• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar benim diyet kotu gidiyor. Oruc tutmasam kesin kilo alirdm.daha az once cips yedim:(diyete kafa veremiyorum tummm cisslari yemek istkyorum.bu gidisle kilo alip takimdan aticam.takima zarar vermek iste.iyorum.takimda atilirsam bi daha da donemiyoruz o yüzden kend istegi ile ayrilmak en iyisi.durun hemen arkamdan aglamayin.kendime iraz daha sans veriyorum.umarim diyeti toparlarim.
Bir de bi haftadir kulaklarimin icinde gicirti gibi sesler oluyor her zaman degil daha cok zabretmeye veya duymazdan gelmeye calisirken cocuklari o zaman oluyor. U da bana pskolojik dusundurugo.stre s caylarina ben de basliyim bari...
-bi de adimsayar aldim.gunluk 5000 civari haftasonu.15000e cikarttivim zaman kilo da veririm insallah...

Hemen pes etme 😞kendini abur cubura vereceğine ceviz fındık badem kuru üzüm kayısı incir meyveler yesen yoğurt yiyebilirsin ekmeksiz yemekler yiyebilirsin ama ölçülü olmalı o zaman zayıflatsın adımda yapıyormuşsun spor olarak bence kendini biraz abur cuburdan özellikle tuzlu ve yağlı şeylerden uzak tut bir süre zor olabilir ama alışacaksın dene bence internetten de bak çeşitli ara menüleri falan var onları seç kendine kilo vermen içinden ziyade sağlığın için yeme onları kendin evde hafif kekler kurabiyeler muhallebiler yap onlar daha faydalı olacaklardır

bu gece çok hasta oldum boğazım korkunç kulaklarım uğulduyor sesim travestiler gibi :/ gece boyu sıcak birşeyler içtim..sabah tabi oruç var daha kötü boğazım...kızımın sporuna gittik geldik, hafta içi için 3-5 yemek yapıp attım dolaba dondurucuya falan veeee geçtim yatışa..komşumun çocukları da var evde dedim ki ben çok hastayım sessizce oynayın beni üzmeyin :) az önce bi tepsi hazırlamışlar 1 kase yoğurt 1 muz ve 3-4 kurabiye bi de zencefilli bal yatağıma getirdiler beni iyi edeceklermiş :) orucum diyorum yok bir ısrar bir ısrar..tamam dedim siz tepsiyi mutfağa bırakın söz zamanı gelince sizin yemeklerinizi yicem :) ooo akşam yemeğim bile hazır yani :) zaten az önce güldüm halime, 6 biberden dolma doldurdum, 1 kabak+1 patatesten kabak çorbası yaptım, oynadım durdum evcilik gibi, meğer ben ne çok yiyormuşum eskiden be yaaa :) ben yemeyi bırakınca yemekler de yenmez oldu :)

Mercan köşk diye bir ot var onu nane limonla kaynatıp içebilrsin iyi geliyor annemde şuanda öyle ona içiriyorum baya baya kendine geldi

Kizlar benim diyet kotu gidiyor. Oruc tutmasam kesin kilo alirdm.daha az once cips yedim:(diyete kafa veremiyorum tummm cisslari yemek istkyorum.bu gidisle kilo alip takimdan aticam.takima zarar vermek iste.iyorum.takimda atilirsam bi daha da donemiyoruz o yüzden kend istegi ile ayrilmak en iyisi.durun hemen arkamdan aglamayin.kendime iraz daha sans veriyorum.umarim diyeti toparlarim.
Bir de bi haftadir kulaklarimin icinde gicirti gibi sesler oluyor her zaman degil daha cok zabretmeye veya duymazdan gelmeye calisirken cocuklari o zaman oluyor. U da bana pskolojik dusundurugo.stre s caylarina ben de basliyim bari...
-bi de adimsayar aldim.gunluk 5000 civari haftasonu.15000e cikarttivim zaman kilo da veririm insallah...

bu gece çok hasta oldum boğazım korkunç kulaklarım uğulduyor sesim travestiler gibi :/ gece boyu sıcak birşeyler içtim..sabah tabi oruç var daha kötü boğazım...kızımın sporuna gittik geldik, hafta içi için 3-5 yemek yapıp attım dolaba dondurucuya falan veeee geçtim yatışa..komşumun çocukları da var evde dedim ki ben çok hastayım sessizce oynayın beni üzmeyin :) az önce bi tepsi hazırlamışlar 1 kase yoğurt 1 muz ve 3-4 kurabiye bi de zencefilli bal yatağıma getirdiler beni iyi edeceklermiş :) orucum diyorum yok bir ısrar bir ısrar..tamam dedim siz tepsiyi mutfağa bırakın söz zamanı gelince sizin yemeklerinizi yicem :) ooo akşam yemeğim bile hazır yani :) zaten az önce güldüm halime, 6 biberden dolma doldurdum, 1 kabak+1 patatesten kabak çorbası yaptım, oynadım durdum evcilik gibi, meğer ben ne çok yiyormuşum eskiden be yaaa :) ben yemeyi bırakınca yemekler de yenmez oldu :)

Hedef sakın pes etme en çok istediğin aburcuburdan haftada bir kendini ödüllenidir bu sayede canın çok çekmeez :56:

Geçmiş olsun seldom sen borç orucu mu tutuyosun? :44:

Sporun çok güzelmiş ama asıl önemli olan kahvaltı olduğu için erkenden kahvaltını yap kesinlikle 10dan sonraya bırakma kahvaltını ne kadar açılırsan gün içinde o kadar çok yersin o yüzden kahvaltını yap öğle yemeği yeme akşam yemeği ye ama kahvaltıyı 10 dan önce muhakkak yap bence tabi bu ama herkes de kahvaltının önemini anlatıyor farkettiyseniz ben hiç bir öğünümü atlamam saatliyimdir

Canım keşke uyanabilsem çok deniyorum en erken 11 de uyanıyorum. :44: Bide yani bi tek ben yaşamıyorum herkes geç uyandığı için evde kahvaltı geç oluyor :14:

Canım keşke uyanabilsem çok deniyorum en erken 11 de uyanıyorum. :44: Bide yani bi tek ben yaşamıyorum herkes geç uyandığı için evde kahvaltı geç oluyor :14:

Bizim evde çok kalabalık geç kalkmak isterler ama kaldırıyorum 7.30-8 arası herkes kahvaltısını yapıyor yatmak isteyen yatıyor işe gidecek olan işe gidiyor işi olan işine bakıyor

Senin sözün evde geçiyor ama benimki geçmiyor :31:

Öbür türlü bu kadar kişiyle başedemem ki herkesstediğini yer bırakır mutfaktan çıkamam öyle 3 öğün yenir yiyen yer yemeyen diğer öğünü bekler ben ev işi yapmaktan çoğu zaman iki dk oturup kızımla oynuyamıyorum o yüzden herkes bilecek düzen bu uzun süremi aldı bu ama bu benim hemen olmadı canım

Yazalım sınırı asmayalım :)

İftar : yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak tavuk soslu makarna
bol limon ve sirkeli brokoli salatası

sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek
zeytin peynir
biberiyeli yeşil çay

bol zencefilli ot çöp ne bulursam icicem bugün :)

Dimp sormuştu sanırım, keffaret orucu tutuyorum...ara verme şansım yok yani...ama 25 falan kaldı galiba :)

SABAH : çay 2 tane krep domates salatalık biber roka maydanoz peynir dereotu

ARA: elmalı çeviz

ÖĞLEN: kapıska yoğurt salata

ARA: yoğurtlu kuru kayısı

AKŞAM: kapıska 2 yk bulgur pilavı yoğurt salata 4 yk barbunya

ARA: greyfurt

SPOR: evde adım bin

SIVI: 3litre su adaçayı kahveli süt yeşil çay

KİTAP: Kur'an-ı kerim çevşen sözler bin tane ayetel kürsi yüz salavat

kızlar merhaba annemi yatırdık bugun yarın ameliyata alacaklar dualarınız esirgemeyin ne olur:( kanı düşükmüş 2 ünite kan verecekelr bu hafta sorumuluklarım çok fazla kızım benşmle gelecek salona kardeşimi okula getirme işi yemek temizlk bulaşık...annem yaa ne cok yardımcı oluyordu bizee allah basımızdan ayırmasın onu...dua edin lütfen..:(

gelelim kilo durumuna su bi kaç gun cozuttum gerçekten...bugun tartıldım 90,500 geldim dikkat edemiyorum 2.500 almısım nasıl oldu sastım:(
ne yapsam kendimi kontrol edemiyorum bugun makarna yedim mısır patlagı yedim:( ne yapacam yaaaa:(((

kızlar merhaba annemi yatırdık bugun yarın ameliyata alacaklar dualarınız esirgemeyin ne olur:( kanı düşükmüş 2 ünite kan verecekelr bu hafta sorumuluklarım çok fazla kızım benşmle gelecek salona kardeşimi okula getirme işi yemek temizlk bulaşık...annem yaa ne cok yardımcı oluyordu bizee allah basımızdan ayırmasın onu...dua edin lütfen..:(

Çok geçmiş olsun canım dualarımız annem için şimdi dua etmiştim anneniçinde dua ediyorum canım Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah çok kolay geçer ve çok çabuk iyileşir canım tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım..Minikleride çoksevdim yaa, prenseside öp yerime:16:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hayırdır ne amelyatı ??
gelelim kilo durumuna su bi kaç gun cozuttum gerçekten...bugun tartıldım 90,500 geldim dikkat edemiyorum 2.500 almısım nasıl oldu sastım:(
ne yapsam kendimi kontrol edemiyorum bugun makarna yedim mısır patlagı yedim:( ne yapacam yaaaa:(((
Tatlım biz ne yaparsak kendimize yaparız..Hadi bırak bu boşboğazlığı ve lütfen dikkat et kendine..
Hedef bu sözüm sanada canım..İsteyince ikinizde çok güzel veriyosunuz ve lütfen isteyin artık şu kilo vermeyi:13:

Çok geçmiş olsun canım dualarımız annem için şimdi dua etmiştim anneniçinde dua ediyorum canım Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah çok kolay geçer ve çok çabuk iyileşir canım tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım..Minikleride çoksevdim yaa, prenseside öp yerime:16:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hayırdır ne amelyatı ??

Tatlım biz ne yaparsak kendimize yaparız..Hadi bırak bu boşboğazlığı ve lütfen dikkat et kendine..
Hedef bu sözüm sanada canım..İsteyince ikinizde çok güzel veriyosunuz ve lütfen isteyin artık şu kilo vermeyi:13:

Sagolun arkadaşlar annm rahim ameliyati olacak gece hic uyumadim canim annem:((allh tez zamanda sifasini versin insalh

essu_1360569898198.jpg

Senin sözün evde geçiyor ama benimki geçmiyor :31:

Dimp sabah tek başına kahvaltı yapmana kimse kızmaz her helde?
Problem olmaz da hadi oldu veya üşendin diyelim sabah kalk git mutfağa 1 bardak süt veya sütlü kahve iç vücut yakmaya başlasın...

günaydın kızlar, haftasonu okuyamadığım mesajlarınızı okuyacağım birazdan.
Dün ruitin haftasonu 5000 adım attığımı tespit eetim bu gün de adımsayar belimde hafta içini tespit etmiş olacağım şimdiden haftasonua göre daha az aktif olduğum belli oldu:( sonraki hedef 15.000 adımı tamamlamak olacak inşallah.

Sabah çok geç kalktık ve işe de geç geldim. kahvaltı için eşim mantar kavurmuş.

2 yk mantar kavurma+4 yk sütlaç :P

Masada sütlaç kalmış yendi gitti...
durun bi ara öğün yapiim aklıma gelmişken...inşallah diyet olacak bu gün...

canım çok geçmiş olsun...allah şifa versin inşallah..

Muhtemelen stresten yemeye vurmussundur kendini...leblebi bulundur hep cebinde işe yarar belki..

Tamam canım ama sen yinede sabah erkenden yazmaya çalış kilonu..

Bu turşu kavurma nedir canım yaa :26::26:

Peynire alkış :46::46: :9:

İlgi derken ??
Tatlım sen kendini tanıtırmısın takıma, takım seni tanımıyor, biraz daha kaynaş arkadaşlarla istediğin ilgiyi eminim göreceksin o zaman.

Canım evde zıpla hareket halinde ol en azından akşamları ölçüyü kaçırma ve bol sıvı al, yap bişeyler kilo alma yani..

Nedenmi sabitim?
Aslında o kadar çok koşturma, hareket halindeyimki sanırım yemek ölçüleri ile alakalı, birde bağırsaklarım kaç haftadır düzenli değil bu konu epey sıkıntı veriyor bana..benim bağırsaklar durunca, kilo vermem de duruyor..
Yani özetle ben de meraktayım sabit halimi..Tartıyı haftalık kullanıyorum artık çok gıcık bir durum çünkü aynı rakamı görmek..
Ben de senin sormana tuhaf oldum zuzum, cezayı yiyncemi merak ettin benim sabit kalmamı :27:

turşu kavurmasını ben de karadenizde öğrendim duyardım fasulye turşusunun kavrulduğunu ama hiç görmemiştim. burada kermeslerde bile turşu kavurması satılıyor:1: kadınların günlerinde, balık restoranlarında falan baş köşededir kendisi.
soğanı yağda öldürüp içine turşuyu doğrayıp atıyorsun onu da öldürüyorsun çoğu zaman tuz eklemeue gerek kalmıyor. afiyet olsun...
-Salça da eklenebiliyor...
-her türlü turşudan yapılabilir. balık restoranlarında genelde karışık turşu kavurması oluyor. şimdi kış mevsiminde buzzzz gibi turşu koysalar önümüze yenmez ama bu şekilde yeniyor.
-iç anadoluda da pancar sapı turşusu bu şekilde pişiriliyormuş onu da yeni öğrendim.

Dünkü menüm;
Sabah (öğln) Birazcık ekmekle menemene bandım bide yoğurda (çok az yedim aslında Sabah normal akşam az yenmeli ama canım istemiodu :50: )
20 dk mezdeke açıp zıpır zıpır oynadım bayaa ter attım :32:
Ara: meyve tabağı hazırladım kivi portakal hurma :3:
Akşam: kardeşim patates kızartması diye tutturdu annemde ben diyet yapıyorum diye diyet tarzı bi patates kızartması yaptı (dün anlatmıştım) ondan küçük bi tabak dolusu yedim :51:
Sonra biraz sindirim diye kalktım hopladım zırladım (jumping jack) yaptım baktım ısındım hazır ısınmışken bi kaç hareket yapim dedim squat'tan başladım mekik yarım mekik bacak hareketleri bel hareketleri vs. vs. bi yarım saat de o sürdü toplam 40 dk spor etti (hesapta hareket filan yoktu içimden geldi :37: )

ooooooooh spor da süper

Merhabalar. Ben Gamze 19 yaşındayım 1.64 boyunda ve 80 kiloyum.
Çocukluğumda okula başlamadan once zayıf bir kızdım daha doğrusu ne zaman sabahçı oldum o zaman kilo almaya başladım Sabah erkenden kalkar hiç bir şey yiyemezdim ama öğlen eve gelince bi ekmek 2 yumurta başka kahvaltıda ne var ne yok silip süpürürdüm sonrada erken kalktığım için uykum gelir uyurdum ee tabi uyuynca yediklerimin hepsii yağ oldu ortaokulun sonlarına doğru 65 oldum sınıfımdaki kızlar 50 yi bile geçmiyoduu bu bole orta okula kadar kilomu korudum nasıl korudum onada şimdi hayret ediyorum neysee gelelim liseyee.. liseye gelince .. ilk aşklar genelde lisede başlar tabi ilk ayrılıklarda.. bende her ikisini yaşayan cook cook duygusal bi dönemden geçerken çikolatayla tanıştım Neymiş efenim çikolata mutluluk veriyomuş ee o zaman çikolata yiyince aşk acısıda azalır demi kendimi ve beynimi buna gerçekten inandırmış biri olarak günde 2-3 bool sütlüsünden (bari bitter yeseymişim..) hop hop indirdim mideye lise biterken 75 kilo oldum. Lise bitti sağlık meslek okuduğğmdan üniversiteden once hemşirelik olan mesleğimi yapaym dedm ilçede yaşadğmdan ilçede özel hastane olmadığndan(çünkü atanamamıştm) Antepe gittim işe başladım ve ilk kez ailemden ayrı tanımadğm insanlarla hastane lojmanında kaldım.. özel hastane olunca lojmandada kimse size karışmıyor hiç kimseye karışmıyorlar.. kimsenin belli bi düzeni yok biri nöbette biri odasında biri bilmem nerde.. mutfakta isteyen istediği zaman kendine (sadece kendine yemek yapıyor) düşünsenize sadece kendi kendine yemek yapıp kimse olmadan yemek yemek hep ailesiyle yemek yiyen bi insan için ne kadar saçma bi durum bide sadece kendine yemek yapmaya üşeniyor insan.. durum böyle olunca açmı kalıcaktım? Tabi ki hayır Biricik aşkım çikolata ve onun arkadaşları (hele bide ilik defa para kazanıyosunuz) benim her öğün yemeklerim oldu. Bide lojmann önünde bim vardı değmeyin keyfime her gün giderr kocaa bir poşet çikolata kek cips pasta nee bulursam doldurur o günki stoğumu hazırlar afiyetle yerdim. (sonradan hesapladımda günlük 6000'e yakın kalori almışım buna ragmen az kilo almışım ) böyle böyle bi 5 ay geçirdim antepte. Sonra ben hala kendimi 75 sanarken eczade ilaç alırken acı gerçekle yüzleştim. ,80 kilo olmuşum ! neyse başka sebeplerden ötürü antalyadaki bi hastanede işe başladım inanırmısınız herşeyee engel bu kilolar eğlenmenize sosyal olmanıza rahat yürümenize ..bide antalyadaki sosyetik güzel vücütlu hemşirelerin yanındaysanız psikolojinzi tamamen alt üst etmeye yetiyor.. Allah 'a şükür ailemin yanında olmasından dolayı en azından abur cubur yerine her öğün yemek yemeye başladım tabii aylar sonar güzel yemekler olunca kilo filan veremedim ama almadığımada şükrettim. Bu arada diyetisyene de gittim bi kaç tahlil istedi ve bende insulin direnci çıktı :( annemde ve annannemde diyabet hastası olduğundan bide şekerime baktırayım dedim ee tabi oda yüksek çıktı ve metformin ilacı kullanmya başladım doktorum kilo verirsem şekerimin ve direncimin normale bineceğini söledi ve zayıflamak artık bir gereklilik olduuu
Kaç atama geldi geçti ben atanamadım sonra kafaya bir şeyler dank etti(hastaneylede pek anlaşamamaıştık) atanamazsam hep özel hastanelerdemi sürüneceğim? o zaman memlekete dönmeye karar verdk ha bu arada Kahramanmaraşlıyım :) 3 ay once eve döndüm ve ders çalışmaya başladım. Bu arada kilo vermeyede karar verdm ama etrafm hep zayıf çiroz kızlar olunca beni anlayan pek yok... Gruba katılmak istememin birinci nedeni bu ikinci nedenine gelirsek bu zamana kadar hep bir şeyleri kazanmaya çalıştım mesela ortaokulda 3 arkadaş hep yarışırdık o yüzden sürekli azimle çalışırdım. sağlık meslekte kim en çok iğne yapacak (enjeksiyon) yarışmasına girerdim hastanede işe başladığmda yine bir arkadaşım vardı en çok kim nöbete kalıcak diye onunlada yarışmıştım tüm bu yarışmalarda gerçektende çoğu kez birinci olmayı başarmıştım.. neyse çok uzattım çok yoprdum size :) Kilo vermek içinde yarışmak istiyorum! beni takıma alırsanız azim ve sabırla çalışacağımı ve size iyi bir arkadaş,dost,kardeş vs vs. olacağıma söz veriyorum yazımı okuyan ve bana yardım etmek isteyen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

kızlr bu yazımı okursanız bni daha yakndn tanırsnız...

seni tanıdığıma memnuın oldum. gamze yaşın çççok güçük hala ergenlik çağında sayılırsın yani metabolizman ömrün boyunca hiç bi daha bu kadar hızlı olmayacak. 6000 kalori yiyip da az bile kilo almışım demen bu yüzden. ben de geçmişe baktığımda az bile kilo almışım diyorum. üniversite 1. sınıfta yani senin yaşındayken 2 ekmek arası biri tavuk döner diğeri arnavut ciğeri yiyebilmiştim:( sonra tabi uyku bastırıp uyumuştum...1 ekmek rası normaldi o zamanlar bana gene de 54-55 civarındaydım ne zamanki metab. yavşladı kilo almaya başladım.
Senin gibi benim de başımın belası bimdi, her gün okul çıkışı bime uğrar çukulata falan alır yurtta yerdim. ama 4 yıl boyunca okula giderken 4 defa dolmuşa binmemişimdir...günde 1 saat okula git gel yürüyüşüm muhakkak verdi en az 1 saat...eee işte vücut yakıyordu, bi de genölik ateşi vardı kıpır kıpırdık...

Kısa süreli de olsa lojman hayatı ben de yaşadım hakketen gıcık bi durumdu kim kime dum duma...

Yalnız yadıklarına iyi bak orta okulda sabahçı olduğumda kilo almaya başladım diyorsun ve haaala aynı yerdesin:47:Sabah kahvaltı yok, öğlen omini gırtlak:19:

Bak canım yarışçı bir kişiliğin var muhakkak kilo vermeyi de başaracaksın bu arada atanacaksın da...ama doğru alışkanlıklar kazanmak en güzeli. bu kilo işini sen daha fazla büyümeden hallediyoruz , inşallah, ok:34:

arkadaşlar kusurabakman dün yazamadım çünkü dayım ameliyat oldu hastanede gün boyu yanındaydım

çok geçmiş olsun

allah şifa versin tekrardan.
trabzonspor ve siyahbeyaz ve ben apayrı bir grubuz adeta, yemek yemek için bahanesi olanlar grubu:37: evet evet bizim kilo almak için bahanelerimiz var:17:

Back
X