Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geniccim bundan sonra sinsi sinsi ilerliyecem öyle karar verdim :) sevdicegim yok iki hafta. bu demek oluyor ki iki hafta-hafta içi günlerde hiç görüşmicez bu benim için fırsat dogruca spora gidiyorum. dün hocamın söyledigine göre vucut spora ancak 5 haftada alışıyormuş. benim de bu hafta tam 6. haftam:) farkedilmeye başlandı gerçekten bakalım cuma günü yada önümüzdeki pazartesi ölçümlerim olacak, sonucu yazarım.

Vayyyy sinsii bir zayıflama şekli haa pekk kıskandım o sporları ve ipi ve beslenmeyi
Harikasın canım işte budur benim tanıdığım ceylinim

durmak yok yola devam kaptanım ilk fırsatta çizelgemi yeniden ayarlıyorum :)

süper süper gidiyorsun karabibercim. ikimiz de hedefimize ulaşıcaz hele sen daha istikrarlı gidiyorsun ha gayret.

hiç çalışmadıgım halde ben de giricem bahocanım, hadi bakalım :)

Canım öğleni sadece yoğurtla geçiştirerek hata yapıyorsun..Kendini ilk zamanda bu kadar kısıtlama..Öğününü güzel ye..Yoksa akşam kötü olursun maazallah..
benim metobolizmamı hızlandırmam için neler yapmam gerek ?
Sabah ve öğle arası metobolizmanın en hızlı olduğu andır canım..Hızlandırmak için spora ağırlık veririz ve sağlıklı besleniriz..

Kendini zorlama o zaman canım..Suya ağırlık ver ve ayran iç bol bol.. Dediğim gibi ekmeği özellikle akşamları çıkar listenden göreceksin daha rahat olucaksın..

Başarılar kızlar

forumu çözme, alışma süresindeyim...butun arkadaşlara teşekkürederim şimdiden inşlh hepinizin paylaşımlarına bende yazmaya çalışacğım...

akrep ..desteklerin için teşekkrler..inanın destek olmadan beceremiyorum bu işi ben bide anne olup çalışınca dahada zor oluyor verdiği tüyolara dikkat edeceğim...

Ben de çok hırslıyım arkadaşım mesajını okuyunca daha da hırslandım:)))

Aşırı olmadığı sürece hırs iyi bir şey bence insanı kamciliyor.

Zaten kısa boylu olmamızın dezavantajları bunlar. Boyum 1.70 olsa 54 kilo olsam manken gibi olurdum ama tam 1.60 bile olmadığım için şahsım adına aynı dertleri bende yaşıyorum.

Bir anda yediklerini aşırı düşürmen vucudunda olumsuz deformasyonlara yol açabilir zaten.. yavaş yavaş azaltman daha iyi..

Menun gayet iyi bence durmak yok :)

menün gayet güzel ben mekik çekmede çok zorlanıyorum

2 yıl önce bende öyleydim.. Babam bana sakayla karışık sen benim kizim olamazsin benim kizim mekik cekebilmeli diyince hirs yapip başladım. Önce 3 sonra 5 derken zamanla arttirdim. Mekigin tek kotu yani asla birakmaman gerek. Ben 4 5 ay ara verdim.. gobegim sıkılasmisti tekrardan yag oldu ve gobegim cikti yine.. ne olursa olsun gunde 20 30 tane cekmen lazim ki o kaslar yaga dönüşmesin su an onun acisini yasiyorum. Ama her gun mekik çektiğinde 2 hafta gibi kisa bi surede degisimi de görüyorsun..

Hava iyi olduğu zaman yürümek çok iyi ama kötü olunca benim dışarı adım atasim gelmiyor nedense.. Ne mutlu sana yurumeyi seviyorsun.

Menun gerçekten cok iyi kalori orani çok dusuk. Insallah bende toplam kaloriyi azalticam.

Kesinlikle kuru meyve yemelisin.. Ya da 2 top dondurma. Ben çikolata delisiyim krizim tutar o derece ancak böyle kendimi dizginliyorum.

Dengelemissin olsun bir sey olmaz.. arada ufak kacamaklar yapmazsak zaten hic çekilmez diyet. Zaten etsiz çiğ köfte tanesi yaklaşık 50 kalori.. Abartilmadigi sürece yenebilir.

Yds' ye giriyorsun sanırım bol şanslar.

Ceylin sana da bol şanslar..

Bugün bir sınav günü daha ama atlattim. Kaldı 2 sınav.. Bugun menumu sizle paylasiyim..

Sabah

2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 tane sebzeli jambon
5 tane yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 çorba kaşığı kadar ev yapımı çilek reçeli
3 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu yeşil çay

Ara

4 adet kuru kayısı
2 tane ceviz

Öğle

Yarım porsiyon napoliten soslu kepekli makarna
Yeşil salata
Diyet kola

Akşam

2 dilim fırında dana bonfile
5 çorba kaşığı kadar iç pilav
Salata

Ara

2 top dondurma

İç pilava bayılsam da 5 kaşıkla sınırlı tutucam akşam..
Bugün yürüyüş yapamıyorum aşırı yorgunum. Her an bünyem iflas bayrağını açabilir. Sinav haftasi diye hiç dinlenemiyorum. 5 gunde toplasam 17 18 saat uyumusumdur. Benim gibi uykuya asik biri icin bu saat cok düşük. Su an eve yeni geldim aksama kadar biraz uyumayi düşünüyorum yoksa cidden hastalanicam.. Ama mekik cekicem 3×10 şeklinde 3 er set mekige devam..

Kitaba gelirsek: Yarinki sinavim için ticaretin ilkeleri gümrük vergileri onları okucam. :)

Yarın kilo bildirim günü umarım takimdan iyi bir sonuç çıkar. Görüşürüz :)

bence diyette olsa kola tüketme fazla..afiyet olsun benim menulerime g
ore iyi gibi ama bende azaltınca kaloriyi acımam

sen yemeğini fazla tutuyorsun ben o kadar yemeye korkuyorum .

Aynen bende kuralları yavaş yavaş öğreniyorum ve ortam mükemmel hiç çıkmak istemiyorum formdan :) umarım yarışmalara katılma hakkı kazanırım ve birinci olurum hemen 47 kilo oluveririm :)

Aynen bende kuralları yavaş yavaş öğreniyorum ve ortam mükemmel hiç çıkmak istemiyorum formdan :) umarım yarışmalara katılma hakkı kazanırım ve birinci olurum hemen 47 kilo oluveririm :)

sen bu hevesle takıma da girersin birinci de olursun incecik de olursun canımcım:)
ben kaçırmış olabilirm ama okuyo musun çalışıyo musun yaş kaç?
yazdıysan kusura bakma aynı anda giren birkaç yeni arkadaş oldugu için kafam karıştı

Hem açık öğretim fakültesinden adalet okuyorum hemde avukat katipliği yapıyorum 19 yaşındayım :) Niğdeliyim :) galiba en küçük benim burda çitlenbik oldum :) peki siz ? yaş? şehir?

Hem açık öğretim fakültesinden adalet okuyorum hemde avukat katipliği yapıyorum 19 yaşındayım :) Niğdeliyim :) galiba en küçük benim burda çitlenbik oldum :) peki siz ? yaş? şehir?

yaş 26 canım, istanbul:) hesap uzmanıyım. benm de bildigim kadarıyla en küçük sensin şuan:)

Merhabalar
MENÜM
Sabah:bir dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme peynir+şekersiz çay
Ara:1 fincan yeşil çay
Öğle:5 kaşık kabak yemeği+1 dilim kepek ekmeği+ yoğurt
Ara:2 armut
Akşam:1 kase şehriye çorbası+salata
2 litre su

yarın kilolarımızı burayamı yazacağız birde yarın ben eve 4te geliyorum gelince yazsam olur mu?

başarılar tatlım dil sonuçta birazda şans la alakası var bol şanslar diyelim o halde
Başarılar kızlar
teşekkürler akrebim çok isterdim gelmişken seni görmeyi galiba imkansız olacak mezitlide kalırım kardeşimde oradan da o beni sınava bırakır
Aşırı olmadığı sürece hırs iyi bir şey bence insanı kamciliyor.

Yds' ye giriyorsun sanırım bol şanslar.

Ceylin sana da bol şanslar..

teşekkürler canım ceylin bak doğru teshis şans bu sans

acaba ben en son 47 kilo nezamndım hadi hayırlısı

başarılar diliyorum

Hadi bakalım canım gün yaklaştıkça motivasyonun yükselsin asla salma kendini..

Bak bu fikir süpermiş

Düğüne kadar böyle sıkı gidersemm bayağıı verebilirimm diye düşünüyorumm akrep
bende fikir çokta bazen uygulayan yoktuu ama gerçekten iştah kesiyorr
benim bir arkadaşım var asiye diye
kadın bana geldiğinde 95 kiloydu ocağın 5 nde diyete başladımm ve bugünn 75 kilo geliyorr
2 ayda 20 kilo verdii ama kaçamak hiç yok
ve bu kız köyde eşimin ilk okul arkadaşınınn eşii
çok fazlaa ineklerii var 20 ye yakınn spor olarak ahıra yayan gidip orda ineklerii sağmak ve ahırı temizlemek
birde ev yerinde adım atmakk
şok oldumm onuu görünce benn 1 yıla yakınn 20 kilo verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…