bugun çok koşuşturmalı bir gün geçirdim çüzdanımı düşürmüşüm salona....bir sürü iş çıktı kafama:S neyseki işlerimi yoluna soktum
menum
saba: peynir zeytın 2 dlm ekmek
öğlen: peynir-zeytin-3 dlm ekmek-az reçel
akşam: peynri zeytin yazarmışım
patates haşlama
2 yk makarna salatası
1 simit
domates-salatalık
peynir
ara:2 tane bisküvi
3 çaatal pasta
kiraz....
bugun pasta gereksiz oldu....akrep söylediklrimde haklısın salata eklmm lazım...bu hafta kile veremezsem beni ne olur yollamayın yaaa
selam canlarım,
nişan bitti çok da güzel geçti Allaha şükür... lakin... nişandan döndüğümüz gece yogunbakımda olan babaannemden haber geldi, vefat etti...
nişanın oldugu sıralarda fenalaşmış ama bırakmamış kendini, akşama dogru da kaybetmişiz...
nur içinde yatsın pamuk babaannem yine giderayak yaptı bana torpilini üzmedi en sevdigi torununu.
memlekete gidip defnettik..
nişan vesilesiyle uzaklarda olan bir çok akraba da gelip babaanecigimi görmüştü, herkes gördü sonra da vefat etti işte
Bak canım Allah için şu menüne bak
Sabah tamam, öğle, sabahın ekleme yapılmış hali yani az daha zengin, akşamsa ohh maaşallah epey zengin üstelik akşam sonrası ara da dillere destan..
Üstüne üstlük beni takımdan atmayın diyosun..
Kuzucum takımda olsanda olmasanda kilo verme isteğini beynine yerleştiremedikten sonra bir ömür o yağlarla dolaşırsın..
Burda sadece birbirimize yardımcı oluyoruz..
Önce kendimize, sonra takımımıza karşı sorumluluklarımız var..
Takım ortalaması %30 un altına düşerse takım kapatılıyor, bizim yüzümüze diğer arkadaşlara da yazık oluyor..
Ben eminimki sen bunu istemezsin..
O yüzden;
Menülerini:
Sabah kral
Öğle memur
Akşam fakir
olarak düzenlersin..
Spor, su ve kitabı da ekleyerek, hem kilo verip hem takım sorumluluğunu yerine getirmiş olursun..
Anlaştıkmı canım
kuşum stress alarmı aldım senden de miğden de ne var ne kaçırdım ben :26::26::26:bu kaçıncı bugün bilmiyorum girip çıkmalarım. neyse sadede gelelim. oğluş çok şükür iyi bende iyiyim ama tuhaf olan şey şu ki yemek yiyemiyorum kızlar yok midem almıyor alırsa da kusuyorum. tam iyileşmedi sanırım mide dışarıdan herşey normal ama içerilerde bir yerlerde sıkıntı devam ediyor sanırsam.
koşturmaca devam kızlar.
strese girmeyin kızlar ben gibi tutulur karnınızı sırtınızı miğdenizi ağrıtırsınız kramplarla mücadele etmek kolay değl hiç birşey sizin kadar önemli olmasa gerek değilmi değişim başlasıııınnnnnpaylaşım alanını takip ediyorum bakalım öneriler ne zaman ankete dönüşecek onu bekliyorum.
ya ben bir şey söyleyecektim ama unuttum iyi mi :44::44::44: kafam karışık nedendir bilinmez..
bak kuşum akşam fakir derken akşam nişasta karbonhidarat 0 sıfır olarak alınacak patates yememeliydin 1 dilim ekmeği de anladın sabah kavurma fikrini tuttum akrep bir ara lahmacun yiyordu kahvaltıda akreeeepppp nerde senin o lahmacunlu bol yeşillikli kahvaltılarııınnnn kuşum akşama dikkat et önce akşamı düzenle gerisi zamanla olur unutma akşam ekmek yok patates pilav makarna yüzük çorbası ne bileyim mantı yok hamur işi yok tamamanlaştık akrepcim....çok haklısın...sporu heryere yürüyerek giderek hallettiğimi düşünüyorum tabi daha arttırmak lazım
bugun inşlh kitabada başlıcam benefşe diye bi kitap geçti elime onu okucam inşlh..
menum:
sabah: 2 dlm ekmek
peynir kavurma 2 yk
domates
salatalık
zeytin
öğlE:1 KÖFTE
domates salatalık
2 dlm ekmek
1 kutu ayran
ara: yok dışarlardaydım antrenman vardı yapmadım
akşam: 1 tabak fasulye
salata
2 yk patates
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
ara yok yarın tartı var hadi bakalım ne çıkar
ben bir haftadır yapmıyorum kahvaltı simitle geçiştiriyorum kalkasım gelmiyor ama yarından tezi yok yapacam bu akşamdan evin işlerini bitirip cumartesi pazarı kendime ayıracammmmşöyle ki sabahları kahvaltı yapamayan ben bu yaştan sonra kahvaltıya alışmaya çalışıyorum, kesinlikle hemfikirim ama yutamıyorum tam anlamıyla...yumurta da uzun saat tok tutuyor diye basıyorum kekik ve karabiberi öyle yiyorum yani ya da o beni yiyor :) ama haftasonları daha özenli oluyor...
allah kolaylık versin bitti gitti bile haftaya yatışa geçersin öğrenci milleti gidince inşallah :)
selam canlarım,
nişan bitti çok da güzel geçti Allaha şükür... lakin... nişandan döndüğümüz gece yogunbakımda olan babaannemden haber geldi, vefat etti...
nişanın oldugu sıralarda fenalaşmış ama bırakmamış kendini, akşama dogru da kaybetmişiz...
nur içinde yatsın pamuk babaannem yine giderayak yaptı bana torpilini üzmedi en sevdigi torununu.
memlekete gidip defnettik..
nişan vesilesiyle uzaklarda olan bir çok akraba da gelip babaanecigimi görmüştü, herkes gördü sonra da vefat etti işte
Allah kabul etsin canım..Sahur : 4 kasık pilav
1 buharda baget
iftar : 5 kasık pilav
4 kasık sulu kofte
cacık
2 lt su
spor yok
kitap : sancaktar dergisi
Sabah güzel canım..Sabahını dilediğince zenginleştirebilirsin.. Yalnız ekmeği diğer öğünlerde kaldır menünden.. Mesela öğle ekmeği yerine bir köfte daha ekleyebilirsin.. Protein(köfte) kilo verdirir ama o bir dilim ekmek kilo almana neden olur..anlaştık akrepcim....çok haklısın...sporu heryere yürüyerek giderek hallettiğimi düşünüyorum tabi daha arttırmak lazım
bugun inşlh kitabada başlıcam benefşe diye bi kitap geçti elime onu okucam inşlh..
menum:
sabah: 2 dlm ekmek
peynir kavurma 2 yk
domates
salatalık
zeytin
öğlE:1 KÖFTE
domates salatalık
2 dlm ekmek
1 kutu ayran
ara: yok dışarlardaydım antrenman vardı yapmadım
akşam: 1 tabak fasulye
salata
2 yk patates
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
ara yok yarın tartı var hadi bakalım ne çıkar
slm kızlar günaydın tempolu yorucu bir haftanın sonu bitsin artık bu hafta
bir bilseniz başıma gelenleri
günayyydıııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?