Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bak canım Allah için şu menüne bak

Sabah tamam, öğle, sabahın ekleme yapılmış hali yani az daha zengin, akşamsa ohh maaşallah epey zengin üstelik akşam sonrası ara da dillere destan..
Üstüne üstlük beni takımdan atmayın diyosun..

Kuzucum takımda olsanda olmasanda kilo verme isteğini beynine yerleştiremedikten sonra bir ömür o yağlarla dolaşırsın..
Burda sadece birbirimize yardımcı oluyoruz..
Önce kendimize, sonra takımımıza karşı sorumluluklarımız var..
Takım ortalaması %30 un altına düşerse takım kapatılıyor, bizim yüzümüze diğer arkadaşlara da yazık oluyor..
Ben eminimki sen bunu istemezsin..
O yüzden;

Menülerini:
Sabah kral
Öğle memur
Akşam fakir
olarak düzenlersin..

Spor, su ve kitabı da ekleyerek, hem kilo verip hem takım sorumluluğunu yerine getirmiş olursun..

Anlaştıkmı canım

bu kaçıncı bugün bilmiyorum girip çıkmalarım. neyse sadede gelelim. oğluş çok şükür iyi bende iyiyim ama tuhaf olan şey şu ki yemek yiyemiyorum kızlar yok midem almıyor alırsa da kusuyorum. tam iyileşmedi sanırım mide dışarıdan herşey normal ama içerilerde bir yerlerde sıkıntı devam ediyor sanırsam.

koşturmaca devam kızlar.

paylaşım alanını takip ediyorum bakalım öneriler ne zaman ankete dönüşecek onu bekliyorum.

ya ben bir şey söyleyecektim ama unuttum iyi mi :44::44::44: kafam karışık nedendir bilinmez..

başınız sağ olsun nur içinde yatsın.....

seni ve nişanlını da tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin...

bugün nedense pek uykusuz ve düşük moddayım..eve gitsem uyusam diyorum ama akşam da bir programa davetliyiz...nasıl toparlansam acep :S

Sahur : 4 kasık pilav
1 buharda baget

iftar : 5 kasık pilav
4 kasık sulu kofte
cacık

2 lt su

spor yok

kitap : sancaktar dergisi

anlaştık akrepcim.... çok haklısın...sporu heryere yürüyerek giderek hallettiğimi düşünüyorum tabi daha arttırmak lazım
bugun inşlh kitabada başlıcam benefşe diye bi kitap geçti elime onu okucam inşlh..

menum:
sabah: 2 dlm ekmek
peynir kavurma 2 yk
domates
salatalık
zeytin

öğlE:1 KÖFTE
domates salatalık
2 dlm ekmek
1 kutu ayran

ara: yok dışarlardaydım antrenman vardı yapmadım

akşam: 1 tabak fasulye
salata
2 yk patates
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt

ara yok yarın tartı var hadi bakalım ne çıkar

slm kızlar günaydın tempolu yorucu bir haftanın sonu bitsin artık bu hafta
bir bilseniz başıma gelenleri
günayyydıııınnnnn

kızlar benim için çok kötü bir hafta idi ne yedim ne içtim hatırlamıyorum eve gider gitmez ilaclarımı alıp yattığımı biliyorum sabah kalkınca kasılmış kollarla kalktığımı
o kadar gergindi gerginim
onun için menülerimi yazamıyorum
ölmemek için yedim ama bunu iyii biliyorum sanırım işe de yaradı bu gerginlik bana yaradı
ödemi de attım ohhh hadi bakalımk kilolar açıklanıncaya kadar bende kalsın ..

*** 2. TAKIM 311. ETAP ***

akrep33 ( 64 / / / %)
genic ( 57,3 / / / % )
bahiresemanur (74,7 / / /% )
karabiber01 ( 68,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı.
cceylin (67 // / % )
seldom ( 90,1 / / / % )
trabzonspor ( 92,8 / / / %)
aymudo ( 72,3/ / / % )

2.TAKIM ORTALAMASI : %

kuşum stress alarmı aldım senden de miğden de ne var ne kaçırdım ben :26::26::26:
paylaşım alanını takip ediyorum bakalım öneriler ne zaman ankete dönüşecek onu bekliyorum.

ya ben bir şey söyleyecektim ama unuttum iyi mi :44::44::44: kafam karışık nedendir bilinmez..
strese girmeyin kızlar ben gibi tutulur karnınızı sırtınızı miğdenizi ağrıtırsınız kramplarla mücadele etmek kolay değl hiç birşey sizin kadar önemli olmasa gerek değilmi değişim başlasıııınnnnn
bak kuşum akşam fakir derken akşam nişasta karbonhidarat 0 sıfır olarak alınacak patates yememeliydin 1 dilim ekmeği de anladın sabah kavurma fikrini tuttum akrep bir ara lahmacun yiyordu kahvaltıda akreeeepppp nerde senin o lahmacunlu bol yeşillikli kahvaltılarııınnnn kuşum akşama dikkat et önce akşamı düzenle gerisi zamanla olur unutma akşam ekmek yok patates pilav makarna yüzük çorbası ne bileyim mantı yok hamur işi yok tamam
ben bir haftadır yapmıyorum kahvaltı simitle geçiştiriyorum kalkasım gelmiyor ama yarından tezi yok yapacam bu akşamdan evin işlerini bitirip cumartesi pazarı kendime ayıracammmm
hayırlı olsun kuşum başın sağ olsun ölümde bir düğünde derler bizim oralarda bir evden aynı anda ölü de çıkar düğün de yapılır kader nasip
allah sabırdan ayırmasın toprağı nur olsun

akrep33 ( 64 / / / %)
genic ( 57,3 / / / % )
bahiresemanur (74,7 /72,4 /2,3 /0,31% )
cceylin (67 // / % )
seldom ( 90,1 / / / % )
trabzonspor ( 92,8 / / / %)
aymudo ( 72,3/ / / % )

hesaplamayı gene karıştırmış olabilirim kızlar beynim zonkluyor düzenlerseniz eğer yanlış olmuşsa memnun olurum ...

akrep33 ( 64 / / / %)
genic ( 57,3 / / / % )
bahiresemanur (74,7 /72,4 /2,3 /3,08% )
cceylin (67 // / % )
seldom ( 90,1 / / / % )
trabzonspor ( 92,8 / 92,2 / 0,6 / 0,65%)
aymudo ( 72,3/ / / % )

Hadi kızlar kilo bildirim zamanıııııııııııııııııııııı

Sahur : 4 kasık pilav
1 buharda baget

iftar : 5 kasık pilav
4 kasık sulu kofte
cacık

2 lt su

spor yok

kitap : sancaktar dergisi
Allah kabul etsin canım..
Sabah güzel canım..Sabahını dilediğince zenginleştirebilirsin.. Yalnız ekmeği diğer öğünlerde kaldır menünden.. Mesela öğle ekmeği yerine bir köfte daha ekleyebilirsin.. Protein(köfte) kilo verdirir ama o bir dilim ekmek kilo almana neden olur..
Akşamı da daha fakirleştir canım.. Mesela fasulye salata yoğurt yeterli.. Patates hoop ertesi gün öğleye kaydır.. Yada sabaha.. Acıkıyorum diyosan ayran iç, tarçınlı süt iç.. Şekersiz çay iç, bol su iç.. Olmadı naneli sakız at ağzına ama akşam mideni doldurup vücudu hırpalama asla..

slm kızlar günaydın tempolu yorucu bir haftanın sonu bitsin artık bu hafta
bir bilseniz başıma gelenleri
günayyydıııınnnnn

Şşşşttt, şikayet yok.. Bize verilmiş hayatın daima şikayet eden isyancı kulları değil, her daim hamdeden şakir kulları olalım güzelim.. Olalımki güzel günler hızla yakınlaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…