hımm bahireden hala ses yok hadi hayırlısı bakalım.....
kaptanım da gelmemiş .........
geldim kızlar dahiliyeden kan testi falan istedi saat 3 gibi sonuçlar çıkacak birdaha gidecem dr psikiyatriye sevk etti sanırım kendimi çeki düzen vermenin zamnaı geldi gittim dr konuştuk ordan buradan teşhis önem vermiyormuşum görmezden geliyormuşum yok sayıyormuşum ama vucut tepkiye başlamış o kadar sancı krampın nedeni buymuş kızlar birde dahiliye dr görüşüp kesin sonuç çıkacak işte kadın doğumcu herşeyin yolunda olduğunu söyledi dahiliye ile saat 3 te görüşecem psikiyatri yukardaki nedenlerle beyin bazı kişileri olayları yok sayıyor ama vucut tepki veriyor içime atıyormuşum paylaşmalıymışım öyle dedi bu nedenle dedi miğde ağrısı bağırsak ağrısı yaşıyorsun dedi bakalım birde dahiliyeci ile görüşeyim tedavi başladı kızlar bana çok büyük geçmiş olsun ...
anladığım şey şu vücudum sağlıklı hiç bir şey yok
sorun sinirsel kızlar
içime attıklarım içimde dert oluyor organlarım acıyor
dr sordum bir ara acaba dedim o kadar acıyı aslında hissetmiyor olabilirmiyim
hayır dedi hissediyorsun sadece beyin kötü sözleri görmek istemediğin kişileri yok sayıyor organlar biz burdayız diyor dedi
omega 3 olayını doktoruma sordum, ewet çok faydalı ama zaten dengeli beslenen, günde 2 ceviz haftada bir balık tüketen doğal olarak omega 3 alır, takviye çok gerekli değildir dedi. benim doktor doğal yaşam meraklısı bir hatun kişi, hatta elinden gelse ekmeğin mayasını da bana yaptırcak!! gerçi denedim ama olmadı :) balkona saksılara maydanoz, dereotu, kekik, kuzukulağı ekmemi istedi..ektim..akıbet bir muamma hala tık yok :)
bugün kuzucum kızkulesine kahvaltıya gitti öğretmeniyle..herkezin annesi vardı ve ben yine yoktum :/ tüm gün telefonla taciz ettim durdum ben de!! ya sadece bizmiyiz bu duruma alışamayan?? ben bütün gün gergindim, kızım giderken de geldiğinde de sürekli sen yoktun diye mızıkladı durdu...spora giderken götürmüştüm, spor hocam soruyor okulu seviyomusun? hayır annemi çok özlüyorum o da hep işe gidiyor, keşke deprem olsa ikimizin de okulu yıkılsa hep evde beraber eğlensek!! dedi...nasıl aşıyorsunuz siz bu durumları kızlar?
bir de bugün biraz erken bitirdik sporu, hocaya 'annem daha zayıflamadı ki neden bitirdin hemen?' dedi :) çocuğun hayali fit bir anne ama yine de en güzel benim annem deyip duruyor :)
kızlar geldimmm slm
gidiyorum geliyorum kimsecikler yok hani nerde paylaşım nerde motivasyon
Yorucu ve nedense pek uzun bir gün geçiriyorum...eve gitmek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?