- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
NE BEBİŞİ CANIM BEBİŞ FALAN YOK VALLA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu anladım zaten. Allah Allah. Embriyo diye bebiş sordum. Çünkü benimkileri hep bebeklerimi gibi düşünüyordum.NE BEBİŞİ CANIM BEBİŞ FALAN YOK VALLA
yok canım. dondurmuş da kalmadı maalesef. adetimi yani tekrar tedayiyi beklemekteyim.Yok be canimmm farkinda bile degilim buyuk yazdigimin ! :) ayip ettin ! Senin var mi kenarda tekrar mi igne ? Ya da dogmus var mi ?
2Kacinci denemen olcak tatlim ?
Bilmiyorum ki canım. Cumartesi günü muayene etti rahmin bir yerinde biraz kalınlık fazla. Ordan parça alacağım dedi.Alla alla bi sorun mu var canim ? Parca alma neden ?
teşekkür ederim cevabın içinadetin olunca gidiyorsun , estrofem folik asit kan sulandırıcı veriliyor 15-20gün arası transfer oluyor , evet rahim kalınlıgı ölçmek için 3-4 kere gidiyorsun
Canim benimde mart ayindaydi histereskopiye karar verdi yikama malesef benimde tedavim snin gibi nisana kaldi polip yada baska birseymi gordu acaba35izmirim35 dün doktora gittim . Doktor sulu ultrasonla bakacakmış rahme birde parça alacakmış. Mart ayında bu işlemler yapılacak birşey çıkmazsa Nisan ayında da tranfer olacak.