Kızlar da ben gibi yoğun sanırımselam canlar pek bir ıssız kalmış buralar hayırdır herkes nerede ?????
dün akşam eve gittim ve ilk dondurmamı yaptım çilekli hımmmm enfes oldu kızlar.
akşama çikolatalı yapacağım sonra da az az ve çeşit çeşit yapıp buzluğa atacağım elimin altında hazırca olsun canım hangisinden isterse onu yerim diye....
evet yaa bende çok yoğunum bugun 9 da çıktım evden saat 7 geldim ayaklarıma kara sular indi valla...selam canlar pek bir ıssız kalmış buralar hayırdır herkes nerede ?????
Sabah:1dilim kepek ekmeğieynir form çayı
Ara:erikler hatırlamıyorum kaç tane yedim:)
Öğle:biber dolması+salata
Akşam:3 tane köfte +salata
Ara:şeftali yenidünya
dün akşam eve gittim ve ilk dondurmamı yaptım çilekli hımmmm enfes oldu kızlar.
akşama çikolatalı yapacağım sonra da az az ve çeşit çeşit yapıp buzluğa atacağım elimin altında hazırca olsun canım hangisinden isterse onu yerim diye....
evet yaa bende çok yoğunum bugun 9 da çıktım evden saat 7 geldim ayaklarıma kara sular indi valla...
uyyy nenemmmm bu ne kızz...hiç yeme bari
evett gelelim menumuze bugun menu olarak orta ama spor açısından iyi bir gun gecirdim
aslında evde hareketlerim vardı ama yamadım aşırı yorgundum çünkü...
sabah yaklaşık 1- 1 bucuk saat yürüdüm
öğleden sonrada evden bi çıktım saat 16 da eve 19 da geldim ama tin tin bi yürüyüş oldu...
sabah: domates-salatalı
yumurta
peynir
2 dlm ekmek
aaz menenem
öğle: 1poaça
az turşu
1 tabak patates kavurma bu fazla olmuş...
ara: çeyrek simit
akşam: 2 dlm baklava:26: uyy yazarken bile çok fena oldum
ara: 1 ısırık börek
karpuz...
aslında menum çok çok kotu ama baya yurudum bugun:d
Kızlar da ben gibi yoğun sanırım
Mmm... Dondurmaaa
Tarif, e tarifini yazmayı unutmuşsun
şayet basitse :) tarifleri de alalım lütfen...çocuk için sağlıklı olur en azından...nedense ben hiç sevmem dondurmayı...
aslında menün de fena değil bence..baklavalar dışında bir de hep karbonhidrat olmuş sanki...
menüler aynen devam arkadaşlar, farklı bişey olmadığından tekrarlayıp durmuyorum o nedenle...ama dün akşam bir türlü karışımı bitiremiyorum, yarısı kaldı, bir saat sonra tekrar denedim yine yiyemiyorum biraz tırstım...çünkü 5-6 sene evvel bir öğrencim anoreksia olmuştu bu kadar az yeyince midem küstü mü gibi bir endişem oldu biraz...sonra doktorumla konuştuk sürekli tatlı yemektendir o bi tane salatalık ye dedi...kabuklarıyla sirkeli suda 30 dk bekletilmiş bir salatalık yedim, nasıl iyi geldi anlatamam..meğer beni tatlı olayı baymış..
bir de bugün kandil olduğundan oruç tutmak istedim. sahurda 7 hurma 2 bardak ev sütü ve bir salatalık yememi söyledi. 3 bardak da su içtim. akşam menüm yine hurma detoksu karışımı olacak...sahur iyiydi de akşama o yetecek mi meraktayım :)
ama kendimi çok dinç hissediyorum :)
yalnız dün bizim okulda bir ingilizceci arkadaş daha var, hemen hemen aynı dönemde diyete başladık, o akupunktur desteği alıyor. dün o kadar zayıf göründü ki gözüme sordum kaç kilo verdin diye...111 kiloydum 98 oldum dedi şok geçirdim asla o kadar beklemiyordum çünkü benden o kadar zayıf görünüyor ki...hatta hemen oradaki bir arkadaşa sorduk evet ben şişman görünüyorumama nedeeeeeeeeeen!!! boylarımız aynı, yaşımız belki o biraz daha büyük, neden ben kabarmış hamur gibiyim ayol yumuşacık...sonra üstüne bir yılda 20 kilo veren bir hanımla tanıştık, o da 86 kiloymuş ben zannettim kadın 70 falan....ne kadar sıkı bu insanlar yahu...ben böyle lokum gibi
şayet basitse :) tarifleri de alalım lütfen...çocuk için sağlıklı olur en azından...nedense ben hiç sevmem dondurmayı...
aslında menün de fena değil bence..baklavalar dışında bir de hep karbonhidrat olmuş sanki...
menüler aynen devam arkadaşlar, farklı bişey olmadığından tekrarlayıp durmuyorum o nedenle...ama dün akşam bir türlü karışımı bitiremiyorum, yarısı kaldı, bir saat sonra tekrar denedim yine yiyemiyorum biraz tırstım...çünkü 5-6 sene evvel bir öğrencim anoreksia olmuştu bu kadar az yeyince midem küstü mü gibi bir endişem oldu biraz...sonra doktorumla konuştuk sürekli tatlı yemektendir o bi tane salatalık ye dedi...kabuklarıyla sirkeli suda 30 dk bekletilmiş bir salatalık yedim, nasıl iyi geldi anlatamam..meğer beni tatlı olayı baymış..
bir de bugün kandil olduğundan oruç tutmak istedim. sahurda 7 hurma 2 bardak ev sütü ve bir salatalık yememi söyledi. 3 bardak da su içtim. akşam menüm yine hurma detoksu karışımı olacak...sahur iyiydi de akşama o yetecek mi meraktayım :)
yalnız dün bizim okulda bir ingilizceci arkadaş daha var, hemen hemen aynı dönemde diyete başladık, o akupunktur desteği alıyor. dün o kadar zayıf göründü ki gözüme sordum kaç kilo verdin diye...111 kiloydum 98 oldum dedi şok geçirdim asla o kadar beklemiyordum çünkü benden o kadar zayıf görünüyor ki...hatta hemen oradaki bir arkadaşa sorduk evet ben şişman görünüyorumama nedeeeeeeeeeen!!! boylarımız aynı, yaşımız belki o biraz daha büyük, neden ben kabarmış hamur gibiyim ayol yumuşacık...sonra üstüne bir yılda 20 kilo veren bir hanımla tanıştık, o da 86 kiloymuş ben zannettim kadın 70 falan....ne kadar sıkı bu insanlar yahu...ben böyle lokum gibi
regaip kandiliniz mubarek olsun bu guzel gunde-gecede YÜCE ALLAH TÜM DUALARINIZ KABUL ETSİN PEYGAMBERİMİZİN ELİ ÜSTÜNÜZDE OLSUN İNŞALLAH...
tatlım kesinlikle kendini onlarla kıyaslama. senin sağlık sorunlarından dolayı da aranızda fark var. her ne kadar sen onlardan zayıfta olsan doktorun sana ne dedi bu hafta için ip atlamayı bırak dedi yani spor listen bile değişti unutma. sen kendine hedefine sağlığına odaklan gerisini boşver. şu detoks döneminden sonra normal diyetine döneceksin. bir de sen çok ağır spor yapamıyorsun gerçi şimdilerde buna ihtiyacın yok. senin kilon duraklama dönemine girdiğinde ya da son kilolarda spor yapıp, yediklerine dikkat edip, sıkılaşıp zayıflayacaksın ve bir ömür boyu bu beslenme düzenine uyacaksın unutma tatlım ve sakın böyle düşünüp demoralize olma kapiş
bir türlü dengeyi tutturamıyorum...ama hala dunden kalma yorgunluğum var...yarın yine yürücem bol bol bugun hiç vaktim yok..hamilelikten önce çok iyi diyet yapıyordum evde tam bugday ekmeği yoksa yemiyorudm beyaz ekmek şimdi ooooo yiyom valla...
bu senin diyet çok dikkatimi çekti benim hurma detoksumu yapıyon bende yapsammıki zaten hurma sütü arttırıyormuş...nasıl olur acaba
canım sen evlimisin çocuk varmı bilmiyorum ama platesi denesen..sıkılaşmaya çok faydalı ...bendede karın olayı çok ucuk hayatımda en kilolu olduğumda bile boyle karna sahip olmadım sezeryandan sonra daha zor gidiyor ee saramıyonda hemen dikişler var...sen bence platese başla sanırım kilolarımız aynı...hadi bakalım kim once 90 nı gorecek
Bende çok istedim oruç tutmayıya kısmet olmadı işteAllah kabul etsin...
Bence kimseye takılmadan diyetine devam et..80lere bir in bi korse giyersin sende olursun taşş
yok öyle bikinime gireyim diye bir hayalim zaten de ama neden neden ama neden yani :/ ama bugün bir arkadaşıma daha söyledim (dünden beri kaç kişiye söyledim bilmem :) ben biraz salaş böyle üstten dökülen asimetrik annemin deyimiyle abuk subuk şeyler giymeyi seviyorum, onlar da tabi olduğundan da tombik gösteriyor dedi...bugün bir görüşme için takım giymiştim ve okuldaki herkes ne kadar zayıfladın sen dedi durdu...dünden bugüne erimedim ya :) keşke erisem ama kader iştesanırım biraz giyim tarzımla da ilgili bu...bu yaşımda halaaaa ayağımda lastik papuç kot pantolon abuk subuk tişörtler bi hanım hanımcık olamadım gitti ha :)
pilatese haftada bir saat gidiyorum faydasını gördüm aslında..aman ne bileyim dün öyle bi bozum olmuştum ama geçti geçti :) hmmmmmmm demek kim önce 90 olacak??? wayyyy iyiymiş :) ya ben bu maydanoz-naneyi istiyorum akrepcim yine...
canımaramızda küççük bi rekabet bizi istediğimiz kiloya daha erken ulaştırır değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?