Canım emziriyosan yeşil çay içme ve tabii dokuzlu çay da içme.
Süt yapan çaylardan iç mesela rezene.. Şekersiz iç ama tamammı kuşum
Tatlım ada çayı iç günde iki kupa, acaip söktürücüdür. Hormonları düzenler.
9 yemedin dimi canikom ??
kızlar dün öyle kötüydüm öyle kötüydüm ki
anlatamam size
karnım şişti böyle kaburka kemiklerim dünün etkisi ile hala sızlıyor sırt kaslarım
gaz problemi yaşadım
sabah sabah saat sekizde işteydim allahım bir kramp bir kramp amir işe geç gelince kıvrandım biraz iyiki geç gelmiş amir olsa hemen bir taksi çağırıp atacam kendimi acile
neyse müdürü aradım eve gittim varırken hemen lavoboya koştum iyiki gitmişim eve
eğer işte çıkarsaydım allahım ağlardım valla moralim bozulurdu
neyse uzandım biraz evde kuru tuzlu bisküvi vardı atıverdim ağzıma
soda içtim miğde gazım çıktı biraz rahatladım
ince ten çorap vardı bacağımda hemen çıkarttım kışlık likra muz çorabımı giydim onun üzerkine kalın marul çorap bildiğin kar botumuda giydim üzerine kaşe pantolon ve kazağın üzerine de kalın hırkamı aldım işe geri döndüm
allahım akşama kadar sancı geçti ama
rahatsızlık verdi
akşam oldu bende oldum
mesai bitti
eve gittim doldurdum sobayı
çatır çatır yaktım
hemen fırında tavuğum vardı göğüs kısmını didiverdim bir arabaşı çorbası yaptım ocağın üzerinde kaynarken kaseye kattım kaynar kaynar bir içtim oda da sıcacık üzerime çektim yorganı ter attım uyanınca 2 litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı karbonat attım biraz beklettim içmeye başladım sonra birdaha yattım deliksiz uyumuşum ama sabah bir kalktım karnım yumuşacık olmuştu gergindi dedavul gibi
bugün iyiyim çok şükür allahım dün neydi yaff öyleee e
sabah : 1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 hurma
ara : yok (fırsat bulamadım)
öğle : 3 dilim kıymalı börek :/ (ama çok gergindim ve daha fazla yemeyeyim diğerlerine de bulaşmayayım diye attım kendimi dışarı)
ara : 5 çilek
akşam : evde ne var fikrim yok henüz ama muhtemelen cacık ve sebze yemeği
2 lt su
spor : 2 saat yürüdüm (çok tempolu değil aslında ama açık havada salına salına gezdim :)
kitap : bir yunus romanı
SABAH:çok geç kalmışım kahvaltı yapamadım
ARA:3 tane biskrem+şekersiz çay(çok açıktım yiyecek bişeyde bulamayınca naaapııııyıııım banadaaaa yazıııııık)
ÖĞLE:5 kaşık ıspanak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim kepek ekmeği
ARA: 1 elma
AKŞAM:Zeytinyağlı taze fasulye+yoğurt çorbası yemeyi düşünüyorum
2.5 litre su
46 dakika Leslie ile yürüyüş yaptım....
SABAH:çok geç kalmışım kahvaltı yapamadım
ARA:3 tane biskrem+şekersiz çay(çok açıktım yiyecek bişeyde bulamayınca naaapııııyıııım banadaaaa yazıııııık)
ÖĞLE:5 kaşık ıspanak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim kepek ekmeği
ARA: 1 elma
AKŞAM:Zeytinyağlı taze fasulye+yoğurt çorbası yemeyi düşünüyorum
2.5 litre su
46 dakika Leslie ile yürüyüş yaptım....
oo ben yeşil çay içiyorum içemeyeyim ozman:26: ada çayı içerim rezenem var zaten bundan sonra onlara takılacam
akrep yedim ya dun akşam ama ekmeklerim küçük dlm ben ne yapacam bu itahımı su içiyorum olmuyor daha çok şişiyor karnım...
0www geçmiş olsun....
senden bendensin bende bugn cıss yaptım...
sabah: 2 dlm ekmek içine kasar
2 hurma
öğle: 1 kepçe şehriye orbası
1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek
ara. yoğurt ve 2 yk nesfit
2-3 tane ceviz
çok az damla çikolata...
eveetttt... dınınınımmmmm
annem çok guzel kek yapar ve ben 2 dlm yerim.....
artık akşama sade yoğurt takılmam lazım....
şimdi şekersiz çay içiyorum
bugun sporum iyiydi ama çocuklarlar antrenmanlara başladım bende 45 dak. kardiyo sayalım...:d
bugun kitap henuz okumadım akşama inşlh....
sabah : 1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 hurma
ara : yok (fırsat bulamadım)
öğle : 3 dilim kıymalı börek :/ (ama çok gergindim ve daha fazla yemeyeyim diğerlerine de bulaşmayayım diye attım kendimi dışarı)
ara : 5 çilek
akşam : evde ne var fikrim yok henüz ama muhtemelen cacık ve sebze yemeği
2 lt su
spor : 2 saat yürüdüm (çok tempolu değil aslında ama açık havada salına salına gezdim :)
kitap : bir yunus romanı
allah yar ve yardımcın olsun seldom la havle vela kuvvete illahi billahi azm tesbihini senin için çekiyorum sende içinden söyle kuşum
canımm bak bu ay rahatlamak için ki ben nerden biliyorsam ayaklarını sıcak tut bikerem tuzu sıfırla salça ile bile tuz alma biliyorum çok sıkıntı ama sonra vucudunun rahat etmesi için yapmalısın suyu arttır meyveyi arttır maydonoz ye sana görev cumaya kadar 2 demet maydonoz ye böyle tamam yeşillik tüketimini çoğalt bak menülerini yayınla menülerinde yemek değil salata yanında yemek olsun yoğurt miktarını arttır bir de beyaz soğan var ya canım soy dörde böl bol su içinde haşla yumuşasın böyle boll yeşillikli kısır yap hiç birşey yapamazsan öğlenin birinde mutlaka o haşlanmış soğanları marul yerine kullan ye kısırı sar sar ye suyunu da sabah aç karınına iç ya da kısır yapamam dersen yapma o soğanın üzerine hemen bir nar ekşisi gerzdir ye tamam bak nasıl regl olduğunda rahatlatıyor seni dene bunları sen uykundan da keyif almıyorsundur off off geçmiş olsun kuzum
birde ayakların varya böyle havaya dik 5 dk öyle dur
hergün yap bunu bacaklarına kan gitsin nasıl rahatlıyacaksın göreceksin
heee kesin tartının ayarı bozuktur
bitki çayı sevmiyoooorrrruumm içemiyorrrummm var mı siyah çay gibiiii
allah allah bende 5 li var bimden aldım dıyıdı 9 lusu nasıl acaba hiç dikkat etmedim ter attırıp attırmadığı hakkında bir fikirim yok ama bende kendimi zorlama ile içebiliyorum malesef bitki çayı sevmiyourm kızlar
oohh onun yanında birde pilav olsa idi şööyleee ooohh yeyeye bugün de ye olur mu
kızlar dün öyle kötüydüm öyle kötüydüm ki
anlatamam size
karnım şişti böyle kaburka kemiklerim dünün etkisi ile hala sızlıyor sırt kaslarım
gaz problemi yaşadım
sabah sabah saat sekizde işteydim allahım bir kramp bir kramp amir işe geç gelince kıvrandım biraz iyiki geç gelmiş amir olsa hemen bir taksi çağırıp atacam kendimi acile
neyse müdürü aradım eve gittim varırken hemen lavoboya koştum iyiki gitmişim eve
eğer işte çıkarsaydım allahım ağlardım valla moralim bozulurdu
neyse uzandım biraz evde kuru tuzlu bisküvi vardı atıverdim ağzıma
soda içtim miğde gazım çıktı biraz rahatladım
ince ten çorap vardı bacağımda hemen çıkarttım kışlık likra muz çorabımı giydim onun üzerkine kalın marul çorap bildiğin kar botumuda giydim üzerine kaşe pantolon ve kazağın üzerine de kalın hırkamı aldım işe geri döndüm
allahım akşama kadar sancı geçti ama
rahatsızlık verdi
akşam oldu bende oldum
mesai bitti
eve gittim doldurdum sobayı
çatır çatır yaktım
hemen fırında tavuğum vardı göğüs kısmını didiverdim bir arabaşı çorbası yaptım ocağın üzerinde kaynarken kaseye kattım kaynar kaynar bir içtim oda da sıcacık üzerime çektim yorganı ter attım uyanınca 2 litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı karbonat attım biraz beklettim içmeye başladım sonra birdaha yattım deliksiz uyumuşum ama sabah bir kalktım karnım yumuşacık olmuştu gergindi dedavul gibi
bugün iyiyim çok şükür allahım dün neydi yaff öyleee e
günaydın canlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremiyorum ama takipteyim.
dedim size dün akşam telden haber vereyim yok bir türlü bağlanmadı siteye çıldırdım. neyse sabah oldu da şimdi yazabiliyorum rahatladım.
kaç gündür nerelerdeyim ben.... şimdi bizim işyerinde lise stajyeri var onu benim yanıma verdiler eee o yanımda olunca yazamadım ama okudum.
bu arada ceylindende d.günüsünden beri haber yok farkında mısınız ?
Canlı yayına devamm
Pazartesi : 66,6
Salı : 64,3
Çarşamba : 65,1
Perşembe : 64,4
Ne iniş çıkışlı bir kilo durumu oldu yahu.. Öyle bir kitlendiki bağırsaklar aman aman..Dün acıcıktan bir açılış yaptık zoraakii..
Hemen farketti sabaha..
akrep bravo ...seni alkışlıyrum hiç bir şey yemeden nasıl duruyorsun yavvv ben de istiyiyorum.....Dünkü menüm
Sabah :
Dokuzlu çay bir kupa, 2 elma, 1 salatalık
Öğle:
Bir kupa dokuzlu çay, bir tabak çilek, birkaç tane erik, 2 kaşık sebze çorbası
Akşam
Bir kupa dokuzlu çay, yoğurtlu makarna, salep
Su: 2 litre
Kitap:Kar kokusu (bitirdim)
Spor: Menü sonrası 100 kez zıplama
şimdi ben 18 şubatta başladığımdan bu sağlıklı yaşam durumuna ayda bir tartılıyordum buraya katılana kadar...ilk ay 5, ikinci ay 3 ve daha sonraki aylarda 2şer kg hedefim...
ve bugün tam iki ay oldu ve ben taaaaaaaaaam 8.3 kg verdim....hedefime ulaştım yani...sanırım birkaç hafta içinde bir duraklama olacaktır sonra ayda 2 kg devam inşallah...
en güzeli de her istediğimden kaçamaklar yaptım...acaip diyet durumunda değilim...doğal olarak daha enerjiğim ve motivasyonum hep yüksek....
şimdi lütfen takdirleri alayım :)
aman ne çok vermiiiiiiiş pehhhhhhh diye küçümsemeyin lütfen :) gelinliğe girme derdim olmadığına göre uzuuuuuuun kalıcı ve sağlıklı zayıflamak hedefim :)
amaaaaan ne kaldı şurda 30 kilo fazlam pehhhhhhhh :) o da eder 15 ay :)
alkışlar bana gelsiiiiiiiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?