Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oo ben yeşil çay içiyorum içemeyeyim ozman:26: ada çayı içerim rezenem var zaten bundan sonra onlara takılacam

akrep yedim ya dun akşam ama ekmeklerim küçük dlm ben ne yapacam bu itahımı su içiyorum olmuyor daha çok şişiyor karnım...

0www geçmiş olsun....

senden bendensin bende bugn cıss yaptım...

sabah: 2 dlm ekmek içine kasar
2 hurma

öğle: 1 kepçe şehriye orbası
1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek

ara. yoğurt ve 2 yk nesfit
2-3 tane ceviz
çok az damla çikolata...

eveetttt... dınınınımmmmm

annem çok guzel kek yapar ve ben 2 dlm yerim.....

artık akşama sade yoğurt takılmam lazım....

şimdi şekersiz çay içiyorum

bugun sporum iyiydi ama çocuklarlar antrenmanlara başladım bende 45 dak. kardiyo sayalım...:d

bugun kitap henuz okumadım akşama inşlh....

SABAH:çok geç kalmışım kahvaltı yapamadım
ARA:3 tane biskrem+şekersiz çay(çok açıktım yiyecek bişeyde bulamayınca naaapııııyıııım banadaaaa yazıııııık)
ÖĞLE:5 kaşık ıspanak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim kepek ekmeği
ARA: 1 elma
AKŞAM:Zeytinyağlı taze fasulye+yoğurt çorbası yemeyi düşünüyorum

2.5 litre su
46 dakika Leslie ile yürüyüş yaptım....

biskşiremleri gormezsek ve sahvaltıyı yapmış sayarsak guzelll

Menum

Sabah

1 kase icine 2 tane kuru kayısı dogradigim nesfit ballo bademli

Ara

1 fincan adaçayı (akrep'in tavsiyesiyle adet sokturucu ozelliginden dolayi ictim. Bir kez daha huzurlarinizda akrep'e teşekkür ediyorum..)

Öğle

1 dilim tost ekmegini ucgen kesip arasina yesillik az bir sey tonbaligi koydum

Ara

2 adet kuru kayisi 2 adet ceviz

Akşam (bir tek akşamdan memnun değilim ama annrm hazirlayinca da olmaz diyemiyorum açıkçası. Yemek bu kadar kalorili olunca ekmek yemedim dogal olarak.)

2 küçük dilim paneli tavuk göğsü
Salata
1 kase yoğurt

Ara

1 fincan doğadan özel günler çayı
2 adet eti form kırmızı meyveli diyet bisküvi

2 litre suyun 1.5 litresini içtim. Kaldı yarım litre..

Sabah 2 miles Leslie yaptım. 20 mekik çektim.

Birazdanda akşam yürüyüşüne cikicam o da yaklaşık 40 dakika oluyor.

8 dakika da karın egzersizi yapıcam..

Inatla adet olmayı bekliyorum bakalım :))

Bence gayet iyi aradaki ufak kaçamaklar akşam olmadığı sürece bence telafisi var..

Ahh o anneler.. kendimden biliyorum yani anlamiyor fazlam var. Kullandigim ilaclarla kilo aliyorum inadina yee yee diyor ama artık yavas yavas karşı koyuyorum. Hic olmazsa porsiyonlarini azalttirdim bu da bir baslangic.

Kıymalı börek çok kötü olmuş canım ya.. ama neyse telafi edersin kendini böyle durumlardan sonra cezalandır. Ben öyle yapıyorum. Yediğim her kalorili yemek önce bana sonra takimima zarar diyorum kiziyorum kendime.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Artık bol maydanozlu yiyorum salatalarimi.. insallah 2-3 güne olurum..

Çok geçmiş olsun..

günaydın canlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremiyorum ama takipteyim.

dedim size dün akşam telden haber vereyim yok bir türlü bağlanmadı siteye çıldırdım. neyse sabah oldu da şimdi yazabiliyorum rahatladım.

kaç gündür nerelerdeyim ben.... şimdi bizim işyerinde lise stajyeri var onu benim yanıma verdiler eee o yanımda olunca yazamadım ama okudum.

bu arada ceylindende d.günüsünden beri haber yok farkında mısınız ?

ceylin ya yedi ya daha çok spor yaptı ben diyorum o gacııı sinsiiii ne yapacağı belli olmaz onun

Canlı yayına devamm

Pazartesi : 66,6

Salı : 64,3

Çarşamba : 65,1

Perşembe : 64,4

Ne iniş çıkışlı bir kilo durumu oldu yahu.. Öyle bir kitlendiki bağırsaklar aman aman..Dün acıcıktan bir açılış yaptık zoraakii..
Hemen farketti sabaha..

Dünkü menüm

Sabah :
Dokuzlu çay bir kupa, 2 elma, 1 salatalık

Öğle:
Bir kupa dokuzlu çay, bir tabak çilek, birkaç tane erik, 2 kaşık sebze çorbası

Akşam
Bir kupa dokuzlu çay, yoğurtlu makarna, salep

Su: 2 litre

Kitap:Kar kokusu (bitirdim)

Spor: Menü sonrası 100 kez zıplama

klasik kuru hurma öneririm..hem vitamin değeri hem lif oranı yüksek...

şimdi ben 18 şubatta başladığımdan bu sağlıklı yaşam durumuna ayda bir tartılıyordum buraya katılana kadar...ilk ay 5, ikinci ay 3 ve daha sonraki aylarda 2şer kg hedefim...

ve bugün tam iki ay oldu ve ben taaaaaaaaaam 8.3 kg verdim....hedefime ulaştım yani...sanırım birkaç hafta içinde bir duraklama olacaktır sonra ayda 2 kg devam inşallah...

en güzeli de her istediğimden kaçamaklar yaptım...acaip diyet durumunda değilim...doğal olarak daha enerjiğim ve motivasyonum hep yüksek....

şimdi lütfen takdirleri alayım :)

aman ne çok vermiiiiiiiş pehhhhhhh diye küçümsemeyin lütfen :) gelinliğe girme derdim olmadığına göre uzuuuuuuun kalıcı ve sağlıklı zayıflamak hedefim :)

amaaaaan ne kaldı şurda 30 kilo fazlam pehhhhhhhh :) o da eder 15 ay :)

alkışlar bana gelsiiiiiiiiin :)

akrep bravo ...seni alkışlıyrum hiç bir şey yemeden nasıl duruyorsun yavvv ben de istiyiyorum.....

tebrik ederim canım seni inşallah devamı gelir .....

hastayım iki gündür ilaçları alıp yatıyorum ilaçların etkisiyle galiba vücudum şişti her an patlayabilirim ödem mi topladım nedir.Öksürük şurubu sanki uyku ilacı gibi bütün gün uyutuyor.Şurıubu içmeden siteye bir bakayım dedim:
dünkü menüm:bara:adaçayı
öğleatlıcan pilav yoğurt
ara:birkaç erik
akşam:çorba biraz makarna yoğurt
yarım saat civarı yürüyüş bol bol su

Sabah:1kepek ekmeği+peynir+şekersiz çay
Ara:valla canım çok çikolata istedi yemedimbüyük bir kupada 2 şekerli çay içtim birazda olsa şeker ihtiyaçımı karşıladım...

Öğle:taze fasulye+salata+1dilim kepek ekmeği

Ara :yok bankada işlerim vardı
Akşam:2 kase yoğurt çorbası başka birşey yok malum yarın büyük gün yemeğide erken yedim..çok acıkırsam meyve yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…