ukalalık saymazsan bir öneri, bir kere gece yemeklerini sil hayatından, kolay mı? değil!! evde eşin annen vs varsa onlar da sana yardımcı olsunlar, en azından birkaç gün diyeti oturtana kadar bazı gıdalar yasak olsun evde...benim annem, babam yanımdaydı çocuğa göre menü hazırlanmasına rağmen, bol salata ve çorba mutlaka beni düşünüp yapıyordu..zaten bir müddet sonra alışınca aranmıyor da...
bir de ben büyük bir ana servis tabağı seçtim kendime her öğünde ben onu kullanıyorum ve ne yiyeceksem salatadan ekmeğe yemeğe kadar ona koyuyorum ve ektrasını almıyorum böylece neyi ne kadar yediğimi bir seferde görünce gözüm doyuyor önce...
yemekten 1 saat önce ara öğün de iyi oluyor...
waybe diyet gurusu olmuşum burdan bakınca :))
bugünkü menüm oldukça az...
birgün menü 1, birgün menü 2 uygulanıyor
8.00/12.30/18.00 : 4 dolu kaşık yoğurt
6 hurma
1 ceviz
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılıp 3 ana öğün yapılıyor, bugün ara öğün yok
3 lt su (yarım lt kaldı içicem yatana kadar)
yatmadan önce öğünlerden artırdığım 3 hurma yenecek (iktisat şart :)
20 dk yürüyüş (mağaza gezdim yeter)
çok ilginç hiiiiiiiiiiiiiiiç açlık hissetmiyorum..şartlanmayla mı ilgili, tarçın ve hurmanın tokluk hissiyle mi bilmiyorum ama çok rahatım, sadece tatlıyla aram iyi olmadığından hep tatlı içimi bayıyor aklıma sadece tuzlu kraker falan düşüyor arada bir....bugün iki düğündede ağzıma lokma koymadım kendimle gurur duydum :)
beni eleştirin hüç öenmlideğil o yüzden buradayım zaten...dediklerini uygulamak çok kolay ama yapamıorum çok zorlanıyorum kendime durmadan diyet kurallaı koyuyorum hedefler belirliyorum eşimle çok ciddi bi iddiaya girdim o kadar yani...kahrolası boğazımı tutamıyorum sinirden ağlıcam artık...off off...
dediklerin çok doğru en kısa zamanda bugunbaşlıcam
kız bu neeee....azıcık bişe??emzirenler yapabilirmi bunu açaba??
sabah: çeyrek pide
patates
peynir
zyetin domates
öğle-akşam:çeyrek pide
4 yk kısır
1 kase çorba
1 tane biber kızartma
ara yapacam...yoğurt
günaydın herkesee:)
ben epeydir yazamıyordum size uzun uzun, haziranın birinci haftasına kadar iş yerinde çok yogunuz ve aksi gibi nişan da mayısın son haftası biliyorsunuz, bütün yogunluk aynı anda bitecek ama rabbim başka dert vermesin diyorum.
yazamasam da gelip gelip okuyorum yazdıklarınızı, unuttum sanmayın lütfen.
benden yana değişen tek şey hazırlıklarımız bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı sadece.
artık alyansımı takmak için sabırsızlanıyorum
çoğu bitmiş tatlım nasıl heyecanlasındır sen şimdi kim bilir ..............
Sabah:sekersiz cay
Ara:şeftali
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye +3 grisini
Ara:5 tane erik
Akşam:ıspanak yemeği+cacık
sabah:5-6 tane bisküvi
2 dlm ekmek
peynir
ara: çay ve 500 gr kadar kuruyemiş karışık
öğle: 3-4 çatal kızarmış patates
domates
peynir
3 dlm ekmek
zeytin
ara: 1 dlm ekmek
yarım muz
akşam: 1 tabak fasulye yemeği
patates-biber- domates sote
salata
2 dlm ekmek
ara: 2 çilek
yarım dl ekmek
aslında aralarda ekmek yerine süt ve yoğurt tüketmeliyim ama canım hiççç çekmiyor...
buarada eşimle girdiğimiz iddiayı eşim neredeyse kazamak üzere kendisi 106 kg dı temmuza kada 8 kilo ver dedim lannn adam 98 kiloyum dedim bugun ve kameradan konuştuk süzülmüş anammm yandım bennn yandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?