- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi 35izmirim35
30 oldu canim
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sperm ler normal çıktı Hayıt tablet spiriluna reişi tableti birde omega kullanıyorumCanım arı sütü ve polen denedin mi? Deneyen arkadaşlar faydalı olduğunu söylüyor. Birde bir arkadaş Isırgan tohumu çektirip tüketmiş sayı artmış. Dene istersen.
Sperm iyi çıktı İzmir kent hastanesi nde yaptırıyorumHosgeldin arkadasim ! Spermle mi sikinti var ? Nerde yaptiriyorsun?
Sperm için demedim canım yumurta kalitesi için bal polen arı sütü tüketiliyor.Sperm ler normal çıktı Hayıt tablet spiriluna reişi tableti birde omega kullanıyorum
Sperm için demedim canım yumurta kalitesi için bal polen arı sütü tüketiliyor.
Güvendiğin aktar ya da bal satılan yerler var canım bulabilirsin oralarda. Geç değil al hemen başla. Sabah aç karnına yeniyor.Onları nerden alınır ve ne hangi süre kullanmam gerekiyor? tedavi Martta başlarsam artık geç değilmi bu arı sütü başlamayı?
Güvendiğin aktar ya da bal satılan yerler var canım bulabilirsin oralarda. Geç değil al hemen başla. Sabah aç karnına yeniyor.
Bir arkadaşta Isırgan tohumunu çektirip yoğurda katıp yemiş 1 ay boyunca. Yumurta sayısı artmış hatta şu an hamile. Foruma kendi yazmıştı.
Allah kolaylık versin. Sıkıntısız geçer inşallahHayırlı cumalar arkadaşlar bugün rahim filmi cektirecegim tüpe bakılacak acikmi diye benim için dua ederseniz çok sevinirim
İnşallah şifa olur size de.Kızlar, FSH yüksekliği olanlar için yazıyorum! Benim FSH'ım 15'ti yaklaşık 10 gündür Aslanpençesi otunu içiyorum. ve adetimin 3. günü test yaptırdım, 7,6 çıktı. Eğer FSH'ınız yüksekse için denedim düşürüyor. Ayrıca akşamları da çoban çökerten otunu içiyorum. Onu yumurta rezervim artsın diye içiyorum.. Bu hafta da AMH testi yaptıracağım bakalım onda ne etkisi olacak..
Maşallah ne güzel. Evet çok haklısınız. Bencede asla pes edilmemeli. Maddi manevi hazır oldukça denenmeliSlm arkadaslar..rabbim tum dualarinizi kabul etsin kesinlikle umudunuzu yitirmeyin ve en onemliside asla psikolojinizi bozmayin stres yapmayin biliyorum cok zor demesi cok kolay ama yapabilecegimiz tek sey rabbimize siginip dua etmek herseyin gunu ve saati mutlaka var sinama dunyasindayiz buda bizim sinavimiz..ben 16.senemde bebegime kavustum asla umidimi yitirmedim hep birgun elbette bende anne olucam umidiyle yasadimm.araligin 23 unde 4.tedavimle mucizeme kavustumm 66 gunluk dunyalar tatlisi kizim var.2 negatif deneme.3deneme de bebegimin kalbi durdu ama asla yilmadim..Darisi bian once sizlerinde basina ins..tedaviye baslamadan once kesinlikle bal ari suti polen kullanin derim ben faydasini gordum..
Aynen oylee.maneviyat maddiyattan cok daha onemli bana gore para inanin ne yapiliyo ediliyo bulunuyor biz her seferinde krediyle denedik daha cok oduycez belki ama insan eline alinca yavrusunu her derdini unutuyor.sezeryanla yaptim dogumumu bebek cikana kadar biraz canin aciyor ama kokusunu duydugun anda dunyadaki her derdini unutuyosun.Maşallah ne güzel. Evet çok haklısınız. Bencede asla pes edilmemeli. Maddi manevi hazır oldukça denenmeli
Evet çok şükür. Son tedavide eşim hiç istekli değildi çok yıprandığım için başlamak bile istemedi. Ben ısrar ettim. Diğer ay başlayalım dedi. Hayır ben kendimi bu ay hazır hissediyorum dedim iyi ki ertelememişimAynen oylee.maneviyat maddiyattan cok daha onemli bana gore para inanin ne yapiliyo ediliyo bulunuyor biz her seferinde krediyle denedik daha cok oduycez belki ama insan eline alinca yavrusunu her derdini unutuyor.sezeryanla yaptim dogumumu bebek cikana kadar biraz canin aciyor ama kokusunu duydugun anda dunyadaki her derdini unutuyosun.
Rabbim ins bian once sag salim saglikli bir sekilde eline almayi nasip etsin.Evet çok şükür. Son tedavide eşim hiç istekli değildi çok yıprandığım için başlamak bile istemedi. Ben ısrar ettim. Diğer ay başlayalım dedi. Hayır ben kendimi bu ay hazır hissediyorum dedim iyi ki ertelememişim
Amin cümlemize inşallah. Teşekkür ederimRabbim ins bian once sag salim saglikli bir sekilde eline almayi nasip etsin.