Dün ne yemişim bakalımm :
Sabah
Bir kupa dokuzlu çay, bir yeşil elma
Öğle
Bir kupa dokuzlu çay, İki kase sebze çorbası
Ara
Bir kupa dokuzlu çay,bir yeşil elma, bir kapsül krom
Akşam
Bol havuçlu salata, bir kase yoğurt, kızımın yoğurtladığı ve yemediği pilavı, ve sepetteki kalan tüm taze ekmeklere tereyağı sürüp yedim vee sonra lavaboya zor yetiştim hepsini çıkardım, midem fena oldu..
Akşam yok yani :44:
Sonrasında da salonda koltuğa kıvrıldım uyuyakalmışım..Sonra bi uyandım saat 22:30 eşim pc başında kızım çoktan uyumuş, üstüm açık uyuyakalınca üşümüşüm hemen koştum yatağıma yorganın altına geçtim orda sızmışım.. Sonra bir kalktım yarım olmuş saat..
bööle biri dürttü ses çıkardı gibi uyandım, yatsıyı kılmadım dedim kalkarken hemen abdest namaz kuran teşbih ohh ruhu beslemiş olmanın huzuru ile tekrar yat bu arada saat 1:30 oldu.. Namaza başlarken nasıl gök gürültüsü şimşek anlatamam ve acaip bir yağmur başladı..
Sabah 5:00 alarma uyandım. Namaz kuran ve dedim eşofmanlarımı giymeden balkondan bakayım nasıl hava ona göre giyinirim kalın yada ince..İyikide çıkmışım balkona yağmur halaa yağıyor ve yürüyüş olmadı maalesef. Cumaya kadar da yağmur gösteriyor hava durumu.. Bahocanım çok sevinme sabah yağmur kesinti verirse çıkıcam takipte olucam yani
Spor
70 dk yürüyüş, menü sonrası 100 kez yerinde zıplama
Canlı canlı yayına devammm!!!
Sabah tartıldım ve 64,3 çıktım
Pazartesi : 66,6 (verilmesi gereken kilo 7,8)
Salı: 64,3
66,6 - 64,3 = 2,3 dünden bu yana gitmiş
Verilmesi gereken kilo ne kadar kalmış hemen bakalım : 7,8 - 2,3 = 5,5 kalmışşş
Hemen ince hesaba geçelim..
Cumaya 3 gün kaldı.
3*2,3 = 6,9 demekkk
Ehh hedefi de geçiyorum sanırsam demi bahirecim
Bahocanımmm nassıınnn güzelimmm
Sabah
Öğle
Ara
Akşam
Bol havuçlu salata, bir kase yoğurt, kızımın yoğurtladığı ve yemediği pilavı, ve sepetteki kalan tüm taze ekmeklere tereyağı sürüp yedim vee sonra lavaboya zor yetiştim hepsini çıkardım, midem fena oldu..
Sonrasında da salonda koltuğa kıvrıldım uyuyakalmışım..Sonra bi uyandım saat 22:30 eşim pc başında kızım çoktan uyumuş, üstüm açık uyuyakalınca üşümüşüm hemen koştum yatağıma yorganın altına geçtim orda sızmışım.. Sonra bir kalktım yarım olmuş saat..
bööle biri dürttü ses çıkardı gibi uyandım, yatsıyı kılmadım dedim kalkarken hemen abdest namaz kuran teşbih ohh ruhu beslemiş olmanın huzuru ile tekrar yat bu arada saat 1:30 oldu.. Namaza başlarken nasıl gök gürültüsü şimşek anlatamam ve acaip bir yağmur başladı..
Sabah 5:00 alarma uyandım. Namaz kuran ve dedim eşofmanlarımı giymeden balkondan bakayım nasıl hava ona göre giyinirim kalın yada ince..İyikide çıkmışım balkona yağmur halaa yağıyor ve yürüyüş olmadı maalesef. Cumaya kadar da yağmur gösteriyor hava durumu.. Bahocanım çok sevinme sabah yağmur kesinti verirse çıkıcam takipte olucam yani
Spor
uyar uyar dengesiz oldu evet benim dengem şaşık zaten bogazım agrıyor bişey yemek istemiyorum... normaldede sabah agzıma bişey sürmeyeyim akşama kadar dururum ama akşama dogru pek bii acılır bogazım ne gelirse yerimafiyet olsun canım bence çok güzel bir menun var
bencede yasakla onlar cıssss.....afiyet olsun mercimek haftada 2-3 gun yenilebilir ama ekmeksiz
owwww süper bence....ben hiç sakat bişey bulamadım sadce çilek yanında ypğurt iyi giderdi
az yemişin be dengesiz olmus sanki...gerçi bebnimde menulerim dengesiz ama olsun...ben uyarayım değilmi
bende yazayım menumu
sabah: evden çabuk çıktım gece uyumamıştım geç kalıyordum
1 simit
şekersiz çay
1 kombo tane
öğle: 4 köfte
yarım poaca
az fasulye kızartması (normalde çok yağlı olmaz bugun yağlı idi)
ara: 1 paket eti form çubuk
1 bardk ayran
aktivya
akşam: 1 tabak ıspanak
3 yk menemen
1 dlm ekmek
yopurt....
biraz mekik
40 dk yuruyuş....
kitap az kaldı bitiyor.....yeni aldım bişeyler onlara başlıcam inşlh...
Geçmiş olsun canım senin kuzulara..anaa hiç birşey yememişsin kiimaşallah Allah kabul etsin...havalar çokk kötü geçmişolsun. kızım oglum ben herkez hasta en çokta kızın hasta olmasına dayanamıyorum okula gidiyor kuzum narin zaten bişeyde yemiyor eminimkiii okuldada yemegini yemiyordur zayıfladı gitti
Kız delirtme beni bikere 5 kilo almadım 3,8 gr aldım ve dün benden çıkan suyu tahmin bile edemezdin..Yediklerimin hepsi ödem atıcı şeyler, çorbanın içeriği de aynı şekilde.. Üstelik daha bağırsaklar boşalmadı, 2 kilo da ordan gidiyomuş ne güzel olurdukızz bak akreeep delirme bir günde nasıl 2,3 veriyorsun senin vucut su mu tuttu o kadar almanda acayip kuşum regl döneminde olmayasın bak ben okumasam kanacam haaa olmaz tuzu azalt rakibimsin ama olsun sonra sporu arttır su miktarını arttır yeşilliğe önem ver menülerinde yer ver bol bol salata ye ki 3 güne kadar o ödemi at eyimi kuşum karıya bak yaaafff hayret birşey cuma günü 62,8 pazara 67 yok artık 2 günde nasıl becerdin 5 kiloyu akıl işi değil kuşum ödemdir o dalga geçmiyorum bu sefer ciddiyim ciddiye al lütfen at şu ödemi sonra cuma günü ezileceksin haaa
kız bak istesemde birşey yiyemiyorum şu an bil yani
sabah çıkardım kızlar
izin aldım eve gittim ilaçlarımı içeyim geçmezse hastaneyte gidecem diye
üstüne ya dedim hastahanelik olacam ya kurtulacam bu kıramptan
1 şişe soda içtiiim ayyy
nasıl gaz geldi canım içimdeeen
iyiki eve gitmişim
o gazla akşamı etseydim ertesi güne kesin hastaneliktim dayanılır gibi değildi
çok şükür o gazı da çıkarınca rahatladım
ama şu an da
karnım şiş kızlar
1 puaça yedim yavaş yavaş şu saate kadar sindire sindire
yediğimden değil ha açlıktan da ağrır bu meret biliyormusunuz
ağrımasın azmasın diye azıcık azıcık kuş lokması attım ağzıma çiğnedim yuttum
akreeepp bilemem hangimiz karlıyız kaderinde 2 günde 5 kilo almak olan senin yenilmek var ise kuşummmm
MİDESİ BOZULAN ARKADAŞLAR DİKKAT EDİNİZ LÜTFEN salıgınmıdır nedir buaralar herkeslerde...
bakıyorumda fena bi kapışma var....
benim kiloda bi değişim yok valla..93,700 aynen devam 200 gr versem bari
Sabah
Öğle
Ara
Akşam
Spor
hiçbir şey yememişsin akrep ya maaşallah darısı benim başıma inşallah dokuzlu çayı ben içemedim ya birkaç gün denedim kendimi çok kötü hissettim kalbim sanki normalden daha hızlı atmaya başladı gibi oldu baktım
merhaba kızlar bgünkü menüm
sabah:nesfit süt
ara:1 elma
öğle:3 parça tavuk biraz pilav salata
ara:erik
akşam: çorba yoğurt olacak
2 litre kadar su
okuldan geldim hemen kursa yetişcem yürüyüşü akşam yapıcam
Süpersiniz kızlarSabah:yarım yağlı süt ile hazırlanmış bir kase nesfit meyveli
Ara:şekerlisiz çay
Öğle:yazdan buzluğa attığım semizotonu pişirmiştim okula onu götürdüm yanında yoğurt
Ara:elma
Akşam:evde semizotu yiyen yok ben yeyip bitirmeyi düşünüyorum:)
Yağmur yeni başladığım yürüyüşlerimi bitirdi..Ben de dün lessie ile 30 dk yürüyüşüne başladım dün ailecek yaptıkhalimiz çok komikti...
merhaba kızlar bgünkü menüm
sabah:nesfit süt
ara:1 elma
öğle:3 parça tavuk biraz pilav salata
ara:erik
akşam: çorba yoğurt olacak
2 litre kadar su
okuldan geldim hemen kursa yetişcem yürüyüşü akşam yapıcam
Sabah:yarım yağlı süt ile hazırlanmış bir kase nesfit meyveli
Ara:şekerlisiz çay
Öğle:yazdan buzluğa attığım semizotonu pişirmiştim okula onu götürdüm yanında yoğurt
Ara:elma
Akşam:evde semizotu yiyen yok ben yeyip bitirmeyi düşünüyorum:)
Canım ben de işyerinde içerim diye almıştım aktar tavsiyesi ile içiyorum bakalım güzel ödem de atıyor iştahı da frenliyor aramız şimdilik iyi yani
hiçbir şey yememişsin akrep ya maaşallah darısı benim başıma inşallah dokuzlu çayı ben içemedim ya birkaç gün denedim kendimi çok kötü hissettim kalbim sanki normalden daha hızlı atmaya başladı gibi oldu baktım
Sabah
İçine 2 kuru kayısı doğranmış nesfit ballı bademli
Öğle
1 paket special k domatesli kraker
1 fincan dogadan özel günler çayı
Akşam
1 porsiyon kepekli yağsız makarna
1 kase yoğurt
Salata
Ara
3 kuru kayısı
Hala adet olamadım.. fsh ve lh hormonlarımin yüksekliğinden kaynaklı bir şey. Adet olsam ilaca baslicam 3 aylik tedaviden sonra düzene girecek belki ama olamadım hala delirmek üzereyim. Vucudum adet gecikmesinden dolayi inanılmaz şişmiş durumda o yüzden tartida bile oynama göremiyorum. Iyice sinir oluyorum.. ama beklemekten başka da çarem yok su an.
2 litre suyumu içtim ilk defa gece olmadan su saatte tamamladim 2 litreyi.
8 dakika karın egzersizi yaptım.
Hava yagmurlu yürüyüşe çıkasim yok ama yarin okulumda yok.. Yarin hem sabah hem aksam yururum belki..
Cumaya birşey kalmadı.. Ama benim tartida oynama yok.. insallah adet olurum cumaya kadar yoksa bunalima girmem yakindir.
Canlı canlı yayına devammm!!!
Sabah tartıldım ve 64,3 çıktım
Pazartesi : 66,6 (verilmesi gereken kilo 7,8)
Salı: 64,3
66,6 - 64,3 = 2,3 dünden bu yana gitmiş
Verilmesi gereken kilo ne kadar kalmış hemen bakalım : 7,8 - 2,3 = 5,5 kalmışşş
Süper süper süper de günde 2-2,5 kg nasıl veriyorsun ki? Hem acaip takdir ettim hem de sıkıntı olmaz mi sonra diye geçti aklımdan...darısı başıma dicem ama tirsiyorum o kadar vermekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?