• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet biliyorum canım bu hafta senin kilo alma haftan :27: hedef de biraz daha yürüyüş yapmaz ve akşamları yerse ben birinci olcam kuzucum, ee sen kaç kilo alıcan bu hafta :27::27:
AMBUCUM HAA GAYRET CANIM SEN BİRİNCİ OLLLL

evet öğle yiyeceğimi yedim akşam yemek yok. bol su ve 1 saat tempolu yürüyüş var. bundan sonra da erken yatıp erken kalkacam. erkek arkadaşımla konuşacam diye geç yatıyorum sabah işkence çekiyorum kalkmak için. bundan sonra en geç 12 de uykuya geçecem sabahda erken kalkacam inşallahhhhh

ya ben sirke içemiyorum midem bulanıyo. yeşil kahve içiyorum günde 2 fincan galiba etkiside oluyor

tebrik ediyorum canım bende dün tamam artık yürüyüşe başlıyorum dedim yağmur yağdı ahhh ahhhh

[ambuyanbu;35459818]akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/ 80.70 ay cok guselll
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

Kizlar en sisko benim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman senden daha büyük performans bekliyoruz

bende sana yakınım canım. bu8 sabah 80,4 çıktım :53:

bunu akrep duymasın işşşşşşş

Tabiki bak bugün erken yatıp erken kalkmaya niyet etmiştin, faydası olur..

günaydınnnnnn... aynen çok erken yatamadım yine 12.30 da yattım sabah kalktım namazı kıldım geri yattım. ama napayım yürüyüşe gidecfektim çok erkendi. bu sabah uyanmamı ona göre ayarlayayım en iyisi :))

tebrik ediyorum canım bende dün tamam artık yürüyüşe başlıyorum dedim yağmur yağdı ahhh ahhhh

bunu akrep duymasın işşşşşşş

dün güzel yürüdüm bu sabah da niyet ettim ama olmadı neyse yarına inşallah. ya sorma dün tartı yine 8 li gösterince şok oldum birde 77 dedim hedefime bakalım becerebilecek miyim :1:

bu sabah benim için stresli bir sabah ama stres yapmadan dua edecem. neyse herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum:16::16::16:

burda ailem ve akrabam olmadığı için nazım bir tek eşime geçiyor. birde çok sevdiğim komşularıma :))
o da yeter canım eşimize yaptığımız nazlar bile yeter

akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/70,9 fark 0,1
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/ 80.70 ay cok guselll
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

Kizlar ben musadenizle 0,1 fark demekistiyorum.cunku bugun gecen haftaki kilimdan daha fazla ciktim ve henuz daha beslenme duzeni kuramadim.ne bulursam onu yiyorum.bugun ank geldik.Yarin basluyorum insallah.uc dort gun kefirli gunleri yapmak istiyorum .yuruyuse de baslicam insallah.

hadi çabuk işlerini bitir yarışa başlayalım

kızlar bugün nasılsınız ben iyiyim dün biraz kaçırdım bugün iyi başladım
bugün ve yarın az tüketicem 500 gr gitsin en azından
perşembe günüde mevsimlerden romanın diyetine başlıyorum inş
bayrama kadar 62 olmak istiyorum güzel ciciler alıcam yiğenimin sünnet töreninde

belki bir danışmandan yardım alman iyi olabilir eşine karşı neler yapabileceğine dair. çocukları disipline sokmak onlara kötü davranmak değildir bunu anlaması gerek. senin de mümkün olduğunca sakin kalman gerek. inşallah işler kısa zamanda yoluna girer.
oğlumun okuludnaki pdr uzmanından yardım isticem. hep eşimle birlikte gitmeyi düşündüm onu da mesai saatleri falan derken erteledim durdum, tek başıma görüşücem mecburen. dün internetten 'çocuğun her istediğini yapmak' diye araştırıp uzmanların bu konudaki yazılarının çıktısını aldım, eşime okuttum.okuduğunu anlamıştır inşallah:27:, yoksam sınav mı yapsam:52:

evet işten geldim çamaşırlarımı asıp hopp yürüyüşe. 1 saat tempolu yürüdüm. şimdi geldim birikmiş bulaşıklarımı yıkayıp makinadaki çamaşırlarımı asıp dizi keyfi yapacam. bugün toplam 1218 kal almışım 500 kallik de yürüyüş yapmışım.
oooooooow harika kaloriler....bu gün aynı zamanda bulaşık günü de sanırım:52:

ben yaptığım detoksun aslında pek detoks havasında olmadığını farkettim. çünkü pek zorlamıyor. aaç kalmıyorum . sadece sabah biraz zorluyo. o kadar.

kahvaltı
1 tane meyve suyu ( şeftalili )

ara ( normalde yok ama acıkınca yaptım ben )
1 tane maden suyu

Öğlen
3 tane köfte ve 3 tane patates kızartması
salata
1/4 porsiyon çorba

Akşam
1 kase çorba (mercimek)
cacık
2 yk pilav
1 yk yeşil fasülye

fazladan olarak arada bir yerde meybuz gibi bi dondurma vardı ondan yedim
65 cal tutuyordu.

bugün bu kadar
tekrar giremeyebilirim.
görüşürüz. şimdiden iyi geceler

:3::3::3::3::3::3::3:
hakkatten o nası detokx öyle, köfte patates kızartması filan:9:

aynen tek yaşıyorum. öyle çamaşır günüm yok biikince yıkarım normalde. aslında haftasonu yapacaktım ama arkadaşım gelince hepsi bugüne kaldı. neyse bitti şükür ama 3 makina çamaşır katlaması var şimdi :S daha kışlıkları kaldırmadım onlarda haftasonu artık
sorma ya makina yıkıyo da katlamıyo:1:benim de katlanacak çamaşırlarım var. daha az önce yardımcımı arayıp temizliği yarına erteledim, çünküm ev darmadağın , en azından çamaşırlarımı katalayıp kendi düzenime göre yerleştirmek istiyorum

630 kalori aldım. gerisini evde tamamliiiiiiiicam. kaldı mı 570 kalori. valla hepsini et ve yoğurtla tamamlayasım var. canım çok et çekiyo

570+700+160+140+fıstık

valla fıdtık hariç 1570 oluyo dünkü kalorim:26:offffff ve ağırlık akşam üstü napcam ben böööyle

sorma ya makina yıkıyo da katlamıyo:1:benim de katlanacak çamaşırlarım var. daha az önce yardımcımı arayıp temizliği yarına erteledim, çünküm ev darmadağın , en azından çamaşırlarımı katalayıp kendi düzenime göre yerleştirmek istiyorum

öğlen baya kaçmıştı da akşam yemeyerek dengeledim. dün bulaşık çamaşır toplama günüydü :1: bugnde çamaşır katlama günü olacak sanırım :1::1::1: neyse bunlar da kalori harcatıyo ekstradan. perşembeye az kaldı ben bol kalori harcamak için tüm evi elden mi geçirsem napsam hehe :1::1::1::1::1:

kızlar bugün nasılsınız ben iyiyim dün biraz kaçırdım bugün iyi başladım
bugün ve yarın az tüketicem 500 gr gitsin en azından
perşembe günüde mevsimlerden romanın diyetine başlıyorum inş
bayrama kadar 62 olmak istiyorum güzel ciciler alıcam yiğenimin sünnet töreninde

sağol canım ya iyi olmaya çalışıyoruz. önceki hafta bi grip geçirmiştim tam geçti derken galiba başka bi virüs daha aldım gene ağzım burnum kuruyup duruyo. sabahları uykusuz halsiz düşüyorum. enerjim yok... napsam ki...şimdi yeşil çay içiyorum. omega 3e mi başlasam.
bir de ben bu sabah gene + çıktım. sabah elma sirkesi ve çörek otu yağına da başladım. dün akşam çoraplarım bileğime baya iz yapmışstı sanırım ödemim var.başka önerisi olan var mı ?

sağol canım ya iyi olmaya çalışıyoruz. önceki hafta bi grip geçirmiştim tam geçti derken galiba başka bi virüs daha aldım gene ağzım burnum kuruyup duruyo. sabahları uykusuz halsiz düşüyorum. enerjim yok... napsam ki...şimdi yeşil çay içiyorum. omega 3e mi başlasam.
bir de ben bu sabah gene + çıktım. sabah elma sirkesi ve çörek otu yağına da başladım. dün akşam çoraplarım bileğime baya iz yapmışstı sanırım ödemim var.başka önerisi olan var mı ?

valla bende ödem atmak için en çok işe yarayan şey su. 3 lt su içtim mi tamamadır

Tatlım elma sirkesine ben de başladım sabah, en güzel ödemi sirke atıyor aslında ama bak sana hemen dünkü tecrübemi anlatayım..
Akşam eve döndüğümde bigün öncesi cam sürahiye limon dilimli hazırladığım suyumdan içmeye başladım, bende ne açlık kaldı ne bişii üstüne üstlük lavabodan çıkmadım yatana kadar ama ööle bööle değil sanki musluk açılmış içimde.. Düşündüm ben ne yedimki bööle oldum hmm aklıma geldi limon dilimi attığım su..Limonun kabuğu hafif acımsı yapıyor ama getirileri böyle güzel olunca hiç de fena değil yani..
Sende evde cam sürahine su hazırla bi limon dilimi at içine, içmeye başla..

Tatlım elma sirkesine ben de başladım sabah, en güzel ödemi sirke atıyor aslında ama bak sana hemen dünkü tecrübemi anlatayım..
Akşam eve döndüğümde bigün öncesi cam sürahiye limon dilimli hazırladığım suyumdan içmeye başladım, bende ne açlık kaldı ne bişii üstüne üstlük lavabodan çıkmadım yatana kadar ama ööle bööle değil sanki musluk açılmış içimde.. Düşündüm ben ne yedimki bööle oldum hmm aklıma geldi limon dilimi attığım su..Limonun kabuğu hafif acımsı yapıyor ama getirileri böyle güzel olunca hiç de fena değil yani..
Sende evde cam sürahine su hazırla bi limon dilimi at içine, içmeye başla..
onu da yapalım hem alkali su içmiş oluruz:21:

geçmişi okumam mümkün değil :/ amma konuşmuşsunuz heee...bu arada faceden yazan arkadaşlar mesajlar junk kısmına düştüğünden yeni gördüm kusuruma bakmayın....zaten ancak toparlanıyorum...az önce kontrolden geldim..yiyememek çok halsiz bırakıyor insanı...sürekli uyumak istiyorum...neyse yine başladım mızıklanmaya..az konuşayım gündem değişmesin :) bütün ödem gitti ve bingoooooooooooo sürprizim var size...perşembeyi bekleyin anacım..son kez kilo bildireceğim :)

oğlumun okuludnaki pdr uzmanından yardım isticem. hep eşimle birlikte gitmeyi düşündüm onu da mesai saatleri falan derken erteledim durdum, tek başıma görüşücem mecburen. dün internetten 'çocuğun her istediğini yapmak' diye araştırıp uzmanların bu konudaki yazılarının çıktısını aldım, eşime okuttum.okuduğunu anlamıştır inşallah:27:, yoksam sınav mı yapsam:52:

hakkatten o nası detokx öyle, köfte patates kızartması filan:9:

ama kanaat notu vermeyi de ihmal etme yazık adama. :1:

geçmişi okumam mümkün değil :/ amma konuşmuşsunuz heee...bu arada faceden yazan arkadaşlar mesajlar junk kısmına düştüğünden yeni gördüm kusuruma bakmayın....zaten ancak toparlanıyorum...az önce kontrolden geldim..yiyememek çok halsiz bırakıyor insanı...sürekli uyumak istiyorum...neyse yine başladım mızıklanmaya..az konuşayım gündem değişmesin :) bütün ödem gitti ve bingoooooooooooo sürprizim var size...perşembeyi bekleyin anacım..son kez kilo bildireceğim :)

75 kilo mu oldun yoksam

kızlar ben yaramazlık yaptım ve 3 tane pişmaniye 1 tane lokum yedim :14: öğle yemek yemedim haliyle. perşembeye az kaldı ben hedefime ulaşamayacam galiba :26: korktummm

Canım benim perşembe hedef kilonu da yaz olurmu..

Kızlar hep birlikte hedef kilo güncellemesi yopıyoruz ve herkes hedef kilosunu da yazsın kilosunu yazarken.. Yani mezun olmak için olmak istediğiniz hedef kiloyu.
kızlar ben yaramazlık yaptım ve 3 tane pişmaniye 1 tane lokum yedim :14: öğle yemek yemedim haliyle. perşembeye az kaldı ben hedefime ulaşamayacam galiba :26: korktummm
Canım lütfen dikkat, bu hafta ilk üçe girdik girdik yoksa diğer haftaya 2. takım olarak buharlaşabilriz benden söylemesi :20:
Yaramazlık yapma lüksümüz yok yani lütfen işin ciddiyetini anlayalım ve mümkünse bundan sonra hafta sonları olsa bile ve özellikle akşamları menülerden uzak duralım

Son düzenleme:
Back
X