canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın sizde sabır ve dayanma gücü versin
bütün bu yorumların yapılacağını biliyordum ama hödük eşim arabayla çocukları götürmeme izin vermiyor ama tüm kötü sonuçları göze alacak ve bundan sonraki hafta sonrarını böyle geçirmeyceğim
evet günün en güzel kısımlarına geldi öğlen arası atladım arabaya önce kızımın okuluna gittim 15-20 dk koklaştık ve sonra onu okuldan almaya kndimin gideceğini ve bi 30 dk kadar parka götüreceğimi söyledim minnoşum sevindi ve dediğim gibi okuldan aldım hastanenin bahçsinde çok güzel bir park var oaraya gittik evimize geldik ve şuan bilmem kaç milyonunucu kez kayıp balık nemoyu izliyoruz listeme tam anlamıyla uydum akşam yemeği 18 itibarı ile yenmiş bulunuyor yeşil çayım demleniyor ohhh keyfim yerine geldi haaa bu arada 30 dk bootcamp yaptım tavsiye ederim
Ohh misssss olmuş...ben de kızları aldım gelip cektik eşofmanları çıktık parka..onlar beraber takıldılar ben de yürüdüm...şimdi de onlar mantı yerkene ben yoğurt karışımı yiyorum :) nasıl bir huzur bu..sonsuz şükür...bugün öğle arası eve geldim ortalığa şöyle bir baktım koltukta bir kurbağa çalışması yerde ufak tefek oyuncaklar tam kapinin önünde firlatilmis panduflar...çok çok çok şükrettim...allah evlatlarımızla sınamasın hicbirimizi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.