2.tedavime başlıyorum dua edin arkadaşlar

pampal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
132
1
96
41
Zonguldak
11.07.2009 Bebeklerime kavuşmak için ataçagım ikinci adım inş bu sefer bu yolda başarılı olcam rabbim inş busefer bebeklerimi kucağıma almamı onların mis kokusunu koklamamı nasip eder.Her geçen gün daha bi özlem duyuyorum 3.senelik evliyim ve artık ben bebeğim yuvamızın küçük meyvesini istiyorum arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese anneliği tatdırsın evet yarın maya tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyorum bu sefer osman hocamın dediği gibi duygusallığı bir kenara bırak gitcem hiç bişeyi düşünmeyecem sadece bebişlerimi düşüncem:ecrin_bebek:

arkadasim hayirlisi ins sonunda sevinirsin bende 2ci tedaviye basladim agustos ta sonuc ogrenirizzzz insss sadece bebislerini dusun veeeeeeeeeeeeeee sanki seninleymis gibi hareket ettt ok anneleri busefer seni uzmeyeceklerrrrrrrrrr

Tedavin hayırlı olsun canım. ınşallah bu sefer bebeklerine kavuşursun...Bu kaçıncı tedavin olacak...

Hayırlısı olsun inşallah...zemuszemus

canım dualarımız seninle bu mubarek günde insallah bebeğine kavusmayı rabbim nasip etsin sana saglıcakla hayırlısıyla canım benimde ik denemem negatif oldu bende insallah bayramdan sonra düsünüyorum ama nasipten öteye gecilmez hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bizede o güzel duyguyu tattırsın ins

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim.Elgizcim inş sende alırsın kucagına bebişlerini. katramemelk çok tşk ederim.dağlarcım sanada tşk ederim rabbim isteyen herkese annelili tattırsın.sabriyacım inş demen gibi annelerini üzmezler inş senin tedavinde sonuçu güzel olur arkadaşlar dualarım sizinle .sizede çok tşk ederim dualarınız ve güzel dilekleriniz için

pampalcım
tedavin hayırlı olsun canım.inşallah rabbim meleklerine kavuşturur.mis kokularını duyarsın.

canim senin ve yeni tedaviye baslamis bütün kardeslerime hayirli olsun diyorum.insallah bu mübarek 3 aylarin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzünüzü güldürür.bende eylül gibi baslicam allah kismet ederse.dondurulmuslarimla.

angelcim inş sende meleklerine kavuşursun rabbim herkese versin güzel duaların için tşklr

bende 2. denemeye bu ay başlıcam allahım tüm emek sarfedip isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah...

slm arkdaşlar dualarınız ve dilekleriniz için tşklr cumartesi günü ggittik mayaya ultrasona girdim adnan hoca vardı herşeyin iyi oldugunu söyledi.Pazartesi gonalf başlıyacaz inş bi aksilik olmazsa 225 dozda başlıyacam şimdilik bukadar.

slm yarın büyük gün transferim olcak bebişlerime kavuşcam inş rabbimin izniyle.15 yumurta toplandı 9 döllenmiş yarın saat 10da gitcez inş busefer başarcaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…