- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Afiyet olsun canimIyı aksamlar canlar menüm
Sabah7
2d ekmek 1tk tereyağı birazcık çökelek salatalık
Öğle12
1d börek 3 dal marul
1mandalina biraz yogurt
Ara17
1armut
Akşam 18:00
1tabak fırında karnabahar
1kase tarhana 2lokma ekmek
salata yogurt
Su 2lt olmadı ama olacak
Spor yok bitki çayı şimdi elmalı karabiberli hazırlayıp içicem
Gecmis olsunKizlar selam bugünkü menü
Sabah yarim kase asure (sezonu kapattim daha kim getirirse geyirsin yemicem)
10.30 2 kupa yesilcay
12.30 1 tane hamnurger köftesi ve 3 tane mercimek koftesi (sirketde bu ara salatalarda hep geliyor)
15.00 sade sekersiz nescafe
15.30 1 dilim meyveli yas pasta
Su 3 litre
Spor daha yapmadim disim cok agriyor hafiflerse yapicam
Menü güzel borek olmayaymis birde 3 lt su olaymis daha da guzel oludu...Iyı aksamlar canlar menüm
Sabah7
2d ekmek 1tk tereyağı birazcık çökelek salatalık
Öğle12
1d börek 3 dal marul
1mandalina biraz yogurt
Ara17
1armut
Akşam 18:00
1tabak fırında karnabahar
1kase tarhana 2lokma ekmek
salata yogurt
Su 2lt olmadı ama olacak
Spor yok bitki çayı şimdi elmalı karabiberli hazırlayıp içicem
Tsk ederim canim cekilcek hastaneye sira aldimda 15 gun var haftaya cumaGecmis olsun
Yirmilik dis mi??Tsk ederim canim cekilcek hastaneye sira aldimda 15 gun var haftaya cuma
Evt canim tamamen çürük haftasonuda aksam is cikisida gittim kırılır diye cekmiyolar haftaya cuma sira aldim bakalimYirmilik dis mi??
dök dök normalde kötülüğe iyilik yap derdim ama hatasını anlaması için aynısını ona yapmak lazım
Afiyet olsun kuzum bence bu zaruret olmuş yemesen ayıp olurdu
Hayırdır canım ne yedin
Öyle deme birbirimize destek olacağız üstesinden geleceğiz :)inş canımda nebiliyim kendimden umudu kestim sanki
Baya yüksek kalori olmus canim yarinda yine doyabilecegin ama kalorisi az besinler tercih edersin canim suyuda atlamazsin kiloya dönüşmeden yollariz
Kaptanim sen nerelisin kuymak biliyonmu ben laz değilim ama esim laz ilk kahvaltiya gittiğimizde tattirdi bana simdi kimse elime su dokemez cok guzel yaparimSabah
1 fincan kahve
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Az pide
Çay
Öğle
Kuymak
Az pide
Çay
Akşam
2 kaşık kısır
Marul
Yeşil çayım var demledim onu içicem
Kitap
Böğürtlen kışı
Planlar cok guzel ama onemli olan icraat kuzumGüzel kararlar aldım bugün ben
Okulda odam var en azından. Küçük kutu sütlerden oraya stok yapacağım öğle aralarında yulaf karışımı yaparım kendime o tostlardan ve kahvaltı yapmaya evde fırsat bulamadığım zaman mecbur kaldığım poğaçalardan kurtarır bu beni :)
gzm2628 in paylaştığı detoks suyundan bile hazırlayıp gün boyu onu tüketmeyi düşündüm bir de üşenmeyip gerekli malzemeleri götürebilirsem
Ne bilim ara öğün için kuru yemiş ve meyve benzeri şeyleri de hafta başında odaya bırakıp hafta boyu tüketebilirim.Suyu damacana şeklinde alırım, ketıl veya elektrikli cezve alsam diyorum.
Planlar planlar
Kaptanim sen sikma canini gecen hafta 3 gun 4 de kapadik 9 kilo bozsanda almamissindir odemdir vucitda biriken fazla sudur yada baska biyerde tartılma ihtimalin varsa onu deneKızlar ben bugün 80 i gördüm tartıda..
Sabah sabah şok yaşadım..
Tartı bozuk mu diye de düşündüm..
Baya bi kötüyüm hiç anlamadım..
Son bikaç gündür bayaa bi bozdum özellikle akşamları..
Cuma da unutmuştum tartıyı..
Hoff
Tartılmayayım derken, rahatlık geldimi ne..
Süt ve yulaf süper fikir canımGüzel kararlar aldım bugün ben
Okulda odam var en azından. Küçük kutu sütlerden oraya stok yapacağım öğle aralarında yulaf karışımı yaparım kendime o tostlardan ve kahvaltı yapmaya evde fırsat bulamadığım zaman mecbur kaldığım poğaçalardan kurtarır bu beni :)
gzm2628 in paylaştığı detoks suyundan bile hazırlayıp gün boyu onu tüketmeyi düşündüm bir de üşenmeyip gerekli malzemeleri götürebilirsem
Ne bilim ara öğün için kuru yemiş ve meyve benzeri şeyleri de hafta başında odaya bırakıp hafta boyu tüketebilirim.Suyu damacana şeklinde alırım, ketıl veya elektrikli cezve alsam diyorum.
Planlar planlar
aynen canım kesinlikle haklısın insan bir gazla başlıyo ilk zamanlarda çok verince hoşuna gidiyor halbuki bu vücutta biriken ödem fazla su ve kilonun fazla olmasından dolayı daha sonra gramlara dönünce gevşemeler başlıyorsen beni mezun edene kadar kalmak için böyle cozutuyon arada ben anladım
Kız o zaman çık gel izindenKızlar izindeyim diye menü paylaşmıyorum ama sanmayın ki cıss yiyorum kaçamak yapıyorumnerdeyse sıfır cısslı geçiyor günlerim çok şükür hatta hemen hemen hergün spor bile yapıyorum :):)
Gayet güzel tatlımKizlar selam bugünkü menü
Sabah yarim kase asure (sezonu kapattim daha kim getirirse geyirsin yemicem)
10.30 2 kupa yesilcay
12.30 1 tane hamnurger köftesi ve 3 tane mercimek koftesi (sirketde bu ara salatalarda hep geliyor)
15.00 sade sekersiz nescafe
15.30 1 dilim meyveli yas pasta
Su 3 litre
Spor daha yapmadim disim cok agriyor hafiflerse yapicam
Nasılda biliyo bak
Kızlar ben bugün 80 i gördüm tartıda..
Sabah sabah şok yaşadım..
Tartı bozuk mu diye de düşündüm..
Baya bi kötüyüm hiç anlamadım..
Son bikaç gündür bayaa bi bozdum özellikle akşamları..
Cuma da unutmuştum tartıyı..
Hoff
Tartılmayayım derken, rahatlık geldimi ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?