Sabah:Bir dilim kepek ekmeğine sürülmüş süzme peynir+şekersiz çay
Arakul sütü:)
Öğle:5 yemek kaşığı taze fasulye+bir kepek ekmeği
Ara:elma
Akşam :3 kaşık taze fasulye +yoğurt
2lt su
Günler uzadı artık akşam yemeğini erken yiyoruz yatana kadar acıkırsan meyve yemeyi düşünüyorum..canım çok fena çikolata istiyor kan şekerim düşmesin diye tatlı meyvelerden yemeyi düşünüyorum..özellikle ananas gibi diyetisyenim ananası önermişti..yağ yakımınıda kolaylaştırıyormuş....
Tatlım sabahın çok az bir de şu hazır gıdalarla aran pek iyi sanırım bir süre uzak dur onlardan.Sabah yumurta haşla tok tutar bol yeşillik ye yanında tok tutar..sabah: 3 dlm ekmek üstüne krem peynir
4 tane kuru kayısı
ara: sütl türk kahvesi/eti cin
öğlen: 4 köfte
bol domates salatalık
3 tane çarlı yagsız tavada
ara: yarım dlm ekmek +krem peynir
yeşil çay
portakal
akşam: 1 kase taze fasulye
domaes-biber
2 dlm ekmek
3 çatal makarna
biraz erken yedim ama çok çok acıktım yaa (emziriyorum olabilirmi kızım ek yemeklerini çok yemiyor gelende emiyor)
akşam marul salatası yapacam ondanda yagsız yerim artık yoğurt olursa yoğurtla....
Sabah:Bir dilim kepek ekmeğine sürülmüş süzme peynir+şekersiz çay
Arakul sütü:)
Öğle:5 yemek kaşığı taze fasulye+bir kepek ekmeği
Ara:elma
Akşam :3 kaşık taze fasulye +yoğurt
2lt su
Günler uzadı artık akşam yemeğini erken yiyoruz yatana kadar acıkırsan meyve yemeyi düşünüyorum..canım çok fena çikolata istiyor kan şekerim düşmesin diye tatlı meyvelerden yemeyi düşünüyorum..özellikle ananas gibi diyetisyenim ananası önermişti..yağ yakımınıda kolaylaştırıyormuş....
Arkadaşım sen emziriyorsun ama açıkman normal karbonhidrattan uzak durmalısın(ekmek, patates,nişasta,çikolata)ben de öyle yapıyorum hiç ekmek yemiyorum..hiç şekerli şeylerden yemiyorum..Bence sende protein ağırlıklı yemelisin bol bol su iç süt yapar..yumurta ye peynir ye süt iç yemekleri çatalınla yağını tabakta bırakarak ye...Ben çok zayıf olacağım günleri düşünüyorum..elimle alnıma vuruyorum kendimi telkin ediyorum hayır yememelisin diye:))) yediğin şeyleri ağzına götürmeden önce zayıflaman gerektiğini düşünürsen çok iştahla baktığın yemeklere eski isteğin kalmıyor:) 5 aylık diyetisyen tecrübemden öğrendiklerim...yemeği çok düşünmemeye çalışıyorum kendimi işime veriyorum...işte böyleafiyet olsun kalorin baya az nasıl başarıyorsun ben duramıyorum yaaa
merhaba kızlar bugün okulda nöbetçiydim bayağı yorucu bir gündü
bugünkü menüm: sabah süt ve kahvaltı gevreği
ara:bitki çayı
öğle:bol bol marul ve sebzeyle az miktarda kısır
ara:1 tane galeta
akşam: bir porsiyon barbunya bol yoğurt
iki buçuk litre su içtim yarım saat hızlı tempoda yürüyüş ardında, 10 dakika bisiklet ve az miktarda mekik
MERHABA ARKADAŞLAR...umarım çok guzel bir gundur sizin için benim çok guzeldi fakat eşimle azıcık takıştım çat diye kapattık telefonları birbriimize aslında biraz daha sakin olabilrdim ama sabır bırakmadı bende.....çok gergin..üzgün...kırgın ve yorgunum bu ilişkide çok yıprandım....
bugun beni mazur gorum yedimde yedim yazsammı bilemiyorum ama yazayım...
sabah:
2 dlm ekmek
1 dlm çiçek ekmek
yumurta haşlama
peynir
2 yk karışık kızartma
öğle:
2 porsiyon
taze fasulye
2 dlm ekmek
1 dlm yaş pasta.....
ara yok...yeşil çayım bitmiş alamyı unuttum akşama çıkarsam dışarı alırım...
ne bilim saçma sapan bi gun iştee.....eşime inanamıorum bana diyorki: işte siz kadınlar boylesiniz falan....bende ona oyle düşünüyorsa evlenmeyecektin dedim.....ah kafa ahhhh
Arkadaşlar ben dün akşam biraz kaçamak yaptım aslında hiç yapmak istememiştim:)
Dün akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik kızcağız biz geleceğiz diye bir hazırlanmış bir hazırlanmış yesen bir dert yemesen ayıp oluyor tabağı öylece vermek olmadı bende 3 çiğ köfte yarımda tavuk göğsü yenim tabağı tırtıkladım inan arkadaşımın gönlü kalmasın diye:)
Bugün çok dikkatli olmalıyım...şimdi sabah kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum....
Arkadaşım süper menün harika üstüne birde spor valla kutluyorum ben spor yapamıyorum
Sabah : 3 kofte, 1 dlm ekmek ve sogus
ara : yok
öğle : 6 ksk pilav ve 1 kase cacık
ara : 1 dlm ev böreği
akşam : 1 koccaman beyaz peynirli tost ve 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
2 lt şu
1 saat yürüyüş
kitap : nar ağacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?