Hoş geldin canım..Şu izelgeni de düzelt bir ara.
Tatlım menülerin güzelleşiyor..Akşam menüne salata, yoğurt ekleyebilirsin.. Protein içerikl besinler tok tutar hem de yağ yakar, menülerinde bulundurabilirsin..
Allah kolaylık versin canım..
Merhaba arkadaşlar bugün çok yorucu ama eğlenceli bir gündü eşimle birlikte organik tarıma merak sardık şu aralar kendimize meyve ağaçlarının ve küçük bir evin tavuk kümesinin üzüm bağları bulunan bir bahçe aldık.. Bugün patlıcan domates biber tere maydonoz soğan fasulye fideledik...kirazlarımız olmuş onları topladık..bahçenin otunu temizleyen işçilere yardım ettim elimden kürek çapa tırmık eksik olmadı derken çok yoruldum ..
bugün neler yedim...
Sabaheynir domates yumurta 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tavuk sac kavurma+patlıcan salatası
sınırsız kiraz:)hem topladım hem yedim...
suyu çok içtim ne kadar olduğunu bilemiyorum çok terledim.
günaydın kızlar
toplu olarak da yazacam şimdi tek tek yazıyım
sabah
1 tane açma
1domates
1/2 salatalık
söğuş
yedimmm
2 saat sonra ara yapacam
erik ve kayısı ile
Afiyet olsun canım.. Sabah kraliçeler gibi yapmak en güzeli.. Öğle ve akşam ekmek yemezsin işte ne güzel..afiye olsun arkadaşlar bende kahvaltımı yaptım ama baya yuklu oldu
1 tane kıymalı pide 1 gunlık ekmek hakkımı kullandığımı düşüüorum
Bugün tatil evdeyim diye hemen oruç tutmaya niyetlendim..şimdilik iyi gidiyor ama bankada işlerim var dışarı çıkmam gerek hemen gidip geleceğim oruç oruç ortada gezmeyim...
Arkadaşlar çok hastayım dunden beri...grip oldum çok fena beni idare edin azicik olur mu?
Arkadaşlar çok hastayım dunden beri...grip oldum çok fena beni idare edin azicik olur mu?
Afiyet olsun canım.. Sabah kraliçeler gibi yapmak en güzeli.. Öğle ve akşam ekmek yemezsin işte ne güzel..
BENDE OYLE YAPACAM İNŞLH....:d
Allah kabul etsin canım
Eveeettt yarış başlasınnn
Kayısılar
genic ( 57,3 )
bahiresemanur (73,2 )
karabiber01 ( 68,5 )
cceylin ( 66 )
Çilekler
akrep ( 64,4 )
seldom ( 90,5 )
trabzonspor ( 93,5 )
aymudo ( 73,1 )
keşke olsam canımm ama yeme düzenimm bozulduu akşama kadar aç kalıpp akşamlarıı fazla kaçmaya başladım,ama olsunn yinede moralim bozuk değilll bu kiloda olduğum içinn zoru başardımm
çok sağoll ceylinimm
evet haklısınn canımm ben okadar yoğunumkii kafam çokk doluu ama haftaya pazartesiden itibaren daha çok olacağımm aranızdayım,kardeşiminn düğün telaşı vardı ,pazar onuda atlattıkmı tamamdır artık,ozaman daha çok kaynaşacağızz
çokk güzel olurr resim beklerizzzz,o düğünlerii sormaa hem güzel teleşaler hem yorucu bir okadarda
bendee tebrik ederimm arkadaşıı
sende başaracaksınn canımm bak ben 92 lerden 68 kiloya indimm
inşallah 80 oldumm diye yazdığın günlerde gelirr
kolay gelsinnn
dyorumm hamarat kadın başkadır
kiraz denilince aklıma niğde geliyorrrr annemlerin yaylasında çok fazla varrr
çok geçmiş olsunnnn
çokk güzel fikirler varmış gerçektenn
inşallah hepsiii tutarrr sanada mis gibi yemek düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?