kızlar yaklaşık 1 yıldır hayalini kurduğum zaman ayarlı tencereyi bulmuş ve hemen satıl almış durumdayım.
hayalim şuydu, sabahtan malzemlerini hazırlayıp evden çıkıyorum eve geliyorum sıcak yemeğim hazır, bu şekilde eve gelir gelmez 'aman evladım 5 dakika müsade edin ocağa yemeği koyup geliyorum' telaşından kurtuluyorum

cumrtesi tencereyi aldım önce güveç modunda kıymalı patates pişirdim çok lezzetli oldu:125:
ardından sütaç yaptım lapa modunda, o çok hafif diri oldu ama yedik bitti bile

sabah kzıartma modunda patates yaptım , patatesler iyi pişti ama bildiğiniz az yağlı tavada çevirmeden pişirilmiş patates kızartması oldu, begenmedim

menemen çok iyi pişmiş ve az yağlı oldu

sonraciğima hiç ertemele modunu kullanmamıştım. sabah 11de çıkarken sulu köfte hazırladım saat 3te dönesiye hazır olsun dedim, o da güzel oldu köfteler biraz dağılmıştı ama lezzetliydi ve zehirlenmedik

, köfte o kadaaaaa dışarda bekletilir mi değil mi yani! ama merak ettiğim için deneme faslı köfteye rast geldi. yazın muhetemelen et tavuk ve köfteyi bu yöntemle pişiremeyeceğim veyaaaaa

dondurucudan çıkarıp tencereye koyacağım önce çözünecek sonrada ben gelesiye pişecek

sevdim bu iş yaaaa
ha bu arada akşama da semizotu pişiriyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/si...aspx?productId=mtsinsco5037&categoryId=232541