Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım nacizane tavsiyem sana akşam yemeğinden sonra yapacağın arada meyve yerine öğleden sonraki arandaki çayı içseydin daha iyi olurdu gibi ya da ne bileyim bir kase yoğurt bir bardak süt veya ayran...

Veeeeeee sabah 5 te kalktımmm namaz sonrası giyindim eşofmanlarımı çıktım yürüyüşümeeeeeeee tam 70 dk yürüdümmmmm

Günün egzersizi: Karın bölgenizi çalıştıracak bu egzersizleri günlük rutininize katın, farkı hissedeceksiniz !

ewet hayli karışık olmuş böyle düşününce :) öptüğüm şehzade sizin şehzadeydi ayol :) hamile değilim malesef...evlat edinme sıram muhtemelen bir ay sonra gelecek ama benim bir de büyük kızım var 7 yaşında...ve eşimi 1 yıl önce kaybettim...eşimle 2 çocuk büyütecektik hayal oydu ama mevla böyle uygun gördü..şimdi 2 çocuğa tek başıma bu koskocaaaaaaaa şehirde çalışırken nasıl ne kadar bakabilirim bilemiyorum ama bekleyen bebeğime de haksızlık etmek istemiyorum onu da istiyorum ama yanımdaki kızımın velayet işi de halaaaaaaaaaa devam ediyor onun da koruyucu ailesiyim falan filan işte :) uzuuuuuuuun mevzular...özet anlaşılır mı bilemedim ama böyle işte

kız dedimdiydi sana değilmi miğdeyle alakalı diye dahiliye dr git diye insanın miğdesinde bir sorun varsa hiç birşey durmaz o miğdede hemen dahiliye uzmanına görünmek lazım onlar tam bir profosyonel hemen anlıyorlar hemen tedaviye başlıyorlar biz evde nane ile kekik ile boşuna acı çekiyoruz zaman kaybediyoruz
geçmiş olsun bacım

şimdi ben bir geçmişe döneyim de bir kontrollerinizi yapayımmmmmmmmmmmm .........

waaayy hızlı girdi bacııı meseleyeeee
Veeeeeee sabah 5 te kalktımmm namaz sonrası giyindim eşofmanlarımı çıktım yürüyüşümeeeeeeee tam 70 dk yürüdümmmmm
allahım bu ne coşku be ne sevinç hep böyle kal kaptanımmm

kuşum sorması ayıp senin kendi bebeğin olmadı mı yaşını bilemiyorum ama sağlık problemin yoksa bence kendine bir şans ver kızınla kendi bebeğini büyüt bence hayat devam ediyor netice itibari ile

büyük geçmiş olsun canım

kaç zamandır yediğime dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum tam bu hafta en çok kiloyu ben vericem diye düşünüyordum ki dün akşam yemekli misafir gelinceye kadar:
sabah: nesft süt
ara:birkaç erik
öğle:bir kase çorba bir kaç kaşık salata vekepekli makarna
ara:yemedim
akşam:fırında tavuk bir kaşık pilav salata ayran
Buradan sonra film koptu arkadaşlar çok üzgünüm
bir dilim börek bir dilim kek
yarım saat yürüyüş biraz karın egzersizi yaptım

menün çok güzel ,spor da yapılmış işleri de halletmişsin ohh ne güzel benim bütün işler beni bekliyor okuldan geldim kursa gitcem çokk işim var çok

Son düzenleme:
[kuşum sorması ayıp senin kendi bebeğin olmadı mı yaşını bilemiyorum ama sağlık problemin yoksa bence kendine bir şans ver kızınla kendi bebeğini büyüt bence hayat devam ediyor netice itibari ile[/QUOTE]

37 yaşındayım biyolojik anne olamadım ewet ama çok şükür ki anneliğin sadece doğurmakla olmadığını kendime de kızıma da ispatladım...bakalım hayırlısı :)

yaşasın yarın itibariyle bizde takıma giriyoruz...

Bugün neler yedim neler
Sabah:Bir kase nestif süt
Ara: şekerli çay
Öğle:5 kaşık bezelye yemeği+1 dilim kepek ekmeği
Ara:3 tane etsiz çiğ köfte
Akşam: 1 külah dondurma:18::18::18:

dondurmadan sonra bişey yiyesim kalmadı valla çok pişmanıııım çooook...Bugün eşim doktara gitmişti kolesterolü sınırda çıkmış.Doktor ilaç vermiyorum ama spora başlaman gerekiyor demiş 1 ay sonra tekrar gel tahlillerini yapalım demiş..Yarın itibariyle site etrafında yürüyüş yapmaya karar verdik diyetime sporda ekleyeceğim bakalım hayırlısı....

yarın buyuk gun ve ben 2 gundur yediklerimi yazmadım....sanırım

dunu hiç hatırlamıyorum hastane bebk kkardeş derken kafam allak bullak gzel dilekleriniz için çok sağolun ananem çok şükür iyi bakalım ne zamn ayakların diz ameliyatı oldu ve kilolu bakalım ne olacak

gelelim menumuze

sabah: 2 dlm ekmek
hafif kahvaltı
sonra kardeşimle tost yedik abla illada ye yeyeyeeeee yeee sinir etti beni ağlıyo zırlıyo..tıka basa doymuş olmama ragmen mecbur yedim...

sonra çarşıya gittim gezdim dolaştım kendimi şımrattım....dönerciler...çiğ köfteciler ye beni ye beni demesine aldırmadan acbıaccc eve geldim.....

öğle: 1 tabak kuru fasulye
2 dlm ekmek...

ara: 5-6 tane hurma

akşam: 3 yk mantı
1 dlm ekmek
salata
1 kepçe yoğurt çorba
5 yk fasulye tava...

gun içinde biirde 1 kare çikolata yedim...

gecen cuma 95,500 gelmiştim bakalım yarn kaç olacak....

anaaa ne kadar azz....

iyi geceler herkese bugünküü menüm
sabah 1 dilim böreek
ara:çay
öğle:dışarda yedim
akşam:birkaç kaşık patates bol bol salata
2 litre civarı su ve yaklaşık 40 dakika yürüyüş

Son düzenleme:

geçen haftalarda bende ara öğünlerde hurma yedim sonra kalorisi çok yüksek diye duydum canım

Sabah

Bademli nesfit

Öğle

1 kase ezogelin çorba

Ara

4 kayısı ve Yeşil çay

Akşam

Ne yazık ki misafirlikteydik ve bizim şu ille de ye huyumuz yüzünden mecbur az az da olsa yedim oysa bugün süper gidiyordum aksama kadar.

1 kase domates çorbası
2 dilim schnitzel
2 yemek kaşığı erişte
Yarım fırında baharatlı patates
Salata

Bu kadar yedikten sonra evimiz 10.katta.. Asansör kullanmadım merdivenlerden çıktım. 45 dk yürüyüş yaptım. 8 dakika karın egzersizi yaptım.

Yarin kilo bildirimi yapicam felaket tirsiyorum bakalim nolcak..

Kitap tembel entel e devam ediyorum.

Su 2.5 litre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…