Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canim

Gecmis olsun

Menü güzel borek olmayaymis birde 3 lt su olaymis daha da guzel oludu...

Sabah
1 fincan kahve

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Az pide
Çay

Öğle
Kuymak
Az pide
Çay

Akşam
2 kaşık kısır
Marul

Yeşil çayım var demledim onu içicem

Kitap
Böğürtlen kışı

Güzel kararlar aldım bugün ben
Okulda odam var en azından. Küçük kutu sütlerden oraya stok yapacağım öğle aralarında yulaf karışımı yaparım kendime o tostlardan ve kahvaltı yapmaya evde fırsat bulamadığım zaman mecbur kaldığım poğaçalardan kurtarır bu beni :)
gzm2628 in paylaştığı detoks suyundan bile hazırlayıp gün boyu onu tüketmeyi düşündüm bir de üşenmeyip gerekli malzemeleri götürebilirsem
Ne bilim ara öğün için kuru yemiş ve meyve benzeri şeyleri de hafta başında odaya bırakıp hafta boyu tüketebilirim. Suyu damacana şeklinde alırım, ketıl veya elektrikli cezve alsam diyorum.
Planlar planlar

Kızlar ben bugün 80 i gördüm tartıda..
Sabah sabah şok yaşadım..
Tartı bozuk mu diye de düşündüm..
Baya bi kötüyüm hiç anlamadım..
Son bikaç gündür bayaa bi bozdum özellikle akşamları..
Cuma da unutmuştum tartıyı..
Hoff
Tartılmayayım derken, rahatlık geldimi ne..

Kaptanim sen nerelisin kuymak biliyonmu ben laz değilim ama esim laz ilk kahvaltiya gittiğimizde tattirdi bana simdi kimse elime su dokemez cok guzel yaparim saat cok gec yoksa yapardım bana bana yerdim

Planlar cok guzel ama onemli olan icraat kuzum

Kaptanim sen sikma canini gecen hafta 3 gun 4 de kapadik 9 kilo bozsanda almamissindir odemdir vucitda biriken fazla sudur yada baska biyerde tartılma ihtimalin varsa onu dene

Süt ve yulaf süper fikir canım

Aynen tatlım senden ayrılmamak için çabam

Kızlar izindeyim diye menü paylaşmıyorum ama sanmayın ki cıss yiyorum kaçamak yapıyorum nerdeyse sıfır cısslı geçiyor günlerim çok şükür hatta hemen hemen hergün spor bile yapıyorum :):)
Kız o zaman çık gel izinden

Gayet güzel tatlım
Benimki ayperest kacamak pesinde yok buralarda
Nasılda biliyo bak

ayy önce Zereno sonra cimbomlukiz şimdide siz kaptanım bune yahu kilolar 5er 10ar artıveriyo
Detox yapın bence cumaya kadar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…