Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrik ederim...

BEN NEDEN YİYORUM ...NEDEN TERCİHİMİ zararlı olandan yapıyorum anlamıyorum....
sabah: tost makinesinde pişmiş biber..üstüne az yağlı domates sosu
1 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin domates
çay şekrsiz

öğle: 4 5 yk nesfit ve süt

2 saat sonra: salata az yağlı 2 dlm ekmek

2 saat sonra: 2 dlm kek...

şimdi herşey güzelde o kek ne ya....yarım dlmde değil yaa 1 çatalda değil...2 dlm valla ne derseniz deyin bana ben ifla olmam hemde yarın tartı var....off offf....

emzirmeminmi arkasana sığınayım nefsiminmi bilemedim:

Amaaaan ne yaptın yarın tartıya çıkacağızekmeklerini barı kepek yeseydiiin..

klasik kuru hurma öneririm..hem vitamin değeri hem lif oranı yüksek...
Tamam canım denerim

akrep bravo ...seni alkışlıyrum hiç bir şey yemeden nasıl duruyorsun yavvv ben de istiyiyorum.....
Abooow sen gel bir de bana sor ama alıştım bugün iyice..
Bakalım yarın sabah nasıl olucak

Çok geçmiş olsun canım.

İyi de canım şeker ihtiyacını meyve yiyerek de karşılayabilirsin dimi.. Çayından şekeri uzak tut lütfen..

Kek ev yapımı ise problem değil canım.. Yanında süt yada ayran iç..Kan şekerini yükseltmesin birden..

Bir arkadaşımın eniştesi yada kuzeniydi sanırım her şeyden yer ama kilo almazmış.
Nedeni yemek sonrası 100 kez yerinde zıplamasıymış..
Tabi biz herşeyden yemek yerine yine aynı sağlıklı menülerden yiyip 100 kez zıplayabiliriz menü sonrası..
Ben uyguluyorum nerdeyse 2 aydır ve vücudumda müthiş değişim oldu.. Özellikle göbüş üst bacak ve üst kollar daha küçüldü ve daha estetik görünüyorum..
Denemek isteyen buyursun efem

Tebrikler akrep cok istikrarlısin..

Bu kadar az yiyerek ayakta durman büyük başarı darısı başıma..

Çok tebrik ederim canım inşallah her şey gönlünce olur..

Geçmiş olsun.. O ödemi gel sen bana sor.. 10 gündür tek derdim ödem. Regl olsam rahatlicam ama yok yani inatla bekliyorum kurtuluş günümü..

Şekerli çay yerine 1 parça bitter çikolata yesen inan daha iyi olurdu bence.. 1 parça bitter çikolatadan zarar gelmezdi.. ya da meyve yeseydin çilek falan..

Zaten çok katı diyet yapma emziriyorsan ama süt yapan gıdaları almaya çalış. Üzme kendini :)

Akrep ayaklı kütüphane gibisin bu sağlıklı yaşam ve diyet konularında.. bunu bu akşam denicem.. hemen yemek yer yemez mi zıplamak gerekiyor. Yoksa 15 dk aradan sonra mı ? Şu an metrobusteyim eve gidip yemek yedikten sonra hemen yapıcam :)

Sabah

1 kase balli bademli nesfit

Ara

4 kuru kayısı

Öğle

2 dilim kepekli tost ekmeginin arasina tonbalikli sandviç

Ara

1 fincan ada çayı

Akşam

1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı zeytinyağli patlıcan yemeği
1 kase corba
1 kase yoğurt

Ara

Öyle bir tatlı krizine girdim ki hayatımda ilk kez böyle oldum. Böyle sigara tiryakileri gibi bende çikolata aradım. Tabiki yedim.. 20 gram kadar bitter çikolata yedim.

1 armut

Sabah 1 miles leslie
20 mekik
Akşam birazdan 40 dakikalık yürüyüşe gidicem
30 mekik cekicem

Su bugün 1 litre içtim henüz spor dönüşü bir yarim litre daha olur ama daha fazla olmaz.. ödemden dolayı su da icilmiyor ben içemiyorum ya da..

kek ev yapımı..ama dikkat ettimde bu şekilde yediğimde sütün artıyor benim kızım 10 aylık en çokta sütle besleniyor zaten beslenmese ben daha kısarım senin gibi ama öyle bi şansımyok şuanada

denemek lazım..en kısa zamanda başlıcam

ooooo süper vallaa...diyet menusune benzeyen bir menu çok iyi bence...
Okulda meyve bulsam meyve tercih ederdim emin ol...

aslında yanında taşıyabilirsin ben öyle yapıyordun önceden

Okulda meyve bulsam meyve tercih ederdim emin ol...

Bence Eti Karam Yoğun Bitter çikolatasini dene.. Paket toplamda 80 gram ve 80 gramı yaklaşık 400 kalori. 16 küçük kare parçadan oluşuyor çikolata. 400/16 = 25 kalori eder tek bir kare.. 2 tane kare yesen 50 kalori alırsın ki bu da hiçbir şey sayılmaz. O çikolata da 8 gün sana gider.. :) uzmanlar bile bitter çikolatayi öneriyor.

eve 3kez yemeklerden yarım saat önce ılıyınca birden içiyorum... ama sugünlerde sıcaksuyu kaynatıyorum fıncan tezgahta su soguyunca aaa ben cay içektim diyorum yemek yemiş oluyorum vaz geciyorum...

yaa ben kilo veremiyorum okadada tutuyorum şu bogazımı uffffffen son diyet yaptıgımdada böyle olmuştu 3 5 kılo veriyorum sonra tık yok hala aynı gram yokkk oynamıyor vucut korumaya gecıyor kendini galıba sabah temizlik yapıcam ögleye cuma sohbetim var misafir gelcek...kılo bıldırımı yapmaya calısırım cepten falan denerim:44:

Bugun itibariyle tam 94,0 kiloyum...bu arada toplamda 8.3 degil 9,3 vermisim ayol hesap yanlis olmus ya 103,3-94 sonuc 9,3 yuppie :)

Ayy havalaraa girdim şimdi Teşekkür ederim canım..

Evet yemekten hemen sonra zıplanıyor.. Ben ilk 3 gün ağrı çektim.. Sonra alıştı ağrıyan yerler yerini incelmeye bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…