Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süper olmuş menü de sporlar da...bugün bende çok iyiyim ama menü de :) insallah sabote eden olmaz :/

Süper olmuş menü de sporlar da...bugün bende çok iyiyim ama menü de :) insallah sabote eden olmaz :/

evet iyi. sorma o sabote işini çocuk babane de dün akşam aradılar kaçta geliceksin diye ? hayırdır dedim ? su böreği yapmışlar amaninnn yok ben geç çıkıcam baba oğul yesinler gelsinler dedim. ama nasıl koktu burnuma anlatamam. neyse kvalide 3 dilim göndermiş yemedim sadece bu sabah kahavaltıda 1 dilim yedim eşime de verdim 2 dilimi sen kahvaltıda ye dedim.

kız sen istanbuldaydın değil mi ? sen sıcak çarptı diyosan ben de antalya' dan sana neler söylesem acaba ?

havayı bir görsen bir açık bir kapalı bunaltıcı.

allahtan değilim oralarda...menapozlu teyzeler gibiyim..sürekli ayilip bayılma modundayim :)

Ben de dün akşam arkadasa ugradim, 1 dlm börek yedim ama var ya bitmesin diye minnak minnak :)

allahtan değilim oralarda...menapozlu teyzeler gibiyim..sürekli ayilip bayılma modundayim :)

Ben de dün akşam arkadasa ugradim, 1 dlm börek yedim ama var ya bitmesin diye minnak minnak :)

iyi yapmışsın aklında kalmamış öyle olsa daha zor olurdu. zorlama kendini yolun daha uzun o yüzden abartmamak kaydıyla kaçak yaptığında telafi edebilirsin sporla tatlım.

Bugün oruç günüm 4 te okuldan geldim.Koşa koşa bankaya gittim..eve yeni geldim şöyle bi uzattım ayaklarımı çok yoruldum acıkmadım aslında ama çok susadım...:92:

Sabah : dereotu maydanoz
beyaz peynirli tost

ara : 7 kiraz

öğle : yoğurt çorbası
ızgara tavuk
salata

ara : cacık
4 kuru kayısı

akşam : 4 kasık menemen
2 dlm ekmek
3 sarma

ara : 2 ceviz

2,5 lt su

40 dk yürüyüş

kitap : tahta sedir

Hayırlısı olsun canım, güzel koşturmalar bunlar
Sanırım hepimizi sıcak çarptı :)

Beni çarpanın ne olduğunu biliyorum, burnumdan soluyorum resmen.. Sıcak olmadığı kesin yani

Bugün oruç günüm 4 te okuldan geldim.Koşa koşa bankaya gittim..eve yeni geldim şöyle bi uzattım ayaklarımı çok yoruldum acıkmadım aslında ama çok susadım...:92:

Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inş.

Ben bugün ne yedim

Sabah

Önce 9 lu çay,

sonra; kavun, beyaz peynir, 1 kapsül omega3

Öğle

1 nektari, 1 erik, domates, beyaz peynir

Şu an içim bom boş ama canım bişii istemiyor, sinirden sanırım..Böyle kapatırım büyük ihtimalle çünkü bu sünürün gerisi gelir

menumuzu yazalım

sabah: peynir
az yumurta
zaytin 6 tane
1 dlm ekmek

öğle: 1 tabak pilav
6 tane nagıt
sebze sote
yoğurt

akşam: az cacık
sebze soote
3 dlm ekmek

öğlenki pilav olmasaydı güzel olurdu
bugun yürüyüş uzun yapamadım ama çok kosusturdum
kilolar gtsın yyyaaa

çoooook sağlıksız kaptanım, kendine ediyorsun çok da iyi biliyorsun!!!

az önce acaip güldüm size de anlatayım dedim :)

bugün evde temizlik vardı...yardıma gelen hanım sabah ben çıkmadan geliyor işi bitince de kapıyı çekip gidiyor, bugün de işini bitirince çıkmış kapıyı kapatmış, asansöre binmiş ve bingoooo aynada bi bakıyor ki ayağında ev terlikleri :) tabi kapı da kapanmış geri alamıyor da ayakkabıları, eve ayağında turuncu acaip bir ev terliğiyle gitmek zorunda kalıyor, iki otobüsle :) herkes ayağıma bakıyor birbirine gösteriyordu diyor...ben de az önce farkettim ki ayakkabıları evde, dedim bu bayıldı falan kaldı mı bir yerde panikle odaları balkonları yokladım yok...aradım...ayakkabılar burda sen nerdesin diye, yazık kontörü de yokmuş arayamamış, ama o kadar gülüyor ki anlatamıyor durumu...tabi benim de ayarım bozuldu yarım saattir gülüyorum :) kime gülüyorsam, benim de ev terliğiyle arabaya kadar gitmişliğim var yani :))))

Akşam:domates peynir taze nane dere otu tere 2dilim kepek ekmeği 3 çatalda vişne reçeli
2 litre suyu akşam 8 den sonra içmişimdir...inşallah sabaha erken uyanabilirimde okula gitmeden önce yazarım kilomu:18:

günayyydııınnnnnn

canım akşam ekmek yoookk 3 dilim yemişsin akşam ekmekkk yookk

:13:hahahaha bende güldüm valla seldomm canımcım ne güzel ne keyifli bir gün geçirmişsin darısı başıma darısı başım

Hayırlısı olsun canım, güzel koşturmalar bunlar

Beni çarpanın ne olduğunu biliyorum, burnumdan soluyorum resmen.. Sıcak olmadığı kesin yani

nedir seni bu kadar sinirlendiren kuzum noldu ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…