çoooook sağlıksız kaptanım, kendine ediyorsun çok da iyi biliyorsun!!!
Canım istemedi canikom yaa..Akşam da yiyemedim ve halaa aynı şekildeyim..Şu an 9 lu çayımı içiyorum.
olmaz yanlış sen benden daha iyi biliyosun...
Evet canım haklısın hayatımdaki tüm yanlışları düzeltmem lazım bu kesin
Evet canım haklısın hayatımdaki tüm yanlışları düzeltmem lazım bu kesin
ben sporla başlıyorum
kızlar size söz bugün yürüyüşe çıkacam alışkanlık edinecem hergün çıkacam hergün burada açıklayacam yaptıklarımı
ayrıca balkonuma dün bir saksı daha aldım evimin yakınında tarla var hemen oradan gidip dolduruverdim biraz toprak birde böyle içi geçmiş kökünden yeşermiş arpacık soğan buldum kimse beğenip almamış aldım onları ektim saksıya 2 haftada yeni bir hayata tanık oldum kızlar şaka gibi 2 hafta önce evdeki soğanları gömmüştüm saksıya 5 tane soğan birbirlerine karıştı yaprakları kabardılar bir karışı geçti boyları hergün suluyorum onları naneler de baş vermeye başladı tuttular yediğimden değil zevk alıyorum onları büyütmekten çok güzel bir eğlence oldu bana rahatlatıyor böyle şeyler biberimden bir tanesi tomurcuğa durdu bu arada saymadık kaç kök bir 15 kök var bir tanesi çiçeğe durdu ondan önceki günde feslikanları ektim balkonumda bu sene misafir var hergün sularken onların gelişimini izlemek yeni bir hayata tanık olmak çok güzel bir duygu tavsiye ederim
eve çiçek de mi alsam demeye başladım
arkadaşlarım abaartma diyorlar sonra kızlar bir çuvala toprak doldurdum kenarlarını kıvırdım bildiğiniz saksı haline getirdim biberlerim çok sıktı bir kısmını bu ev icadı saksıya ektim bugün biraz toprak koyacam dibine valla çok güzel oldu birde nette cuvalda patates diye birşey okudumuydu bir çuvala patates ektim ...neticeyi paylaşırım
ÇUVALDE PATATES - YouTube
Merhabalar sizlere okuldan baglaniyorum çok mutluyum artik kesintisiz yaninizdayim
ne güzel kız genic temizlik delisi onlara canlı gözüyle baksan insan stres atıyor valla bende öyle olabilirim ama buranın havasına dayanmazlar diye korkuyorum şu lale gibi papatya gibi çiçekler varya tohum stelerini gezdim istetsem mi bilemedim çünkü burası soğuk memleket dayanmaya bilirler salon bitkilerini de sevmiyorum açıkçası ...sen bunları yazıyosun ya benim evde olsu çiçek bahçesi gibi eşim çok hevesli malum. bu şirkette ne kadar çiçek varsa aldı eve getirdi. hergün onlara bakıyor ayda bir kere de bir şişe içerinde gübre gibi ilaç almış onu sulandırıyor onu veriyor çiçekler yeni yeniden yeşeriyor ve büyüyor. evde 14 tane çiçek var ben çıldırmak üzereyim çünkü ben bakamam bir de saksıları falan kocaman temizlik yaparken bana çok zor oluyor.
Merhabalar sizlere okuldan baglaniyorum çok mutluyum artik kesintisiz yaninizdayim
ne güzel kız genic temizlik delisi onlara canlı gözüyle baksan insan stres atıyor valla bende öyle olabilirim ama buranın havasına dayanmazlar diye korkuyorum şu lale gibi papatya gibi çiçekler varya tohum stelerini gezdim istetsem mi bilemedim çünkü burası soğuk memleket dayanmaya bilirler salon bitkilerini de sevmiyorum açıkçası ...
okulda net yokmuydu ki anlamadım :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?