2.tedavime başlıyorum dua edin arkadaşlar

inşallah canım rabbim yardımcın olur hamileyim çığlığınla site çöker :)inşallah opuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar sitemi inler yoksa dünyayımı inletirim bilmiyorum inş rabbim isteyen herkese verir

pampal canım 9 bebiş süper. bize güzel haberler ver. bebeklerim benimle diye yaz buraya. çok öpüyorum canım. opuyorumnanaktan

pampalcım
rabbim yüzünü güldürsün inşallah meleklerine kavuşursun canım.sakın stres yapma ve gününden önce test yapma.sadece bebişlerini düşün ve onların tutunması için yardımcı ol annesi.bol bol dinlen.kafana bişey takma.herşey çok güzel olucak Allah'ın izniyle inşallah hakkınızda hayırlısı canım.bol şanslar.dualarımız seninle.

mafoldumben çok üzüldümm pampallll... mafoldumben allah sabır versin birtanem...
dondurulmuşların var değil mi güzelim? lütfen kendini çok üzme... onları düşün...

mrb baybtimcim malesef dondurulmuşlarım yok.Artık 3.diyecem ama oda zor artık bizim için bilmiyorum hayat durmuş gibi benim için:(

mrb baybtimcim malesef dondurulmuşlarım yok.Artık 3.diyecem ama oda zor artık bizim için bilmiyorum hayat durmuş gibi benim için:(

rabbim sabır versin arkadaşım en yakın zamnda bebeğini kucağına alırsın bitanem rabbimden umut kesilmez bitanem :1no2:

pampalcım allah sabır versin canım
üzülme demicem sana üzül ama sakın pes etme
bende 2.denememden olusuz sonuç aldığımda dünya başaıma yıkıldı sandım ama
akşamına kendimi toparlayıp osman hocadan randevu aldım
3.denememde ikizlerime hamile kaldım
lütfen moralini bozma inan ve iste

pampal canım cok üsüldüm yeni gördüm yazını ne olur umudunu kaybetme hersey cok güzel giderken olmaması vakti gelmemis demekki ne olur pes etme bir gün bebeklerimize kavusucaz ins canım kac tane transfer edilmisti :(ya cok korkuyorum bende ikinciyi olup olmamakta cok zor hem maddi hem manevi allah yardımcımız olsunnn hayırlı sı olsun allahım eger bebegimiz bize gelecekse tedavi olmayı bize nasip et aminnnnn

elgicim sagol canım bana 4tane tranfer edildi 2si 1. kalite 2si 2. kalite rabbim isteyen herkese versin pozitif düşün hiç bişeyi hiç kimseyi umursama sadece bebeklerini düşün.Rabbim isteyen herkese bebegini kucasgına almayı nasip eder inş.

eselcim pes ettim gibi bişey tedavi artık bana çok uzakmış gibi geliyo.Allahtan ümit kesilmez ama inş kendiliginden olur belki negüzel hayel kuruyorum.Hayırlısı rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin

Back
X