Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hepimize inşallah...sabah 6,30 da kalktık temizlik çamaşır ütü hepsi bitti...kurabiye bile yaptık kızımla...eee öğle yemeğini de yedik..napcaz akşama kadar :/ hiç dışarı cikasim yok evde de sürekli bir etkinlik bulmaktan daraldim..uyku istiyorum yahu çok şey mi???

benim evde de hiç canlı çiçek yok, bazen hevesleniyorum ama beceremiyorum yaaa...benim genetiğimle oynanmış galiba ev hanımı modu yok bende yahu :)
Aynen ben de ev konusunda çok becerikli değilimdir..
Senin adına çok sevindim canım yaa.Ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz..

Nescafe olmamış kuşummm

Zaten sistem anlamsız dediğin gibi kızdığım şey benden habersiz benim sifremle girip herşeyi berbat etmesi...onu ilgilendiren birşey yokki isguzarlik yapayim derken olan bana oldu

Neyse bitti gitti..
o programı merak etmiş o zamaaann bizim diğer memur gibi her şeyi merak edende olabiliyor bizim meslekte kendini ilgilendirmeyen şeylere maydonoz duurmu ben öyle memur değilim kuşum bizim meslektede işi berbat eden olabiliyor ben senin yerinde olsam kendine yaptırırdım sonra sadece kontrol ederdim amirine de durumu bildirirdim uyarı alırdı tekerrür etmezdi şimdi sessiz kalarak işin angaryasını çekerek ona bir fırsat daha vermiş oldun seldom sen fazla yüz verme iyisimi ona tavsiyemmm şifreni de değiştir

kız maşşallah sana dur daha yeni kalktım ayıkıyorum birsürü iş var evde yapılacak sen bitirmişsin gel hadi bana yardıma o halde

Ben de 5:30 da kalktım..Namaz dua sonrası eşofmanlarımı giyip yürüyüşüme çıktım..1 saat yürüdüm üstüne de 80 düz 20 ters toplam 100 mekik çektim..

Koştur koştur kızımı kursa götürdüm sonra kütüphane sonra kahvaltı ve işyeri...Öğle koştur koştur kızımı kursdan aldım şimdi işyerindeyim..Terziye pantolon vermiştim yapıp çırağıyla yollicak onu bekliyorum..son beş dakikası geldi geldi, olamdı çıkıcam.. Eve gidicem.. Komşuma inerim kahve içeriz..

Hamdolsun yaşıyoruz..Sağlam organlarla, sağlam bir gönülle..

Yaşamak güzel, güzelleştirene binlerce şükür

Aynen ben de ev konusunda çok becerikli değilimdir..

Senin adına çok sevindim canım yaa.Ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz..

Nescafe olmamış kuşummm

tamam tatlım birdaha olmaz:d

bugun çozuttum yazmasam anca ee yarında arkadaşıma davetiliyim ne yapcaz biz bu işleri yaa bakıyorum kimselerde yok....yazmıyam ben en iyisi yoksa kızacaksınız ....ama bol bol yürüdüm yani

Sabah : 3 kasık menemen
2 yeşil zeytin
2 lokma peynir
bol maydanoz
2 dlm ekmek
biberiyeli yeşilçay

ara : 1 minik kurabiye

öğle : 100 gr sade makarna
salata
200 gr sade kabuklu fırın patates

ara : 2 hurma

akşam : 1 kayısı
15 kiraz

3,5 lt şu

1 saat hafif yürüyüş

Akşam kizkulesine gittik ve ben birşey yemeden geri döndüm :) gururluyum mutluyum :)

Sabah : 1 yumurta
2,5 dlm ekmek
2 çatal peynir
sogus ve bol maydanoz
biberiyeli yeşilçay

öğle : 4 kaşık kabak mucver fırın
2 etimek
cacık

ara : 10 fındık

akşam : peynirli domates ve tursulu sandviç
1 tatlı kaşığı süt reçeli

ara : 1 kayısı
15 kiraz

2,5 lt su
spor yok yattım tüm gün
kitap : fusion

Yorucu eğlenceli bir hafta sonu daha bitti..Bahçedeydik yine bir sürü iş yaptım.4 kiraz ağaçı var.hepside farklı büyüklükte ve biri bitiyor diğeri yetiyor...ağaca çıktım kirazları topladım dağıttım yine konu komşuya :)

Sabah :domates peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
Öğleatlıcan salatası:bahçeye kepek ekmeği götürmeyi unutmuşum çeyrek ekmek yedim
Akşam:semizotu yemeği yoğurt
sınırsız kiraz çağla erik:)
Yarın oruç günüm

günayyyydııınnnn

Uykucu güzeli beni okuyunca iyice şok olucak
kız bir hafta oldu sancıdan kramptan uykuda bile acıdan duramadım bilmiyormusun bu hafta sonu iyi geldi bana dinlendim boool boll ama cumartesi günü dinlendim pazar günü dip köşe mutfak yatakodam ve kıyafet odamı temizledim şimdi bugün sadece ardiye olarak kullandığım oda kaldı bugünde o biter hergün 1 saat temizlik modeline geri dönüyorum yanlış yaptım şöyle ki cumartesi dinlenip pazar yorulunca pazartesiye enerji biraz düştü cumartesi temizlik pazar dinlenseydim keşke diyorum şimdi kızlar olmuyo böyle hergün 1 saat temizliğe geri dönüyorum hergün işten eve gidince 1 saatimi temizliğe ayıracam hergün biryeri temizliyecem ki haftasonum benim olsun ...

yediğin sağlıklı besinlerin faydası kuşum

cumartesi menüm
sabah öğle bir oldu
2 haşlanmış yumurtaa
1 domates
1 omega 3 kapsül
akşam
batırıkk bolll nar ekşili boll yeşillikli

pazar menüm
sabah
2 haşlanmış yuumurta
1 domates
1 salatalık
1 omega 3 kapsül
öğle
balık
gavur dağı salatası
bol limonlu nar ekşili
akşam
patlıcan salatası 1 porsiyon
yoğurt 1 porsiyon

kızlar selam c.tesi işteydim ama yoğunluktan uğrayamadım pek. kaan hastaydı haftasonu ishal ve kusma ile aldım c.tesi akşam acile götürdüm mikrobik bir durum yokmuş şükür ilaçlarda bugün çok daha iyi fakat sanırım virüsü bende kaptım bende bugün ayanı onun gibiyim allahım inşallah dayanabilirim.

Akrebin dikkatine ....

1. madde : bütün haftasonu aklımdaydın ama durumunu bilmediğim için aramadım. seni merak etmekteyim
2. madde : paylaşım alanına bir ara göz at tatlım ....

Geçmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…