Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptanim sen nerelisin kuymak biliyonmu ben laz değilim ama esim laz ilk kahvaltiya gittiğimizde tattirdi bana simdi kimse elime su dokemez cok guzel yaparim saat cok gec yoksa yapardım bana bana yerdim
Ben karadenizli değilim canım ama yapan karadenizli..

Kaptanim sen sikma canini gecen hafta 3 gun 4 de kapadik 9 kilo bozsanda almamissindir odemdir vucitda biriken fazla sudur yada baska biyerde tartılma ihtimalin varsa onu dene
Ya kendime bakıyorum hiç 80 gibi değilim..
80 ne yaa
Acaba vücut isyanmı etti diyorum ya da tartı
Yarın sabah bakayım tekrar tartıya.. Birini bulup tartayım veya.. Bozuksa değiştireyim hemen
Kuzum çok bozuğum sorma yaa..
Tüm benliğim off modunda

Kahvaltı
2 küçük poğaça

Öğle
Çeyrek domatesli tost

Akşam
Saç kavurma (çok acı olduğu için ekmek de yedim biraz)
kötü değil canım sadece onları yemişsin fazlada değiller zaten yanına süt yoğurt eklesen süper olurdu o kadar

Nickimin altindakini gördünüz mü
Gördüm gördüm 48,5 oldun mu sen maşalalh sana kuzum :)

Kız o zaman çık gel izinden
Kız benimki diyetten dolayı izin değil ki vakit bulamıyorum daha doğrusu dikkatimi dağıtmamam lazım ondan ötürü :/

Canım dün netim bitti cevap veremedim bugünde çok yoğundum çocuklar uyuyacak daha kusura bakma olur mu yanlış anlama sakin
ayperest Z zayiflayacgim cimbomlukiz kızlar sizde kusura bakmayın
Ben kusura bakabilirim ama

menüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın

ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt

öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın

akşam 21.00
çeyrek tabak patates oturtma
az yoğurt

1 lt su
45 dk yürüyüş

babaannem kalp krizi geçirdi akşam okuldan çıkıp hastaneye koştum açlıktan kan şekerim düştü sanırım fenalaştım o yüzden detoksta yalan oldu

Planlar cok guzel ama onemli olan icraat kuzum
Orda durum sıkıntı işte
Süt akşam ekledim Canım tarçınlı süt içtim :)

Geçmiş olsun canım durumu nasıl şimdi?

Geçmiş olsun canım. Hem sana hem babaannene..

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Ayy kuzum sende kusura bakma bebişim
Canım

Evet 48 oldum

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl durumu? Sana da çok geçmiş olsun

Ayy kuzum sende kusura bakma bebişim
Canım

Evet 48 oldum
:):)
Vay maşallah kuzum süpersin artık tam anlamıyla korumadasın dikkat et inş bi 3-5 ay korursan artık yerleşir kilolar almazsın daha :) ondan sonra yine sağlıklı beslenmeye devam kaçış yok maalesef

Orda durum sıkıntı işte

Süt akşam ekledim Canım tarçınlı süt içtim :)

Geçmiş olsun canım durumu nasıl şimdi?

Geçmiş olsun canım. Hem sana hem babaannene..

Geçmiş olsun canım

daha iyi canım hatta bi kere yokladı bu ikinci yoklayışı 3.ye allahaısmarladık diye kendince espri yaptı yemek yerken kriz gelmiş Allahtan halam yanındaymış krizden bişey olmasa boğularak giderdi Allah korudu 84 yaşında anjiyo yapılamıyo damarları sağlam olmadığı için ilaçla tedavi olacak

geçmiş olsun canım nasıl oldu babannen detoks iyi gelmemiş sana

Ellssa kaptanım hedefimi 50 ye çekmek istiyorum ve tarihim 27 aralık belki bu durumda saldıklarıma çözüm bulmuş olurum ortalama haftada 1 kilo sonrasında büyük zafer mezuniyet inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…