Menüm
Sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim sebzeli jambon
Yarım domates
2 tane biber
Yarım salatalık
3 tatlı kaşığı ev yapımı çilek reçeli
Öğle
1 tane halley
1 tane şekersiz kahve
Ara
1 fincan bol limonlu yeşil çay
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak sulu köfte
Çoban salata
Ara
5 çilek ve Yarım Yeşil Elma
1.5 litre su oldu şu ana kadar yatmadan 2 litreye tamamlayacağım.
Yarım saat tempolu yürüyüş
8 dakika karın egzersizi
Tembel Entel- Richard J. Wallace & James V. Wallace 50 sayfa okudum.
akrep onu yöresel bir ifade sandı kesinnnn
pis miş yani kirliymiş
Çok geçmiş olsun canım.. Zehirlenmişsin demek çok şaşırdım yaa.. Neyse dikkat etmek lazım .. Gıda işi çok hassas.
Kuzu kafam karıştı şimdiBebeğim gelse dedin hamilesin diye düşündüm, çaktırmadan öpüyorum diyince ver bir şehzade ama neden çaktırmadan ve ne kararı ve nerden gelicek ?? Canım bilmece çok fazla affet bişii anlamadım biraz daha açarmısın hem rahatlatır seni eminim.Sıkıntılar paylaşarak azalır.
kız dedimdiydi sana değilmi miğdeyle alakalı diye dahiliye dr git diye insanın miğdesinde bir sorun varsa hiç birşey durmaz o miğdede hemen dahiliye uzmanına görünmek lazım onlar tam bir profosyonel hemen anlıyorlar hemen tedaviye başlıyorlar biz evde nane ile kekik ile boşuna acı çekiyoruz zaman kaybediyoruzherkese günaydın tam 3 geceyi hastanede geçirip boooolca serum yüklemesinden sonra az önce evime geldim şükür...ağır bir gıda zehirlenmesi geçirmişim meğer...yediğim de okuldaki bir kutlamada bir tane etsiz çiğköfte...yalnız tek zehirlenen de benim bu da başka ilginç bir durum :)
vesselam 3 gün hiçbişey yemedim pek bir zayıflardım halbuki amaaaaa bolca serum yedim umarım verdiklerim bana geri dönmez :/ bugün de sadece sıvı şeylere izin var...cumartesi normal beslenmeme döncem inşallah
sanırım benden başka herkes iyi :) allah daim etsin inşalllah
waaayy hızlı girdi bacııı meseleyeeeeşimdi ben bir geçmişe döneyim de bir kontrollerinizi yapayımmmmmmmmmmmm .........
allahım bu ne coşku be ne sevinç hep böyle kal kaptanımmmVeeeeeee sabah 5 te kalktımmm namaz sonrası giyindim eşofmanlarımı çıktım yürüyüşümeeeeeeee tam 70 dk yürüdümmmmm
ewet hayli karışık olmuş böyle düşününce :) öptüğüm şehzade sizin şehzadeydi ayol :) hamile değilim malesef...evlat edinme sıram muhtemelen bir ay sonra gelecek ama benim bir de büyük kızım var 7 yaşında...ve eşimi 1 yıl önce kaybettim...eşimle 2 çocuk büyütecektik hayal oydu ama mevla böyle uygun gördü..şimdi 2 çocuğa tek başıma bu koskocaaaaaaaa şehirde çalışırken nasıl ne kadar bakabilirim bilemiyorum ama bekleyen bebeğime de haksızlık etmek istemiyorumonu da istiyorum ama yanımdaki kızımın velayet işi de halaaaaaaaaaa devam ediyor onun da koruyucu ailesiyim falan filan işte :) uzuuuuuuuun mevzular...özet anlaşılır mı bilemedim ama böyle işte
herkese günaydın tam 3 geceyi hastanede geçirip boooolca serum yüklemesinden sonra az önce evime geldim şükür...ağır bir gıda zehirlenmesi geçirmişim meğer...yediğim de okuldaki bir kutlamada bir tane etsiz çiğköfte...yalnız tek zehirlenen de benim bu da başka ilginç bir durum :)
vesselam 3 gün hiçbişey yemedim pek bir zayıflardım halbuki amaaaaa bolca serum yedim umarım verdiklerim bana geri dönmez :/ bugün de sadece sıvı şeylere izin var...cumartesi normal beslenmeme döncem inşallah
sanırım benden başka herkes iyi :) allah daim etsin inşalllah
Günün egzersizi: Karın bölgenizi çalıştıracak bu egzersizleri günlük rutininize katın, farkı hissedeceksiniz !
Günün egzersizi: Karın bölgenizi çalıştıracak bu egzersizleri günlük rutininize katın, farkı hissedeceksiniz !
merhaba canlar,
nasılsınız bakalım ? burada hava rüzgarlı bugünde aksi gibi bayağı ince çıkmıştım üşüdüm valla.
neyse dünkü menümüze gelelim....
sabah:3 y.kaşığı nesfit + 1 çay bardağı tarçınlı süt + 1 fincan şekersiz çay
ara: yeşilçay + şekersiz türk kahvesi
öğle: fırın poşetinde et 3 parça + 2 kepçe çorba + salata
ara: bir su bardağı tarçınlı süt
akşam: yoğurtlu kabak
ara: 2 bardak şekersiz çay
2 lt su, 30 dk eliptik bisiklet + 15 dk twister + 40 tane mekik
dün eve gittim cevizlerim vardı onları ayıkladım. çamaşırlarım vardı onları katladım, bulaşık makinemi çalıştırdım mutfağı toparladım, sporumu yaptım, sonra uzattım ayaklarımı tv izledim......
[sıze=3] yeni arkadaşlar
anonsa başlayabilirim. Lütfen yarın öğleye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayınnnn ....
çünkü sizlerin yarın 2. Haftası tamamlanıyor ...........
Lütfen bu yazdığımı dikkate alın .....[/sıze]
Bugün neler yedim neler
Sabah:Bir kase nestif süt
Ara: şekerli çay
Öğle:5 kaşık bezelye yemeği+1 dilim kepek ekmeği
Ara:3 tane etsiz çiğ köfte
Akşam: 1 külah dondurma:18::18::18:
dondurmadan sonra bişey yiyesim kalmadı valla çok pişmanıııım çooook...Bugün eşim doktara gitmişti kolesterolü sınırda çıkmış.Doktor ilaç vermiyorum ama spora başlaman gerekiyor demiş 1 ay sonra tekrar gel tahlillerini yapalım demiş..Yarın itibariyle site etrafında yürüyüş yapmaya karar verdik diyetime sporda ekleyeceğim bakalım hayırlısı....
yarın buyuk gun ve ben 2 gundur yediklerimi yazmadım....sanırım
dunu hiç hatırlamıyorum hastane bebk kkardeş derken kafam allak bullak gzel dilekleriniz için çok sağolun ananem çok şükür iyi bakalım ne zamn ayakların diz ameliyatı oldu ve kilolu bakalım ne olacak
gelelim menumuze
sabah: 2 dlm ekmek
hafif kahvaltı
sonra kardeşimle tost yedik abla illada ye yeyeyeeeee yeee sinir etti beni ağlıyo zırlıyo..tıka basa doymuş olmama ragmen mecbur yedim...
sonra çarşıya gittim gezdim dolaştım kendimi şımrattım....dönerciler...çiğ köfteciler ye beni ye beni demesine aldırmadan acbıaccc eve geldim.....
öğle: 1 tabak kuru fasulye
2 dlm ekmek...
ara: 5-6 tane hurma
akşam: 3 yk mantı
1 dlm ekmek
salata
1 kepçe yoğurt çorba
5 yk fasulye tava...
gun içinde biirde 1 kare çikolata yedim...
gecen cuma 95,500 gelmiştim bakalım yarn kaç olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?