Kavurmayı akşam yersen benim gibi dibe vurursun öğle yiceksin ki ericek gidicek dimi bahirem akşam kavurma yedim sabah acaip dibe vurmuştum hatırladınmıgenic kuzuum ya ödemdir kız o takılma bu kadar bozulma yaff alman pastası mı yedin ne yedin kuzuuuu hem bu hafta ben varya kavurma da yedim kısır da kilo da almadım
* *2.TAKIM 303. ETAP * * *
akrep(63 / 62,8 / 0,2 / 0,32% )
genic(58,2 / 58,9 /-0,7 / -1,2 % )
bahiresemanur(72 / 72 / 0 / 0 % )
karabiber01( 72,7 /71.5 /1,2 /1,65 % )
cceylin(69 / 67,6 /1,4/ 2,03 % )
zulaley ( 75 / 75 / 0 / 0 % )
asea (72,7 / 72,5/ 0,2 / 0,28 % )
2.TAKIM ORTALAMASI
Ayy canım benim inanırım tabii vericeksin görüceez bahocan da görecekağustos ayından beri uğraşıyorumm aslında daha sıkı tutsaydımm bitmesi lazımdııı
az kaldı azz 69 olmama aakrepcimm,önümüzdeki hafta değill belkii diğer hafta olurumm belkide haftaya cumaya kadar olurumm
iştee bu yaaa ceylinimmm tabikii yerinde saymıcaksınn ama bak moral bozmak yokk nickin altında sıkılgan yazmak yok,sen çok güzel gelin olacaksınn önümğüzde daha çok var diyeceğizz ve vereceğizz kilolarıı
ben 1 hafta yani pazartesiden beri sıkı tuttumm akşamları ekmek yemedimm ve sabah akşam yürüdümm ve reglim şimdi bugün 3 ncü gün kilo vermişimmm nasıl mutlu oldumm
71.9 olsam yeter diyordum ve ben 71.5 geldimm
bahsettiğim bayandan benimm çok sevdiğimm bir arkadaşımm dmeek istediğimm o köyde spor alanı bulamadan veriyorkenn biz neden yapamıyalımm değilmii
kız bizim kapıştığımızdan haberim yoktu bikeremmmmzulaley sen nerelerdesin bakiimmhem uğrama hem kilo verme bu hafta seni görücem takımda dimii zulaley
genic naptın sen dicektim ama mazeret bildirmi olmuş demekki haftaya süper olucak kilomuz
Kız tekrar okudum bahirenin mesajını, senin yazdıklarını okuyunca ama yine kötü bişii algılamadım bahocan bişii yazmamışki sana neden sinir yaptın ki :26:
atışmalara geelll
Varım tabiiii :128: pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Sen kendine bak kızımmmm böyle yarışa davet edip sonrasında diplere vurdun heppp kendi dediğin sözden döndün nabeeerrbu seferde aynısı olcakmı sen onu söylee
Hem sen neden hafta sonu nete giremimuşsun bakiim
Kavurmayı akşam yersen benim gibi dibe vurursun öğle yiceksin ki ericek gidicek dimi bahirem akşam kavurma yedim sabah acaip dibe vurmuştum hatırladınmı
Harikasın canımmm..
Ayy neyi farkettimkarabiberimm sen bahocanı geçmişsin Vayy bee sollamışın resmen bahocaaannnnn
Ayy canım benim inanırım tabii vericeksin görüceez bahocan da görecek
Kesinlikle haklısın canım imkansızlıklar içinde veriliyorsa imkanlar dahilinde daha iyi vermek lazım..
Şimdi ben de hırslandım, bu hafta yine kilo vereyim de bahocan bana yetişemesin
Şu an harika karışık meyveli yaş pasta dilimi yiyorum cidden çok güzel.Bahocanım senin için gelsin bu diliimm
kız bizim kapıştığımızdan haberim yoktu bikeremmmmayrıca bir haftalık olmuş birşey hayret birşey ya sizi yerlerden toplayan kimdi kııızzz hemde kaç hafta boyunca ayrıca bu hafta olacağı gibi
kız lafını etiiğin kilo 4 domates bile değil kilo bu verilir karabiberin önümüzdeki hafta kilo vermesi durar ben açığı kapatırım merak etme
5.Takım 303. Etap
*JUJU* ( 85,00 / 84,70 / 0,30 / % 0,35 )
aysunayy ( 63,90 / 63,80 / 0,10 / % 0,16 )
biricikoglumertug ( 73,60 / 73,40 / 0,20 / % 0,27 )
ZES ( 77,90 / 77,60 / 0,30 / % 0,39 )
garfield06 ( 65,50 / 65,10 / 0,40 / % 0,61 )
birsen-deniz ( 64,50 / 64,10 / 0,40 / % 0,62 )
cornella ( 65,20 / 65,40 / -0,20 / % -0,31 )
ukyo ( 69,30 / 69,10 / 0,20 / % 0,29 )
Gamze_M ( 65,20 / 64,10 / 1,10 / % 1,69 )
busramnmn ( 61,50 / 61,70 / -0,20 / % -0,33 )
chentiq ( 59,70 / 57,90 / 1,80 / % 3,02 )
rabyas ( 79,00 / 78,60 / 0,40 / % 0,51 )
toplight ( 73,70 / 72,50 / 1,20 / % 1,63 )
Sevda_M ( 73,60 / 74,40 / -0,80 / % -1,09 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,56 )
listemiz yukarıdaki gibi kontral ederseniz sevinirim
şu an harika karışık meyveli yaş pasta dilimi yiyorum cidden çok güzel.bahocanım senin için gelsin bu diliimm
kız bizim kapıştığımızdan haberim yoktu bikeremmmmayrıca bir haftalık olmuş birşey hayret birşey ya sizi yerlerden toplayan kimdi kııızzz hemde kaç hafta boyunca ayrıca bu hafta olacağı gibi
kız lafını etiiğin kilo 4 domates bile değil kilo bu verilir karabiberin önümüzdeki hafta kilo vermesi durar ben açığı kapatırım merak etme
afiyet olsun kuşum bol kremalı olsaydı bari şööyle jölesi üzerinde ıyy hiç sevmem jöle
Abooooow karabiber bu laf da sanaydıBen olsam bu sözden sonra ne yapar eder bu sözün sahibini iyice geride bırakırdım
bahocan sen şimdi bu hafta geçicen yani bizi öylemii nasıl rüyandamı kııss
görürsünüz sadece 1,5 kg cuk var 94 ü görmenize. bu demek oluyor ki maksimum 10 günde görürsünüz
günaydın bu haftaki kilom 72.5 sadece 200gr gitti daha fazla olmasını isterdim önümüzdeki hafta inşallah telafi edicem
başlangıç kilom 72.8 haftası 71.4haftası 70.6bu hafta 69.63kez tartıldım yanlılmı diye 69 olmuşummm kilo çizelgesini bir türlü yapamadım daha önce kilo ve gebelik çizelgesi yapmıştım ama beceremedim... bu arada pis gaza geldim tekra bugun hava çokkk güzel halılar beni bekle silecem siziiii
:))) harikasınn karabiberim tebrik ediyorum seni
valla sen bu gidişle beni geçeceksin karabiberim:) düğünde seni görenler kesin şok olacak.
ben de şu spor salonuna yazıldıktan sonra hırslandım, hoşuma gitmeye başladı spor yapmak:)nişana kadar 5 kg hedefim var Allah kısmet ederse.
Kavurmayı akşam yersen benim gibi dibe vurursun öğle yiceksin ki ericek gidicek dimi bahirem akşam kavurma yedim sabah acaip dibe vurmuştum hatırladınmı
Harikasın canımmm..
Ayy neyi farkettimkarabiberimm sen bahocanı geçmişsin Vayy bee sollamışın resmen bahocaaannnnn
Ayy canım benim inanırım tabii vericeksin görüceez bahocan da görecek
Kesinlikle haklısın canım imkansızlıklar içinde veriliyorsa imkanlar dahilinde daha iyi vermek lazım..
Şimdi ben de hırslandım, bu hafta yine kilo vereyim de bahocan bana yetişemesin
Sabah
1 yumurta ile yapılmış omlet
3 ince dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 çorba kaşığı bal
Öğle
Izgara tavuklu salata
Ara
10 gram bitter çikolata
Aksam
4 köfte
2 dilim ekmek
Yeşil Salata
Arkadaşım bende aynı durumdayım bizde mi kilo bildirimi yapacağız anlamadım neyse biz daha takım da değiliz deneme sürecindeyiz biz kilo bildirimimizi yapalım 2 hafta takılalım menümüzü paylaşalım .Galiba bizim kilolarımız daha sonra listeye girececek:)merhaba arkadşalar..bugun kilo bildirirmi yaptım ancak 2-3 gunluk buradayım, başlangıç olarak bugunumu sayıyoruz yoksa verdiğiniz llisteye bizmi kendimizi ekliyouz...daha doğrusu takıma alındımmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?