HEDEF KUZU AKŞAMLARI NAPIYOSUN BAKİİM ÖYLELütfen akşam 7 sonrası yemeeelerden uzak dur
Sen güçlü bir kadınsın demekki Rabbim bunca sorumluluğu vermiş... Sabırla mücadele ve koşturmaya devam şekercim
![]()
laaa nlduki kuzu ? Ben sana hiç ağlamayı yakıştırmıyorum nedense aklımdaki seldom profili son derece zeki ve bi okadar da espiri yüklü olunca gözyaşı hep uzak kalıyor... Tabii ağlamak da hakkımız ama ayarını kaçırmadan, Rabbim güç ve sabır versin tatlım, biz hep yanındayız ne olursa anlat olurmu, birlikte gülüyoruz, birlikte ağlarızda nolucak sanki
Özellikle basende müthiş incelme olmuş harikasın tatlım
Seldom iki yıl önce eşini kaybetti kuzu. Tek başına pardon tek değil, güzeller güzeli prensesi de var tabii.. Bak seldomcum görüyomusun tek başına bile değilsin ki cümle tamamlanmadı![]()
Seldom çok güçlü o yüzden sorumluluğu imtihanı biraz fazla.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Sıkıntılarımız ne kadar büyük olursa olsun, tüm sıkıntılardan büyük Allahımız var hamdolsun, O her şeye kadir, O nun herşeye gücü yeter..
Allah a sığındıkmı tamamdır işimiz, tüm sıkıntıların verdiği ağırlık bir anda hafifler inş.
Bugüne şükür tabi ki...hep dik durmak da yoruyor insanı..terapiler bu işe yarıyor işte..ağlama sizlama orda bitiyor :) ya her anne gibi kızımla ilgili benim zaafim...pazartesi benim öğrenciler neden kubra ile soyadlarınız farklı diye sordular ve benim minik kuzum çok agladi :/ ben de kem küm ettim...ki kimbilir kızım ne hissetti?? Bu velayet işi bitmedikce huzur yok bize :/
Yeni arkadaslara ek bilgi :) ben kizimin koruyucu annesiyim karnimda değil kalbimde büyüdü yani :) bi de eşim vefat etti yalnız ama güçlü bir dul kadınım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.