Aynen ben de ev konusunda çok becerikli değilimdir..benim evde de hiç canlı çiçek yok, bazen hevesleniyorum ama beceremiyorum yaaa...benim genetiğimle oynanmış galiba ev hanımı modu yok bende yahu :)
Senin adına çok sevindim canım yaa.Ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz..bugün çok telaşlı bir gündü, daha yeni oturdum desem yeridir...
sabah toplantı vardı sabahın kör seherinde gittim, ve öğrendim ki sisteme girdiğim bütün öğrenci bilgileri memur sayesinde silinmiş, beni aldı bir telaş ve eve dönüp tüm dosyaları taşıdım işyerine...sonra herşeyi sil baştan girdim...yine de yetişmedi :/
toplantının bir iyi tarafı oldu :) müdüre hanım kızımı sordu nasıl diye, ben de iyi okulda gösterisi var heyecanla gitti dedim, sen gidecekmisin dedi, nasıl gideyim buradayım deyince de hadi bugün benden izinlisin git öğleden sonra dedi :) veeeeeeeeee ben kızımın ingilizce gösterisine gittim, aman allahım karşısında dede yerine beni görünce anlatamam sevincini, bütün sınıfı çağırıp beni gösterdi bak benim de annem geldi diye :)
hayran hayran izledim, bitince de aldım geldim eve, sonra haftalar sonra becerip pazara çıktık beraber, market alışverişi yaptık...eve gelip sebzeleri yerleştirdim, pazıyı temizleyip haşladım, yarına...ortalığı topladım..yemek hazırla, yedir topla, çocuğu yıka, faaliyet yap ve artık pilim bitti :)
menum
sabah: 1 tane bebe bisküvi hemen çıktım başka bişey yok...
öğle: 1 domates salatalık
2 yumurta ile peynirli omlet
peynir
12 tane zeytin uhaaaa
3 dlm ekmek
az şekerli nescafe
ara: yok...
akşam:taze fasuley 1 tabak
2 yk kadar türlü
ara: umarım kaçırmam
o programı merak etmiş o zamaaann bizim diğer memur gibi her şeyi merak edende olabiliyor bizim meslekte kendini ilgilendirmeyen şeylere maydonoz duurmu ben öyle memur değilim kuşum bizim meslektede işi berbat eden olabiliyor ben senin yerinde olsam kendine yaptırırdım sonra sadece kontrol ederdim amirine de durumu bildirirdim uyarı alırdı tekerrür etmezdi şimdi sessiz kalarak işin angaryasını çekerek ona bir fırsat daha vermiş oldun seldom sen fazla yüz verme iyisimi ona tavsiyemmm şifreni de değiştirZaten sistem anlamsız dediğin gibi kızdığım şey benden habersiz benim sifremle girip herşeyi berbat etmesi...onu ilgilendiren birşey yokki isguzarlik yapayim derken olan bana oldu
Neyse bitti gitti..
Hepimize inşallah...sabah 6,30 da kalktıktemizlik çamaşır ütü hepsi bitti...kurabiye bile yaptık kızımla...eee öğle yemeğini de yedik..napcaz akşama kadar :/ hiç dışarı cikasim yok evde de sürekli bir etkinlik bulmaktan daraldim..uyku istiyorum yahu çok şey mi???
Hepimize inşallah...sabah 6,30 da kalktıktemizlik çamaşır ütü hepsi bitti...kurabiye bile yaptık kızımla...eee öğle yemeğini de yedik..napcaz akşama kadar :/ hiç dışarı cikasim yok evde de sürekli bir etkinlik bulmaktan daraldim..uyku istiyorum yahu çok şey mi???
kız maşşallah sanadur daha yeni kalktım ayıkıyorum birsürü iş var evde yapılacak sen bitirmişsin gel hadi bana yardıma o halde
Uykucu güzeli beni okuyunca iyice şok olucak
Aynen ben de ev konusunda çok becerikli değilimdir..
Senin adına çok sevindim canım yaa.Ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz..
Nescafe olmamış kuşummm
kız bir hafta oldu sancıdan kramptan uykuda bile acıdan duramadım bilmiyormusun bu hafta sonu iyi geldi bana dinlendim boool boll ama cumartesi günü dinlendim pazar günü dip köşe mutfak yatakodam ve kıyafet odamı temizledim şimdi bugün sadece ardiye olarak kullandığım oda kaldı bugünde o biter hergün 1 saat temizlik modeline geri dönüyorum yanlış yaptım şöyle ki cumartesi dinlenip pazar yorulunca pazartesiye enerji biraz düştü cumartesi temizlik pazar dinlenseydim keşke diyorum şimdi kızlar olmuyo böyle hergün 1 saat temizliğe geri dönüyorum hergün işten eve gidince 1 saatimi temizliğe ayıracam hergün biryeri temizliyecem ki haftasonum benim olsun ...Uykucu güzeli beni okuyunca iyice şok olucak
sebat ettim küçük cadıyı uyuttumakşam yürüyüşe gidicez yorulursun diye amaaaaaaaa ben hepi topu yarım saat uyudum cin gibiyim :/ bu nasıl iş anlamadım...neyse ben de sessiz bir film keyfi yapıcam artık :)
kızlar selam c.tesi işteydim ama yoğunluktan uğrayamadım pek. kaan hastaydı haftasonu ishal ve kusma ile aldım c.tesi akşam acile götürdüm mikrobik bir durum yokmuş şükür ilaçlarda bugün çok daha iyi fakat sanırım virüsü bende kaptım bende bugün ayanı onun gibiyim allahım inşallah dayanabilirim.
Geçmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?