dün çok yoğun bir gündü fırsat bulup giremedim ama zaten değişen birşeyde yok detoksa devam...
cumartesi : menü 1
pazar : menü 2
pazartesi : menü 1 şeklinde devam ediyor...
birazdan kontrolüm var...kan vercem falan bakalım ne durumdayım :) kendimi çoooooook iyi hissediyorum, bir hafif bir hafif allahım sanki 55 kiloyum :)
sonuçlarla karşınızda olacağım assssss sonraaaaa :)
Sabah:sekersiz cay
Ara:şeftali
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye +3 grisini
Ara:5 tane erik
Akşam:ıspanak yemeği+cacık
hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz....
ayrıca 55 olacağın günlerde gelecek sadece yolun biraz uzun ama bıkmadan sıkılmadan devam edersen eminim o günlerde gelecek.
ya ne kadar az bu :/ takdir ettim gönülden walla...
kuruyemiş olmasaymış yine de iyi bir menü...bir de muz genelde diyetlerde yasak meyve oluyor ama çok da emin değilim...yoğurt kısmı beni de zorlarken 3 gündür yoğurt yiyorum sadece :)
benm bu haftalık menüm:
sabah: kaşarlı tost+şekersiz çay
ara: 2 kuru kayısı + 3 badem
öğlen: 1 tabak yemek+ bol salata
ara:7 tane yeşil erik
ara: 1 elma +10 fındık
2 SAAT SPOR
akşam: 1 kase çorba+ 1 kutu ayran
kan şekerim çooooook iyi çıktı inanamadım bu kadar hurma yemeye...biliyordum hurmanın dengeleyici özelliğini ama bu kadar çok yeyince biraz tedirgindim doğrusu...
kilomu dr.um söylemedi cumartesi öğrencekmisim kür bitince...büyük hayaller kurma dedipotasyum çok yüksek çıkmıştı ama o da epey gerilemiş, kolestrolüm uzuuuuuuuun bir aradan sonra 164 çıktı, 200lerde geziyordu hep...
haziran 18deki kontrolde kısmi check up yapacak, ancak değerler netleşirmiş, ama cumartesi yine de göreyim dedi...
spor sadece salondakini yap ve günlük 20 dk yürü yeter ip atlamaları kes, 10 gün sonra başla, aldığın kalori az denge sorunu yaşayabilirsin dedi...
sonuç : aynen devam :) hadi bakalım bugün yarı ettim inşallah...pek bir gazdayım bildiğiniz gibi değil...
tüm samimiyetimle burası bana müthiş bir motivasyon sağlıyor, hepinize çoooooook teşekkürler :)
kan şekerim çooooook iyi çıktı inanamadım bu kadar hurma yemeye...biliyordum hurmanın dengeleyici özelliğini ama bu kadar çok yeyince biraz tedirgindim doğrusu...
kilomu dr.um söylemedi cumartesi öğrencekmisim kür bitince...büyük hayaller kurma dedipotasyum çok yüksek çıkmıştı ama o da epey gerilemiş, kolestrolüm uzuuuuuuuun bir aradan sonra 164 çıktı, 200lerde geziyordu hep...
haziran 18deki kontrolde kısmi check up yapacak, ancak değerler netleşirmiş, ama cumartesi yine de göreyim dedi...
spor sadece salondakini yap ve günlük 20 dk yürü yeter ip atlamaları kes, 10 gün sonra başla, aldığın kalori az denge sorunu yaşayabilirsin dedi...
sonuç : aynen devam :) hadi bakalım bugün yarı ettim inşallah...pek bir gazdayım bildiğiniz gibi değil...
tüm samimiyetimle burası bana müthiş bir motivasyon sağlıyor, hepinize çoooooook teşekkürler :)
Kızlar neyi farkettim az önce
İşyerinde iki minik ördeğim var.Bugün aldım kızıma sürpriz yapıcam. Zeytin ve limon koydum adlarını, biri siyah biri sarı..
Farkettimki ney dinletisinde uyuyorlar..Müzik bittiğinde hemen ötmeye başlıyorlarSes verdim acıcık ben de ney dinletisine.. Çok tatlılar ama yaa
İşyerinde iki minik ördeğim var.Bugün aldım kızıma sürpriz yapıcam. Zeytin ve limon koydum adlarını, biri siyah biri sarı..
Farkettimki ney dinletisinde uyuyorlar..Müzik bittiğinde hemen ötmeye başlıyorlarSes verdim acıcık ben de ney dinletisine.. Çok tatlılar ama yaa
menumuzu yazalım
sabah: 3 yk kuymak
2 dlm ekmk
domates
salatalık
1 yumurta
çay
ara: 1 elma
öğle: domates
salatalık
az peynir
cacık
ara: meyve süt olabilr
akşam: ne yicem bilmiyorum ama hafif olacak inşlh...menemen olabilir
kızlar rektörlük merkezde yim çok yoğunum nete girme ihtimalim yok bir merhaba deyip çıkacam
kendinize iyi bakın yoğun bir şekilde eğitimden geçiyorum yeni program öğreniyorum
direk sahaya sürdüler rektörlük öğr işlerindeyim
merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
ya ne kadar az bu :/ takdir ettim gönülden walla...
günaydın bayanlarrr:)
sabah sabah bu menuyu gördüm şok oldum, valla nasıl duruyorsunuz bu kadarcık menüyle, tebrik edip saygıyla eğiliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?