Ayran ayran yanında ayran ya da şalgam lütfen
Yaa ben bayılıyorum ailece işbirliği içinde geçirilen zamana
Neseee düşündükçe iyice sinir olucam kendime
Sabah aç karnına bir porsiyon meyve ye tatlım.. Akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ekle iç..
Hazımsızlığına iyi gelir..
Sabah kahvaltı yapmaman, akşam yediğin ekmek dilimleri ve üstüne üstlük akşam sonrası araolmamış canım..
Biraz daha dikkat..
Akşamları zengin sabah menülerini çok fakir tutarsak kilo veremeyiz..
Kilo vermek istiyorsak tam tersini yapmalıyız
Uff sen de bendenmişsin dün gece
hayırdır ne iş bahar sendromu diyelim biz buna alınganlığımız üzerimizde
Keşke dediğin gibi olsaydı canikom ama işte sözcükler çok ağır olunca kalp kırıldı, ruh sıkıldı elde olmadan...
Ben de Rabbime havale ettim O en büyük ve en iyi bilen hakiler Hakimine
Dün neler yemişim bakalım:
Sabah
En önce 9lu çay tabiiki;
Önce bir porsiyon yeşil erik
Sonra bir kase Kfleks tarçın ve süt karışımı
Öğle
Önce 9lu çay
Bir simit,3-4 kabak çekirdeği, bir fincan şekersiz çay
Ara
Bir küçük çukulatalı dondurma
Bir simit
Akşam
Yok
Kitap: Hekim
Spor:Menü sonrası 100 kez zıplama ve asansör kullanmıyorum artık
kıyamam senin gibi birini nasıl üzebiliyor nasıl dili varıyor ahhh erkekler ahhhhh
üzülmene kırılmana üzüldüm. inşallah tez vakitte anlar hatasını.
Onun beynindeki yerimi düşündükçe içim kanıyor..Hatasını anlasa da bu hissettirdikleri bir ömür yeter bana..
Yani özetle dal kırılmış bir kere.......
Allahtan geç kalmamışım..Çok üzülürdüm...Şeker kızlar; yukarda püskütümün verdiği linke girip sayfanın en başındaki ankete evet oyu kullanırmısınız??
Lütfen acele edin..
Hoşgeldiiin...merhaba arkadaşlar beni idare ettiğiniz için çok teşekkürler 2 bucuk haftalık seyahat proğramım dun gece 00.30 sularında bitti ama bende bittim...
musabaka vardı 1 hafta oradaydım..1 haftada eşimin yanına gittim ama çok eğlendim yorulmama değdi alışverş gezi...derken diyette aksadı tabi ama artık dur deme vakti bir an önce 90 olmalıyım....
akşam menude paylaşacam inşlh....
Bak canım ben şimdi anlatayım sana hemen
Şimdi burda gruplar var biz 2nci takımız her takımda mutlaka bir grup lideri var,ve onun yardımcısı var
her grup lideri yarışmaya katılmak isteyen üyeleri sayfasını davet ediyor boşluk varsa gurubunda
sonra bu arkadaşlar 2 haftalık deneme süresine alınıyor
kim daha çok yazı yazarsa,aktif olursa ,o kişi yarışmaya alınıyorrr
bu sayfada yediklerinii yazıyorsun sporunu yazıyorsun cuma günüde öğlene kadar kilonu yazıyorsun liderler listeyi ,listenin açıklandığı sayfaya yapıştırıyorr
bunu bütün grup liderleri yapıyor sonra hangii grubun yüzde si çoksa o grup o hafta birinci oluyorrr
sonra yeni bir hafta daha başlıyorrranlıyacağın diyyette istekli ve azimli olan kilosunu vermiş ve mezun olarak ayrılıyorr
yazmıyan kilosunu ,paylaşımda bulunmayan listeden çıkarılıyorr
tatlım olur öyle şeyler kafana çok fazla takma.
kızlar kaç gündür antalya çok sıcak ama bugün hava hem kapalı hemde rüzgarlı serin serin.....
oğluşumda bugün kreşinde 2 sınıf sadece kahvaltıya gittiler tabii bir veli ile gidecekti. ben çalıştığımdan anneminde hastane işleri olduğundan babane ile gittiler inşallah güzel geçer ..
dışarıdan hergün ne yiyeceğim diye düşünmek beni çıldırtıyor. onun için bende akşamları ertesi gün için hazırlığımı yapıyorum. yemek yapamazsam hemen bir salata üstüne de ton balığı ya da sandviç ohh mis...
Keşke dediğin gibi olsaydı canikom ama işte sözcükler çok ağır olunca kalp kırıldı, ruh sıkıldı elde olmadan...
Ben de Rabbime havale ettim O en büyük ve en iyi bilen hakiler Hakimine
Onun beynindeki yerimi düşündükçe içim kanıyor..Hatasını anlasa da bu hissettirdikleri bir ömür yeter bana..
Yani özetle dal kırılmış bir kere.......
Okulda birinci sınıf öğrencileri bir aile fotoğrafı üzerinde tartışıyorlardı.Fotoğraftaki küçük çocuğun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden değişikti... Öğrencilerden biri o erkek çocuğunun belki de evlat edinilmiş olabileceğini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız öğrenci birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim çünkü bende evlatlığım ! . .
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun bize de anlatsana... Evlat edinilmek nedemektir?
Küçük kız öğrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
Annenin karnında değil yüreğinde büyümüşsün demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?