Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah 7.30 itibariyle kalkılır, 8.de kahvaltı sofrasındayız pazar günü derdimiz neyse...kızımın biyolojik saati tam 7.30da çalar haftaiçinden alışkanlık sanırım...

saat 10a kadar çamaşır ev toparla falan sonra dedeyle küçük cadıyı parka gönderdim ve kendim biraz mağaza bakmak için dışarı çıktım...kendime 2 şal ve birkaç takı aldıktan sonra eve döndüm, maksat yürüyüştü aslında :) sonra öğle yemeği faslı ve sürpriiiiiz :) kızım anneler günümü kutladı dedesinin organizasyonuyla aldığı eşarp, çiçek ve ilkkez duyduğum çok güzel bir anne şarkısıyla...ben tabi ağla ağla perişan :)

sonra düğünlere hazırlık, kızımın gelinlik giycem savaşını aşıp düştük yollara...önce kadıköy evlendirme dairesinde nikah, ardından ümraniyede sünnet, sonra da çamlıcada düğün yemeği gezdikten sonra, ki bugün trafik korkunçtu, 5.30da eve girdik. kızımı yıkadım yedirdim odasında ingilizce çocuk şarkılarıyla düğünde bitiremediği kurtları dökerken ben de yemeğimi yedim veeeeeeee biraz film seyredeyim diye ayaklarımı uzatıp pcyi açtım...tabi önce raporumu vereyim dedim :)

bugünkü menüm oldukça az...

birgün menü 1, birgün menü 2 uygulanıyor

8.00/12.30/18.00 : 4 dolu kaşık yoğurt
6 hurma
1 ceviz
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 çay kaşığı tarçın

hepsi karıştırılıp 3 ana öğün yapılıyor, bugün ara öğün yok

3 lt su (yarım lt kaldı içicem yatana kadar)

yatmadan önce öğünlerden artırdığım 3 hurma yenecek (iktisat şart :)

20 dk yürüyüş (mağaza gezdim yeter)

çok ilginç hiiiiiiiiiiiiiiiç açlık hissetmiyorum..şartlanmayla mı ilgili, tarçın ve hurmanın tokluk hissiyle mi bilmiyorum ama çok rahatım, sadece tatlıyla aram iyi olmadığından hep tatlı içimi bayıyor aklıma sadece tuzlu kraker falan düşüyor arada bir....bugün iki düğündede ağzıma lokma koymadım kendimle gurur duydum :)

beni eleştirin hüç öenmlideğil o yüzden buradayım zaten...dediklerini uygulamak çok kolay ama yapamıorum çok zorlanıyorum kendime durmadan diyet kurallaı koyuyorum hedefler belirliyorum eşimle çok ciddi bi iddiaya girdim o kadar yani...kahrolası boğazımı tutamıyorum sinirden ağlıcam artık...off off...
dediklerin çok doğru en kısa zamanda bugun başlıcam

kız bu neeee....azıcık bişe??emzirenler yapabilirmi bunu açaba??

ya emzirenlerin durumu özel sormak lazım mutlaka ama hurma çok özel bir besin, daha önce de yazmıştım 7 hurma günlük vitamin ihtiyacının tamamını karşılıyormuş ve diyorum ya garip ama acıkmıyorum, çok mu şartlandım yoksa hurma mucizesimi bilemiyorum...ya paçanga böreği yemedim bugün ben :) benim için var ya milad milad bu :))))

sabah: çeyrek pide
patates
peynir
zyetin domates

öğle-akşam:çeyrek pide
4 yk kısır
1 kase çorba
1 tane biber kızartma

ara yapacam...yoğurt

iyigeceler herkezin anneler günü kutlu olsun bugun anneler günü oldugu için çokkk fena yedim migdem bulanıyo artık sabah sıkı bir kahvaltı börek simit vs ögle yapmadık gezmekten akşam 1porsiyon iskender üstüne baklava üstü dondurma bol su form çayı içicem bariii

biri bana dur desin artıkk...sabahtan frene basıyorum benden yaşlı hanımlar taşş gibii maşallah bende kabarmış hamur gibi oldum

Ahh bu hafta sonum anneler günü münasebetiyle biraz kalorili geçti eşim bana hiç yemek yaptırmadı...bütün yemekleri tatlıları kendisi yaptı ...çeşit çeşit yemekler tatlılar valla diyetteyim yiyemem diyemedim...yarın çok sıkı bir diyetle sahalara döneceğim hatta pazartesi perşembe oruç tutmayı düşünüyorum...

günaydın herkesee:)

ben epeydir yazamıyordum size uzun uzun, haziranın birinci haftasına kadar iş yerinde çok yogunuz ve aksi gibi nişan da mayısın son haftası biliyorsunuz, bütün yogunluk aynı anda bitecek ama rabbim başka dert vermesin diyorum.

yazamasam da gelip gelip okuyorum yazdıklarınızı, unuttum sanmayın lütfen.

benden yana değişen tek şey hazırlıklarımız bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı sadece.

artık alyansımı takmak için sabırsızlanıyorum

çoğu bitmiş tatlım nasıl heyecanlasındır sen şimdi kim bilir ..............

Sabah:sekersiz cay
Ara:şeftali
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye +3 grisini
Ara:5 tane erik
Akşam:ıspanak yemeği+cacık

sabah:5-6 tane bisküvi
2 dlm ekmek
peynir

ara: çay ve 500 gr kadar kuruyemiş karışık

öğle: 3-4 çatal kızarmış patates
domates
peynir
3 dlm ekmek
zeytin

ara: 1 dlm ekmek
yarım muz

akşam: 1 tabak fasulye yemeği
patates-biber- domates sote
salata
2 dlm ekmek

ara: 2 çilek
yarım dl ekmek

aslında aralarda ekmek yerine süt ve yoğurt tüketmeliyim ama canım hiççç çekmiyor...

buarada eşimle girdiğimiz iddiayı eşim neredeyse kazamak üzere kendisi 106 kg dı temmuza kada 8 kilo ver dedim lannn adam 98 kiloyum dedim bugun ve kameradan konuştuk süzülmüş anammm yandım bennn yandım...

Sabah:sekersiz cay
Ara:şeftali
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye +3 grisini
Ara:5 tane erik
Akşam:ıspanak yemeği+cacık

ya ne kadar az bu :/ takdir ettim gönülden walla...

kuruyemiş olmasaymış yine de iyi bir menü...bir de muz genelde diyetlerde yasak meyve oluyor ama çok da emin değilim...yoğurt kısmı beni de zorlarken 3 gündür yoğurt yiyorum sadece :)

dün çok yoğun bir gündü fırsat bulup giremedim ama zaten değişen birşeyde yok detoksa devam...

cumartesi : menü 1
pazar : menü 2
pazartesi : menü 1 şeklinde devam ediyor...

birazdan kontrolüm var...kan vercem falan bakalım ne durumdayım :) kendimi çoooooook iyi hissediyorum, bir hafif bir hafif allahım sanki 55 kiloyum :)

sonuçlarla karşınızda olacağım assssss sonraaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…