2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

evet canım eşimde..canım çok güzel düşünmüşsün, hiç kimse bizi biden iyi anlayamaz.. ilk tedavide nelerle karşılaşacağımızı bilmiyorduk, artık tecrübeliyiz, hem tecrübelerimizi paylaşıp hemde birbirimize destek olabiliriz.. gerçekten tedavi sırasında başka insanların desteğini hissetmek çok önemliymiş.. ve ben tadavi sürecini çok zor geçirdim. tedavim ege ünv. de oldu ne bir diaolog ne bir bilgi hiç bir şey yok sabahtan ultrason ve kan tahlillerin yapılıyor öğleden sonra hemşire ilaçlarınla ilgili bilgi veriyor..tadavi böyle kulaktan kulağa şeklinde ilerliyor.. tam doğum günümde yumurtalrım toplandı çok ağlamıştım birde ege ünv. toplama işlemini lokal olarak yapıyorlar, benim ağrı eşiğim zaten çok düşük bunu söylememe rağman uyutmadılar.. 2. nerde denerim bilmiyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı demekten başka söyliycek birşey bulamıyorum canım..

artvinli canım nasılsın transferin oldu yani ayyyyyyyyyyyy çok sevindim hadi hayırlısı inşallah bu sefre bebeğini allahım kucağına alıp güle güle büyütmek nasip etsin

inşallah 2.cide olur arkadaşım herşeyden önce artık daha tecrübeli taha güveli neyi ne yapacagımızı bilerek başlıyacagız bu bizim sansımızı yükseltecek kendimize daha iyi bakacagız ve hastane dr seçimleri çok önemli sen sanırım bu konuda pekte şanslı değilmişsin canı çok şükür ben şanslıydım ilgi çok iyidi ama bak sonucu değiştirmedi kismetimizde yokmuş inşallah rabbim biz yavrularımız kavuşturur

hoşgeldin canım nasılsın . aralık yada ocakta başıyacagım inşallah
inşallah güzel haberler alacağız sendenopuyorumnanaktan
artvinli canım nasılsın transferin oldu yani ayyyyyyyyyyyy çok sevindim hadi hayırlısı inşallah bu sefre bebeğini allahım kucağına alıp güle güle büyütmek nasip etsin

saol sevgicim.......sen nasılsın.......evet oldu transferim çok şükür 6.günüm bugün..inşallaah canım rabbim kimsenin emeklerini boş çıkarmasın.kaydirigubbakcemile5

bende iyiyim artvinli canım sen fazla nette takılma biliyosun internetin zararını bir kaçgün hiç girme dikkat et kendine bebğine

çok sevindim canım artık gün gün beraber takip ederiz yigenimizin gelişin inşallah

bak funda kalp kalbe karşıymış ikimizde birbirimize yazıyomuşuz ben iyiyiö m canım işte biliyosun bizimde kocaman bir 0 var elimizde

canım şöle anlatayım ben 27 eşim 31 yaşında 2 buçk yıllık evliyiz ve sabırla bebeğimizi bekliyoruz

vallahi canım bizdede durum aynı şimdi kürleri deniyorum ilkinde denememiştim bakalım şimdi ne olacak işe yarayacakmı görecegiz eşime abuk subuk ne bulursam içiriyorum yakındır isyanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…