- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
2. ve daha fazla deneme yapacak arkadaşlar burda toplanalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşım inşallah kucağına da alırsın.5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, bugün 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
dondurulmuşlarla yapıldı benimki. darısı isteyen herkesin başına
Masallah.. allah esirgesin...39 haftaya saglikla tamamla insallah..5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, bugün 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
Bol proteinli beslen. Yumurta kaliten artsin insallah bu sefer yuzumuz gulerbu ay yetişmezsem Mart ayında başlayacam İnşallah. 2 ci deneme iğneyle başlayacam dondurmuş kalmadı çünkü
Maşallah kahramansın. hayırlı olsun!! Allah sağlıklı bebeğini versin5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, bugün 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
Amin canım. Proteinli besliyorum bi de tuz kestim bi de arı sütü almayı planıyorum. İnşallah bu sefer yüzümüz gülerBol proteinli beslen. Yumurta kaliten artsin insallah bu sefer yuzumuz guler
sebepsiz infertilite. 12 yıl önce eşim varikosel olmuştu ama şu anda değerleri normal. herşey normal embriolar kaliteli ama tutunmuyordu.Masallah.. allah esirgesin...39 haftaya saglikla tamamla insallah..
ama neden 5 deneme oldu? Nasil bir sorunun vardi canim?
canım histeroskopi yapıldı mı?sebepsiz infertilite. 12 yıl önce eşim varikosel olmuştu ama şu anda değerleri normal. herşey normal embriolar kaliteli ama tutunmuyordu.
yapıldı. temiz çıktıcanım histeroskopi yapıldı mı?
Hayırlı olsun!!!!!Benimde 2.denemem 4 martta uzun protokol başlayacağız insallah
Aklima gelmisken belirteyim. Rahime cizik atma operasyonu pek ciddi bir fark olusturmadigi icin tercih edilmiyor artik. Cizik atilmasi ile atilmamis rahimin performansi arasinda onemli bir fark yok. Ben de ilk denemede yaptirmistim. Doktorum artik bunu yapmiyoruz dedi...tutsun diye çizik atılıyor ya atıldı mı? atıldıysa kaçıncıdan sonra canım?
aaaa ben de doktoruma kızmıştım :) o kadar histeroskopi yapıdı da niye çizi k atmadı diye :)Aklima gelmisken belirteyim. Rahime cizik atma operasyonu pek ciddi bir fark olusturmadigi icin tercih edilmiyor artik. Cizik atilmasi ile atilmamis rahimin performansi arasinda onemli bir fark yok. Ben de ilk denemede yaptirmistim. Doktorum artik bunu yapmiyoruz dedi...
canım doktorun kim?Aklima gelmisken belirteyim. Rahime cizik atma operasyonu pek ciddi bir fark olusturmadigi icin tercih edilmiyor artik. Cizik atilmasi ile atilmamis rahimin performansi arasinda onemli bir fark yok. Ben de ilk denemede yaptirmistim. Doktorum artik bunu yapmiyoruz dedi...
Bana da ilk denemede yapılmadı histeroskopi. Martta bana da yapılacak galiba. Görüşeceğim bir daha doktorla. Nisanda da 2. denemeyi yaparız artık.aaaa ben de doktoruma kızmıştım :) o kadar histeroskopi yapıdı da niye çizi k atmadı diye :)