Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir

Nasıl da miss gibi olmuştur ev güle güle kirlet şekerim..Yediğin cıssları da temizlik ve koşturma ile eritmişsindir..
evet yaa parladı ev amma pismişim onu anladım
hayırlı olsun bebeginiz Allah analı babalı büyütsün e bide halalı

Aman aman aman hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş.
anammmm :18: ay çok utandım yaa yarım yamalak okursam kimse görmesin die çaktırmadan okumaya çalışırsam böyle olur işte... Allah uzun ömürler versin tarbzonspr sen benim kusuruma bakma...

benim de gözlerimi açtın birden

merhaba canlar,

nasılsınız bakalım ? burada hava rüzgarlı bugünde aksi gibi bayağı ince çıkmıştım üşüdüm valla.

neyse dünkü menümüze gelelim....

sabah:3 y.kaşığı nesfit + 1 çay bardağı tarçınlı süt + 1 fincan şekersiz çay

ara: yeşilçay + şekersiz türk kahvesi

öğle: fırın poşetinde et 3 parça + 2 kepçe çorba + salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

akşam: yoğurtlu kabak

ara: 2 bardak şekersiz çay

2 lt su, 30 dk eliptik bisiklet + 15 dk twister + 40 tane mekik

dün eve gittim cevizlerim vardı onları ayıkladım. çamaşırlarım vardı onları katladım, bulaşık makinemi çalıştırdım mutfağı toparladım, sporumu yaptım, sonra uzattım ayaklarımı tv izledim......

oğluşun kreşde öğretmeni 10 gün yok neyse sabah çocuğu anneme bırakıcam saatte 08:15 biraz yaklaşınca aradım annemi aşağıya inip alırmısın ben çıkmıyım geç kalıcam diyecektim ki annem hastanede olduğunu kaanı unuttuğunu söyledi. neyse bir manevra ile kayınvalidelere döndüm. aradım 2 defa açmadı neyse dedim olmadı işe götürürüm idare ederim bir şekilde öğleden sonra babası alır diye düşünürken birde evden arayayım dedim. aradım neyse evdeymiş kayınpeder aşağıya indi de aldı sağolsun. bende zamanında işe yetişebildim ama tabii hala şok üzerimden gitmedi anneme noldu diye neyse sonra onuda aradım da herşey yolunda çok şükür hallettik yalnız sabahki şoku görseydiniz .....

Menüm

Sabah

3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim sebzeli jambon
Yarım domates
2 tane biber
Yarım salatalık
3 tatlı kaşığı ev yapımı çilek reçeli

Öğle

1 tane halley
1 tane şekersiz kahve

Ara

1 fincan bol limonlu yeşil çay

Akşam

1 dilim kepek ekmeği
1 tabak sulu köfte
Çoban salata

Ara

5 çilek ve Yarım Yeşil Elma

1.5 litre su oldu şu ana kadar yatmadan 2 litreye tamamlayacağım.

Yarım saat tempolu yürüyüş
8 dakika karın egzersizi

Tembel Entel- Richard J. Wallace & James V. Wallace 50 sayfa okudum.

günaydıııınnnn
kızlar benim için çook kötü bir gün neden diye sorun dün akşam bilgisayarım çöktü
ondan önceki gün akşaaam saat 10 a kadar uğraştırdıydı uzaktan almıyordu kablosuz inat ettim alıncaya kadar bekledimdiydi
belli imiş çökeceği de çökünce derdinin ne olduğunu anladım
bilseydim dün gün içinde bilgisayarcıya gönderirdim
neyse kızlar moralim bozuk
yarın konyaya gidecek bilgisayar
oradan tamir görüp ne zaman gelir bilemem
canım sıkkkın çoook fena hemde
çoookkk

GÜNAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

çok mutluyum bugün çoooooook :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

herkese günaydın tam 3 geceyi hastanede geçirip boooolca serum yüklemesinden sonra az önce evime geldim şükür...ağır bir gıda zehirlenmesi geçirmişim meğer...yediğim de okuldaki bir kutlamada bir tane etsiz çiğköfte...yalnız tek zehirlenen de benim bu da başka ilginç bir durum :)

vesselam 3 gün hiçbişey yemedim pek bir zayıflardım halbuki amaaaaa bolca serum yedim umarım verdiklerim bana geri dönmez :/ bugün de sadece sıvı şeylere izin var...cumartesi normal beslenmeme döncem inşallah

sanırım benden başka herkes iyi :) allah daim etsin inşalllah

hayırlı olsuuuun :) ne güzel yaaaa...bolca koklayın öpün falan filan işte...benim de bebeğim gelse mi gelmese mi öyle bir yol ayrımındayım ki sormayın bebek lafı duyunca içim gidiyor ama amalar da peşimi bırakmıyor...doğru karar için dua istiyorum lütfen...pamuk yanaklarından çaktırmadan öpüyorum ben de küçük şehzadenin :)

Kuzu üzme kendini senin orda anlayan varsa format attır uzaklara göndermene gerek kalmaz belki ve bu kadar sorun yapma vardır herşeyde bir hayır

kız akrebin dediği gibi okulda bilgi işlemciler yokmu bir onlara göstereydin soraydın. şimdi kimbilir ne zaman gelecek senin bilgisayar.

çok mutluyum bugün çoooooook :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım rabbim daim etsin inşallah. ama hayırdır demeden de geçemeyeceğim....

vauuuvvvvvvvvv geçmiş olsun tatlım aman dikkat et bir an önce iyileş. sen şimdi yarın tartılınca anlarsın ne kadar kilo verdiğini.....

yeni arkadaşlar

anonsa başlayabilirim. lütfen yarın öğleye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayınnnn ....

çünkü sizlerin yarın 2. haftası tamamlanıyor ...........

lütfen bu yazdığımı dikkate alın .....

Çok geçmiş olsun canım.. Zehirlenmişsin demek çok şaşırdım yaa.. Neyse dikkat etmek lazım .. Gıda işi çok hassas.

Kuzu kafam karıştı şimdi Bebeğim gelse dedin hamilesin diye düşündüm, çaktırmadan öpüyorum diyince ver bir şehzade ama neden çaktırmadan ve ne kararı ve nerden gelicek ?? Canım bilmece çok fazla affet bişii anlamadım biraz daha açarmısın hem rahatlatır seni eminim.Sıkıntılar paylaşarak azalır.

şimdi ben bir geçmişe döneyim de bir kontrollerinizi yapayımmmmmmmmmmmm .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…