Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet malesef bugun ise gittim oglum annrmdeydi o yuzden azcik ispanak yedim simdide sirkeli su iciyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar iyi akşamlar öyle yorgunumki bu 19 mayıs çalışmaları beni öldürecek
evde büyük temizliğe hazırlanıyorum bu daha temizlik değil yani:)
güya spor yapacaktım ama daha çok yoruluyorum valla

menüm sabah
domates salatalık peynir 5 zeytin
ara
speacel k nın krakeri
yeşil elma
öğlen
6-7 sarma
ara
yarım kurabiye
ara
tahinli pide
akşam
pilav üstü barbunya yoğurt

ya kızlar midem çok kötü 2 gündür şişlik ve yanma gibi tuhaf bişey bide gnzimd yanma var

Son düzenleme:
Yaa ben kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. İştahım açıldı. Çok kötü oldum. Biri beni gaza getirsin. Ya da bi şeyler desin ne biliyim işte. Çok kötü hissediyorum :( :( :( :( :(

Yaa ben kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. İştahım açıldı. Çok kötü oldum. Biri beni gaza getirsin. Ya da bi şeyler desin ne biliyim işte. Çok kötü hissediyorum :( :( :( :( :(

Hemen git başarı öykülerini oku canım yada birincilerin sayfasına git, hadi çabukkk :10:

Şimdi çok önemli bir sorunum var :) bugün kızımın okulunda imza günü vardı o da bir kitap almış, çocuklar için yemek tarifleri var içinde...ilk tarifi bir heves yaptılar, acuka, ama var ya süper ötesi oldu yok böyle bir koku...parmagimin ucuyla baktım tam benlik acılı sarimsakli falan...ama menüde yok :( sabah da yiyemem sarımsak kokar yarın akşama da çok var ama yaaaaa :( yiyemem yiyemem o zaman yazayim da mızıklanayim azıcık çok fenayım çok :( hani sizin tatlı krizinden yaşıyorum şu an...gemileri yakmamak için namazı uzatıp kazalar kıldım birsürü unutayim diye...yok ne mümkün!! Yemicem yiyemem yemiyorum :/

Ay merak ettim yedin mi.

Misafirler icin hazirliklarda tamamlandi toz alindi ama ev supurulemiyor herkes uyuyor...bu sunnet muhabbeti beni zorluyor hala kaldiki haziranda sunnet yemegi olucak sonra mevludu olucak elbisemide aldim icine giremiycem diye odum kopuyor plates zaten bu kosusturmada yalan oldu haftada 3 gun yuruyus oluyorda en azindan oradan yirtiyorumdur insallah ...isin icine tatli girdigi zaman hic kilo verilmiyor...hamurisi ve tatlilarin hepsi birer imtahan adeta ikisinide cok seven ben abartmadan yiyorum yalan yok vallahi biri cikip beni de fircalasin dibe vurdun 13 gundur..

çocuk var mıydı?

hayırlı olsun:46: eşin de hemen işi buldu maşallah:nazar: Allah hayırlsını nasip etsin.

sağlıklı beslenmeye devam yani:emir_bebek:

evet canım bizim herif bulunduğu sektörde hemen iş bulur hatta ayrıldığını duyanlar aradı gel bizde çalış diye ama kendisi bir haftadır kendimi işimi kurucam diye yattı kalktı sonra vazgeçti çalışmaya başladı hayırlısı bakalım

malesef yok henüz :emir_bebek: :5:

en büyük hayalim :49: olmak.

hayirlisi insallah..

allahım en kısa zaman nasip etsin canım bol bol çalışın:1::1:

Şimdi çok önemli bir sorunum var :) bugün kızımın okulunda imza günü vardı o da bir kitap almış, çocuklar için yemek tarifleri var içinde...ilk tarifi bir heves yaptılar, acuka, ama var ya süper ötesi oldu yok böyle bir koku...parmagimin ucuyla baktım tam benlik acılı sarimsakli falan...ama menüde yok :( sabah da yiyemem sarımsak kokar yarın akşama da çok var ama yaaaaa :( yiyemem yiyemem o zaman yazayim da mızıklanayim azıcık çok fenayım çok :( hani sizin tatlı krizinden yaşıyorum şu an...gemileri yakmamak için namazı uzatıp kazalar kıldım birsürü unutayim diye...yok ne mümkün!! Yemicem yiyemem yemiyorum :/

kuzum benim dondurma isteyen çocuklara benzedin şimdi ben olsam azıcıkta olsa yerim iradene hayranım

menüm sabah
ara
speacel k nın krakeri
yeşil elma
öğlen
6-7 sarma
ara
yarım kurabiye
ara
tahinli pide
akşam

ya kızlar midem çok kötü 2 gündür şişlik ve yanma gibi tuhaf bişey bide gnzimd yanma var
geçmiş olsun canım dikkat et kendine asitli,bol yağlı şeyler yeme

Ay merak ettim yedin mi.

Yermiyim hiiic yemedim tabi :) ama sabah 5te yedim kalkınca kokusu geçmiştir bu saate :) bi kere menünün dışına çıkarsam normalize eder hep çıkarım o yüzden zincirleri kirmiyorum..

Misafirler icin hazirliklarda tamamlandi toz alindi ama ev supurulemiyor herkes uyuyor...bu sunnet muhabbeti beni zorluyor hala kaldiki haziranda sunnet yemegi olucak sonra mevludu olucak elbisemide aldim icine giremiycem diye odum kopuyor plates zaten bu kosusturmada yalan oldu haftada 3 gun yuruyus oluyorda en azindan oradan yirtiyorumdur insallah ...isin icine tatli girdigi zaman hic kilo verilmiyor...hamurisi ve tatlilarin hepsi birer imtahan adeta ikisinide cok seven ben abartmadan yiyorum yalan yok vallahi biri cikip beni de fircalasin dibe vurdun 13 gundur..

Elbiseyi aldin bir de :) patlar matlar sunnette tarihe geçersin walla :)

Gunaydinlaaaaar :)

Burada hava süper e doğal olarak ben de süperim :)

Dünkü deneyimden sonra menü yazmanın benim kurtuluş yolum olduğunu anladım :)

Menü :

Sabahın 5inde : 1 dlm acukali ekmek :)

Kahvalti : 2 dlm ekmek
Kavrulmuş salcali soğan :) bu ne şimdi?? Akşam yemeği için kavurduğum harç :)
1 dlm peynir

Öğle : 1 tabak kurufasulye
Salata

Akşam : 1 tabak kurufasulye
4 yk pilav
Yoğurt

Bu yıl ilk kez kuru fasulye pişirdim..dede geldi menüler renklendi..

Su çok içemem dışardayım tüm gün...

Yermiyim hiiic yemedim tabi :) ama sabah 5te yedim kalkınca kokusu geçmiştir bu saate :) bi kere menünün dışına çıkarsam normalize eder hep çıkarım o yüzden zincirleri kirmiyorum..

Elbiseyi aldin bir de :) patlar matlar sunnette tarihe geçersin walla :)

Ay vallahi haklisin rabbim korusun seldom ya hep korkmusumdur bu elbise olayindan yarin tartilip kendime bu haftayi ceza haftasi yapicam nede olsa uzun bir sefa doneminden cikmis olucam...guzel bi kosusturma insallah hersey guzel olur yaz gelince kilo vericegim bu her sene boyle oluyor cunku ....rabbim hrpimize saglik nasip etsin herkese guzel bi gun olsun...

Sabah kalkinca su icildi ev tekrar toplandi kahvalti canim hic istemiyor artik zorlada olsa yapicam artik....1 dilum ekmek 1 dilum peynir ve salatalikla oglen en zor bolum bu benim icin ama et ve kucuk bi borekle gecistiricem insallah aksama bezelye yemegim var...

malesef yok henüz :emir_bebek: :5:

en büyük hayalim :49: olmak.

hayirlisi insallah..
hayırlısı ile inşallah o da olur canım. ben seni tanımak için sordum. evli olduğunu da yeni anlamış bulunmaktayım. gelince tanıtım yazmıştınız ama tekrar sorucam çalışıyor muydun?

Bugun tekrar vasladim elfezginin listelerine.yoksa ipin ucunu iyice kacircam.istahim bir acik ki sormayin
dun aksam sporumu yaptim bir saaat.bugun yine var.bir de ciktim 30 dk yurudum dun de yurumustum.

Sabah 1 kk peynir.1 dilim ekmek.1 elma
ara 5 adet diyet biskuvi
ogle ve aksam 4 yk yulaf.1 sb sut su karisimi.1 elma rendesi.4 cilek
ara 1 elma 5 badem
ara tost
ben de listelere başlamalıyım...
ben dun aksamki menumu yaziyim
iftar biraz borek tulum peyniri yesil cay 6 zeytin bir salatalik uc minik kurabiye
ara gazoz
sahur bir muz bir kase nesfit bir yumurta
simdiki iftar taze fasulye yannina neler eklerim bilmem
spor yok malesef anca ev isine gucum yetiyo.kitap hiccc yok.bu aralar cok yoruluyorum
maşallah oruca devam ediyorsun.

Sabah yarim simit oglen 1 dilim ekmek ayran tavuk sis ikindi cay 3 kurabiye minicik aksam ispanak olabilir yarin yine misafir var hazirlik yapicam off off raydan cikmis tren gibiyim yarim saat yuruyus var...hepside bu kadar...

ben de raydan çıktım ufff...sabaha karşı rüyamda bile pide yediğimi görüyordum:17:ama yiyemedim, kendimi hayal ettiği şeyi yiyememiş seldom gibi hissediyorum:52:hayır olsun inşallah

ah canıııııııııım çok zor durum, senin kız başına iş açmaya devam edecek:23:

menüm sabah
ara
speacel k nın krakeri
yeşil elma
öğlen
6-7 sarma
ara
yarım kurabiye
ara
tahinli pide
akşam

hemen sende gargara sprey bişeyler yap. hiç bişey yapamazsan tuzlu su ile gargara yap. geçen gün bu tarz önlemlerden bahsettik gece 10da yattım 1de kalktım ki boğazım ağrıyor ağız spreyi burun spreyi derken sabaha boğaz ağrısı kalmadı. amaaa o gün bu gündür fena halde gribim. 2gündür burnum çeşme gibi akıyordu, bugün sesim kısık biraz inşallah iyileşiyorum. dün gece paso yatıp dinlemenin etkisi belki de...

Hemen git başarı öykülerini oku canım yada birincilerin sayfasına git, hadi çabukkk :10:

son zamanlarda yeni başarı öyküüsü de yok ki:19: koskaca türkiyenin kk foruma yeni eklenen başarı öyküsü o kadar az ki...demek ki bu iş zor.

menüler kaç gündür rezildi. dün akşam kıymalı makrna yedik misal...
bu sabah düzeltmişken az biraz menümü yazayım.

Sabah: 1,5 yumurta tavada, 1 lokma ekmek

meleklerimmm günaydın bugün iyiyim çok şükür iyi temennileriniz için teşekkür ederim
sabah
1 kase nesfit
ara
speacial k kraker
ara
yeşil elma
akşam konusunda bir fikrim yok çünkü evde yemekte yok yemeklikte bakalım bizim bey ne alıup gelecek ona göre yazarım

bugun oruc tutmadim.dun cocuklara cok sinir yaptim heralde acliktan dedim ama yokkkkk degilmis ufak olanin gicikligindanmis.bugun sarelle yedimde ne oldu gene ayniyim.
sabah cocuklara yedirirken nekadar yedim bilmiyorum(normalde her sabah yumurta yediririm ama bu sabah kimseyi cekmemek icin kolaya kactim) ekmegin kiyisinada peynir koydum kahvalti ettim.
oglen nesfit (henuz yemedim)
ara nescafe (yarim paket)
aksam bilmiyorum.kayinvalidemdeyim eve gidersem fasulye

kizlar bu ayda persembe cuma cumartesi arka arkaya uc gun oruc tutmak 700 senelik nafile ibadete karsilikmis.bide bu ayda oruc tutana cennette ayri kosk verilicekmis.bilenler vardir ama ben genede paylasmak istedim.hepinizi operim.

bide hedefcim gercekten artik yeni basari oykuleri ve resimler yok.bakmak bana iyi geliyodu keske yenileri yazilsa

bugun oruc tutmadim.dun cocuklara cok sinir yaptim heralde acliktan dedim ama yokkkkk degilmis ufak olanin gicikligindanmis.bugun sarelle yedimde ne oldu gene ayniyim.
sabah cocuklara yedirirken nekadar yedim bilmiyorum(normalde her sabah yumurta yediririm ama bu sabah kimseyi cekmemek icin kolaya kactim) ekmegin kiyisinada peynir koydum kahvalti ettim.
oglen nesfit (henuz yemedim)
ara nescafe (yarim paket)
aksam bilmiyorum.kayinvalidemdeyim eve gidersem fasulye

kizlar bu ayda persembe cuma cumartesi arka arkaya uc gun oruc tutmak 700 senelik nafile ibadete karsilikmis.bide bu ayda oruc tutana cennette ayri kosk verilicekmis.bilenler vardir ama ben genede paylasmak istedim.hepinizi operim.

bide hedefcim gercekten artik yeni basari oykuleri ve resimler yok.bakmak bana iyi geliyodu keske yenileri yazilsa

Allah razi olsun canim, bunlar cok güzel bilgiler.. Allah hepimizin dualarini ve ibadetlerini kabul etsin :16:

ben bu aralar tüm gün az yiyip aksam acisini cikariyorum :2:

gercektende fark ettim, sabah güzel bi kahvalti yapinca (mesela Karatay) aksam bu kadar acikmiyorum.

bugünde yine az yedim, ama yarindan itibaren insallah güzel kahvaltilarima basliyacagim.

bu sabah:
- 3 kayisi
- bir avuc findik
- is arkadasim kücük parca cikolara verdi, bende mecburen yedim. (diyet yaptigimi söylemek istemiyorum, hem her zaman yaptigim icin artik kimse ciddiye almaz diye, hemde "ihtiyacin yok" denilmesini duymaktan biktigim icin :1: (öyle olmadigi halde)

ögle:
- kocaman tabak ton balikli salata

ara:
-elma

aksam:
- saksuka
- tarcinli süt

ve 40 dak yürüyüs insallah

ben bu aralar tüm gün az yiyip aksam acisini cikariyorum :2:

gercektende fark ettim, sabah güzel bi kahvalti yapinca (mesela Karatay) aksam bu kadar acikmiyorum.

bugünde yine az yedim, ama yarindan itibaren insallah güzel kahvaltilarima basliyacagim.

bu sabah:
- 3 kayisi
- bir avuc findik
- is arkadasim kücük parca cikolara verdi, bende mecburen yedim. (diyet yaptigimi söylemek istemiyorum, hem her zaman yaptigim icin artik kimse ciddiye almaz diye, hemde "ihtiyacin yok" denilmesini duymaktan biktigim icin :1: (öyle olmadigi halde)

ögle:
- kocaman tabak ton balikli salata

ara:
-elma

aksam:
- saksuka
- tarcinli süt

ve 40 dak yürüyüs insallah

bende oyleyim canim.butun gun dayaniyorum aksam olunca sanki yemek serbest oluyo anlamadim gitti.artik bende rejimdeyim demiyorum dikkat ediyorum diyorum

İdolumsun.tebrukler valla.

anam simdi kendi elceyizlerimle yaptigim damla sakizli tavuk gogsumu yedim.sende bir dilime sur ye canim kendine eziyet etme bence

İste bu yuzden seldom kilo veriyor biz aliyoruz ambum canim.

Offff sene sonu etkinlikleri bugün itibariyle başladı...yorgunum :/ önümüzdeki 1.5 ay seldom kapsama alanı dışında :/

Back
X