Ben karadenizli değilim canım ama yapan karadenizli..Kaptanim sen nerelisin kuymak biliyonmu ben laz değilim ama esim laz ilk kahvaltiya gittiğimizde tattirdi bana simdi kimse elime su dokemez cok guzel yaparimsaat cok gec yoksa yapardım bana bana yerdim
Ya kendime bakıyorum hiç 80 gibi değilim..Kaptanim sen sikma canini gecen hafta 3 gun 4 de kapadik 9 kilo bozsanda almamissindir odemdir vucitda biriken fazla sudur yada baska biyerde tartılma ihtimalin varsa onu dene
Kuzum çok bozuğum sorma yaa..Aynen tatlım senden ayrılmamak için çabam
Kız o zaman çık gel izinden
Gayet güzel tatlım
Nasılda biliyo bak
ayy önce Zereno sonra cimbomlukiz şimdide siz kaptanım bune yahu kilolar 5er 10ar artıveriyo
Detox yapın bence cumaya kadar gider
dikkat edicem inş canım suya okulda wc ye gitmek istemiyorum oyüzden cok içmiyorum akşamda anca iki oluyoMenü güzel borek olmayaymis birde 3 lt su olaymis daha da guzel oludu...
görmezmiyiz hiç maşallahNickimin altindakini gördünüz mü
Canım dün netim bitti cevap veremedim bugünde çok yoğundum çocuklar uyuyacak daha kusura bakma olur mu yanlış anlama sakindikkat edicem inş canım suya okulda wc ye gitmek istemiyorum oyüzden cok içmiyorum akşamda anca iki oluyo
görmezmiyiz hiç maşallah
İyi geceler canımMenülerinize yarın bakıcam kızlar hepinize iyi geceler
kötü değil canım sadece onları yemişsin fazlada değiller zaten yanına süt yoğurt eklesen süper olurdu o kadarKahvaltı
2 küçük poğaça
Öğle
Çeyrek domatesli tost
Akşam
Saç kavurma (çok acı olduğu için ekmek de yedim biraz)
Gördüm gördüm 48,5 oldun mu sen maşalalh sana kuzum :)Nickimin altindakini gördünüz mü
Kız benimki diyetten dolayı izin değil ki vakit bulamıyorumKız o zaman çık gel izinden
Ben kusura bakabilirim amaCanım dün netim bitti cevap veremedim bugünde çok yoğundum çocuklar uyuyacak daha kusura bakma olur mu yanlış anlama sakin
ayperest Z zayiflayacgim cimbomlukiz kızlar sizde kusura bakmayın
Orda durum sıkıntı iştePlanlar cok guzel ama onemli olan icraat kuzum
Süt akşam ekledim Canım tarçınlı süt içtim :)kötü değil canım sadece onları yemişsin fazlada değiller zaten yanına süt yoğurt eklesen süper olurdu o kadar
Gördüm gördüm 48,5 oldun mu sen maşalalh sana kuzum :)
Kız benimki diyetten dolayı izin değil ki vakit bulamıyorumdaha doğrusu dikkatimi dağıtmamam lazım ondan ötürü :/
Ben kusura bakabilirim ama
Geçmiş olsun canım durumu nasıl şimdi?menüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
çeyrek tabak patates oturtma
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
babaannem kalp krizi geçirdi akşam okuldan çıkıp hastaneye koştum açlıktan kan şekerim düştü sanırım fenalaştım o yüzden detoksta yalan oldu
Geçmiş olsun canım. Hem sana hem babaannene..menüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
babaannem kalp krizi geçirdi akşam okuldan çıkıp hastaneye koştum açlıktan kan şekerim düştü sanırım fenalaştım o yüzden detoksta yalan oldu
Geçmiş olsun canımmenüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canımmenüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
Ayy kuzum sende kusura bakma bebişimkötü değil canım sadece onları yemişsin fazlada değiller zaten yanına süt yoğurt eklesen süper olurdu o kadar
Gördüm gördüm 48,5 oldun mu sen maşalalh sana kuzum :)
Kız benimki diyetten dolayı izin değil ki vakit bulamıyorumdaha doğrusu dikkatimi dağıtmamam lazım ondan ötürü :/
Ben kusura bakabilirim ama
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl durumu? Sana da çok geçmiş olsunmenüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
:):)Ayy kuzum sende kusura bakma bebişim
Canım
Evet 48 oldum
Orda durum sıkıntı işte
Süt akşam ekledim Canım tarçınlı süt içtim :)
Geçmiş olsun canım durumu nasıl şimdi?
Geçmiş olsun canım. Hem sana hem babaannene..
Geçmiş olsun canım
daha iyi canım hatta bi kere yokladı bu ikinci yoklayışı 3.ye allahaısmarladık diye kendince espri yaptı yemek yerken kriz gelmiş Allahtan halam yanındaymış krizden bişey olmasa boğularak giderdi Allah korudu 84 yaşında anjiyo yapılamıyo damarları sağlam olmadığı için ilaçla tedavi olacakCanım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl durumu? Sana da çok geçmiş olsun
:):)
Vay maşallah kuzum süpersin artık tam anlamıyla korumadasın dikkat et inş bi 3-5 ay korursan artık yerleşir kilolar almazsın daha :) ondan sonra yine sağlıklı beslenmeye devamkaçış yok maalesef
geçmiş olsun canım nasıl oldu babannen detoks iyi gelmemiş sanamenüm
kahvaltı 09.30
1 yeşil elma+tarçın
ara 11.30
3-4 kaşık light yoğurt
öğle 17.00
1 yeşil elma+ tarçın
akşam 21.00
az yoğurt
1 lt su
45 dk yürüyüş
Oo maşallah canım.. Harikasın.Ellssa kaptanım hedefimi 50 ye çekmek istiyorum ve tarihim 27 aralık belki bu durumda saldıklarıma çözüm bulmuş olurum ortalama haftada 1 kilo sonrasında büyük zafer mezuniyet inşallah
kaptanım tartıldınmıGünaydın, beni gören, görmeyen ve görmezden gelen herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?