2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Arkadaşlar tedavi sürecinde neler yaşadınız hangi ilaçları kullandınız gibi detaylar olursa daha açıklayıcı olur.inş.hepimiz anne olucaz allahın izniyle tabiki:))

inşşşşşş rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır...
tedavime lukrinle başladım,
ardından hem lukrin hemde menagon kullandım,
onun ardından da çatlatma iğnesi oldum...
bu kadarcık iştee benim kiii:))
ardından yumurtalarım alındı ve 2.günde transferim oldu...
ve asıll bu bekleme sürecii beni yorduuu...
dr.um beni 14. günde çağırdıı...
13.günde başka özel hastanede kan testi yaptırdımm..
sonuç pozitifdii...
2.testi kendi hastanemde yaptırdımm oda pozitifdi..
fakat 3.testt de değerimin katlanmadığını gördükkk...
4.test de ise değerimin düştüğünü gördük ve sonraki test de bebeğim düşmüştü.....
benim hikayemm bölee arkadaşlarr.....
şimdiki denemede ne o iğneler gözümde ne transfer nede yumurtaların alınması...
beni düşündüren o bekleme süreci......
en zoru bencee beklemekkkkk

merhaba funda arkadasim..bende 3 hafta once negatif sonuc aldim.. insallah bu ay ikinciyi deniyecem, ama dondurulmuslarla..senin varmi dondurulmuslarin? cok korkuyorum yine olmayacak diye..

canim merhaba aslinda kafani karidirmak istememe ama bence yani doktorlarin demesine göre ikinci tedavi arasinda en az 4 - 6 ay gecmesi lazimmiski bünyen biraz kendine gelip toparlansin diye bunu seda sayanin programinda olan doktor söyledi...istersen bu konuyu sende bi tedavi oldun merkezden sor , ona göre basla tedavine...

arkadaşım sende hoşgeldin aramıza öncelikle evet ara verilmeli am talya arkadaşımızın dondurulmuşları var onda dolayı igneleri olmayacak transfer aşamasından başlıyaca beklemesi bu sebepten gerekmiye bilir ama seninde dedigin gibi beklemek gerekiyor dondurulmuş enbiriyon yoksa keza benim yok ve beklem süresi 3 ay en az bende bu sebepten bekliyorum

Arkadaşlar tedavi sürecinde neler yaşadınız hangi ilaçları kullandınız gibi detaylar olursa daha açıklayıcı olur.inş.hepimiz anne olucaz allahın izniyle tabiki:))

haklısın arkadaşım sen dende bekliyoruz sen tedavine başladını başlıyacakmısın ?????
ben kendimden bahsedeyim ben 33 yaşındayım 1.deneme kısa portal oldu eşiminde varikosel ve oligosipermiya yeşhisi kondu her hangi bir tedavi olmadan tüp denemeye karar verdik merional adlı ilaçla başladım 8 gün kullandım ardında orgolutan kullandım 2 gün ve çatlatma ignesi ve opu 2 gün sonrada transferim oldu sonuç 13 gün sonra aldım ve negatif (((( igneleri kullanırken aşırı hassatım ruhen ve bedenen şimdi 2.tüp için hazırlanıyorum inşallah bu sefer kavuşurum yavruma tüm istiyen ve bekleyenlerde kavuşur yavrusuna

slm bende ekim de tüp bebek yaptırıp negatif sonuç aldım. Sorun yumurta kalitrsiziliği idi. Bu sefer başka bir protokol uygulanacak. Kasımdaki adetimin 3. günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacam.

slm bende ekim de tüp bebek yaptırıp negatif sonuç aldım. Sorun yumurta kalitrsiziliği idi. Bu sefer başka bir protokol uygulanacak. Kasımdaki adetimin 3. günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacam.

aramıza hoşgeldin arkadaşım güzel haberlerin alırız inşallah yaşadıkların bizimle paylaş lütfen

canim beklemenin sebebi kulanacagi igneler felan degil , doktorun anlatina göre bünyesi tabiki aldi ilaclardan vede ignelerden dolayi degisiklik yasadi icin beklenmesi öneriliyor bek canim benim ilk tüp bebegim 7 ayda yapildi,ben simdi subat 2010 kadar beklemedeyim , benim almanyadaki merkezimde hemen ikinciyi yapmak istedi donrurulmusum bile yok ama ben ankarada yapmayi tercih etdim

canım bende temmuzda yaptırdım şimdi beklemedeyim ama dr kasım demişti ama ben eşimin kendin hazır hissetmemesinde erteledim yoksa süremi dr verdi süreyi tabi doldurdum ama uzatmamda senin yazdıklarına bakılırsa iyi olmuş

bende nasip olursaa aralıkk ayındaa yapıcamm 2.denemeyi....
yada ocak da olabilirr....
bende eylül ayında aldım negatif sonucuuu....
aslında 14 ağustosdaa transferim olmuştuu..
ama daha öncede yazdığım gibi benim ki birazzz uzunn sürdüü.....

hilalcim inşallah ikincisinde herşey yolunda gider de kavuşursun bebeğine
benim ikinci denememde transfer gününü sayarsak 10. günüm inşallah sonucum pozitif olur herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun tabi hepimiz için en çok bunu diliyorum

inşşş canımmm...
çook teşekkür ederimmmm...
bende sana özelden mesaj atıcaktımmm...
sonucun ne oldu diyeee.....
sonucunu paylaş bizimleeee.....
ve inşş herşey istediğin gibi olurrr..
o yol kat etmenizzz bu denemenle son olurrr İNŞŞŞŞ
ayyy çook sevindimm seni gördüğümeee....
bende hepimi için herşeyin hayırlı olmasını diliyorumm
ve pozitif sonuç almanı diliyorummm......

aramıza hoşgeldin canım ben bile heycanlandım senin için inşallah pozitiftir bize umut olursun bizleride haberdar et lütfen

insallah hayirli haberler veririsin canim bizlere...Insanin kendini hazir hissetmesi gercekten cok önemli , benim burdaki doktorum benden para koparmak icin benji dinlendirme´den yapcakti ikinci tedavimi ama seda sayanin programinda izledikten sonra bende vaz gectim vede anladimki burdaki doktorlar tüp bebek konusunda fasa fiso oldunu anladim...senağlama

slm kızlar bende varım haziranda 1. tüp bebek malesef olmadı eşim azosperm ikinciyi kısmetse mayıs gibi eşimden spermin doğla yoldan çıkması için uğraşıyoruz allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…