Yarin sikintili bir gun olacak herkesten dua istiyorum...tesekkurler simdiden...
bu gunleri bende tasadım çok fena allah yardkımcın olsun.....menunu beğendın afiyet olsun
rabbim hakkında hayırlısını versinYarin sikintili bir gun olacak herkesten dua istiyorum...tesekkurler simdiden...
aile boyu hastalandık ya çok kötü öksürüyorum... yarım saat kadar yürüyüş yapmaya çalıştım .Maydonozlar bu hafta bana birşeyler olduçok fazla spor yapamadım yaaav Cumaya çok az kaldı...
Canım emziriyosan yeşil çay içme ve tabii dokuzlu çay da içme.nasıl bi çay o??? acaba emziren anneler içebilrmi?
yeşil çay içtim öğlen..
akşam arasıda yoğurt yerim...
Tatlım ada çayı iç günde iki kupa, acaip söktürücüdür. Hormonları düzenler.Hala adet olamadım.. fsh ve lh hormonlarımin yüksekliğinden kaynaklı bir şey. Adet olsam ilaca baslicam 3 aylik tedaviden sonra düzene girecek belki ama olamadım hala delirmek üzereyim. Vucudum adet gecikmesinden dolayi inanılmaz şişmiş durumda o yüzden tartida bile oynama göremiyorum. Iyice sinir oluyorum.. ama beklemekten başka da çarem yok su an.
2 litre suyumu içtim ilk defa gece olmadan su saatte tamamladim 2 litreyi.
8 dakika karın egzersizi yaptım.
Hava yagmurlu yürüyüşe çıkasim yok ama yarin okulumda yok.. Yarin hem sabah hem aksam yururum belki..
Cumaya birşey kalmadı.. Ama benim tartida oynama yok.. insallah adet olurum cumaya kadar yoksa bunalima girmem yakindir.
yaaa ben yedım yaaa
4 yk tavuk sote ayran 1 dlm ekmek....
Aslında benimkisi geçici bir durum canım bu hafta yarışa girdik ya özellikle bahire için yapıyorum bu proğramı yoksa normalde bu kadar az yemem.Süper süper süper de günde 2-2,5 kg nasıl veriyorsun ki? Hem acaip takdir ettim hem de sıkıntı olmaz mi sonra diye geçti aklımdan...darısı başıma dicem ama tirsiyorum o kadar vermekten...
Canım diyet ürünlerinden uzak dur..Hiç bir faydası yok bize.Sabah : 1 beyaz peynirli kepekli tost
ara : birkaç dilim salatalık
yarım kurabiye
öğle : 4 kasık ıspanak
1,5 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
çay
ara birkaç: 2 kuru kayisi
4 adet diyet bisküvi
akşam : 4 çok minik kuru biber dolmasi
3 bardak ayran
ara : 1 dilim etimek
2,5 lt su
1 saat step aerobik
kitap bir yunus romani
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımYarin sikintili bir gun olacak herkesten dua istiyorum...tesekkurler simdiden...
Ahh ahh canım sen bu sabah tartıya çıktığım an beni görmeliydinSağol.. O kadar kötü bir durum ki tartiya çıkıyorum oynama olmuyor ya çıldıracak gibi oluyorum. Bu yediklerimle kilo vermemem imkansız ama veremiyorum.
Bu arada hava buz gibi olmasına rağmen o tarti oynamiyor ya ben daha da hirs yaptım çıktım 45 dakika yürüdüm. :)
Çok geçmiş olsun canım..Kaynar yap aile boyu için çok faydası olur çabuk atlatırsınız.aile boyu hastalandık ya çok kötü öksürüyorum... yarım saat kadar yürüyüş yapmaya çalıştım .Maydonozlar bu hafta bana birşeyler olduçok fazla spor yapamadım yaaav Cumaya çok az kaldı...
bugunkü menüm
sabah 9lucay kfleks
ara 2ceviz 1portakal
ögle kepek ekmegi peyniir domates salatalık ile sandiviç
ara9lu cayımı unutmuşum içtim
akşam 2kepeklı ekmek 1tabak taze fasulye,tonbalıklı salata
3lt su egzersiz yaptım azcıkk yapamadım...yaa nezaman hastalıgım gececek yaa heryerim dökülüyor((
allah yar ve yardımcın olsun seldom la havle vela kuvvete illahi billahi azm tesbihini senin için çekiyorum sende içinden söyle kuşumYarin sikintili bir gun olacak herkesten dua istiyorum...tesekkurler simdiden...
canımm bak bu ay rahatlamak için ki ben nerden biliyorsam ayaklarını sıcak tut bikerem tuzu sıfırla salça ile bile tuz alma biliyorum çok sıkıntı ama sonra vucudunun rahat etmesi için yapmalısın suyu arttır meyveyi arttır maydonoz ye sana görev cumaya kadar 2 demet maydonoz ye böyle tamam yeşillik tüketimini çoğalt bak menülerini yayınla menülerinde yemek değil salata yanında yemek olsun yoğurt miktarını arttır bir de beyaz soğan var ya canım soy dörde böl bol su içinde haşla yumuşasın böyle boll yeşillikli kısır yap hiç birşey yapamazsan öğlenin birinde mutlaka o haşlanmış soğanları marul yerine kullan ye kısırı sar sar ye suyunu da sabah aç karınına iç ya da kısır yapamam dersen yapma o soğanın üzerine hemen bir nar ekşisi gerzdir ye tamam bak nasıl regl olduğunda rahatlatıyor seni dene bunları sen uykundan da keyif almıyorsundur off off geçmiş olsun kuzumSağol.. O kadar kötü bir durum ki tartiya çıkıyorum oynama olmuyor ya çıldıracak gibi oluyorum. Bu yediklerimle kilo vermemem imkansız ama veremiyorum.
Bu arada hava buz gibi olmasına rağmen o tarti oynamiyor ya ben daha da hirs yaptım çıktım 45 dakika yürüdüm. :)
heee kesin tartının ayarı bozukturCanlı yayına devamm
Pazartesi : 66,6
Salı : 64,3
Çarşamba : 65,1
Pöff
Tartının bozuk olduğunu düşünüyorum ama ufak bir ayrıntı 3 gündür bağırsaklar çimento yuttu sanki tık yok..
Sanırım onun etkisi :44:
Neese inatla uyguladığım programa devam edeyim, bakalım sonuç ne olucak
bitki çayı sevmiyoooorrrruumm içemiyorrrummm var mı siyah çay gibiiiiCanım ben de işyerinde içerim diye almıştım aktar tavsiyesi ile içiyorum bakalım güzel ödem de atıyor iştahı da frenliyor aramız şimdilik iyi yani
allah allah bende 5 li var bimden aldım dıyıdı 9 lusu nasıl acaba hiç dikkat etmedim ter attırıp attırmadığı hakkında bir fikirim yok ama bende kendimi zorlama ile içebiliyorum malesef bitki çayı sevmiyourm kızlar9lu çay bende kullanıyorum düzensiz ama... içtikten yarımsaat sonra terliyorsun ayrıca ödem atırıyor ve enerji veriyor bana tadıda fena degil
yaaa ben yedım yaaa
4 yk tavuk sote ayran 1 dlm ekmek....
Aslında benimkisi geçici bir durum canım bu hafta yarışa girdik ya özellikle bahire için yapıyorum bu proğramı yoksa normalde bu kadar az yemem.
Dün öğle eşim sabote etmese daha güzel olucaktı ama neyse artık..
Cuma sabahına kadar sabredebilirsem süper olucak..
Dün akşam erken yatayım dedim akşam namaz sonrası yattım, saat 20:00 de kalktım uyur gezer gibi kısır yaptım, hayatımın en hızlı yapılan kısırı idi. Lahana haşladım.. Kızımla oturduk yedik..Tabi ben bir önceki akşam gibi hayatımın son yemeğini yermişçesine yedim ve son lokmada midem bulandı koştum çıkardım
Sabah işe gelirken 10 tane simit almak geldi içimden ama almadım
Umarım bu dengesizlik durumu çabuk geçer.
Canım diyet ürünlerinden uzak dur..Hiç bir faydası yok bize.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
çok teşekkür ederim bitti gitti inşallah...
ya diyet ürünleri aslında diyet yapmak için değil daha önceleri de şeker krizim tuttuğunda yiyordum...şeker hastası olduğumdan o bir nebze köreltiyor...bazen hurma yiyorum falan ama şekerli birşey istediğimde diabetik bisküvilerden yiyorum napiiim :/
allah yar ve yardımcın olsun seldom la havle vela kuvvete illahi billahi azm tesbihini senin için çekiyorum sende içinden söyle kuşum
Allah razı olsun...bugünü atlattık darısı sonraki basamaklara...duaya devam lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?