı besleniriz..
Kendini zorlama o zaman canım..Suya ağırlık ver ve ayran iç bol bol.. Dediğim gibi ekmeği özellikle akşamları çıkar listenden göreceksin daha rahat olucaksın..
forumu çözme, alışma süresindeyim...butun arkadaşlara teşekkürederim şimdiden inşlh hepinizin paylaşımlarına bende yazmaya çalışacğım...
akrep ..desteklerin için teşekkrler..inanın destek olmadan beceremiyorum bu işi ben bide anne olup çalışınca dahada zor oluyor verdiği tüyolara dikkat edeceğim...
Merhabalar
MENÜM
Sabah:bir dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme peynir+şekersiz çay
Ara:1 fincan yeşil çay
Öğle:5 kaşık kabak yemeği+1 dilim kepek ekmeği+ yoğurt
Ara:2 armut
Akşam:1 kase şehriye çorbası+salata
2 litre su
yarın kilolarımızı burayamı yazacağız birde yarın ben eve 4te geliyorum gelince yazsam olur mu?
Düğüne kadar böyle sıkı gidersemm bayağıı verebilirimm diye düşünüyorumm akrep
bende fikir çokta bazen uygulayan yoktuu ama gerçekten iştah kesiyorr
benim bir arkadaşım var asiye diye
kadın bana geldiğinde 95 kiloydu ocağın 5 nde diyete başladımm ve bugünn 75 kilo geliyorr
2 ayda 20 kilo verdii ama kaçamak hiç yok
ve bu kız köyde eşimin ilk okul arkadaşınınn eşii
çok fazlaa ineklerii var 20 ye yakınn spor olarak ahıra yayan gidip orda ineklerii sağmak ve ahırı temizlemek
birde ev yerinde adım atmakk
şok oldumm onuu görünce benn 1 yıla yakınn 20 kilo verdimm
Ben foruma 2007 yılında üye oldumm ve yıl 2013 halen bu sitedeyimm
İlk bulduğumda yine diyet konuları dikkatimi çkmişti
Püssküt yanii diyet bölmününn yarışma bölmünüü kuran kişi benim yorumuma yorum yaparakk beni yarışamalra davet eti bende 9ncu gruba girerekk 75 lerden 58 kilo alarak ayrıldımm,
mezun oldumm yanii karnemii bile almıştım
Sonra hamile kaldımm yine kilo aldımm 92 olmuştumm,kendii başıma yapamadığımm içinn tekrar yarışmaya katılmaya karar verdimm ve geldiğimm sonuçç 72.7 ama yarınn kaç geleceğimm bilmiyorumm çünküü 1 haftadır tartılmıyorumm
Ben foruma 2007 yılında üye oldumm ve yıl 2013 halen bu sitedeyimm
Püssküt yanii diyet bölmününn yarışma bölmünüü kuran kişi benim yorumuma yorum yaparakk beni yarışamalra davet eti bende 9ncu gruba girerekk 75 lerden 58 kilo alarak ayrıldımm,
Sonra hamile kaldımm yine kilo aldımm 92 olmuştumm,kendii başıma yapamadığımm içinn tekrar yarışmaya katılmaya karar verdimm ve geldiğimm sonuçç 72.7 ama yarınn kaç geleceğimm bilmiyorumm çünküü 1 haftadır tartılmıyorumm
Peki 20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Sarkmalar olmadı mi?
Canım menü güzel sadece kola ve akşam sonrası ara hoşuma gitmedi..Üstelik tartı günü öncesi dondurma ve ara olmasın lütfen..Bugün bir sınav günü daha ama atlattim. Kaldı 2 sınav.. Bugun menumu sizle paylasiyim..
Sabah
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 tane sebzeli jambon
5 tane yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 çorba kaşığı kadar ev yapımı çilek reçeli
3 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu yeşil çay
Ara
4 adet kuru kayısı
2 tane ceviz
Öğle
Yarım porsiyon napoliten soslu kepekli makarna
Yeşil salata
Diyet kola
Akşam
2 dilim fırında dana bonfile
5 çorba kaşığı kadar iç pilav
Salata
Ara
2 top dondurma
İç pilava bayılsam da 5 kaşıkla sınırlı tutucam akşam..
Bugün yürüyüş yapamıyorum aşırı yorgunum. Her an bünyem iflas bayrağını açabilir. Sinav haftasi diye hiç dinlenemiyorum. 5 gunde toplasam 17 18 saat uyumusumdur. Benim gibi uykuya asik biri icin bu saat cok düşük. Su an eve yeni geldim aksama kadar biraz uyumayi düşünüyorum yoksa cidden hastalanicam.. Ama mekik cekicem 3×10 şeklinde 3 er set mekige devam..
Kitaba gelirsek: Yarinki sinavim için ticaretin ilkeleri gümrük vergileri onları okucam. :)
Yarın kilo bildirim günü umarım takimdan iyi bir sonuç çıkar. Görüşürüz :)
Kuzu senin mide neden kötü? Ben kaçırdım galiba açıklamanı..tamam oldu :)dunkü menüm
sabak yarım tost
ögle yarım kase tarhana corbası
ara lımonlu cay
akşam zorla 2kaşık makarna 2kaşık bezelye yemegi salata
ara çay
malum mıgdem fenaydı bugun
yedıklerım fenaa yanlız
sabah kepeklı 1kıbrıtkutusu kadar peynır ıle tost ıhlamur
ara 1avuc leblebi
ögle ben neyedım ınanın hatırlamıyoyorum ama ondan bundan atıstırdım kakılmış modundaydım
ara 1avuç nohut
akşam kötuuuuu 1dılım piza buyuk dılım amayeşil caylı tea
spor kolumu kaldıracak halım yokk daha ütü yapcam suu mıgdemden dolayı zor ıctım 1,5 oldu ama 2yı gecer
şu temizligi bitireyim sözz toparlancam bu haftada böyle olsunn artık
Eniştemize de başarılar o zaman..bahira pazar günüü benim eşimde girecekk o sınava,istediği puanı alırsa yurt dışına göreve gidecekk biz burda kalacağızz
1 aydırr oda çok sıkı çalıştıı ilk defa bu sefer anladımm sankii biraz diyorr
3 yıl polonya yaşadığımız içinn orda ingilizceyii geliştirmişş ama bu sınavla hiç alakası yok diyor konuşmanınn
bilmediğimm ne kadar cümle varr ve kaç anlama geliyorr diyorr
Oooo yarış var haahayırrrrrrrrrr ikimizde istikrarlıı ilerliyeceğizz canımm tekk olmazz bnii ayrıı yolda bırakmaa bakk sana 2 haft sonra yetişebilirimm ona göreeea
akrep bende akşamlarıı ekmeğii çıkardımmı vermeye başlıyorumm bu hafta sebze ağırlıklı beslendimm haşlayıpp yoğurla yedimm içine sarmısak,yaprak biber kurunane derotu ,ekleyip yiyorummm
Süper olucak sonu süperBen foruma 2007 yılında üye oldumm ve yıl 2013 halen bu sitedeyimm
yanlışş yazmışımm 2 ayda değill 3 ayda 20 kilo verdiii
Tatlım yine diyorum yanlış besleniyosun..Bir kere öğlen bol salata da ekle menüne..sende baya vermisin benim gibi bendimde 2. diyet modum ne olacak bu halimiz bilmem valla....bakalım bende meraklandım şidi hadi hayırlsı hepimiz için...
seldo..aynı gidiyoruz ha gayret...şu sarkma işide ben hamilelikten önce yaptım 20 kg verdim hiç sarkma yoktu ama sıkı spor yapmıştım ..şimdi hamilelikte baya kilo aldım ve karnım çok çatladı kilo verince durum ne olur bilmem haa bide sezeryan ekle işin içine...zaman göstrecek ne olduüunu....
gelelim menumuze....
sabah: sahanda yumurta 2 yumurtaya yakın
bol yeşillik
peynir
5 zeytin
3 dlm ekmek
çay
ara: yeşil çay
yarım muz
öğle: 1 kk peynir
domates
1 por. taze fasulye
2 dlm ekmek
ara: bugun kızımla çktık biraz iş yerime gittim
giderken markete uğradım
meyveli maden suyu
1 petito ayıcık küçük bunu hemen yedim
maden suyunuda su niyetine yavaş yavaş
bayadır içmemiştim emziriyorum diye ama özlemişim
neyse eve geldim saat 5 gibi 6 çeyrek neyse kırılıyorum açlıkta Allahım1 tatlı kaşığı taze mısır attım ağzıma dedim kızım bu boyle olmaz sen yoksa buzdolabını boşaltırsın ....
2 kuru kayısı ve sütlü türk kahvesi tutar seni dedim....yavaş yavaş içtim....
yarım dlm ekmek ve krem peynir...ara yine ana menu gibi olmuş
akşam: salata bol
1 kase taze fasulye
1 dlm ekmek
2 nagıt....
1 bardak ayran
ara: bilmemki ne yaparım
slm kızlar bugün doğru dürüst giremedim biliyorum sabahtan beri evrak yetiştirme derdindeyim
haftasonu sınava giriyorum
dil sınavına
dur bakalım 2 aylık çalışma ile netice ne olacak
çok umudum yok sallayacam
başarı dilemeyin o yüzden birdahakine daha 7 ay var çalışmaya devam edecem artık
sizden ne haber durun şööyle bir bakayım diyecem
diyemiyorum
akşama artık
banka işlerinii halletmem lazım kızlar
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss
merhaba kızlar dünden bu yana yazılan mesjları okudum bir daha gaza geldim
bugünkü menüm
sabah uykucu ben yine uyuya kaldım simit yedim
ara:çay içtim
öğle:çorba makarna salata ve yoğurt
ara:yemedim
akşam çorba ve yoğurt
yaklaşık 2 litre su ve 1 saat yürüyüş herkese iyi geceler
ya üşütüm ya zehirlendim bilmiyorum ogün dışarda yemiştik sabah cok fenaydım heryerim agrıyordu üşüme ve migde bulantısı vardıKuzu senin mide neden kötü? Ben kaçırdım galiba açıklamanı..
ya üşütüm ya zehirlendim bilmiyorum ogün dışarda yemiştik sabah cok fenaydım heryerim agrıyordu üşüme ve migde bulantısı vardıertesi günü bişeyim kalmadı geçti şükür hala bişey yemeye korkuyorum anlıyacagınız su bıle içmeye korkuyorum ama kıloda degişiklik yok nedense
bugunde olmadı yaw....daha uğraşmam lazım diyetimi yoluna sokmam için....teşekkürler nagıt: nugetTatlım yine diyorum yanlış besleniyosun..Bir kere öğlen bol salata da ekle menüne..
Ve o ara da neden tercihini çukulata ve şekerli soda dan yana kullandınki..sade soda al güzelim, kan şekerini gereksiz yükseltip alık krizlerine yol açtırıyosun..
Akşam yediğin nagıt nedir anlamadım ve lütfen akşam sonrası ara yapma sadece ayran yada tarçınlı şekersiz süt olsun tercihin..
Bugünkü menüm :)
Sabah
-1 dilim beyaz peynir,1tane ücgen peynir
-yarım domates
-2 dilim ekmek
-Tek şekerli çay
Öğle
-yoğurt
Ara
-Bir dilim ekmek
-1 salatalık
-1 bardak süt
Akşam
-Peynir salatası
-2 dilim ekmek
Ara
-Un helvası ( dayanamadım 3 kaşıkcık yedim)
Tüm gün 11 bardak su ne kadar oluyorsa artık :)
1 Saat yürüyüş
Roman= Brenda Jackson-Pamuk ipliği okunmakta 47. sayfadayım bugün başladım.
Lys için edebiyat 2. ünitede bitti. Ohhh :)
Bugünün özeti budur. Biraz fazla yedim ama dün aclıktan uyuyamadım ondan oldu yarın böyle olmucak inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?