Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam oldu :)dunkü menüm
sabak yarım tost
ögle yarım kase tarhana corbası
ara lımonlu cay
akşam zorla 2kaşık makarna 2kaşık bezelye yemegi salata
ara çay
malum mıgdem fenaydı bugun
yedıklerım fenaa yanlız
sabah kepeklı 1kıbrıtkutusu kadar peynır ıle tost ıhlamur
ara 1avuc leblebi
ögle ben neyedım ınanın hatırlamıyoyorum ama ondan bundan atıstırdım kakılmış modundaydım
ara 1avuç nohut
akşam kötuuuuu 1dılım piza buyuk dılım ama yeşil caylı tea
spor kolumu kaldıracak halım yokk daha ütü yapcam suu mıgdemden dolayı zor ıctım 1,5 oldu ama 2yı gecer
şu temizligi bitireyim sözz toparlancam bu haftada böyle olsunn artık

bahira pazar günüü benim eşimde girecekk o sınava,istediği puanı alırsa yurt dışına göreve gidecekk biz burda kalacağızz
1 aydırr oda çok sıkı çalıştıı ilk defa bu sefer anladımm sankii biraz diyorr
3 yıl polonya yaşadığımız içinn orda ingilizceyii geliştirmişş ama bu sınavla hiç alakası yok diyor konuşmanınn
bilmediğimm ne kadar cümle varr ve kaç anlama geliyorr diyorr

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz buarada hamıle arkadaşımız var gebelik şekerimi cıktı ...bende ogluma hamıleyken 6.ayımda dıyet yapmıştım 68 le hamıle kalmıştım 68ile doguma gıtmıştım. dogumdan sonra 61kıloya düşmüştüm oglumda 3,500 dogmuştu ama ben koruyamadım kılomu yedım de yedım hamıleyken yıyememek cok kötü helekşi tatlı Allaha şükür geçti oglum saglıklı dogduya şükür

hayırrrrrrrrrr ikimizde istikrarlıı ilerliyeceğizz canımm tekk olmazz bnii ayrıı yolda bırakmaa bakk sana 2 haft sonra yetişebilirimm ona göreeea

akrep bende akşamlarıı ekmeğii çıkardımmı vermeye başlıyorumm bu hafta sebze ağırlıklı beslendimm haşlayıpp yoğurla yedimm içine sarmısak,yaprak biber kurunane derotu ,ekleyip yiyorummm

Ben foruma 2007 yılında üye oldumm ve yıl 2013 halen bu sitedeyimm
İlk bulduğumda yine diyet konuları dikkatimi çkmişti
Püssküt yanii diyet bölmününn yarışma bölmünüü kuran kişi benim yorumuma yorum yaparakk beni yarışamalra davet eti bende 9ncu gruba girerekk 75 lerden 58 kilo alarak ayrıldımm,
mezun oldumm yanii karnemii bile almıştım
Sonra hamile kaldımm yine kilo aldımm 92 olmuştumm,kendii başıma yapamadığımm içinn tekrar yarışmaya katılmaya karar verdimm ve geldiğimm sonuçç 72.7 ama yarınn kaç geleceğimm bilmiyorumm çünküü 1 haftadır tartılmıyorumm

yarın içinn birşey olurmuu bilmiyorumm ama diğer haftalar evden çıkmadan önce sabah yazmaan gerekiyor 4 çok geçç kalınmışş oluyorr
çünküü listeler hesaplanıpp paylaşılıyorrr

yanlışş yazmışımm 2 ayda değill 3 ayda 20 kilo verdiii

Peki 20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Sarkmalar olmadı mi?

sende baya vermisin benim gibi bendimde 2. diyet modum ne olacak bu halimiz bilmem valla....bakalım bende meraklandım şidi hadi hayırlsı hepimiz için...

Peki 20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Sarkmalar olmadı mi?

seldo..aynı gidiyoruz ha gayret...şu sarkma işide ben hamilelikten önce yaptım 20 kg verdim hiç sarkma yoktu ama sıkı spor yapmıştım ..şimdi hamilelikte baya kilo aldım ve karnım çok çatladı kilo verince durum ne olur bilmem haa bide sezeryan ekle işin içine...zaman göstrecek ne olduüunu....

gelelim menumuze....

sabah: sahanda yumurta 2 yumurtaya yakın
bol yeşillik
peynir
5 zeytin
3 dlm ekmek
çay

ara: yeşil çay
yarım muz

öğle: 1 kk peynir
domates
1 por. taze fasulye
2 dlm ekmek

ara: bugun kızımla çktık biraz iş yerime gittim
giderken markete uğradım
meyveli maden suyu
1 petito ayıcık küçük bunu hemen yedim
maden suyunuda su niyetine yavaş yavaş
bayadır içmemiştim emziriyorum diye ama özlemişim

neyse eve geldim saat 5 gibi 6 çeyrek neyse kırılıyorum açlıkta Allahım1 tatlı kaşığı taze mısır attım ağzıma dedim kızım bu boyle olmaz sen yoksa buzdolabını boşaltırsın ....
2 kuru kayısı ve sütlü türk kahvesi tutar seni dedim....yavaş yavaş içtim....
yarım dlm ekmek ve krem peynir...ara yine ana menu gibi olmuş

akşam: salata bol
1 kase taze fasulye
1 dlm ekmek
2 nagıt....
1 bardak ayran

ara: bilmemki ne yaparım

Canım menü güzel sadece kola ve akşam sonrası ara hoşuma gitmedi..Üstelik tartı günü öncesi dondurma ve ara olmasın lütfen..

Kuzu senin mide neden kötü? Ben kaçırdım galiba açıklamanı..
Eniştemize de başarılar o zaman..
hayırrrrrrrrrr ikimizde istikrarlıı ilerliyeceğizz canımm tekk olmazz bnii ayrıı yolda bırakmaa bakk sana 2 haft sonra yetişebilirimm ona göreeea
Oooo yarış var haa
akrep bende akşamlarıı ekmeğii çıkardımmı vermeye başlıyorumm bu hafta sebze ağırlıklı beslendimm haşlayıpp yoğurla yedimm içine sarmısak,yaprak biber kurunane derotu ,ekleyip yiyorummm

Süper olucak sonu süper
yanlışş yazmışımm 2 ayda değill 3 ayda 20 kilo verdiii

Bayağı güzel vermiş çok hırslanmış demekki canım hadi bakalım darısı sana:13:

Tatlım yine diyorum yanlış besleniyosun..Bir kere öğlen bol salata da ekle menüne..
Ve o ara da neden tercihini çukulata ve şekerli soda dan yana kullandınki..sade soda al güzelim, kan şekerini gereksiz yükseltip alık krizlerine yol açtırıyosun..
Akşam yediğin nagıt nedir anlamadım ve lütfen akşam sonrası ara yapma sadece ayran yada tarçınlı şekersiz süt olsun tercihin..

Bugünkü menüm :)
Sabah
-1 dilim beyaz peynir,1tane ücgen peynir
-yarım domates
-2 dilim ekmek
-Tek şekerli çay

Öğle
-yoğurt

Ara
-Bir dilim ekmek
-1 salatalık
-1 bardak süt

Akşam
-Peynir salatası
-2 dilim ekmek

Ara
-Un helvası ( dayanamadım 3 kaşıkcık yedim )

Tüm gün 11 bardak su ne kadar oluyorsa artık :)
1 Saat yürüyüş
Roman= Brenda Jackson-Pamuk ipliği okunmakta 47. sayfadayım bugün başladım.
Lys için edebiyat 2. ünitede bitti. Ohhh :)

Bugünün özeti budur. Biraz fazla yedim ama dün aclıktan uyuyamadım ondan oldu yarın böyle olmucak inş...

Son düzenleyen: Moderatör:

kolay gelsin inşallah sınvın güzel geçer

merhaba kızlar dünden bu yana yazılan mesjları okudum bir daha gaza geldim
bugünkü menüm
sabah uykucu ben yine uyuya kaldım simit yedim
ara:çay içtim
öğle:çorba makarna salata ve yoğurt
ara:yemedim
akşam çorba ve yoğurt
yaklaşık 2 litre su ve 1 saat yürüyüş herkese iyi geceler

yoğun bir menü değil ama makarna ve simitin arka arkaya gelmesi iyi olmamış bence hem ben pastahanede çalışmıştım o simit ve puaçaların 100de 85i katı yağ oluyor yememeye dikkat et çok kilo yapar..

Kuzu senin mide neden kötü? Ben kaçırdım galiba açıklamanı..
ya üşütüm ya zehirlendim bilmiyorum ogün dışarda yemiştik sabah cok fenaydım heryerim agrıyordu üşüme ve migde bulantısı vardı ertesi günü bişeyim kalmadı geçti şükür hala bişey yemeye korkuyorum anlıyacagınız su bıle içmeye korkuyorum ama kıloda degişiklik yok nedense

geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin aminn :)

bugunde olmadı yaw....daha uğraşmam lazım diyetimi yoluna sokmam için....teşekkürler nagıt: nuget ben okunduğum gibin yazdım

bana göre un helavası hariç gayet guzel..ama bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…