Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok geçmiş olsun..çocuk iyi olsun da biz bir şekilde atlatırız inşallah...

bugün ben de orucum şuana kadar tüm koşturmacama rağmen gayet rahatım şükür..bugün şeker sıkıntısı çekmezsem mümkün olduğunca pazartesi-perşembe oruç tutcam, ramazana hazırlık :)

bu arada zayıflamak için oruca başlayıp, 7 yıldır bayramlar haricinde sürekli oruç olan adamın haberini izlediniz mi? ne sebat!! walla hayran kaldım azme!!

kızlar çok yoğunum bugün tüm okulu flamalarla donattım ekip kurduk ekiplerle yarın bahar şöleni var iş gene memurların ellerinden öptü yarında çok yoğunum protokol karşılanacak ikramda bulunulacak amir büyük bir ihtimalle mutfak ekibinin ve servis ekibinin organizasyonunu verecek bana ama başka bir görevde olabilir çok yoğun olduğum için giremedim zati bilgisayar başında da değildim bahçe düzenlemesi ile ilgileniyordum ...

şu 7 yıldır oruç tutan adam var ya artık böyle yaşıyor olduğu için zorlanmıyordur
gündüz yiyip içmiyor sabah ve öğlen yiyor aslında zor değil ama nefisimize dur demek o azgın köpekle baş etmek mesele

bugünki menüm
sabah 1 simit
ara kiraz
öğle
1 kase pirinçli çorba
3 yk pirinç pilavı
5/6 yk yeşil fasülye
1 porsiyon yoğurt
ara
kiraz
akşam ızgara tavuk
sarımsaklı bol yeşillik ve domates salatalıklı
patlıcan salatası
yoğurt
omega 3 kapsül

Sabah namazda kalkıp bir sepet ütü yaptım...akşam yemeğini de ayarladım..ödevleri de okudum...bereketli bir gün olacak insaallah...

Şşşştt asıl bu yazmicam sözüne kızarım..

Sen yaz belki sana cıss gibi gelen aslında sağlıklıdır canım..

Süpersin canım..Akşam dışarı çık yemeden dön gel..İnan ben de gurur duydum
kimsecikler yok ben bari sahip çıkayım takıma :) neme lazım istila mistila ederler falan

Menü güzel de yalnız şu süt reçelini çok merak ettim ben, nasıl bişii o?
Oh oh ohh MAŞAALLAH
Yalnız meyveleri akşam menü sonrası yemedik dimi şekercim..
Ayy ama nasıl imrendim çık ağaca kiraz topla
Orucunu da ALLAH kabul etsin canım..
Kuzu sen şu 1 saatlik iş yapma durumuna daha önce başlamamışmıydın
Bahire sen fururumm topuklarından Bana yapamam deyip full başlamışın resmen yağ yakıcı menülere..
Allahım bu kız bu hafta kesin yağlardan hafiflicek, piss gıcık
O batırığa da, batırık yapma azmine de bayıldım
Canımm çok geçmiş olsun, hem oğluşa hem sana.. Cumartesi bakınıp durduk bahirele ama seni göremedik..
Şimdi nasılsın peki?
Akrebin dikkatine ....

1. madde : bütün haftasonu aklımdaydın ama durumunu bilmediğim için aramadım. seni merak etmekteyim
2. madde : paylaşım alanına bir ara göz at tatlım ....
Tamam efemm
Ben netten baktım da 21 yıldır oruç tutan adam diye yazıyor..Aynısımı acaba? 155 kilodan 80 e düşmüş.
Ooo RABBİM kolaylık versin canım benim..Hadi bakalım selametle atlat bugünü de..
Menüler süper
Dünkü menüm

sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek

İftar : 3 biber dolması ( minik )
Cacık
3 lokma kek

1,5 lt su

100 ip atlama
Menüye bak kuş gibi Üstelik oruç halinde..Süpersin canım. Allah kabul etsin..
Sabah namazda kalkıp bir sepet ütü yaptım...akşam yemeğini de ayarladım..ödevleri de okudum...bereketli bir gün olacak insaallah...

MAŞAALLAH.. Kesinlikle bereketli bir gün..

bebeğim c.tesi ana baba günü gibiydi burası gelemedim o yüzden.

oğlan fena alerjileri azdı sol göz kapağı şiş ve kollarda kocaman kocaman kırmızılık akşam yine hastanedeydim ben bu halimle hazır gitmişken kendimde göründüm. kusma için ilaç verdi çabucak etkisi oldu bugün çok iyiyim ama ishal için aynı şey geçerli değil bağırsaklarım horon tepiyor her saat başı tuvalete gider ben. ama dün öğlenden beri birşey yemedim açlık da hissetmiyorum elimde su şişesi su içiyorum....

eğer cuma ya kadar dün sabahki ve bu sabahki kilo farkım devam ederse bilemiyorum yani cuma sabahki verdiğim kiloyu

2. fikir süper olmuş canım.. Kesinlikle takım performansını yükselticektir..
Takımlar ortalamalarını yüksek tutmak adına, kilo vermeye odaklı üyelerle dolu olacağına göre bu öneri çok geçerli olmayabilir.. Tabi burda takım kaptanlarına önemli bir görev düşüyor..

1. Öneri:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.(Önerinle hemfikirim.)

2. Öneri :
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. Ramazan ayı hariç olsun, çünkü hepimizin metabolizması aynı değil.. Yalnız Ramazan ayı kilo vermeyebilir ama almasında en azından iftarı ve sonrasını abartarak bünye daha fazla zorlanmaz..

3. Öneri:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın..Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur..

Kızlar paylaşımda geçen konuları buraya taşıdım sizler de okuyun..

Canım benim ya..Bir an önce iyileşir inş bebişin.. Seninkisi her köt ü olayın altında iyi bişii yakalamak sanırm..Bu hafta verirsin de haftaya almazsan asıl başarı bu olur canım

Mayıs ayı kilo verme tablosu​

307. Etap/ 308. Etap/ 309. Etap/ 310. Etap/ 311. Etap/ Verilen toplam kilo
akrep33 : (65,6 /64,7 64,4/ 64/ 1,6
genic : (57,5/ 57,4/ 57,3/ 57,3/ 0,2
bahiresemanur: 73,5/ 73,2/ 73,2/ 74,7/ -1,2
karabiber01: 70/ 68,8/ 68,5/ 68,5 / 1,5
cceylin: 66,8/ 66/ 66/ 67/ -0,2
seldom : 93 /92,8/ 90,5/ 90,1/ 2,9
Trabzonspor: 93/ 94/ 93,5/ 92,8/ 0,2
aymudo : 73,9/ 73,1/ 73,1/ 72,3/ 1,6

Arkadaşlar bundan sonra kilo vermeyi biraz daha ciddiye alalım diye yeni kurallarımız var..

1. Bir ay boyunca hiç kilo veremeyen diskalifiye oluyor..

2. Takımlar arası kilo verme ortalamamız da bundan sonra % 0,30 altına düşmüyor haberiniz olsun..

Bu da ne demek bundan sonra kilo almak yok...

Yukardaki tabloya göre tehlikede olan bahiresemanur ile cceylin..Tabi uygulama Haziran ayında geçerli olucak..

Son düzenleme:
uyyyy anamm bunlar nedir....desene iş ciddiye bindi ama olması gerwekşiydi şahsen bende bugun iyiysen yarın bozulma durumu oluyordu ...gunlar arasını geçtim sabah kahvaltım diyet şeklinde ise öğlen çozutuk oluyordu..

akrebim hafta sonu giremedim hiç birde kardeşim pcyi alıyor benden akşamları bende gunduz giremiyorum çok fazla yazamdım kaçgundur bugun menu gelecek yürüyüşlerede başaldım hiç olmazsa haziran 10 na kadar 90 olmayılıyım

Aylık kilo verme tablondan da belli zaten canım..Bir ileri bir geri durumlarındasın..
Hedefine bu şekilde ulaşamazsın..
Tabloya göre en iyilerimiz, seldom, aymudo ve karabiber...

Hadi kızlar göreyim sizi...
Ortalama yüzdemiz 0,30 un altına inmesin, hem takım kapanmasın hem de bizler hedeflerimize ulaşmış olalım..

kesinlikle süper fikir!! kiloda durma ya da belki sıradışı iniş çıkışlar olacaktır ama nihayetinde hepimizin ki aynı anda olmayacağından takım birliği bozulmamış olur...bir de sanki 2-3 kişi menü ve diyet bilgileri paylaşıyor gibi daha çok menü, hatta belki sağlıklı yiyecek tarifleri, paylaşılsa yeni fikirler geliştiririz..bazen diyet diye hep aynı beslendiğimizi farkediyorum..e benim gibi uzun vadeli planlar yapanlar için de en tehlikeli durum bu...sıkılmaktan korkuyorum açıkçası...

karamelize sşeker ve süt karışımı tadı olan (değişik versiyonları da var) çok güzel bir tad...amerikadayken çok tüketirdik daha çok ortadoğu mutfağına ait...burda hazır satılmıyor bildiğim kadarıyla ben de evde yapıyorum...dondurmalarda pastalarda sütlü tatlılarda falan da kullanılabilen basit ama lezzetli birşey

1 kg süte 1 bardak (ben daha az ve esmer şeker kullanıyorum) şeker ekleyip, kaynayınca 1 çay kaşığı karbonat koyup koyulaşmasını bekliyoruz..istersek kahve, kakao, farklı meyvelerde koyup çesitlendirebiliyoruz ama en güzeli sade olanı bana göre...

Canım benim ya..Bir an önce iyileşir inş bebişin.. Seninkisi her köt ü olayın altında iyi bişii yakalamak sanırm..Bu hafta verirsin de haftaya almazsan asıl başarı bu olur canım

inşallah tatlım bakalım akşama bir gideyim eve o zaman belli olacak durum. napiyim iyi düşünmeye çalışıyorum. yoksa moral olarak da iyi hissetmem lazım. evet canım hayırlısı diyorum o halde yarış başlasın ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…