öncelikle menumu yazacağım..sonra özürlerimi...
sabah: 3 dlm ekmek
tavada yumurta
domaste salatlık
peynir
çay
öğle: taze fasulye
3 dlm ekmek
ara: sütlü türk kahvesi
akşam: 1 kase ezo gelin
çeyrek tost
2 tane nagıt
ayran
ara: 4 tane cizi
çay...
bugun bence iyiydi
50 tanede mekik yaptım kitap okuyamadım....ve bugun giremedim hiç annanem ameliyat oldu evin işleri bana kaldı yemek falan temziilik derken...
menulerinize bakamadığım için..
kitap paylaşamadığım içn
spor az olduğu için
meyve hiç yemediğim için... özürdilerim umarım takıma alınmayı hak edecek davranışlarda bulunurum...
tesekkürler ama canım cıktıı tövbe bidaha kendi başıma ana temizlige girişmicem,oo tek başına temzlik tebrik ederim...
kolay gelsin üzülme telafi edersin...
kuşum ali_ye bana da gel bana da yardım etttdarısı başıma darısı başıma kuşum eline sağlık
evet yaa parladı ev amma pismişim onu anladımNasıl da miss gibi olmuştur ev güle güle kirlet şekerim..Yediğin cıssları da temizlik ve koşturma ile eritmişsindir..
hayırlı olsun bebeginiz Allah analı babalı büyütsünbu arada ben dün hala oldummm :)))o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam... mis gibi kokuyor, gözleri benimkiler gibi büyük büyük. cin cin bakıyor etrafa, hayatımın tüm erkekleri kategorisine bir küçük beyefendi daha eklendi:) Kral: babam, prens: sevdiceğim, şehzadeler: abim ve erkek kardeşim, şimdide de bu küçük beyefendi. koskoca ailede tek kız olmak böyle işte:)
Aman aman aman hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş.bu arada ben dün hala oldummm :)))o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam... mis gibi kokuyor, gözleri benimkiler gibi büyük büyük. cin cin bakıyor etrafa, hayatımın tüm erkekleri kategorisine bir küçük beyefendi daha eklendi:) Kral: babam, prens: sevdiceğim, şehzadeler: abim ve erkek kardeşim, şimdide de bu küçük beyefendi. koskoca ailede tek kız olmak böyle işte:)
anammmm:18: ay çok utandım yaa yarım yamalak okursam kimse görmesin die çaktırmadan okumaya çalışırsam böyle olur işte... Allah uzun ömürler versin tarbzonspr sen benim kusuruma bakma...
evet yaa parladı ev amma pismişim onu anladım
Nasıl yani ?? Pişmişim ne demek canım anlayamadım:26:
pis miş yani kirliymiş
bu arada ben dün hala oldummm :)))o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam... mis gibi kokuyor, gözleri benimkiler gibi büyük büyük. cin cin bakıyor etrafa, hayatımın tüm erkekleri kategorisine bir küçük beyefendi daha eklendi:) Kral: babam, prens: sevdiceğim, şehzadeler: abim ve erkek kardeşim, şimdide de bu küçük beyefendi. koskoca ailede tek kız olmak böyle işte:)
günaydıııınnnn
kızlar benim için çook kötü bir gün neden diye sorun dün akşam bilgisayarım çöktü
ondan önceki gün akşaaam saat 10 a kadar uğraştırdıydı uzaktan almıyordu kablosuz inat ettim alıncaya kadar bekledimdiydi
belli imiş çökeceği de çökünce derdinin ne olduğunu anladım
bilseydim dün gün içinde bilgisayarcıya gönderirdim
neyse kızlar moralim bozuk
yarın konyaya gidecek bilgisayar
oradan tamir görüp ne zaman gelir bilemem
canım sıkkkın çoook fena hemde
çoookkk
günaydıııınnnn
kızlar benim için çook kötü bir gün neden diye sorun dün akşam bilgisayarım çöktü
ondan önceki gün akşaaam saat 10 a kadar uğraştırdıydı uzaktan almıyordu kablosuz inat ettim alıncaya kadar bekledimdiydi
belli imiş çökeceği de çökünce derdinin ne olduğunu anladım
bilseydim dün gün içinde bilgisayarcıya gönderirdim
neyse kızlar moralim bozuk
yarın konyaya gidecek bilgisayar
oradan tamir görüp ne zaman gelir bilemem
canım sıkkkın çoook fena hemde
çoookkk
çok mutluyum bugün çoooooook:124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
herkese günaydın tam 3 geceyi hastanede geçirip boooolca serum yüklemesinden sonra az önce evime geldim şükür...ağır bir gıda zehirlenmesi geçirmişim meğer...yediğim de okuldaki bir kutlamada bir tane etsiz çiğköfte...yalnız tek zehirlenen de benim bu da başka ilginç bir durum :)
vesselam 3 gün hiçbişey yemedim pek bir zayıflardım halbuki amaaaaa bolca serum yedim umarım verdiklerim bana geri dönmez :/ bugün de sadece sıvı şeylere izin var...cumartesi normal beslenmeme döncem inşallah
sanırım benden başka herkes iyi :) allah daim etsin inşalllah
Çok geçmiş olsun canım.. Zehirlenmişsin demek çok şaşırdım yaa.. Neyse dikkat etmek lazım .. Gıda işi çok hassas.herkese günaydın tam 3 geceyi hastanede geçirip boooolca serum yüklemesinden sonra az önce evime geldim şükür...ağır bir gıda zehirlenmesi geçirmişim meğer...yediğim de okuldaki bir kutlamada bir tane etsiz çiğköfte...yalnız tek zehirlenen de benim bu da başka ilginç bir durum :)
vesselam 3 gün hiçbişey yemedim pek bir zayıflardım halbuki amaaaaa bolca serum yedim umarım verdiklerim bana geri dönmez :/ bugün de sadece sıvı şeylere izin var...cumartesi normal beslenmeme döncem inşallah
sanırım benden başka herkes iyi :) allah daim etsin inşalllah
hayırlı olsuuuun :) ne güzel yaaaa...bolca koklayın öpün falan filan işte...benim de bebeğim gelse mi gelmese mi öyle bir yol ayrımındayım ki sormayınbebek lafı duyunca içim gidiyor ama amalar da peşimi bırakmıyor...doğru karar için dua istiyorum lütfen...pamuk yanaklarından çaktırmadan öpüyorum ben de küçük şehzadenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?