Harikasın canım benim..vee ceylinn 66 kg :)
*** 2. TAKIM 308. ETAP ***
akrep ( 65,6 / 64,7 / 0,9 / 1,37%)
genic(57,5/57,4/0,1/0,17 % )
bahiresemanur(73,5 / / / % )
karabiber01( 70/ 68,8 / 1,2 / 1,71% )
cceylin (66,8 / 66,0/ 0,8 / 1,20 % )
zulaley ( 74,7/ / / % )
asea ( 72,3 / / / % )
seldom ( 93 / 92,8 / 0,2 / 0,22% )
trabzonspor ( 93 / / / %)
aymudo ( 73,9 / 73,1 / 0,8 / 1,08% )
2.Takım Ortalaması : %
çıok yoğunum kızlar fazla kalamıcam kilomu yazıp kaçıyorum 94 çok almışım çok ne yapcam bilmem
kızlar hafta sonu alese girecem pazartesiden itibarem birkaç günlüğünü rektörlükte görevliyim eğitimden geçecem birim değiştiriyorum evrak kayıt tan öğrenci işlerine alındım ne zaman dönerim bilmiyorum otelde kalacam tartılamaya bilirim tartılsam bile kendi tartım olmadığı için tartı farkı illaki oluşacaktır bunun için haftaya olamaya da bilirim olada bilirim aksilk olmaz sa perşembe günü normal mesaime geçerim ilçeye dönmüş olurum sanırım belki de çarşamba ya dönmüş olurum bilemiyorum yani çarşamba günü netleşir ben akrebi tel ararım ya da genici durum netleşir hani kilo bildiremiyecek olursam izinli sayılmamı istiyorum ok kızlar bilginiz olsun ama büyük bir ihtimalle perşembe günü buradayım inşallah ...
kolay gelsin canım...kızlar hafta sonu alese girecem pazartesiden itibarem birkaç günlüğünü rektörlükte görevliyim eğitimden geçecem birim değiştiriyorum evrak kayıt tan öğrenci işlerine alındım ne zaman dönerim bilmiyorum otelde kalacam tartılamaya bilirim tartılsam bile kendi tartım olmadığı için tartı farkı illaki oluşacaktır bunun için haftaya olamaya da bilirim olada bilirim aksilk olmaz sa perşembe günü normal mesaime geçerim ilçeye dönmüş olurum sanırım belki de çarşamba ya dönmüş olurum bilemiyorum yani çarşamba günü netleşir ben akrebi tel ararım ya da genici durum netleşir hani kilo bildiremiyecek olursam izinli sayılmamı istiyorum ok kızlar bilginiz olsun ama büyük bir ihtimalle perşembe günü buradayım inşallah ...
Aaaa ben ararken kendisi gelmiş..
Canım kilo bildirimini öğlene kadar yapalım olurmu??
kolay gelsin canım...
canım biliyorum sabah erkenden yapmam gerekti sabahları antrenmanım oluyor kızda bırakmadı ancak hazırlandım çıktım ee biz antrenoruz masa başı işimiz olmaz işyerindede giremedim pcye kaldı..inan biliyorum hata yaptığımı ama elimden gelmedi ....
umarım bundan sonra erkende yapacağım...ve inşlh kilo vermiş bicimde
akrepcim (bir akreple bu kadar ilişki kuracağım hiç aklıma gelmezdi samimiyete bak cim bi de :)
bugün daha kontrolüme bir hafta olmasına rağmen diyetisyenime gittim...çünkü bir haftalık detoks uygulamayı düşünüyordu mayısın son haftası, ama ben mayısın son haftası çok müsait olmıcam şimdi başlayalım diye gittim. önce zamanı değil dolunay falan filan dedi durdu sonra benim sinir bozucu derecedeki ısrarıma dayanamayıp tamam dedi. şimdi ben 7 günlük detoks programı uygulıcam yarından itibaren, o nedenle bu hafta menü paylaşmasam (arkadaşlara olumsuz örnek teşkil etmek istemiyorum çünkü çok ilginç bir menüm olacak) 7 gün sonunda, ki önce 3 günlük kur değerlendirmesi yapacak ona göre 7ye tamamlayacağız, duruma göre listemi paylaşsam olur mu? diğer paylaşımlarda buluncam inşallah...olur mu ki?
bu arada bugünkü menüm evlere şenlik ne bulduysam yedim yarın detoksa başlıcam diye...sanırım 5000 kalori almışımdırayıp mı ayıp walla ama motive olmalıydım yani!! (bahane bol)
Burç olarak değilde isim olarak düşündün sanırımakrepcim (bir akreple bu kadar ilişki kuracağım hiç aklıma gelmezdi samimiyete bak cim bi de :)
bugün daha kontrolüme bir hafta olmasına rağmen diyetisyenime gittim...çünkü bir haftalık detoks uygulamayı düşünüyordu mayısın son haftası, ama ben mayısın son haftası çok müsait olmıcam şimdi başlayalım diye gittim. önce zamanı değil dolunay falan filan dedi durdu sonra benim sinir bozucu derecedeki ısrarıma dayanamayıp tamam dedi. şimdi ben 7 günlük detoks programı uygulıcam yarından itibaren, o nedenle bu hafta menü paylaşmasam (arkadaşlara olumsuz örnek teşkil etmek istemiyorum çünkü çok ilginç bir menüm olacak) 7 gün sonunda, ki önce 3 günlük kur değerlendirmesi yapacak ona göre 7ye tamamlayacağız, duruma göre listemi paylaşsam olur mu? diğer paylaşımlarda buluncam inşallah...olur mu ki?
bu arada bugünkü menüm evlere şenlik ne bulduysam yedim yarın detoksa başlıcam diye...sanırım 5000 kalori almışımdırayıp mı ayıp walla ama motive olmalıydım yani!! (bahane bol)
Mesela bol paylaşım yaparak başlayabiliriz2 takıııım biz altıncı olmuşuz aaa çok gerideyiz çooook naapsak ki bu hafta biraz hırs mı yapsak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?