şimdi ben 18 şubatta başladığımdan bu sağlıklı yaşam durumuna ayda bir tartılıyordum buraya katılana kadar...ilk ay 5, ikinci ay 3 ve daha sonraki aylarda 2şer kg hedefim...
ve bugün tam iki ay oldu ve ben taaaaaaaaaam 8.3 kg verdim....hedefime ulaştım yani...sanırım birkaç hafta içinde bir duraklama olacaktır sonra ayda 2 kg devam inşallah...
en güzeli de her istediğimden kaçamaklar yaptım...acaip diyet durumunda değilim...doğal olarak daha enerjiğim ve motivasyonum hep yüksek....
şimdi lütfen takdirleri alayım :)
aman ne çok vermiiiiiiiş pehhhhhhh diye küçümsemeyin lütfen :) gelinliğe girme derdim olmadığına göre uzuuuuuuun kalıcı ve sağlıklı zayıflamak hedefim :)
amaaaaan ne kaldı şurda 30 kilo fazlam pehhhhhhhh :) o da eder 15 ay :)
alkışlar bana gelsiiiiiiiiin :)
BEN NEDEN YİYORUM ...NEDEN TERCİHİMİ zararlı olandan yapıyorum anlamıyorum....
sabah: tost makinesinde pişmiş biber..üstüne az yağlı domates sosu
1 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin domates
çay şekrsiz
öğle: 4 5 yk nesfit ve süt
2 saat sonra: salata az yağlı 2 dlm ekmek
2 saat sonra: 2 dlm kek...
şimdi herşey güzelde o kek ne ya....yarım dlmde değil yaa 1 çatalda değil...2 dlm valla ne derseniz deyin bana ben ifla olmam hemde yarın tartı var....off offf....
emzirmeminmi arkasana sığınayım nefsiminmi bilemedim:
Tamam canım denerimklasik kuru hurma öneririm..hem vitamin değeri hem lif oranı yüksek...
şimdi ben 18 şubatta başladığımdan bu sağlıklı yaşam durumuna ayda bir tartılıyordum buraya katılana kadar...ilk ay 5, ikinci ay 3 ve daha sonraki aylarda 2şer kg hedefim...
ve bugün tam iki ay oldu ve ben taaaaaaaaaam 8.3 kg verdim....hedefime ulaştım yani...sanırım birkaç hafta içinde bir duraklama olacaktır sonra ayda 2 kg devam inşallah...
en güzeli de her istediğimden kaçamaklar yaptım...acaip diyet durumunda değilim...doğal olarak daha enerjiğim ve motivasyonum hep yüksek....
aman ne çok vermiiiiiiiş pehhhhhhh diye küçümsemeyin lütfen :) gelinliğe girme derdim olmadığına göre uzuuuuuuun kalıcı ve sağlıklı zayıflamak hedefim :)
Abooow sen gel bir de bana sor ama alıştım bugün iyice..akrep bravo ...seni alkışlıyrum hiç bir şey yemeden nasıl duruyorsun yavvv ben de istiyiyorum.....
hastayım iki gündür ilaçları alıp yatıyorum ilaçların etkisiyle galiba vücudum şişti her an patlayabilirim ödem mi topladım nedir.Öksürük şurubu sanki uyku ilacı gibi bütün gün uyutuyor.Şurıubu içmeden siteye bir bakayım dedim:
dünkü menüm:bara:adaçayı
öğleatlıcan pilav yoğurt
ara:birkaç erik
akşam:çorba biraz makarna yoğurt
yarım saat civarı yürüyüş bol bol su
İyi de canım şeker ihtiyacını meyve yiyerek de karşılayabilirsin dimi.. Çayından şekeri uzak tut lütfen..Sabah:1kepek ekmeği+peynir+şekersiz çay
Ara:valla canım çok çikolata istedi yemedimbüyük bir kupada 2 şekerli çay içtim birazda olsa şeker ihtiyaçımı karşıladım...
Öğle:taze fasulye+salata+1dilim kepek ekmeği
Ara :yok bankada işlerim vardı
Akşam:2 kase yoğurt çorbası başka birşey yok malum yarın büyük gün yemeğide erken yedim..çok acıkırsam meyve yerim...
1 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin domates
çay şekrsiz
şimdi herşey güzelde o kek ne ya....yarım dlmde değil yaa 1 çatalda değil...2 dlm valla ne derseniz deyin bana ben ifla olmam hemde yarın tartı var....off offf....
Amaaaan ne yaptın yarın tartıya çıkacağızekmeklerini barı kepek yeseydiiin..
Canlı yayına devamm
Pazartesi : 66,6
Salı : 64,3
Çarşamba : 65,1
Perşembe : 64,4
Ne iniş çıkışlı bir kilo durumu oldu yahu.. Öyle bir kitlendiki bağırsaklar aman aman..Dün acıcıktan bir açılış yaptık zoraakii..
Hemen farketti sabaha..
Dünkü menüm
Sabah :
Dokuzlu çay bir kupa, 2 elma, 1 salatalık
Öğle:
Bir kupa dokuzlu çay, bir tabak çilek, birkaç tane erik, 2 kaşık sebze çorbası
Akşam
Bir kupa dokuzlu çay, yoğurtlu makarna, salep
Su: 2 litre
Kitap:Kar kokusu (bitirdim)
Spor: Menü sonrası 100 kez zıplama
hastayım iki gündür ilaçları alıp yatıyorum ilaçların etkisiyle galiba vücudum şişti her an patlayabilirim ödem mi topladım nedir.Öksürük şurubu sanki uyku ilacı gibi bütün gün uyutuyor.Şurıubu içmeden siteye bir bakayım dedim:
dünkü menüm:bara:adaçayı
öğleatlıcan pilav yoğurt
ara:birkaç erik
akşam:çorba biraz makarna yoğurt
yarım saat civarı yürüyüş bol bol su
Sabah:1kepek ekmeği+peynir+şekersiz çay
Ara:valla canım çok çikolata istedi yemedimbüyük bir kupada 2 şekerli çay içtim birazda olsa şeker ihtiyaçımı karşıladım...
Öğle:taze fasulye+salata+1dilim kepek ekmeği
Ara :yok bankada işlerim vardı
Akşam:2 kase yoğurt çorbası başka birşey yok malum yarın büyük gün yemeğide erken yedim..çok acıkırsam meyve yerim...
1 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin domates
çay şekrsiz
Bir arkadaşımın eniştesi yada kuzeniydi sanırım her şeyden yer ama kilo almazmış.
Nedeni yemek sonrası 100 kez yerinde zıplamasıymış..
Tabi biz herşeyden yemek yerine yine aynı sağlıklı menülerden yiyip 100 kez zıplayabiliriz menü sonrası..
Ben uyguluyorum nerdeyse 2 aydır ve vücudumda müthiş değişim oldu.. Özellikle göbüş üst bacak ve üst kollar daha küçüldü ve daha estetik görünüyorum..
Denemek isteyen buyursun efem
İyi de canım şeker ihtiyacını meyve yiyerek de karşılayabilirsin dimi.. Çayından şekeri uzak tut lütfen..
İyi de canım şeker ihtiyacını meyve yiyerek de karşılayabilirsin dimi.. Çayından şekeri uzak tut lütfen..
Kek ev yapımı ise problem değil canım.. Yanında süt yada ayran iç..Kan şekerini yükseltmesin birden..
Bir arkadaşımın eniştesi yada kuzeniydi sanırım her şeyden yer ama kilo almazmış.
Nedeni yemek sonrası 100 kez yerinde zıplamasıymış..
Tabi biz herşeyden yemek yerine yine aynı sağlıklı menülerden yiyip 100 kez zıplayabiliriz menü sonrası..
Ben uyguluyorum nerdeyse 2 aydır ve vücudumda müthiş değişim oldu.. Özellikle göbüş üst bacak ve üst kollar daha küçüldü ve daha estetik görünüyorum..
Denemek isteyen buyursun efem
ooooo süper vallaa...diyet menusune benzeyen bir menu çok iyi bence...Sabah
1 kase balli bademli nesfit
Ara
4 kuru kayısı
Öğle
2 dilim kepekli tost ekmeginin arasina tonbalikli sandviç
Ara
1 fincan ada çayı
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı zeytinyağli patlıcan yemeği
1 kase corba
1 kase yoğurt
Ara
Öyle bir tatlı krizine girdim ki hayatımda ilk kez böyle oldum. Böyle sigara tiryakileri gibi bende çikolata aradım. Tabiki yedim.. 20 gram kadar bitter çikolata yedim.
1 armut
Sabah 1 miles leslie
20 mekik
Akşam birazdan 40 dakikalık yürüyüşe gidicem
30 mekik cekicem
Su bugün 1 litre içtim henüz spor dönüşü bir yarim litre daha olur ama daha fazla olmaz.. ödemden dolayı su da icilmiyor ben içemiyorum ya da..
Okulda meyve bulsam meyve tercih ederdim emin ol...
Okulda meyve bulsam meyve tercih ederdim emin ol...
Aslında benimkisi geçici bir durum canım bu hafta yarışa girdik ya özellikle bahire için yapıyorum bu proğramı yoksa normalde bu kadar az yemem.
Dün öğle eşim sabote etmese daha güzel olucaktı ama neyse artık..
Cuma sabahına kadar sabredebilirsem süper olucak..
Dün akşam erken yatayım dedim akşam namaz sonrası yattım, saat 20:00 de kalktım uyur gezer gibi kısır yaptım, hayatımın en hızlı yapılan kısırı idi. Lahana haşladım.. Kızımla oturduk yedik..Tabi ben bir önceki akşam gibi hayatımın son yemeğini yermişçesine yedim ve son lokmada midem bulandı koştum çıkardım
Sabah işe gelirken 10 tane simit almak geldi içimden ama almadım
Umarım bu dengesizlik durumu çabuk geçer.
Canım diyet ürünlerinden uzak dur..Hiç bir faydası yok bize.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Ahh ahh canım sen bu sabah tartıya çıktığım an beni görmeliydinO kadar umutla çık tartıya sonuç hüsran.. Ama karnım da şiş böle patlicak gibi.. Ondan sanırsam bakalım yarın sabah nasıl olucak.. Bu gün sabah da yürüyüşe çıkamadım.. Nasılsa yağmur olur diye ama yağmur yok güneş var ve soğuk..
Çok geçmiş olsun canım..Kaynar yap aile boyu için çok faydası olur çabuk atlatırsınız.
Tatlım dokuzlu çayı her menü öncesi içiyosun biliyosun dimi ??
Akrep ayaklı kütüphane gibisin bu sağlıklı yaşam ve diyet konularında.. bunu bu akşam denicem.. hemen yemek yer yemez mi zıplamak gerekiyor. Yoksa 15 dk aradan sonra mı ? Şu an metrobusteyim eve gidip yemek yedikten sonra hemen yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?