merhaba funda arkadasim..bende 3 hafta once negatif sonuc aldim.. insallah bu ay ikinciyi deniyecem, ama dondurulmuslarla..senin varmi dondurulmuslarin? cok korkuyorum yine olmayacak diye..
canim merhaba aslinda kafani karidirmak istememe ama bence yani doktorlarin demesine göre ikinci tedavi arasinda en az 4 - 6 ay gecmesi lazimmiski bünyen biraz kendine gelip toparlansin diye bunu seda sayanin programinda olan doktor söyledi...istersen bu konuyu sende bi tedavi oldun merkezden sor , ona göre basla tedavine...
Arkadaşlar tedavi sürecinde neler yaşadınız hangi ilaçları kullandınız gibi detaylar olursa daha açıklayıcı olur.inş.hepimiz anne olucaz allahın izniyle tabiki:))
slm bende ekim de tüp bebek yaptırıp negatif sonuç aldım. Sorun yumurta kalitrsiziliği idi. Bu sefer başka bir protokol uygulanacak. Kasımdaki adetimin 3. günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacam.
arkadaşım sende hoşgeldin aramıza öncelikle evet ara verilmeli am talya arkadaşımızın dondurulmuşları var onda dolayı igneleri olmayacak transfer aşamasından başlıyaca beklemesi bu sebepten gerekmiye bilir ama seninde dedigin gibi beklemek gerekiyor dondurulmuş enbiriyon yoksa keza benim yok ve beklem süresi 3 ay en az bende bu sebepten bekliyorum
canim beklemenin sebebi kulanacagi igneler felan degil , doktorun anlatina göre bünyesi tabiki aldi ilaclardan vede ignelerden dolayi degisiklik yasadi icin beklenmesi öneriliyor bek canim benim ilk tüp bebegim 7 ayda yapildi,ben simdi subat 2010 kadar beklemedeyim , benim almanyadaki merkezimde hemen ikinciyi yapmak istedi donrurulmusum bile yok ama ben ankarada yapmayi tercih etdim
bende nasip olursaa aralıkk ayındaa yapıcamm 2.denemeyi....
yada ocak da olabilirr....
bende eylül ayında aldım negatif sonucuuu....
aslında 14 ağustosdaa transferim olmuştuu..
ama daha öncede yazdığım gibi benim ki birazzz uzunn sürdüü.....
hilalcim inşallah ikincisinde herşey yolunda gider de kavuşursun bebeğine
benim ikinci denememde transfer gününü sayarsak 10. günüm inşallah sonucum pozitif olur herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun tabi hepimiz için en çok bunu diliyorum
hilalcim inşallah ikincisinde herşey yolunda gider de kavuşursun bebeğine
benim ikinci denememde transfer gününü sayarsak 10. günüm inşallah sonucum pozitif olur herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun tabi hepimiz için en çok bunu diliyorum
canım bende temmuzda yaptırdım şimdi beklemedeyim ama dr kasım demişti ama ben eşimin kendin hazır hissetmemesinde erteledim yoksa süremi dr verdi süreyi tabi doldurdum ama uzatmamda senin yazdıklarına bakılırsa iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?