-biz yeni arkadaşlara alışana kadar kaptan yeni üye çağırmasa değil mi ambu

yeni üyeleri elimizde zor tutuyoruz değil mi bi de yeniyim diyim kilo veremeyenler de var, eskiler zaten fena
-m1986 evet haftasonu genel olarak kötüydük,ama toparlıyorus. ben şahsım adına toparladığımı iddia edebilirim

-seldom yazıyı okudum ama ben mi anlamadım yağ oranı önemli değil demiyodu

aslında bki ve ideal ağırlık önemsiz derken bir nevi 'kaç kilo olduğun değil vücut komposizyonun önemlidir'' denmek istenmiyor mu?
- evet dün karataycı gibiydim.pişman değilim iyi ki yemişim onları

. geçen hafta en son abarrtıklarım karbonhidratlar olunca dün sabah onları bıraktım baktım karatay gibi oldu beslenmem, yanlarına ceviz fındık mı başlasam diyordum ki bu tarz bi kaç gün sürünce akabinde cevizlerein fındıkların miktarı abartıya kaçıyor. bi arkadaş son 2 hafta sınırsız fındık yiye yiye 2 kg almış gelmiş ben de fındık paketini açmaya korktum.
-m1986 hamilleik konusunda seldoma katılıyorum ( her ne kadar son günlerde kendisi zayıflama karşıtı olsa da

)
sen sağlıklı beslenmene devam et. kilo versen de çocuğun bu dönemde olumsuz etkilenmez. bana doktorum ilk 16 hafta kilo almana gerek yok demişti. hatta çok şiddetli kusmaları falan olanlar 4-5 kilo veriyo ama bebek anneden gıda aldığı için ilk 3-4 ay olumsuız etkilenmiyor.
eğer gebelik düşünüyorsan folik asit başla şimdiden. hamileliğin ilk 3 ayında veriliyor ama mide bulantısı olduğunda bu vitamin mideyi de yaktığı için ilk aylarda kullanımı zor oluyor. şimdidien kullanırsan depoların dolmaya başlar. zaten gebelik düşünen kadınlara 3 ay öncesinden folik asit başlanıyor. aile hekimine danışabilirsin.
bir tavsiye daha
1. gün 2ceviz
2. gün 5 fındık
3. gün 6 badem.
folik ast, magnezyum ve çinko ve w3 için. ilaç niyetine sayı ile tama mı tatlım

ceviz fındık bademi böööyle aralarında dönüştüre dönüştüre ye.
yürüyüşlere ara verme