bir fenomen böyle oluşuyor galiba:) aslında ben çok kişi yapmış kilo vermiş demedim ama verdiğim linkten böyle yorumlar okumuş olabilirsin. sonuçta kadın yaptığı diyeti paylaşmış bi sürü takipçisi de o listeleri uygulamış...
evet site biraz karışık. blog olduğu için bir bulduğunu bi daha bulman zor. 16 liste ile 24 kilo verilebilir diye bi yorum yapmış ama ben topu topu 7 liste bulabildim bulmuşken de onları kopyaladım:)olur da siteden siler elimde kalsın diye...7 liste bitince geriye kalan 9 listenin hesabını da sorucam onlar nerde niye paylaşmadınız diye

aslında benim yaptığım sadece ilk liste...su attırıcı liste. hatta bu sabah daha 6,5 gündür diyetteyim. koparttığımız yaygara 1 haftalık diyet yüzünden

sonuç 1,8 kilo vermişim. ben 2 olur diye umuyordum

ama 63 kiloyu diyete başlayalı hiç görmemiştim bu sonuç gene de beni motive etti.
Klasik liste diyeti, ne yazıyorsa onu yiyorsun:)yalnızda sende şeker problemi var, pirinç patlakları seni olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum:44:bir de probiyotik bile olsa yoğurtları kefirleri tüketebilr misin? ya da meyveli aktivyaları falan tüketebilyor musun?
millete direnebilmen güzel şey, bence de onlara hava atıyon
bence çukulata kesmez helva ye

cenazeden sonra helva yenir çünkü