Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz....

ayrıca 55 olacağın günlerde gelecek sadece yolun biraz uzun ama bıkmadan sıkılmadan devam edersen eminim o günlerde gelecek.

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrr:)
Sabah:sekersiz cay
Ara:şeftali
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye +3 grisini
Ara:5 tane erik
Akşam:ıspanak yemeği+cacık

sabah sabah bu menuyu gördüm şok oldum, valla nasıl duruyorsunuz bu kadarcık menüyle, tebrik edip saygıyla eğiliyorum:)

Son düzenleme:
benm bu haftalık menüm:

sabah: kaşarlı tost+şekersiz çay

ara: 2 kuru kayısı + 3 badem

öğlen: 1 tabak yemek+ bol salata

ara:7 tane yeşil erik

ara: 1 elma +10 fındık

2 SAAT SPOR

akşam: 1 kase çorba+ 1 kutu ayran

bu arada spor hocamın tavsiyesiyle çaylarımın içine çubuk tarçın atıyorum 1 haftadır. hem yağların atımını kolaylaştırıyormuş hem de şekerimizi dengeliyormuş, bilginize.

hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz....

ayrıca 55 olacağın günlerde gelecek sadece yolun biraz uzun ama bıkmadan sıkılmadan devam edersen eminim o günlerde gelecek.

inşallah inşallah da ben 55i en son lisede gördüm galiba :) yılbaşına 80, 1 yıl sonra 70 hedefim ağır ağır ağır :))) bıkmazsam tabi :/

kan şekerim çooooook iyi çıktı inanamadım bu kadar hurma yemeye...biliyordum hurmanın dengeleyici özelliğini ama bu kadar çok yeyince biraz tedirgindim doğrusu...

kilomu dr.um söylemedi cumartesi öğrencekmisim kür bitince...büyük hayaller kurma dedi potasyum çok yüksek çıkmıştı ama o da epey gerilemiş, kolestrolüm uzuuuuuuuun bir aradan sonra 164 çıktı, 200lerde geziyordu hep...

haziran 18deki kontrolde kısmi check up yapacak, ancak değerler netleşirmiş, ama cumartesi yine de göreyim dedi...

spor sadece salondakini yap ve günlük 20 dk yürü yeter ip atlamaları kes, 10 gün sonra başla, aldığın kalori az denge sorunu yaşayabilirsin dedi...

sonuç : aynen devam :) hadi bakalım bugün yarı ettim inşallah...pek bir gazdayım bildiğiniz gibi değil...

tüm samimiyetimle burası bana müthiş bir motivasyon sağlıyor, hepinize çoooooook teşekkürler :)

muzu yiyorum ben ama yemem olsn

oo iyi bir menuymuş...afiyet

hadi hayırlı canım..inşlh sağlık bir şekilde zayıflamaya doğru

menumuzu yazalım

sabah: 3 yk kuymak
2 dlm ekmk
domates
salatalık
1 yumurta
çay

ara: 1 elma

öğle: domates
salatalık
az peynir
cacık

ara: meyve süt olabilr

akşam: ne yicem bilmiyorum ama hafif olacak inşlh...menemen olabilir

Kızlar neyi farkettim az önce

İşyerinde iki minik ördeğim var.Bugün aldım kızıma sürpriz yapıcam. Zeytin ve limon koydum adlarını, biri siyah biri sarı..

Farkettimki ney dinletisinde uyuyorlar..Müzik bittiğinde hemen ötmeye başlıyorlar Ses verdim acıcık ben de ney dinletisine.. Çok tatlılar ama yaa

Süpersin canım

Ben de çok merak ediyorum sonucu ama güzel çıkıcak hem de çok güzel

aa çok şaşırdım cidden ney dinletisinde uyuyorlar mıı ama ne tatlı görünüyorlardır kimbilirrrr

kızlar rektörlük merkezde yim çok yoğunum nete girme ihtimalim yok bir merhaba deyip çıkacam
kendinize iyi bakın yoğun bir şekilde eğitimden geçiyorum yeni program öğreniyorum
direk sahaya sürdüler rektörlük öğr işlerindeyim

süper yaaaa benim kızım da küçükken hep neyle uyurdu..hala da arabada uzun yola gidince kullanırım..şahsen kafam bi rahat etsin diye ama uyuyan civciv çok şirin göründü gözüme birden :)

menün süper olmuş bugün, akşam kaçırıp gidişatı bozma, bak tüm gün dayanmışsın ne güzel :) bir de geçe kalmamalısın bence...ama emzirirken çok acıkılır diyorlar doğru mudur bilmem o zorlayabilir seni belki!!

sende bu motivasyon ve kararlılık varken zaten zor bence diyetten bıkman. sen böyle yazınca kendim zayıflıyormuşum gibi iyi hissettim teşekkür ederim sana.

amannn kıyamam onlara ben. prenses ne sevinecek görünce.

kız sen onu da yaparsın eminim. hadi sıkma kendini çabuk dön bak buralar çok sensiz kaldı...:2::2::2:

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

Arkadaşım mesajından anladığım kadarıyla çok pişmansın inan bu bile güzel gördüğüm kadarıyla 20 kilo vermişsin iradesiz olsan başaramazdın bukadarınıda..Bazen hayat yaşanılanlar insanın dengesini bozabiliyor ...Pes etmedin devam et bence.:)))

ya ne kadar az bu :/ takdir ettim gönülden walla...

günaydın bayanlarrr:)

sabah sabah bu menuyu gördüm şok oldum, valla nasıl duruyorsunuz bu kadarcık menüyle, tebrik edip saygıyla eğiliyorum:)

Valla şişim şiiiiişşşş bugün regli oldum kendimi patlayacak gibi hissediyorum..Bu kadar az yiyorum yine şiş yine şiş...

Tebrik ediyorum aslında çok zor bi işi başarıyorsun detoks cidden zor bi işmiş ...Sağlıklı zayıflamak bu olsa gerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…