Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

az olmuş ama sanki karbonhidrat fazla olmuş...(diyene bak laflarını duyar gibiyim)

haklısın arkadaşım karbonhidrat fazla oldu bugün ama mutfağın patronu öyle şeyler hazırlamıştı ben de üşendim kendime bişeyler yapmaya...değişim listemin dışına çıkmadım ama (mazeret :)

çok koşturmalı bir gündü bulduğumu yedim galiba :)

yarın booooooooooolca sebze yemeliyim galiba...

bu arada eşinle ilgili kısmı okudum az önce...ufacık tefecik şeylere hiiiiiiç takılmayın, gün gelir yüzünüze kapanacak bir telefon için içiniz gider...tecrübeyle sabit...

iyi geceler kızlar
bugünkü menüm
sabah:kahvaltı gevreği süt
öğle: dışarda yedim diyete pek uygun değil
ara: meyve ve biraz çerez yedim
akşam yemedim
gün boyunca dışardaydım bayağı yürüdüm ama akşam tempolu yürüyüş yapamadım...

nar ağacı nasıl bir kitap seldom çok merak ediyorum bir türlü almak kısmet olmadı

Dünkü Menüm

Sabah:

Kepekli Beyaz Peynirli Tost

Öğle:

5 yemek kaşığı kuru fasulye
Az bir şey lahana turşusu
1 dilim çavdar ekmeği

Ara

Kayısılı Form Çayı

Akşam:

2 dilim soya soslu tavuk (göğüs eti)
1 kase yoğurt
Yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara

Yeşil Elma

30 dakika yürüyüş
ve 8 dakika aralıksız 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube bu egzersizi yaptım.

Bugünkü Menüm

Sabah

3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 tane mini sosis
Yarım domates
1 tane salatalık
1 çorba kaşığı kadar bal
Sıkma portakal suyu

Ara

Cranberry Beyaz Çay

Öğle

1 tabak Yeşil Mercimek Yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Ara

Kayısılı Form Çayı

Akşam

4 yemek kaşığı et sote
1 tane fırında baharatlı patates
1 kase yoğurt
Çoban salata

Ara

1 yeşil elma

Yarım saat yürüyüşümü yaptım.
8 dakikalık karın egzersizimi yaptım. 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube

Akşam yemeğinden sonra belki bir 20 dakikalık daha yürüyüş yapabilirim duruma göre.
Ama kesin akşam yemeğinden sonra 50 tane mekik çekicem.

Oldukça güzel menün var ama ben bu kadar yiyerek ayakta duramam.. Benim tansiyonum yemekten sonra bile maksimum 10 a 7 oluyor. Açken ölçtüğümde 8 e 5 olduğu oluyor. Nedense aşırı düşük tansiyonum var o yüzden katı diyet yapamıyorum.

Sabah : 4 ksk pazi kavurmasi ve 2 dlm ekmek
ara : 1 dlm börek
öğle : 8 ksk patates yemeği
ara : 3 kuru kayısı 1 ceviz
akşam : 1 tabak beyaz peynirli salata ve 2 dlm etimek

salatalara sadece elma sirkesi ekliyorum tuz yok

su : 1 lt ( regl olcam o kadar siskinim ki su icince nefesimizi kesildi tüm gün)

Kitap : nar ağacı

bende bu takıma katılmak istiyorum,2 benim en sevdiğim sayıdır:) ee nasıl katılıyoruz:)

Walla bana çok hitap etmedi çok ağdalı ve ağır ilerleyen bir dili var...

Ben genelde ağır dilli kitapları okuyamıyorum okuyacağım kitap sürükleyici olmalı.. Almayım o zaman teşekkür ederim yorum için :)

dışarı yemekleri yemek mecburiyetindeyim çalıştığım için ya tek yoğurtla öğleni geçircem yada dışardan yicem

o karın eğzersizi işe yarıyormu ? bende de göbek var

8 kaşık değilde 5 kaşık olsaymış sanki daha güzel olurmuş ama regl döneminmiş açlık kişiden kişiye değişiyor bu dönemde

sana hayranım valla arkadaşım tüm menülerine bakıyorum hep azıcık şeyler nasıl ayakta duruyorsun sen keşke bende böyle olabilsem...
tebrik ederim seni..

menume
1 kepçe taze fasulye
2 çiğköfte
azıcık ekmek
3 bardak ayran eklenmiştir...

eşimde hiç bir şey olmamış gibi aramış bulunmakta yüzsüz......

eşler arasında olur ne güzel aramış okurken bile gülümsedim yani... :)

canımm3 dilim baklava çok olmuş sankii, hadi 1 dilim ye. 2 dilim bile fazla 3 dilim yeme:)
bir de akşam kızartma yemiyoruz, tavada patates sana eksi puan verdim :) bana da birileri eksi puan versin :)

sabah ve öğlen iki dilim börek olmuş canım hamur işi olmuş hep. akşam da et yemiyoruz çünkü sindirimi inanılmaz zor(muş).

üzülmeyin evlilikte olur böyle şeyler, sevdigi yemegi yaparsınız, bir de güler yüz tamamdır:)

bu arada günaydın herkeseee:)

ben de haftason kaçıranlardanım.

cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))

kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.

öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)

nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık

aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.

Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.

buyrun bu da eserim :)

Ellerine sağlık canım. Harika görünüyor.Olsa da yesek

Bak o kadar yazmışsın ama bu görüntü aldı götürdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…