kızlar selam c.tesi işteydim ama yoğunluktan uğrayamadım pek. kaan hastaydı haftasonu ishal ve kusma ile aldım c.tesi akşam acile götürdüm mikrobik bir durum yokmuş şükür ilaçlarda bugün çok daha iyi fakat sanırım virüsü bende kaptım bende bugün ayanı onun gibiyim allahım inşallah dayanabilirim.
Şşşştttamam tatlım birdaha olmaz:d
bugun çozuttum yazmasam anca ee yarında arkadaşıma davetiliyim ne yapcaz biz bu işleri yaa bakıyorum kimselerde yok....yazmıyam ben en iyisi yoksa kızacaksınız ....ama bol bol yürüdüm yani
Süpersin canım..Akşam dışarı çık yemeden dön gel..İnan ben de gurur duydumSabah : 3 kasık menemen
2 yeşil zeytin
2 lokma peynir
bol maydanoz
2 dlm ekmek
biberiyeli yeşilçay
ara : 1 minik kurabiye
öğle : 100 gr sade makarna
salata
200 gr sade kabuklu fırın patates
ara : 2 hurma
akşam : 1 kayısı
15 kiraz
3,5 lt şu
1 saat hafif yürüyüş
Akşam kizkulesine gittik ve ben birşey yemeden geri döndüm :) gururluyum mutluyum :)
kimsecikler yok ben bari sahip çıkayım takıma :) neme lazım istila mistila ederler falan
Menü güzel de yalnız şu süt reçelini çok merak ettim ben, nasıl bişii o?Sabah : 1 yumurta
2,5 dlm ekmek
2 çatal peynir
sogus ve bol maydanoz
biberiyeli yeşilçay
öğle : 4 kaşık kabak mucver fırın
2 etimek
cacık
ara : 10 fındık
akşam : peynirli domates ve tursulu sandviç
1 tatlı kaşığı süt reçeli
ara : 1 kayısı
15 kiraz
2,5 lt su
spor yok yattım tüm gün
kitap : fusion
Oh oh ohh MAŞAALLAHYorucu eğlenceli bir hafta sonu daha bitti..Bahçedeydik yine bir sürü iş yaptım.4 kiraz ağaçı var.hepside farklı büyüklükte ve biri bitiyor diğeri yetiyor...ağaca çıktım kirazları topladım dağıttım yine konu komşuya :)
Sabah :domates peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
Öğleatlıcan salatası:bahçeye kepek ekmeği götürmeyi unutmuşum çeyrek ekmek yedim
Akşam:semizotu yemeği yoğurt
sınırsız kiraz çağla erik:)
Yarın oruç günüm
Kuzu sen şu 1 saatlik iş yapma durumuna daha önce başlamamışmıydıngünayyyydııınnnn
kız bir hafta oldu sancıdan kramptan uykuda bile acıdan duramadım bilmiyormusun bu hafta sonu iyi geldi bana dinlendim boool boll ama cumartesi günü dinlendim pazar günü dip köşe mutfak yatakodam ve kıyafet odamı temizledim şimdi bugün sadece ardiye olarak kullandığım oda kaldı bugünde o biter hergün 1 saat temizlik modeline geri dönüyorum yanlış yaptım şöyle ki cumartesi dinlenip pazar yorulunca pazartesiye enerji biraz düştü cumartesi temizlik pazar dinlenseydim keşke diyorum şimdi kızlar olmuyo böyle hergün 1 saat temizliğe geri dönüyorum hergün işten eve gidince 1 saatimi temizliğe ayıracam hergün biryeri temizliyecem ki haftasonum benim olsun ...
Bahire sen fururumm topuklarındancumartesi menüm
sabah öğle bir oldu
2 haşlanmış yumurtaa
1 domates
1 omega 3 kapsül
akşam
batırıkk bolll nar ekşili boll yeşillikli
pazar menüm
sabah
2 haşlanmış yuumurta
1 domates
1 salatalık
1 omega 3 kapsül
öğle
balık
gavur dağı salatası
bol limonlu nar ekşili
akşam
patlıcan salatası 1 porsiyon
yoğurt 1 porsiyon
Canımm çok geçmiş olsun, hem oğluşa hem sana.. Cumartesi bakınıp durduk bahirele ama seni göremedik..kızlar selam c.tesi işteydim ama yoğunluktan uğrayamadım pek. kaan hastaydı haftasonu ishal ve kusma ile aldım c.tesi akşam acile götürdüm mikrobik bir durum yokmuş şükür ilaçlarda bugün çok daha iyi fakat sanırım virüsü bende kaptım bende bugün ayanı onun gibiyim allahım inşallah dayanabilirim.
Tamam efemmAkrebin dikkatine ....
1. madde : bütün haftasonu aklımdaydın ama durumunu bilmediğim için aramadım. seni merak etmekteyim
2. madde : paylaşım alanına bir ara göz at tatlım ....
Ben netten baktım da 21 yıldır oruç tutan adam diye yazıyor..Aynısımı acaba? 155 kilodan 80 e düşmüş.bugün ben de orucum şuana kadar tüm koşturmacama rağmen gayet rahatım şükür..bugün şeker sıkıntısı çekmezsem mümkün olduğunca pazartesi-perşembe oruç tutcam, ramazana hazırlık :)
bu arada zayıflamak için oruca başlayıp, 7 yıldır bayramlar haricinde sürekli oruç olan adamın haberini izlediniz mi? ne sebat!! walla hayran kaldım azme!!
Ooo RABBİM kolaylık versin canım benim..Hadi bakalım selametle atlat bugünü de..kızlar çok yoğunum bugün tüm okulu flamalarla donattım ekip kurduk ekiplerle yarın bahar şöleni var iş gene memurların ellerinden öptü yarında çok yoğunum protokol karşılanacak ikramda bulunulacak amir büyük bir ihtimalle mutfak ekibinin ve servis ekibinin organizasyonunu verecek bana ama başka bir görevde olabilir çok yoğun olduğum için giremedim zati bilgisayar başında da değildim bahçe düzenlemesi ile ilgileniyordum ...
Menüler süperbugünki menüm
sabah 1 simit
ara kiraz
öğle
1 kase pirinçli çorba
3 yk pirinç pilavı
5/6 yk yeşil fasülye
1 porsiyon yoğurt
ara
kiraz
akşam ızgara tavuk
sarımsaklı bol yeşillik ve domates salatalıklı
patlıcan salatası
yoğurt
omega 3 kapsül
Menüye bak kuş gibiDünkü menüm
sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek
İftar : 3 biber dolması ( minik )
Cacık
3 lokma kek
1,5 lt su
100 ip atlama
Sabah namazda kalkıp bir sepet ütü yaptım...akşam yemeğini de ayarladım..ödevleri de okudum...bereketli bir gün olacak insaallah...
Şşşşttasıl bu yazmicam sözüne kızarım..
Sen yaz belki sana cıss gibi gelen aslında sağlıklıdır canım..
Süpersin canım..Akşam dışarı çık yemeden dön gel..İnan ben de gurur duydum
Menü güzel de yalnız şu süt reçelini çok merak ettim ben, nasıl bişii o?
Oh oh ohh MAŞAALLAH
Yalnız meyveleri akşam menü sonrası yemedik dimi şekercim..
Ayy ama nasıl imrendimçık ağaca kiraz topla
Orucunu da ALLAH kabul etsin canım..
Kuzu sen şu 1 saatlik iş yapma durumuna daha önce başlamamışmıydın
Bahire sen fururumm topuklarındanBana yapamam deyip full başlamışın resmen yağ yakıcı menülere..
Allahım bu kız bu hafta kesin yağlardan hafiflicek, piss gıcık
O batırığa da, batırık yapma azmine de bayıldım
Canımm çok geçmiş olsun, hem oğluşa hem sana.. Cumartesi bakınıp durduk bahirele ama seni göremedik..
Şimdi nasılsın peki?
Tamam efemm
Ben netten baktım da 21 yıldır oruç tutan adam diye yazıyor..Aynısımı acaba? 155 kilodan 80 e düşmüş.
Ooo RABBİM kolaylık versin canım benim..Hadi bakalım selametle atlat bugünü de..
Menüler süper
Menüye bak kuş gibiÜstelik oruç halinde..Süpersin canım. Allah kabul etsin..
MAŞAALLAH.. Kesinlikle bereketli bir gün..
2. fikir süper olmuş canım.. Kesinlikle takım performansını yükselticektir..ÖNEMLİ
%0,30 nedir?
60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25
Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.
Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.
Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.
310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6
Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.
Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;
1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
İlginize ve bilginize.
Takımlar ortalamalarını yüksek tutmak adına, kilo vermeye odaklı üyelerle dolu olacağına göre bu öneri çok geçerli olmayabilir.. Tabi burda takım kaptanlarına önemli bir görev düşüyor..Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:
Kendi adıma duyduğum bir rahatsızlık var.
Her nedense kendimi yükümlü hissetmek duygusuyla gelen her öneriyi tek başıma değerlendirmeye çalışıyorum. Dolayısı ile konular benim doğru/yanlış bulduklarımla kısıtlanıyor. Bu amaçladığım şey değil. Herkesin fikri değerli.
Sonuç olarak; standart bir form hazırlıyorum. Şu ana kadar öneride bulunanlar da bu forma önerilerini 1 veya 2 madde olarak, kısa ve net bir şekilde özetleyerek eklesinler. Listedeki önerilerde değişiklik yaparak da ekleyebilirsiniz.
Cumaya kadar formu oluşturalım. Sonra her takım toplu öneriler için evet/hayır oylamasını yaparlar. Haftaya Cuma da üzerinde çoğunluk sağlanmış bir öneri varsa uygulamaya başlanır. Ben kendi önerilerimle başlıyorum. Lütfen aşağıdaki bölümü kullanarak eklemelerinizi yapınız.
-------------------
ÖNERİ PAKETİ
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
Öneri 2:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
bebeğim c.tesi ana baba günü gibiydi burası gelemedim o yüzden.
oğlan fena alerjileri azdı sol göz kapağı şiş ve kollarda kocaman kocaman kırmızılık akşam yine hastanedeydim ben bu halimle hazır gitmişken kendimde göründüm. kusma için ilaç verdi çabucak etkisi oldu bugün çok iyiyim ama ishal için aynı şey geçerli değil bağırsaklarım horon tepiyorher saat başı tuvalete gider ben. ama dün öğlenden beri birşey yemedim açlık da hissetmiyorum elimde su şişesi su içiyorum....
eğer cuma ya kadar dün sabahki ve bu sabahki kilo farkım devam ederse bilemiyorum yani cuma sabahki verdiğim kiloyu
uyyyy anamm bunlar nedir....desene iş ciddiye bindi ama olması gerwekşiydi şahsen bende bugun iyiysen yarın bozulma durumu oluyordu ...gunlar arasını geçtim sabah kahvaltım diyet şeklinde ise öğlen çozutuk oluyordu..
akrebim hafta sonu giremedim hiç birde kardeşim pcyi alıyor benden akşamları bende gunduz giremiyorum çok fazla yazamdım kaçgundur bugun menu gelecek yürüyüşlerede başaldım hiç olmazsa haziran 10 na kadar 90 olmayılıyım
Mayıs ayı kilo verme tablosu
307. Etap/ 308. Etap/ 309. Etap/ 310. Etap/ 311. Etap/ Verilen toplam kilo
akrep33 : (65,6 /64,7 64,4/ 64/ 1,6
genic : (57,5/ 57,4/ 57,3/ 57,3/ 0,2
bahiresemanur: 73,5/ 73,2/ 73,2/ 74,7/ -1,2
karabiber01: 70/ 68,8/ 68,5/ 68,5 / 1,5
cceylin: 66,8/ 66/ 66/ 67/ -0,2
seldom : 93 /92,8/ 90,5/ 90,1/ 2,9
Trabzonspor: 93/ 94/ 93,5/ 92,8/ 0,2
aymudo : 73,9/ 73,1/ 73,1/ 72,3/ 1,6
Arkadaşlar bundan sonra kilo vermeyi biraz daha ciddiye alalım diye yeni kurallarımız var..
1. Bir ay boyunca hiç kilo veremeyen diskalifiye oluyor..
2. Takımlar arası kilo verme ortalamamız da bundan sonra % 0,30 altına düşmüyor haberiniz olsun..
Bu da ne demek bundan sonra kilo almak yok...
Yukardaki tabloya göre tehlikede olan bahiresemanur ile cceylin..Tabi uygulama Haziran ayında geçerli olucak..
Canım benim ya..Bir an önce iyileşir inş bebişin.. Seninkisi her köt ü olayın altında iyi bişii yakalamak sanırm..Bu hafta verirsin de haftaya almazsan asıl başarı bu olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?