dünkü menüm
sabah: yarım simit, domates, salatalık, şekersiz çay
ara: yeşilçay
öğle: 4 tane ızgara köfte, közlenmiş biber 2 tane, közlenmiş domates 1 tane
ara: bir tane elma, bir kupa yeşilçay
akşam: z.yağlı taze fasülye, yeşil salata, bir dilim ekmek
ara: 3 kupa şekersiz çay
2,5 lt su, sabah ve akşamları sirkeli su, 40 dk eliptik bisiklet + 80 tane mekik+ gün içinde 300 tane menü sonrası zıplama
Sanırım hepimizi sıcak çarptı :)
Süper olmuş menü de sporlar da...bugün bende çok iyiyim ama menü de :) insallah sabote eden olmaz :/
kız sen istanbuldaydın değil mi ? sen sıcak çarptı diyosan ben de antalya' dan sana neler söylesem acaba ?
havayı bir görsen bir açık bir kapalı bunaltıcı.
evet iyi. sorma o sabote işini çocuk babane de dün akşam aradılar kaçta geliceksin diye ? hayırdır dedim ? su böreği yapmışlar amaninnn yok ben geç çıkıcam baba oğul yesinler gelsinler dedim. ama nasıl koktu burnuma anlatamam. neyse kvalide 3 dilim göndermiş yemedim sadece bu sabah kahavaltıda 1 dilim yedim eşime de verdim 2 dilimi sen kahvaltıda ye dedim.
allahtan değilim oralarda...menapozlu teyzeler gibiyim..sürekli ayilip bayılma modundayim :)
Ben de dün akşam arkadasa ugradim, 1 dlm börek yedim ama var ya bitmesin diye minnak minnak :)
Bugün oruç günüm 4 te okuldan geldim.Koşa koşa bankaya gittim..eve yeni geldim şöyle bi uzattım ayaklarımı çok yoruldum acıkmadım aslında ama çok susadım...:92:
Bugün oruç günüm 4 te okuldan geldim.Koşa koşa bankaya gittim..eve yeni geldim şöyle bi uzattım ayaklarımı çok yoruldum acıkmadım aslında ama çok susadım...:92:
Hayırlısı olsun canım, güzel koşturmalar bunlardün akşam ütücüklerimi yaptım mutfağımı elden geçirdim oğlumla oynadım, banyosunu yaptırdım, tırnaklarını kestim yatırdım.
bu akşam da tuvaletleri ve banyoları elden geçireceğim, yarın akşamda evi silip süpürürüm çünkü c.tesi nöbetçiyim, pazar da pikniğe gidelim diyorlar. ee önümüzdeki hafta haftasonu da ufak çaplı bir tatil programımız var.
aman ben bile okurken yoruldum bu ne plandır bu ne programdır yarabbim hiç boş vaktim yok bir randevu defterime bakmam lazım bir dk.:126:
Sanırım hepimizi sıcak çarptı :)
Ben bugün ne yedim
Sabah
Önce 9 lu çay,
sonra; kavun, beyaz peynir, 1 kapsül omega3
Öğle
1 nektari, 1 erik, domates, beyaz peynir
Şu an içim bom boş ama canım bişii istemiyor, sinirden sanırım..Böyle kapatırım büyük ihtimalle çünkü bu sünürün gerisi gelir
canım akşam ekmek yoookk 3 dilim yemişsin akşam ekmekkk yookkmenumuzu yazalım
sabah: peynir
az yumurta
zaytin 6 tane
1 dlm ekmek
öğle: 1 tabak pilav
6 tane nagıt
sebze sote
yoğurt
akşam: az cacık
sebze soote
3 dlm ekmek
öğlenki pilav olmasaydı güzel olurdu
bugun yürüyüş uzun yapamadım ama çok kosusturdum
kilolar gtsın yyyaaa
az önce acaip güldüm size de anlatayım dedim :)
bugün evde temizlik vardı...yardıma gelen hanım sabah ben çıkmadan geliyor işi bitince de kapıyı çekip gidiyor, bugün de işini bitirince çıkmış kapıyı kapatmış, asansöre binmiş ve bingoooo aynada bi bakıyor ki ayağında ev terlikleri :) tabi kapı da kapanmış geri alamıyor da ayakkabıları, eve ayağında turuncu acaip bir ev terliğiyle gitmek zorunda kalıyor, iki otobüsle :) herkes ayağıma bakıyor birbirine gösteriyordu diyor...ben de az önce farkettim ki ayakkabıları evde, dedim bu bayıldı falan kaldı mı bir yerde panikle odaları balkonları yokladım yok...aradım...ayakkabılar burda sen nerdesin diye, yazık kontörü de yokmuş arayamamış, ama o kadar gülüyor ki anlatamıyor durumu...tabi benim de ayarım bozuldu yarım saattir gülüyorum :) kime gülüyorsam, benim de ev terliğiyle arabaya kadar gitmişliğim var yani :))))
Hayırlısı olsun canım, güzel koşturmalar bunlar
Beni çarpanın ne olduğunu biliyorum, burnumdan soluyorum resmen.. Sıcak olmadığı kesin yani
Ben bugün ne yedim
Sabah
Önce 9 lu çay,
sonra; kavun, beyaz peynir, 1 kapsül omega3
Öğle
1 nektari, 1 erik, domates, beyaz peynir
Şu an içim bom boş ama canım bişii istemiyor, sinirden sanırım..Böyle kapatırım büyük ihtimalle çünkü bu sünürün gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?