- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
bu arada günaydın herkeseee:)
ben de haftason kaçıranlardanım.
cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))
kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.
öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)
nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık
aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.
Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.
buyrun bu da eserim :)Eki Görüntüle 679218
bu arada günaydın herkeseee:)
ben de haftason kaçıranlardanım.
cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))
kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.
öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)
nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık
aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.
Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.
buyrun bu da eserim :)Eki Görüntüle 679218
Aşk olsun canım hava atmak da ne demek :) İnşallah çook seveceğin biri çıkar karşına.
Sevdiğim vardaaaadaha icraat yok 2015de evlencem ben
daha senin yaşın küçük bekle bakalım bıcırık:)
eşler arasında olur ne güzel aramış okurken bile gülümsedim yani... :)
sen emziriyorsunn ondan daha çok acıkıyorsunafiyet olsun kalorin baya az nasıl başarıyorsun ben duramıyorum yaaa
yine aynı sayfada sadece değişiklikleri yapacaksınnarkadaşlar ben bu çizelgede değişiklik nasıl yapcam bilemedim :/
oluyorr böyle şeylerr sadece yedimm diyee devamı gelmesinnnArkadaşlar ben dün akşam biraz kaçamak yaptım aslında hiç yapmak istememiştim:)
Dün akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik kızcağız biz geleceğiz diye bir hazırlanmış bir hazırlanmış yesen bir dert yemesen ayıp oluyor tabağı öylece vermek olmadı bende 3 çiğ köfte yarımda tavuk göğsü yenim tabağı tırtıkladım inan arkadaşımın gönlü kalmasın diye:)
Bugün çok dikkatli olmalıyım...şimdi sabah kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum....
şimdii nasılsınnn bunlarda evliliğinn cilvelerii artıkınnMERHABA ARKADAŞLAR...umarım çok guzel bir gundur sizin için benim çok guzeldi fakat eşimle azıcık takıştım çat diye kapattık telefonları birbriimize aslında biraz daha sakin olabilrdim ama sabır bırakmadı bende.....çok gergin..üzgün...kırgın ve yorgunum bu ilişkide çok yıprandım....
bugun beni mazur gorum yedimde yedim yazsammı bilemiyorum ama yazayım...
sabah:
2 dlm ekmek
1 dlm çiçek ekmek
yumurta haşlama
peynir
2 yk karışık kızartma
öğle:
2 porsiyon
taze fasulye
2 dlm ekmek
1 dlm yaş pasta.....
ara yok...yeşil çayım bitmiş alamyı unuttum akşama çıkarsam dışarı alırım...
ne bilim saçma sapan bi gun iştee.....eşime inanamıorum bana diyorki: işte siz kadınlar boylesiniz falan....bende ona oyle düşünüyorsa evlenmeyecektin dedim.....ah kafa ahhhh
sporrr şart dışarda olmazsa evde lesliie ile yürüyünnertesi gun telafi edersin canım....
bende yapamıyorum ne yapcaz yawwww
tabikii neden olmasınnn yeterkii yürüübugunde spor yapamadım takımın en yavaşı benim galiba..aslında işten yirime geliyorum 25 dak oda iyidir değilmi???
hemenn baktımm banada gövek eritme hareketlerii lazımdııDünkü Menüm
Sabah:
Kepekli Beyaz Peynirli Tost
Öğle:
5 yemek kaşığı kuru fasulye
Az bir şey lahana turşusu
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Kayısılı Form Çayı
Akşam:
2 dilim soya soslu tavuk (göğüs eti)
1 kase yoğurt
Yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yeşil Elma
30 dakika yürüyüş
ve 8 dakika aralıksız 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube bu egzersizi yaptım.
Bugünkü Menüm
Sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 tane mini sosis
Yarım domates
1 tane salatalık
1 çorba kaşığı kadar bal
Sıkma portakal suyu
Ara
Cranberry Beyaz Çay
Öğle
1 tabak Yeşil Mercimek Yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Kayısılı Form Çayı
Akşam
4 yemek kaşığı et sote
1 tane fırında baharatlı patates
1 kase yoğurt
Çoban salata
Ara
1 yeşil elma
Yarım saat yürüyüşümü yaptım.
8 dakikalık karın egzersizimi yaptım. 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube
Akşam yemeğinden sonra belki bir 20 dakikalık daha yürüyüş yapabilirim duruma göre.
Ama kesin akşam yemeğinden sonra 50 tane mekik çekicem.
kıskanmaa seninde olurrr2. bir eksi daha veriyorum hava attın benim nişanlım yok diyeearkadaş olan var olmayan var böyle ballandıra ballandıra anlatılmaz kiii :)
mutluu yuvanda musmutlu olasınnn ceylincimmAşk olsun canım hava atmak da ne demek :) İnşallah çook seveceğin biri çıkar karşına.
bende gülümsedim ammma....bizim sürekli boyle vallahi yıprandım.....
Oldukça güzel menün var ama ben bu kadar yiyerek ayakta duramam.. Benim tansiyonum yemekten sonra bile maksimum 10 a 7 oluyor. Açken ölçtüğümde 8 e 5 olduğu oluyor. Nedense aşırı düşük tansiyonum var o yüzden katı diyet yapamıyorum.
3 günde 300 gr verdin ve işe yaramadı diyorsun öylemiiiiiEn son 5 gün önce tartıldım ve o kiloyu görünce kk'ya üye olmaya karar verdim 55 kiloydum diyetimin
3. günü ve 54.7 kilo çıktım pek işe yaramadı anlayacağınız
aaaaaaa yeni farkettimm bahocann senii geçmişimm sırada kimm var bakalımm
kızlaaarrr bahocan geldi
hoşgeldin bahocann:) nerelerdesin sennn sınav nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?