2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canim allah yardimcin olsun esinin spermini yükseltemek icin keci boynozumu iciriyorsun???

açıkcası kızlar bence ikinci deneme ile birinci deneme arasında 6 ay olmalı çünkü yediğimiz iğnleri vücut öyle kolay kolay dışarı atamıyo bize 5 ay oldu ikinciye ben ve eşim hiç hazır d eğiliz inşallah allah hepimize kendiliğinden bebeklerimizi veriri tüp bebeğe gerek kalmadan

canim allah yardimcin olsun esinin spermini yükseltemek icin keci boynozumu iciriyorsun???

canım sağol benim eşimd ehiç sperm yoktu microtese ile gelişmemiş hücreler bulundu döllenme oldu ama embriyolar kalitesizdi olmadı eşim şuan klomen kullanıyo birde keçi boynuzu tozu su ile karıştırıp içiyo bide incür kürü yaptım onu yiyor

canim kendini hazir hisetmedin sürece yaptirma bence seni hazir olman en önemli olan bu tedavi sürecinde Allah gönlünce versin

bende 1. denememin sonucunu bugün aldım..:1no2: hala şoku atlatmaya çalışıyorum.. allahım ne zormuş ya.. allah hepimize yardım etsin..

amin canım zaten ilkin,i raporsuz yaptırmıştık evlilik süresi şartını taşıyamıyoduk henüz 2 buçuk yıllık evliyiz 3 yıl olması zaten mayısta olcak o açıdan beklemek en mantıklısı ilkini ankara genartta yaptırdım ama ikinciyi kısmetse istanbul düşünüyorum

aramıza hoşgeldi canım senin adına ben bile heycanladım inşallah pozitif haberin alırsın bizlerede umut olursun

bende 1. denememin sonucunu bugün aldım..:1no2: hala şoku atlatmaya çalışıyorum.. allahım ne zormuş ya.. allah hepimize yardım etsin..
canım hiç üzülme allahım en kısa zamanda sana bebeğini nasip etsin ben olumsuz haberi aldımda hiç üzülmedim zaten hazırlıklıydım bu şekilde çok rahat atlattım sende hiç kafana takma rahat ol belki kendilinden sana sürpriz yapar bebişin

sizin sperm sayınız kaç asumancım

11 mil. cikti, yalniz gün gectikce yukseliyor, en son ölctürdügümüzde 18mil. cikti smdikini bilmiyoruz, Bu yükselmenin sigarayi birakmasina ve strese bagli oldugunu inaniyoruz, önümüzdeki ay tekrar ölctürecek, sonuclardan ve gelismelerden haberdar edicem hepinizi canim.

canım geçmiş olsun inşallah rabbim bir dahaki sefer yavruna kavuşturur şimdi ne desem canını acısını geçiremem biliyorum rabbim sabır versin sana biliyorum insan büyük bir umutla bekliyor ama herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır

sağol canım ..bende sonuca çok hazırlıklıydım içimdeki ses hep olmadı diyordu.. hayırlısı böyleymiş ama yinede insanın içinde bir umut oluyor heralde.ama şu an daha iyiyim çabuk toparlıycam umarım.. o sürprizler inşallah hepimize gelir canım :teselli:

inşallah canım hepimiz bir an önce kavuşuruz.. eşime hiçbirşey belli edemiyorum.. çok üzülüyor bu acıları hep benim yüzümden çekiyosun diyor.. zamanımış gelmemiş canım ne diyelim..

inşallah canım hepimiz bir an önce kavuşuruz.. eşime hiçbirşey belli edemiyorum.. çok üzülüyor bu acıları hep benim yüzümden çekiyosun diyor.. zamanımış gelmemiş canım ne diyelim..

sanırım senin de eşinde sorun benimde eşimden sonucu aldıgımda nasıl söyleyecegimi bilememiştim ben çok daha kötü oluyorlar gerçekten ama bizim acımız sanki daha büyük geliyor bana içine atma arkadaşım paylaşalım paylaşınca azalır

merhaba arkadaşlar.......fundacım yeni tedaviyemi başlıyorsun.....ben pek giremiyorum transferden sonra yeni gördüm mesajını.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…