slm kızlar bende varım haziranda 1. tüp bebek malesef olmadı eşim azosperm ikinciyi kısmetse mayıs gibi eşimden spermin doğla yoldan çıkması için uğraşıyoruz allahım hepimizin yüzünü güldürsün
canim allah yardimcin olsun esinin spermini yükseltemek icin keci boynozumu iciriyorsun???
hilalcim inşallah ikincisinde herşey yolunda gider de kavuşursun bebeğine
benim ikinci denememde transfer gününü sayarsak 10. günüm inşallah sonucum pozitif olur herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun tabi hepimiz için en çok bunu diliyorum
canım hiç üzülme allahım en kısa zamanda sana bebeğini nasip etsin ben olumsuz haberi aldımda hiç üzülmedim zaten hazırlıklıydım bu şekilde çok rahat atlattım sende hiç kafana takma rahat ol belki kendilinden sana sürpriz yapar bebişinbende 1. denememin sonucunu bugün aldım..:1no2: hala şoku atlatmaya çalışıyorum.. allahım ne zormuş ya.. allah hepimize yardım etsin..
fundacım geldimmmmmmmm
sizin sperm sayınız kaç asumancım
bende 1. denememin sonucunu bugün aldım..:1no2: hala şoku atlatmaya çalışıyorum.. allahım ne zormuş ya.. allah hepimize yardım etsin..
canım hiç üzülme allahım en kısa zamanda sana bebeğini nasip etsin ben olumsuz haberi aldımda hiç üzülmedim zaten hazırlıklıydım bu şekilde çok rahat atlattım sende hiç kafana takma rahat ol belki kendilinden sana sürpriz yapar bebişin
canım geçmiş olsun inşallah rabbim bir dahaki sefer yavruna kavuşturur şimdi ne desem canını acısını geçiremem biliyorum rabbim sabır versin sana biliyorum insan büyük bir umutla bekliyor ama herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır
inşallah canım hepimiz bir an önce kavuşuruz.. eşime hiçbirşey belli edemiyorum.. çok üzülüyor bu acıları hep benim yüzümden çekiyosun diyor.. zamanımış gelmemiş canım ne diyelim..
fundacım aşkolsun bana hoşgeldin dememişsin senin açtın sayfaya geldim
merhaba arkadaşlar.......fundacım yeni tedaviyemi başlıyorsun.....ben pek giremiyorum transferden sonra yeni gördüm mesajını.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?